Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040698 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #600 -: Януари 25, 2012, 07:21:46 pm »
И аз мисля като Freya, че ти си човека с повече интерес към него. Понеже Луната, твой сигнификатор е в седми дом, който представя него, това може да значи, че има интерес, но според мен, предвид другите обстоятелства, които вече бяха изброени, по-скоро това не е толкова сериозен интерес, колкото твоя. Но привличане има.

« Отговор #601 -: Януари 25, 2012, 10:41:24 pm »
Направих си карта по плацидус...

Айде, от следващия път ще знаеш, че е по-добре да са по Кох.  ;) Прикачам картата на въпроса ти.

Тук ми е трудно да отговаря, защото:
1. да, налице е сходящ хармоничен аспект (тригон) между управителите на оста AC/DC, което би трябвало да дава положителен отговор,
но
2. доколкото разбрах, кверентът и квезитът не се познават лично. А връзка помежду им би могло да има само в случай, че е налице първото условие. Опозицията между управителите на 3-тите им домове ще се състои преди Слънцето и Сатурн да завършат тригона си. Така че ако в момента не са познавате лично, не знам дали ще се запознаете. Управителят на 3-тия дом на joyjoious е с повече есенциални достойнства по знак. Мисля, че тя е активната страна по отношение на осъществяване на познанството. От друга страна нейният управител Слънце се намира в 12-тия дом на момъка. Той знае ли за съществуването ти?

Луната е в ранен градус на знака, което говори, че въпросът би могъл да се развие. Дано в положителна посока. Предстои съвпад с Венера - може това да означава възможност да действаш в посока запознанство.

Всъщност, аз се надявам ти вече да познаваш обекта лично и тогава сходящият тригон между Слънце и Сатурн казва едно "да".

« Отговор #602 -: Януари 26, 2012, 11:26:02 am »
Така е, интересът идва като че ли повече от моя страна. Малко е странна ситуацията, та ще видим. Не сме се запознали, ако facebook не се брои. Та не знам дали наистина знае за съществуването ми, въпреки че ме е виждал няколко пъти на живо. Но ако не знае, значи всичко друго е безсмислено.  :blink: Смятам да обуздая вече скорпионската си вманиаченост...
« Последна редакция: Януари 26, 2012, 11:38:45 am от joyjoious »

« Отговор #603 -: Януари 27, 2012, 02:55:25 pm »
Здравейте...
Бих се радвала ако някой би погледнал, макар че сякаш е очеизвадно и няма особена нужда.
Зададох въпроса "Има ли друга" (назовавам го по име --> той е по седми дом).
Точно върху него е застанала венера. Плюс това луна като сигнификатор на въпроса е в съвпад с венера, за по-ясно.
Той се управлява от юпитер като класически управител на риби. В рецепция с венерата. Интересът е взаимен.
А между мене и него (мекрурий и юпитер) сходящ квадрат.
Май е достатъчно това. Кофти.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #604 -: Януари 27, 2012, 03:09:35 pm »
Да...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #605 -: Януари 27, 2012, 03:22:10 pm »
Здравейте...
Бих се радвала ако някой би погледнал, макар че сякаш е очеизвадно и няма особена нужда.
Зададох въпроса "Има ли друга" (назовавам го по име --> той е по седми дом).

Здравей  :blink:,

Не обичам да давам положителни отговори на такива въпроси, но не е изключено да е имал някакво запознанство или сексуален контакт, за което не споменава.
Луната управлява петия му дом и има разходящ съвпад с Венера (ест. сигнификатор на такива въпроси) в дома на квезита. Квезитът е представен от Юпитер, който има рецепция по знак и по терма с Венера.

Иначе между управителите на кверента и квезита няма сходяща квадратура в рамките на знака, по-скоро има разходящ тригон. Твоето състояние е представено от ретро Марс в първи дом, с който Луната като управител на 5 дом на квезита има сходяща опозиция. При това сигнификаторът на кверента (Меркурий) е в сходящ квадрат със Сатурн (упр. на твоя 5 дом). Щом имаш съмнения, пробвай да ги изясниш с въпросния човек, за да си наясно с твоите и с неговите чувства.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #606 -: Януари 27, 2012, 03:45:54 pm »
Да задам и аз един експериментален въпрос, за упражнение (на който му се занимава).  :blink:

"Обича ли ме В. (все още)?"
27.01.2012
16.34 ч, Варна

Задавам въпроса от любопитство и никак не съм заинтересована отговорът да е положителен.

Става въпрос за първото ми гадже, което е в чужбина, и през последните 18 години не съм знаела нищо за живота му.
Започнахме да контактуваме по интернет с една моя приятелка в чужбина, която спомена, че тоя човек ми праща поздрави чрез нея, а сега ми се натресе и тоя в същия сайт и ме вкара в голяма драма.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #607 -: Януари 27, 2012, 04:27:44 pm »
Асцендента е прекалено ранен, а Луната е без курс.
Той Сатурн е екзалтиран а ти Слънце си в заточение. Между вас предстои тригон. Ти си в неговия първи дом. Той е на трон в знака на твоя упр. А ти си в падение в знака на неговия.
Управител на твоя 5ти е Марс в Дева, а на неговия 5ти екзалтирана Венера в Риби, в падение в знака на твоя упр. Между тях предстои опозиция. Луната е в разходящ съвпад с Венера. По-скоро ми се струва, че за минало време става на въпрос. Не мисля, че той те приема по такъв начин по настоящем. Но така или иначе асцендента е ранен. По-скоро е трудно да се каже към този момент... Така си мисля.
А и всъщтност ако картата се направи по Кох, 5тите домове ще се променят.
« Последна редакция: Януари 27, 2012, 04:34:15 pm от Freya »

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #608 -: Януари 27, 2012, 04:36:57 pm »
Според мен ще разбереш отговора скоро и без помощта на астрологията /ранния асц/. Луната без курс в случая говори, че не ти е чак толкова важен въпроса и питаш просто от любопитство.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #609 -: Януари 27, 2012, 04:38:28 pm »
Според мен ще разбереш отговора скоро и без помощта на астрологията /ранния асц/. Луната без курс в случая говори, че не ти е чак толкова важен въпроса и питаш просто от любопитство.
Хм, не знаех, че Луна без курс може да се тъклува и така. Но да, по-скоро заради ранния асцендент вероятно предстои да се случи нещо по повод въпроса, което да даде яснота да промени обстоятелствата или да го обезмисли :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #610 -: Януари 27, 2012, 04:41:43 pm »
И аз реших да задам същия въпрос като niya..
Има ли друга? Назован е по име. Какво мислите?

П.П. Тъкмо сега забелязах, че Луната е в точен съвпад с наталната ми  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #611 -: Януари 27, 2012, 04:50:29 pm »
Асцендента е прекалено ранен, а Луната е без курс.

И става въпрос за минала и забравена история, която в интерес на истината не ме вълнува, но има опити да ми се вменяват разни чувства.

ПП. Луната не е без курс, има сходящ секстил с Меркурий. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #612 -: Януари 27, 2012, 04:55:23 pm »
И аз реших да задам същия въпрос като niya..
Има ли друга? Назован е по име. Какво мислите?

П.П. Тъкмо сега забелязах, че Луната е в точен съвпад с наталната ми  :blink:

Според картата не би трябвало да обръща специално внимание на друга, но и към теб може да не демонстрира силна привързаност в момента. Меркурий (негов У5 и У8) е в знака на неговия управител Сатурн, но идва от квадрат с него, т.е. и да има друга, която си пада по него, той не ѝ отвръща със същото. Неговият управител е екзалтиран по знак и в негов 10-ти дом - дам, възможно е да е доста привлекателен и търсен мъж. Меркурий ще смени знака съвсем скоро и ще бъде изгорен от твоя управител Слънцето. Мисля, че успешно засенчваш конкуренцията. Последният разходящ аспект на Луната е дисхармоничен - опозиция с Марс, т.е. имаме още едно "не" (и от Луната).

Мисля, че няма друга.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #613 -: Януари 27, 2012, 05:02:08 pm »
Цитат
Меркурий (негов У5 и У8) е в знака на неговия управител Сатурн, но идва от квадрат с него, т.е. и да има друга, която си пада по него, той не ѝ отвръща със същото.

Хаха, че това да не съм аз!?  ;D  :P Е... няма как да съм аз предполагам, заради картата. Все пак аз съм Слънцето. Предполагам хипотетично не би било възможно по петия му дом да излизам аз, след като търсим "друга"...
Цитат
Неговият управител е екзалтиран по знак и в негов 10-ти дом - дам, възможно е да е доста привлекателен и търсен мъж.

Въййй...  ;D
Тази хорарна астрология ми става все по интересна.  :blink:
Мерси за тълкуването Мирабела  :blink:

« Отговор #614 -: Януари 27, 2012, 07:10:37 pm »
здравейте,
Има ли все още интерес към мен Д
благодаря предварително

« Отговор #615 -: Януари 27, 2012, 08:06:45 pm »
Благодаря, Марая...

Здравей  :blink:,

Благодаря ти за усилията, Lillie... :)

« Отговор #616 -: Януари 27, 2012, 08:08:34 pm »
здравейте,
Има ли все още интерес към мен Д
благодаря предварително

Ти си Меркурий и Луната (която също така е управител на въпроса). Той е Юпитер в знака на екзалтация на Луната и във фас на Меркурий. Би трябвало да има симпатии към теб. Но мисля, че повече го интересува интересът ти към него (все пак Юпитер има по-силни "симпатии" по знак към Луната, отколкото към Меркурий).

Меркурий и Луната са в последния градус на знака - предстои промяна и тя най-вероятно ще е свързана с твоето отношение към въпросния човек. Меркурий от знак на падение на Юпитер ще премине в знак, който е неутрален към него. Луната от знак на Юпитер ще остане в триплецит и терма на Юпитер. Но във Водолей Меркурий ще завърши квадратура с Юпитер. Мисля, че ако дотук си трупала някакво негативно мнение за този човек, ако те е разочаровал с нещо, сега няма да му позволиш да продължава да го прави. Но ще запазиш чувствата си към него. Може би няма да го възвеличаваш в сърцето си прекалено много, да позволяваш настроенията ти да зависят от него.

« Отговор #617 -: Януари 28, 2012, 12:05:35 am »
така е Мирабела,много държа на него,да не кажа обичам...но не мога да съм сляпа за някои неща...Да има симпатии и дори в момента ,чака ходовете ми,но аз съм в позиция на изчакване....неговите действия,като че зависят от моите демонстрации....Нямам негативизъм към него-просто спрях да го гледам през розовите очила
Благодаря за отделеното време-на всички пожелавам красив снежен уикенд

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #618 -: Януари 31, 2012, 02:13:49 pm »
Аз съм забелязала, че при ранен асц често става така, че се случва нещо или разбираш нещо, което обезсмисля въпроса.
Абсолютно вярно!
Така и стана- разбрах от трето лице нещо, което напълно обезсмисля въпроса... 
днес е крайният срок, който бях поставила за изпълнение на въпроса, не се е обадил, но самата аз нямам желание да го чувам и виждам, поне засега...
Благодаря, че сподели. Това е още едно доказателство.
Аз много се ядосвам като се падне ранен или късен асц, защото според някои астролози тези карти не се тълкуват, затова реших да проследя какво се случва при тези положения.
Сега късния асц ми е още мъка ... изследвам го.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #619 -: Февруари 02, 2012, 02:45:23 pm »
Малко ми е трудно да задавам въпроси касаещи трети човек, но реших така да го задам
"Х. ще спре ли да сваля приятеля ми?"
Много ми е интересно какво показва картата  :lol:
Аз си мисля, че би трябвало тя да е по 7ми.. (назована по име) а той по мой 5ти...