Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040811 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #4420 -: Септември 06, 2013, 10:13:39 am »
Не знам, но аз това поведение не мога да го разбера и ми е необяснимо. Не е моя работа да задавам въпроси, обаче какво значи обичам те, мога да ти дам приятелство, подкрепа, помощ в трудни моменти, но не и връзка от страх да не те нараня?! Та приятелството, подкрепата и обичта не са ли най-важните в една връзка?! Ако е обвързан, мога да разбера, но ако не е–честно не мога. И кво значение има възрастта и това, че е преживял повече неща от нея, когато има любов, все едно ще са първата двойка с голяма разлика в годините,случвало се е и ще продължава да се случва! Не бил готов за сериозна връзка, че те мъжете пък кога ли са били, като видят силни и искрени чувства се плашат и бягат – много мъжкарско  :clap:  А би трябвало да се радват! Трябва да сме ''Ледени Кралици'' , че да тичат след нас! Мъже-отиди, че ги разбери!!!
« Последна редакция: Септември 06, 2013, 10:24:42 am от _perla_ »

« Отговор #4421 -: Септември 06, 2013, 10:26:48 am »
Връзка без обвързване е праим си каквото праим и всеки си тръгва, когато си поиска. No strings attached. Без емоционално обвързване, чувства, отговорност, задължения. Ей така, да минава времето. Несериозна работа. За хора, които се страхуват от обвързване или са прекалени егоисти, за да им пука за чувствата на другите. Може и да става и за други категории. Не знам, не съм пробвала такова "животно". Много ги режа аз, от самото начало.

Перла е права за емоционално незрелите.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4422 -: Септември 06, 2013, 10:38:36 am »
Предполагам просто търси нещо по-добро, не мен, знам ли. Мисли, че душевно си приличаме, но прекалено се различаваме, даде ми пример с това, че обича да катери планини, да стои седмици в планината на палатка, и т.н. И двамата казват, че обичат сърцето ми, че имам хубава душа и т.н. :) А в същото време съм била прекалено чувствителна и ранима, че нямам самочувствие, че не бива да се страхувам, но и двамата са изпълнени със страхове, и проблеми от детството си... С Близначкото като малък някакъв съсед е злоупотребявал сексуално...Девичкото е взимал дълго време наркотици, опитвал се е да се самоубие, има белези по ръцете, баща му като малък го е изоставил... Аз самата съм била психически тероризирана с години. Може би това е част от нещата, които ни свързват...Може и да кажете, че привличам грешните хора, но има причина да са в живота ми.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #4423 -: Септември 06, 2013, 11:00:59 am »
Нормално е. Търсиш разбиране, а когато двама души си приличат, се разбират по-лесно (поне на теория). Какво да ти кажа, аз не се страхувам от мъж с проблематично минало, но винаги има риск връзките на такива хора да вървят по-трудно. Не че от мъж от любящо семейство и с щастливо детство непременно ще излезе keeper. Правилно правиш, че не ги съдиш по миналото им (особено когато вината не е тяхна). Само за всеки случай ще напиша нещо - казват, че няма бивши наркомани. Само за това бъди подготвена.
Можеш да пробваш с мъж с по-лек emotional baggage, дали ще бъде по-просто и ще върве по-гладко. Обаче се страхуваш, че той може да не те разбере. Разбирам.
Всеки има проблеми и страхове. Може би и те трябва да работят над себе си, за да те заслужат. Лесно се дават съвети (както аз правя), трудно се дават на себе си и се следват. Задръж ги за приятели, ако имате взаимно желание за приятелство. Хубаво е някой да обича душата ти.

« Отговор #4424 -: Септември 06, 2013, 11:11:04 am »
Предполагам просто търси нещо по-добро, не мен, знам ли. Мисли, че душевно си приличаме, но прекалено се различаваме, даде ми пример с това, че обича да катери планини, да стои седмици в планината на палатка, и т.н. И двамата казват, че обичат сърцето ми, че имам хубава душа и т.н. :) А в същото време съм била прекалено чувствителна и ранима, че нямам самочувствие, че не бива да се страхувам, но и двамата са изпълнени със страхове, и проблеми от детството си... С Близначкото като малък някакъв съсед е злоупотребявал сексуално...Девичкото е взимал дълго време наркотици, опитвал се е да се самоубие, има белези по ръцете, баща му като малък го е изоставил... Аз самата съм била психически тероризирана с години. Може би това е част от нещата, които ни свързват...Може и да кажете, че привличам грешните хора, но има причина да са в живота ми.
Съжалявам, че се намесвам в женската ви тема...
Но ако те интересува мнението ми(макар и не поискано)...Запомни..: Човек с проблеми, които ти не можеш да понесеш, БЕГАЙ С 200 на далеч...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4425 -: Септември 06, 2013, 11:16:05 am »
Виж, хората с проблеми са отражение на нещо в теб, сега ми се струва,че освен либра и таурус, има и риби и нептун.
Това имах и аз предвид, нещо в твоето детство иска вероятно разглеждане, разбиране ,излекуване. За влиянието на везни казват-не обича да стои сам, да, но не и на всяка цена. Веднъж беше питала преди време-дали да изляза с -име .., или да се обадя на..., от което аз си помислих, че все едно си влюбена в любовта-на всяка цена...Тя сама по себе си е допълваща, но не може да ти даде липси,които имаш изначално сама със себе си.
Аз мисля, че на каквото ниво на разбиране /и на себе си и за любовта/ сме в живота си-такъв тип партньори срещаме.
Не знам дали ще ме разбереш правилно.
Тези, които имат нужда от "лекуване", дали не ги срещаш, за да разбереш, че те са отражение на твоите, условно казано-емоционални травми, тях първо да оправиш.

« Отговор #4426 -: Септември 06, 2013, 11:20:37 am »
Виж не мисля, че проблемите на другият човек са мой...В случая изложен от момичето става въпрос за сериозни неща...Аз лично съм помагал на гаджета с проблеми и съм виждал, как няма смисъл и така...
Знам, че звучи жестоко и гадно но мисля е факт...В крайна сметка не е нужно да съм лекар...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #4427 -: Септември 06, 2013, 11:21:30 am »
Права си, Енигма.

Нерил, добре и че не си станал лекар. ;D

« Отговор #4428 -: Септември 06, 2013, 11:24:27 am »
Права си, Енигма.

Нерил, добре и че не си станал лекар. ;D
Мирка, не мисля че съжалението е любов

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4429 -: Септември 06, 2013, 11:26:56 am »
Хирургът, ако съжалява, няма да ампутира крак, който е с напреднал стадий на гангрена.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4430 -: Септември 06, 2013, 11:28:31 am »
Хирургът, ако съжалява, няма да ампутира крак, който е с напреднал стадий на гангрена.
Много ясно!!!

« Отговор #4431 -: Септември 06, 2013, 12:18:45 pm »
Те тия Близнаци все едно с един калъп са ги правили. Добре, че тоя където аз си имах работа не живее в Пловдив, че щях да си помисля, че е един и същ човек. И той много обича да се катери и да ходи на палатка. То пък голямо различие изтъкнал, че той обича, може пък и на Либра да и хаеса той от къде знае?

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4432 -: Септември 06, 2013, 12:25:20 pm »
Ахх.. кой е този пловдивски близнак, който катери и живее в палатка, че и аз си имам един такъв  ;D...
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #4433 -: Септември 06, 2013, 12:27:22 pm »
Ахх.. кой е този пловдивски близнак, който катери и живее в палатка, че и аз си имам един такъв  ;D...

Да ти е честито,тогава  ;D Дано поне твоя да него е страх от обвързване

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4434 -: Септември 06, 2013, 12:31:00 pm »
Хаххаха :), просто местоположението на Пловдив, до Родопите, и страхотната природа наоколо го предполага. Доста пловдивчани през уикенда се изнасят на някой язовир, на вила, или на планина. :) А аз ми се иска да катеря планини, да покорявам върхове, разбира се, ама не обичам да се натоварвам изобщо, не съм във форма и супер лесно се задъхвам, като нищо да пукна, ако опитам. Въпреки че Девичко като му показах Рилските езера много се запали да се катери и да ги види, и бих отишла с него. :)

Близначкото беше обвързан 3 години с друга Везна, но се разделиха, може би има нея предвид, и затова мисли, че няма да се получи.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4435 -: Септември 06, 2013, 12:58:54 pm »
 :kissd: Благодаря, akruks! :) Водолеят го намерих преди години, но той намери друга, аз тогава много се обидих, блокирах го, изтрих го...Като разбрах, че е свободен, пак започнахме да си пишем. По-голям е с 13 години, завършил скулптура, обича да снима, обича всякакво изкуство, пее, може би това ни свързва най-много, обичам гласа му. :) Преди няколко дни го питах дали може да ида за уикенд при него, от дълго време ми се иска да ида на гости в Габрово, много ми харесва там. :) Каза, че след 15ти е свободен, и дано успея да ида, мисля, че ще ми се отрази много добре и вдъхновяващо, за да си подготвя портфолиото за НХА отново... Не сме се виждали на живо досега.

« Отговор #4436 -: Септември 06, 2013, 01:23:40 pm »
Ще ми се обади ли М?  :-\  засега абсолютно нищо, чувствам се излъгана.  :( :( :(
нормално да се чувстваш излъгана с ретро Нептун у5 може да имаш илюзорни представи за любовта
ще ти се обади, така предполагам
Аууу и аз имам ретро Непун в стрелец...В 5ти дом...Намразих си го вече

« Отговор #4437 -: Септември 06, 2013, 01:31:17 pm »
Ще ми се обади ли М?  :-\  засега абсолютно нищо, чувствам се излъгана.  :( :( :(
нормално да се чувстваш излъгана с ретро Нептун у5 може да имаш илюзорни представи за любовта
в случая не съм коментирала неин натален Нептун, а управителят на 5д в хорарната карта- нещата са различни
Окс, ама принципно в натала Нептун ретро в 5ти мисля пак дава нещо подобно на описанието от теб...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4438 -: Септември 06, 2013, 03:38:20 pm »
в случая не съм коментирала неин натален Нептун, а управителят на 5д в хорарната карта- нещата са различни
Окс, ама принципно в натала Нептун ретро в 5ти мисля пак дава нещо подобно на описанието от теб...

дава, дава и то без да е ретро, дава илюзии в любовта.

*

Mishe

• 17
« Отговор #4439 -: Септември 06, 2013, 10:37:53 pm »
Имам въпрос, който сериозно ме мъчи! :) Доколко е привързан или доколко силни са чувствата на партньора ми? Ще съм благодарна на някакъв отговор! :)