Момъка си има друга (или поне така ми казаха). Може ли да ми кажеш от кои аспекти се вижда преодоляването на драмите? Да пусна ли друг хорар за него и другата?
А. е в девети дом, Б. е в пети. В момента са в разпадаща се квадратура помежду си. Но А. след два градуса сменя знака и после следва тригон с Б., двамата заедно отиват в триплицитет на Венера, управител на пети дом.
Меркурий отива в знака на заточение на Юпитер, но вече е в ретроградната си сянка, много бавен, навлиза в стационарна фаза скоро - няма да сътвори големи геройства и по-скоро ще се върне към предишното състояние на връзката. Юпитер пък съвсем няма желание да се задвижи - в Телец е, и в пети в рецепция с Венера по екзалтация-управление - по-скоро ще си сложи розовите очила и ще се постарае да запази отношенията.
И накрая - Луната е без курс, няма да има промяна в настоящото състояние. След два градуса Луната отива в Близнаци, във владение на А.
Тъй като Меркурий е в мъжки знак, а Юпитер в женски, предполагам, че У1, Юпитер, е жената. С нея се идентифицираш в тоя хорар и ти е по-мила на сърцето \пък е и в пети

\, а Меркурий, У7, е мъжът. Това за уточнение само, защото както съм го написала по-горе, излиза, че А. е той, пък не е.