Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041610 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Хорар за любов
« Отговор #5220 -: Декември 16, 2013, 07:52:05 pm »
Arkus blagodarq za otgovora i skoroshno ozdravqvane .

« Отговор #5221 -: Декември 16, 2013, 08:55:02 pm »
Един господин много напира да се видим. Принципно сме на здравей-здрасти, познаваме се чрез обща позната. На мене не ми е голяма страст, изобщо даже, ама реших да му дам шанс, щото давам твърде малко шансове попринцип, та въпроса ми е ще излезе ли нещо от тази среща, ще вземе ли да ми допадне. Тъй като го гледам този хорар, едва ли, обаче бих отишла само заради Нептуна в седмия  му дом - да му разкрия тайната и да си ходя.  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5222 -: Декември 16, 2013, 09:31:39 pm »
Много те е харесал господина- в 5тия му дом си....взаимно управителите на 5тите ви домове са 5ти на другия- макар, че твоя малко се брои към 6тия му дом- това може би показва, че ти не си толкова АХ! по него...за сега просто не го чувстваш....но мисля скоро ще и го осъзнаеш Ясно защо не го чувстваш...някак си регистрират се споделени симпатии по хорара...но едно такова много объркано - оценяш го, напет, хубав, строен момък...ама не прави някак връзка с мозъка ти, та да полетят пеперудите в стомаха....

В следващите месеци, може би много ще мислите един за друг...но по- скоро не- вижда ми се да отблъснеш идеята за being together...
Да знаеш, че тоз господин има някаква друга дама, тоя нептун е от там- някакви скрити срещи чудесии...или пък въжделения...дали не е тази обща позната...?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #5223 -: Декември 16, 2013, 09:41:17 pm »
Не, тя е със сериозна връзка и скоро ще бъде и с бебе, така че не ми се вярва. А ако наистина има и друга жена, просто изобщо няма да се занимавам. Иначе повече го оценявам като качества, които досега е проявил, отколкото като външност.  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5224 -: Декември 16, 2013, 10:16:41 pm »
да де- аз имам в предвид, че го оценяш- казваш си с мозъка, че всичко му е наред един вид.

Е не- не съм на 100 % убедена за друга жена- малко заради Юпитера се замислих, но той се води повече в 6ти дом. Юпитер е твоите емоции 6ти дом е ежедневието - ето от къде може евентуално да се види, че сте на "здравей задрасти- тоест емоциите ти са в някаква фаза на "ежедневност" и т.н

« Отговор #5225 -: Декември 16, 2013, 10:18:31 pm »

Ще го видя ли отново? На живо!
След време може би, може не само да го видиш, а и да го усетиш.

Сигурна съм , че няма да го видя след 1,2 месеца... Но, пък това е надежда...
Благодаря за отговора, въпреки че това " може би" хич не ми допада  :-[

« Отговор #5226 -: Декември 16, 2013, 10:38:41 pm »
да де- аз имам в предвид, че го оценяш- казваш си с мозъка, че всичко му е наред един вид.

Е не- не съм на 100 % убедена за друга жена- малко заради Юпитера се замислих, но той се води повече в 6ти дом. Юпитер е твоите емоции 6ти дом е ежедневието - ето от къде може евентуално да се види, че сте на "здравей задрасти- тоест емоциите ти са в някаква фаза на "ежедневност" и т.н

Благодаря ти за включването! Ще има скоро обратна връзка.  :wub:

« Отговор #5227 -: Декември 17, 2013, 05:45:49 am »
Цитат на:  link=topic=5058.msg354215#msg354215 date=1387180977
Предстои ли продължаване на някакъв вид комуникация с Х,или да го "изтривам" окончателно от живота си, че започва да ми пречи сериозно...

комуникация ми се струва, че ще има, понеже у на 3тите ви домове са свързани чрез пренос от луната, а и са във взаимна рецепция.
Благодаря,zikovu  :blink:.....ще дам обратна връзка след време/като си погледнах картата, нещото,което ми се наби в погледа беше този тригон и тригоните на Луната към тях.....естествено след липсата на аспект между двата У1 и У5../   :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #5228 -: Декември 17, 2013, 05:49:09 am »

..съжалявам за заболяването ти ,Акрукс..дано вече си добре...всичко друго се нарежда някак..... :blink:
Благодаря, днес съм сравнително добре-  нямам температура тази вечер
всяко чудо за три дни, нали знаеш  :wub:

...да...само дето понякога се случват "чудеса" по-дълготрайни и в графата "пази боже"...но твоето съвсем не е било такова-оттуук те усещам ;D :wub:

« Отговор #5229 -: Декември 17, 2013, 08:19:34 am »
Един господин много напира да се видим. Принципно сме на здравей-здрасти, познаваме се чрез обща позната. На мене не ми е голяма страст, изобщо даже, ама реших да му дам шанс, щото давам твърде малко шансове попринцип, та въпроса ми е ще излезе ли нещо от тази среща, ще вземе ли да ми допадне. Тъй като го гледам този хорар, едва ли, обаче бих отишла само заради Нептуна в седмия  му дом - да му разкрия тайната и да си ходя.  ;D
Той Нептуна не е в неговия 7-ми, а в твоя, което е негов 1-ви, както и на астролога, който може да се заблуди!!!
Според мен ти няма да си навита в крайна сметка да му отвориш парашута само заради една идея да имаш някой. Слънцето У1 в 5д ясно показва, че имаш нужда от любов, но не каква да е! Твоя 5-ти е негов 11-ти, а Слънцето е извършило тригон с Уран У1 за него, който е ретрограден- ще останеш в кръга на неговите приятели за в бъдеще

Доколкото се познавам, точно така ще стане. Но ще има обратна връзка. Сега съм на 90% сигурна.  ;D ;D ;D

« Отговор #5230 -: Декември 17, 2013, 05:54:08 pm »
Цитат на:  link=topic=5058.msg354215#msg354215 date=1387180977
Предстои ли продължаване на някакъв вид комуникация с Х,или да го "изтривам" окончателно от живота си, че започва да ми пречи сериозно...

комуникация ми се струва, че ще има, понеже у на 3тите ви домове са свързани чрез пренос от луната, а и са във взаимна рецепция.
Благодаря,zikovu  :blink:.....ще дам обратна връзка след време/като си погледнах картата, нещото,което ми се наби в погледа беше този тригон и тригоните на Луната към тях.....естествено след липсата на аспект между двата У1 и У5../   :blink:
Марсин, пий си кафето  :blink: към кои тях прави тригон Луната?
аз вече писах в преден коментар, че няма взаимна рецепция между Марс и Венера, както и пренос на светлина
има тригон между Луната и твоя У3 Марс- понеже Луната е негов У1, то може да се тълкува, че ти ще му пишеш, потърсиш, но тъй като Луната е твой втори сигнификатор и основен на въпроса, може да означава този тригон, че ти ще продължиш да говориш за него- за човека и по въпроса

...писах ти "на лични съобщения"....

« Отговор #5231 -: Декември 17, 2013, 10:28:06 pm »
Здравейте!
Много моля за съдействие за разчитане на тази карта. Много съм объркана. За временно развлечение ли ме приема той?
Предварително благодаря за коментарите.

Здравейте, пуснах този хорар, обаче имах проблем с качването на картата. Сега я качвам. Много ви моля за мнения, ще съм безкрайно благодарна. 

« Отговор #5232 -: Декември 18, 2013, 12:39:31 am »

Здравейте!
Много моля за съдействие за разчитане на тази карта. Много съм объркана. За временно развлечение ли ме приема той?
Любовта и секса са прекалено важни за него, за да те приема за временно развлечение- Меркурий У5, У8 за него са в 10-тия му дом, Ти си за него уважаван приятел- Слънцето У1 за теб в негов 11д, а той обича приятелите си- Юпитер У11 за него в негов 5д. В момента може да има проблеми от личен ахарктер при него, тъй като е представен от ретро Уран, а по тази причина и връзката ви да е в застой, но след време ще се потръгнат нещата, стига да не се откажеш дотогава, защото по картата се вижда, че ти се интересуваш от дом, семейство с него.

Чакай, Акрукс, аз нещо се обърках - според тази карта той като приятел ли ме възприема? Понеже отношението му към мен нещо не го виждам много да е само приятелско. По-скоро ме притесняваше да не си търси временна емоция, но ти казваш, че не е такъв случаят. Последният ми разговр с него доста ме смути, не знам как да тълкувам обстоятелствата към момента.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5233 -: Декември 18, 2013, 08:03:26 am »
Здравейте!

Здравейте, пуснах този хорар, обаче имах проблем с качването на картата. Сега я качвам. Много ви моля за мнения, ще съм безкрайно благодарна.

В близко бъдеще- едва ли с този човек нещата ще ви вървят гладко и безпроблемно ще ви се развиват отношенията. Не го виждам така. Има някаква взаимна споделеност на чувствата, но не е нещо силно...не знам. Ако в момента сте двойка...много ще е клатушкащо положението, в някакъв момент неизбежно ще се изправите пре някакво "предизвикателство". Ако ти се надяваш да станете двойка- няма да станете- според мен.

« Отговор #5234 -: Декември 18, 2013, 11:26:29 am »
Здравейте!

В близко бъдеще- едва ли с този човек нещата ще ви вървят гладко и безпроблемно ще ви се развиват отношенията. Не го виждам така. Има някаква взаимна споделеност на чувствата, но не е нещо силно...не знам. Ако в момента сте двойка...много ще е клатушкащо положението, в някакъв момент неизбежно ще се изправите пре някакво "предизвикателство". Ако ти се надяваш да станете двойка- няма да станете- според мен.

Благодаря ти за отговора, Зикову. Не знам, от моя страна са силни чувствата към момента. Съдейки по рисковете, които той поема, изглежда ми, че и на него никак не му е все едно. Дали е временно, нямам представа, но се породи много спонтанно, без да е търсено или да се правят сметки.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5235 -: Декември 18, 2013, 01:21:19 pm »
в такъв случай си живейте живота и ако след месеци се включиш тук, за да ни кажеш,че още сте заедно и много се обичате, аз искрено ще се радвам! ;) :blink:

« Отговор #5236 -: Декември 18, 2013, 02:14:30 pm »
Благодаря ви за отговорите, момичета!

*

elif

• 48
« Отговор #5237 -: Декември 18, 2013, 03:51:01 pm »
Здравейте на всички! Ще може ли да проверим нещо по тази карта: влюбен ли е в мен господинът Х.?

« Отговор #5238 -: Декември 18, 2013, 04:11:41 pm »
По тази карта ти изглеждаш силно влюбена, направо отчаяна по него - У1 Меркурий заточен на върха на 7-ми дом. Той (Юпитер) те харесва (в знак на Луната), чувства се добре в твоята компания (екзалтиран), но е нещо резервиран може би (ретрограден).

« Отговор #5239 -: Декември 18, 2013, 04:14:20 pm »
  Здравейте :) Пиша отново по стар хорар На 13-ти се видяхме ..поздравихме се казахме си някой и друга думичка и това беше. Преди  ден си писахме (а не бяхме си общували кажи речи от 2 месеца) той се извини за реакцията си на 13-ти, каза че се е притеснил и аз грубо му отговорих добре ..и това беше :(   
 Може да съм нетърпелива..но реших да Ви информирам и да Ви попитам този последния ми хорар вече е изтекъл? може ли да задам нов и ако да може ли да ме насочите как по точно да се изразя просто искам да разбера ''дали ще се съберем като двойка'' или за него всичко е приключило когато се разделихме  или да изчакам Януари да си задам въпроса или няма смисъл за нов хорар :(

Благодаря Ви много и Весели празници :)
Вдигайте се пак и пак, докато агнетата станат лъвове!!