съзнавам колко е досадно, но ще си пусна въпроса.
Иска ли да общува с мен (име)?
усещам, че гордостта ни пречи ужасно много. всеки се прави на много голям, над нещата и невпечатлителен, разбираш ли. аз му (по)казах, че половинчати работи не ща, сега сме в един от периодите си на мълчание.(игнорирах последните му безумни мейли... [изтрита информация, която сметнах за безпредметна])
преди време ми даде да разбера, че съм му важна. след това, или се уплаши, или размисли по въпроса, не мога да знам. факт е, че продължава да ми напомня за себе си, но не е готов да дефинира отношенията ни/да се "посвети".
нямаше да го мисля, ако не ни предстоеше още 1 учебна година заедно, но тя приближава, аз все повече се вледенявам...
//не съм се зачитала за хорарната астрология, но виждам много лъв, яко его, което ме забавлява:Д
добре, струва ми се, че има развитие в отношението му към мен (започва да се отваря, разкрива, да сваля гарда, да ми се обяснява нещо, когато усети, че си тръгвам, етц), но на мен трохите ми се струват недостатъчни, при все цялото ми търпение с
несигурността му.
съвсем изгубих доверието си към него (всъщност, такова никога не е имало) и не искам да гадая дали просто си играе с главата ми, дали гледа да ме държи наблизо, заради колегиалността, или (това, което ми се струва, че се опитва да ми (по)каже) е решил да отдели място за мен в живота си. картата казва ли нещо по въпроса?
колкото повече изстивам, толкова повече той се
разкрива. отдавам го на мъжката му природа, в опитите си да бъда обективна, но не ми се получава особено. прилагам наталната му карта с транзити, ако някой реши да го
чете. тази Венера на трон в 12-ти ли го прави толкова бавен и потаен?