Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041123 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #700 -: Февруари 18, 2012, 09:44:48 pm »
Вярвам ти на 100%. До сега каквото си ми писла -винаги е било точно така в хорарите ми.  :kissd:На 25/02 ще дам обратна връзка.Срока е до този ден.:)

« Отговор #701 -: Февруари 18, 2012, 09:49:47 pm »
здравейте,
моля да погледнете въпроса
"Приключили ли са ,за него,нашете взаимоотношения-назовавам го по име
благодаря предварително

« Отговор #702 -: Февруари 19, 2012, 11:25:13 am »
здравейте,
моля да погледнете въпроса
"Приключили ли са ,за него,нашете взаимоотношения-назовавам го по име
благодаря предварително

Акрукс е права, че ретрограден Сатурн на АС поврежда (унищожава) въпроса. Руската школа (пък и не само тя) поддържа това твърдение.

Картата не изглежда да показва развитие засега. Основните играчи - управителите на оста AC/DC са без сходящ мажорен аспект. Ако разглеждаме квинкокса като мажорен аспект, може да означава, че имате неуредени въпроси помежду си, които няма да ви е лесно да уредите. Ти се представена от Венера, заточена в знака на Марс (той). Определено за теб тези взаимоотношения не са приключили и сегашното положение никак не те прави щастлива. Той е ретрограден Марс в знака на падение на Венера. В момента не изглежда да отдава голямо значение на взаимоотношенията. Може да се е оттеглил за размисъл, може да не е доволен от нещо във връзката ви. Не изглежда да търси комуникация или ново начало в момента. От негова гледна точка краят на връзката би трябвало да е по 4-ти дом, т.е. да се управлява от Сатурн. Липсва връзка между Марс и Сатурн, но Луната (в знака на екзалтация на Марс) идва от тригон с него. В сравнение с теб на него му е по-леко да приеме, че не сте заедно в момента.

« Отговор #703 -: Февруари 19, 2012, 12:44:22 pm »
Благодаря ви ,момичета
тоест ,оставаме във неустановено положение,така ли да разбирам?
за мен не са приключили,но ми е любопитно за него,права си-не е дволен,защото поисках да направим отношенията по-ясни,на него не му оттърва... :'(в момента -комуникация няма,защото ми писна от "иди ми-дойди ми"...той не инициира,но и аз не се натискам.Мога ли да помоля за още един въпрос
"промени ли отношението му към мен проведения разговор"
Благодаря,за вниманието с което се отнасяте

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #704 -: Февруари 19, 2012, 01:18:02 pm »
Едно другарче - Тоти, е доста тъжен напоследък и зададе въпросче: Ще срещна ли истинската любов тази година? Той е Риби, така че май отговаря на Слънцето. :Р Много моля да погледнете и да кажете нещо хубаво :rolleyes: , защото е доста отчаян. Няма много късмет.

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #705 -: Февруари 19, 2012, 02:38:31 pm »
Благодаря ви ,момичета
тоест ,оставаме във неустановено положение,така ли да разбирам?
за мен не са приключили,но ми е любопитно за него,права си-не е дволен,защото поисках да направим отношенията по-ясни,на него не му оттърва... :'(в момента -комуникация няма,защото ми писна от "иди ми-дойди ми"...той не инициира,но и аз не се натискам.Мога ли да помоля за още един въпрос
"промени ли отношението му към мен проведения разговор"
Благодаря,за вниманието с което се отнасяте

Разговорът е проведен между задаването на двата въпроса ли? По предната карта изглежда, че оставате в положението, в което сте в момента, тъй като липсват аспекти, които да показват промяна (към по-добро).

И в тази карта той се управлява от планета в ретро фаза, само че тук - от екзалтирана. Може малко горделив и недостъпен да започне да го играе. Управителите ви идват от квадрат. Луната (ти) е сменила знака съвсем наскоро, но продължава да бъде под влиянието на Сатурн, само че вече не е в заточено (неблагоприятно) положение, което е добре за теб. Квадратът може да показва, че разговорът ви не е бил особено приятен, че не е преминал гладко или не носи желаните, търсените резултати. Ти продължаваш да държиш на него (Луна в знак на Сатурн, Сатурн в 5-тия ти дом - той е в сърцето ти), но може би вече се чувстваш по-добре след като си казала каквото ти е тежало на душата, освободила си се (Луна във Водолей). Неговият управител вече не е в знак на падение/заточение на твоя. Това би могло да се тълкува като промяна в позицията му спрямо предишната карта.

Препрочитам обратната връзка (за която ти благодаря) по предната ти карта и разсъждавам над положението на Луната в двата хорара. В предишната карта Луната беше в Козирог, който определено държи на верността и отдадеността на партньора си, иска го само за себе си. Луната във Водолей е по-склонна да дава свобода, но изисква свобода и за себе си. И тъкмо като прочетох, че и ти не си инициатор на затопляне на отношенията ви в момента, го свързах с преминаването на Луната във Водолей. Луна в Козирог - изискваща, контролираща, търсеща сигурност, докато във Водолей - има си собствен живот и не търси другия на всяка цена. Тази твоя по-дръпната позиция в момента може да му допадне повече.

Самият факт, че Луната е сменила знака, че е в нов знак, може да се тълкува като промяна в обстоятелствата, свързани с въпроса, обръщане на нова страница. Както писах по-горе, може да отразява промяна в твоето поведение спрямо него. Само че с ретроградността на неговия управител едва ли толкова лесно и бързо ще разбереш какви мисли му се въртят в главата, защото казват, че ретроградните планети не се склонни да действат открито.

Като изключим квадрата с Юпитер, Луната има само хармонични сходящи аспекти в рамките на знака, включително тригон със Сатурн. Не искам да ти давам надежди, които биха могли да се окажат напразни, но след известно време може да се появи възможност да затоплите взаимоотношенията си (сходящ тригон Луна/Сатурн). Но може да изисква доста търпение от твоя страна (все пак Луната има доста път да извърви преди срещата със Сатурн). Надявам се, че сходящият секстил на Луната с Венера (твой У5 и диспозитор на Сатурн) ще донесе нещо приятно на любовния фронт.

Пожелавам ти успех!

« Отговор #706 -: Февруари 19, 2012, 02:40:59 pm »
Едно другарче - Тоти, е доста тъжен напоследък и зададе въпросче: Ще срещна ли истинската любов тази година? Той е Риби, така че май отговаря на Слънцето. :Р Много моля да погледнете и да кажете нещо хубаво :rolleyes: , защото е доста отчаян. Няма много късмет.

Мисля, че "да", ще започне връзка тази година или ще поднови стара (може наскоро да я е прекъснал), но да се въоръжи с търпение. Последният аспект на Луната (той) е тригон със Сатурн (евентуалната бъдеща партньорка). Но Луната има много път да извърви преди да завърши аспекта със Сатурн. Като за начало може би ще завърже някой флирт (Луна в секстил с Венера).

*

Uran

• 6041
« Отговор #707 -: Февруари 19, 2012, 03:16:27 pm »
Да. :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #708 -: Февруари 19, 2012, 05:02:00 pm »
Мисля, че "да", ще започне връзка тази година или ще поднови стара (може наскоро да я е прекъснал), но да се въоръжи с търпение. Последният аспект на Луната (той) е тригон със Сатурн (евентуалната бъдеща партньорка). Но Луната има много път да извърви преди да завърши аспекта със Сатурн. Като за начало може би ще завърже някой флирт (Луна в секстил с Венера).

Мирабела, Уран - мерси много!!!  :08:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #709 -: Февруари 20, 2012, 07:45:31 pm »
Мирабела,не знам как да ти благодаря,за обстойно отделеното време-наистина, камък ми падна от сърцето с този  разговор, не беше приятен е меко казано :-\ , дискусията беше преди задаването на двата хорара..а да разбера какво витае в човека..отдавна съм се отказала,че ще чакам да видя какво мъти ;)-заредила съм се с търпение...потопи се като Титаник,но нали ми е на сърце-простих му и това ;D
 Arkus промяната е налице,но ми е интересно в какво насока е,за Плутона наистина се е закотвил ;),веднага ми направи впечатление,малко ме постресна дори...как да разбирам"тиха дълбока вода" :P
Още веднъж бЛАГОДАРЯ  от сърце

« Отговор #710 -: Февруари 20, 2012, 10:48:12 pm »
здравейте-давам обратна връзка по хорар"обича ли ме Я"-Кртата беше нерадикална,но Мирабелла даде  инфо.
обратната връзка е ,че въпросната жена е наистина неуправляема вмомента,водена от емоция към мъж от общото ни обкръжение-нещо което разбрах от самата  Я.,има симпатии към мен ,доколкото  "бих възобновила връзката ни преди време-но не и сега,защото съм влюбена в ..."-цитирам след проведен разговор....тоест бяхте права Мирабелла
Благодаря още веднъж,хубава вечер

« Отговор #711 -: Февруари 20, 2012, 11:00:02 pm »
Много благодаря за обратната връзка и съжалявам. :(

Сега навързах нещата. Квезитът се управлява от Юпитер (да кажем, заради късния АС може и да не), който е в знак на Венера. От своя страна Венера се намира в знака на Юпитер, т.е. имаме взаимна рецепция между двете планети. Венера е близо до куспидата на 1-вия дом на квезита и управлява 3-тия дом на квезита, т.е. действително интересът й е насочен към неин познат, човек от обкръжението. Вадя си поука - взаимната рецепция е много важна. Пък и помежду им има и разходящ секстил. Не се усетих тогава каква е работата, защото не предположих, че Венера може да е сигнификатор на мъж в хорара (търсех нещо по Слънцето и Марс). А освен това Луната (втори управител на кверента) беше на трон и също в разходящ секстил с Юпитер, т.е. тук пък имаше рецепция по екзалтация, което също е силно положение (с това обясних симпатията).

« Отговор #712 -: Февруари 20, 2012, 11:16:42 pm »
благодаря Мирабелла,няма проблем-просто имахме връзка от 8 години и бях длъжен и астрологията да питам ;)..мил съм и ,по думите и,но това не е любов...чисто човешки се радвам за нея,макар в момента да са временно разделени-и наистина се моля да е временно,защото никога не съм виждал бившата си годеница толкова щастлива, с такова пламъче в очите-дори като страда ;D...жалкото е ,че не е "блестяла"така ,докато беше с мен-но се случва и това
хубава вечер на всички

« Отговор #713 -: Февруари 25, 2012, 06:00:51 pm »
Здравейте,
може ли и аз да задам въпрос?

Ще имам ли връзка скоро?

« Отговор #714 -: Февруари 25, 2012, 06:29:52 pm »
Здравейте, Charlize. Поставили сте наталната си карта. Идеята в тази тема е да се отговаря на хорарни въпроси. Можете да построите хорарна карта за въпроса Ви, като направите карта за точната дата, час и място на задаването му. Хорарните карти действат в рамките на 3-6 месеца.

Имайте предвид, че не съм професионален астролог и пиша в този форум само за удоволствие. Така че Ви съветвам да не вярвате на нито една дума по-долу. ;)

Транзитни Плутон и Уран аспектират с напрегнати аспекти наталния ви Плутон - управител на 7-мия дом на връзките. Плутоновата квадратура може да Ви накара да преразгледате взаимоотношения, които сте имали досега, а опозицията на Уран към Плутон - да Ви провокира да търсите повече тръпка във връзките си. В следващите 1-2 години могат да Ви привличат уранови мъже - интелигенти, забавни, носещи в живота Ви приключения, но и такива, които не търсят непременно нещо трайно и продължително. Тъй като транзитен Сатурн в момента и до средата на есента ще бъде в квадратура със съвпада Ви Слънце/надир (Слънцето управлява 5-тия дом на романтичните взаимоотношения), мисля, че търсите тъкмо стабилност и продължителност в момента. Така че транзитен Юпитер, преминавйки през наталната Ви Луна (управител на 3-тия дом на контактите), Асцендента Ви и наталния Ви Юпитер, може да донесе нови познанства в живота Ви, които могат да Ви поставят пред дилема - дали да се впуснете в ново приключение или да чакате по-стабилен господин да дойде в живота Ви. В края на лятото на 2014 Сатурн ще премине през Десцендента Ви. По същото време Юпитер ще бъде върху планетите Ви в Лъв. Може би тогава ще започнете нещо трайно, като брак напр.
« Последна редакция: Февруари 25, 2012, 06:40:08 pm от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #715 -: Февруари 25, 2012, 06:52:06 pm »
Това е картата на въпроса с часа на публикуването му във форума. Опозицията по оста 1-7 означава НЕ, още повече, че Меркурий - У7 е слаб и заточен в 7-ми дом. Последният аспект на Луната е опозиция със Сатурн. Ако става дума за сериозна връзка - НЕ. Задай въпроса си отново след 1 месец, примерно.

Но аз мисля, че сексът те интересува повече - управителят на 8-ми дом е в съвпад с асцендента и Луната е на куспидата на 8-ми дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #716 -: Февруари 28, 2012, 02:19:03 am »
Здравейте,
Ще помоля за помощ на любовен въпрос "дали еди-кой си ще се обади на определна дата". Благодаря на отзовалите се. До тук това което успях да се ориентирам е ,че картата е радикална за разчитане май.
Здрвейте, давам обратна връзка. Нямаше никакво обаждане.... :'( Предполагма квадратурата на ЛУна и Сатурн е изиграла лоша шега.

« Отговор #717 -: Февруари 28, 2012, 03:48:06 pm »
Съжалявам, Херлок. :'(

« Отговор #718 -: Февруари 28, 2012, 09:48:52 pm »
здравейте
моля да помогнете с един хорар,за приятелка
"ще се обади ли мъжът Х на М"-аз задавам въпроса,не тя чрез мен
Любимият и зачезна яко дим,тя обаче още вярва в любовта му и буквално се топи от мъка по него,още повече не знае жив ли е ,здрав ли е :-\
Благодаря,предварително

« Отговор #719 -: Февруари 29, 2012, 02:31:14 am »
Съжалявам, Херлок. :'(
Аз не съм много очудена ,защото картите си ми го казаха,но тъй както на себе си не мога да гледам- реяих да попитам звездите. И тук е въпросът. Аз попитах същото  мойте ккрти по друго време и в  друг ден.Може би това е правилното време. При хорарите има ли тази зависимост ,че ако въпросите се повтарят в кратък интервал- отговорите са неточни?
Няма знечение,пак ти благодаря Мирабела :wub: