Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042729 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1820 -: Октомври 08, 2012, 07:51:19 pm »
В процес на развод ли е  мъжът Х ?

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_08_b.52898.24755.gif&res=100&va=&cid=confileU7xLqa-u1284485084

Той е Меркурий, който от скоро е в Скорпион, като последният му аспект в предходния знак е бил съвпад със Сатурн (негов У5). Това е възможно да показва, че наскоро е прекъснал връзка. Но присъствието на Сатурн в 1-вия му дом може да показва, че все още е женен или че въпросната жена все още присъства в живота му по някакъв начин.
Не мисля, че е стартирал бракоразводен процес. Залагам на сепарация.

« Отговор #1821 -: Октомври 08, 2012, 07:54:01 pm »
Блъсках се над този хорар, но нищо :( Май вкарвам прекалена емоция и не мога да видя нищо. Моля, помогнете!
Какви са настроенията на Х. спрямо мен? Така бутната в 12-ят му дом, май съм свършена?

Той (Юпитер) на твоя АС, т.е. в знака на твоя управител, където е в заточение. Изглежда те харесва, но не умее да го показва. Освен това е ретрограден - отдръпва се, може би от неувереност.

« Отговор #1822 -: Октомври 08, 2012, 08:01:56 pm »
Ще се появи ли скоро момче и кога?  :blink:

По-скоро "не" - липсва аспект между У1 Сатурн и У7 Слънце. Луната (твоят У5) няма да успее да завърши тригон със Сатурн, тъй като последният ще смени знака преди това. Не изглежда да се влюбваш лесно, може би изискванията ти са високи.
Възможно е в живота ти да има някой, който те харесва, но ти смяташ, че не е достатъчно добър за теб (Слънцето е в знак на екзалтация на Сатурн, Сатурн е в знак на падение на Слънцето). Възможно е този човек да е обвързан с друга жена към момента (Венера в 1-вия му дом) и това да е причината, поради която те е разочаровал и стоиш далеч от него.
Предстои промяна в отношението ти към въпроса или обстоятелствата около теб - Сатурн е в последния градус на Везни и му предстои ингрес в следващия знак. Ако си се възгордявала прекалено много досега (екзалтиран Сатурн), може би ти предстои да заемеш по-философска позиция.
Луната (У5) ще завърши съвпад с Юпитер. Все пак във флиртовете би трябвало да ти върви.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1823 -: Октомври 08, 2012, 08:54:19 pm »
Мирабел, Акрукс, благодаря и на двете ви за тълкуванието. Надявам се скоро да излезе наяве това, което аз искам. Ако пък не, каквото е писано.

Обратна връзка за един стар хорар, от 02.09.1012, 12:33 - София
Един от аспектите ми на пълнолуние май се реализира. Срещнах един мъж. Поговорихме си, разменихме си координатите и се разбрахме да се чуем, хем по работа, хем приятелски. Пуснах си едно хорарче, ама не ми изглежда като да има продължение, най-малкото пък либовно. Още повече, че на карта на първа среща г-н Санти съвсем ми охлади ентусиазма. Та, според вас ще има ли продължение на тази първа среща с г-н Х и либоф ще пламне ли?

Продължение имаше, имаше някаква връзка за около 2-3 седмици, той хлътна, пък аз съвсем изгубих интерес. Още не се е стигнало до прекъсване на комуникацията, както каза Акрукс тогава, но и аз още не съм му обявила, че всичко свърши. Надявам се да си останем приятели, но да видим.

*

vall

• 26
« Отговор #1824 -: Октомври 08, 2012, 09:00:58 pm »
Здравейте, моят въпрос е: Окончателно ли приключиха отношенията ни с Д?

Благодаря предварително  :(

С този късен градус на АС и без аспект между У1 Венера и У7 Марс ми изглежда повече като край отколкото ново начало/продължение. Липсва и комуникация помежду ви - няма сходящ аспект и между управителите на 3-тите ви домове. Твоят У3, Луната, е силна по знак - изглежда правиш опити да поговорите, но единственият й сходящ аспект е квадратура със Слънцето, който е напрегнат и едва ли говори за успех в това начинание. Той е Марс в 1-вия си дом и от съвсем скоро в нов знак - Стрелец, което отразява, че при него е настъпила някаква промяна съвсем наскоро. Изглежда ми сякаш той се интересува предимно от себе си и държи на свободата си, докато ти страдаш от любов (Венера е в знак на падение и в 5-тия ти дом). Надявам се, че греша! Успех!

Благодаря, Мирабела, изобщо не грешиш  :(
And all I loved I loved alone.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1825 -: Октомври 08, 2012, 09:25:09 pm »
Ха-интересно :)

Не са приключили, но не в добрия смисъл

« Отговор #1826 -: Октомври 08, 2012, 09:34:47 pm »

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_08_b.52898.24755.gif&res=100&va=&cid=confileU7xLqa-u1284485084
Мисля, че да- негов 7ми дом и негов 9-ти се управляват от Юпитер, който от скоро е ретрограден и е в 9д- съда, отделно Уран транзитира в негов 7-ми дом, който подтиква към смяна на партньора, той е Меркурий в нов знак, извършил съвпад със Сатурн У5 в негов 1д- отскоро си има нова любовна връзка, но предстои да има и тайна връзка- негов У8 Венера в негов 12д в сходящ секстил с Меркурий ;)
Луната е без курс по тази карта, но в крайна сметка по-разведен няма как да стане, за да са нужни предстоящи аспекти
сега остава и тази нова любовна връзка да е по Уран или Юпитер и всичко се нарежда според както трябва ....."по-разведен "от това -не е нужно повече....благодаря,Акрукс  :wub:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1827 -: Октомври 08, 2012, 09:39:08 pm »

Той е Меркурий, който от скоро е в Скорпион, като последният му аспект в предходния знак е бил съвпад със Сатурн (негов У5). Това е възможно да показва, че наскоро е прекъснал връзка. Но присъствието на Сатурн в 1-вия му дом може да показва, че все още е женен или че въпросната жена все още присъства в живота му по някакъв начин.
Не мисля, че е стартирал бракоразводен процес. Залагам на сепарация.
..да -така е- живеят си заедно двамцата, но упорито говори за" бъдещата моя бивша съпруга"  и ,че е в процес на развод...ще свиркам,ако има развитие..благодаря,Мирабеллка  :wub:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1828 -: Октомври 09, 2012, 10:59:22 am »
Блъсках се над този хорар, но нищо :( Май вкарвам прекалена емоция и не мога да видя нищо. Моля, помогнете!
Какви са настроенията на Х. спрямо мен? Така бутната в 12-ят му дом, май съм свършена?
Меркурий е в 5д, негов 11-ти
а той е ретрограден в твоя 12д заточен в близнаци с диспозитор Меркурий, има те за приятел, че и повече, но неговият 5д се управява от ретроградни планети в момента и това му пречи да изрази адекватно чувствата си
твоят 5-ти дом се управлява от Меркурий в скорпион, който е извършил тригон с Нептун У5 за него- би трябвало да си разбрала със сърцето си чувствата му, но той като е заточен и в 12д да те озадачава с поведението си
Луната У3 е извършила тригон с негов У3 и би трябвало да има добро общуване помежду ви, но е извършила опозиция с Плутон У12 за него- мъчила си се да разбереш дали има някакви тайни от теб
Меркурий ще извърши секстил с ПлутонУ12 и съвпад със СЛВ в негов 12д- би трябвало да разбереш какви са му мислите

А тъй като Меркурий, който е моят диспозитор и У5 ще направи квадратура с неговият диспозитор - Юпитер и с неговият У5 - Нептун, мислиш ли, че предстой конфликт и окончателна раздяла? И Юпитер в тригон със Слънцето - У10 за него, значи ли, че е анагжиран предимно с работа и няма любовна връзка? Или пък може да се тълкува като връзка с някоя колежка или някакви пари са замесени, заради тригона между У5 и У2 за него - Нептун и Сатурн?

« Отговор #1829 -: Октомври 09, 2012, 06:33:41 pm »
Ще се видим ли скоро отново с (по име)? Какво мислите за тази карта?
Да, ще се видите-вашите управители  Венера и Плутон предстои да извършат хармоничен аспект, а доколко ще е скоро не знам, последният аспект на Луната е хармоничен, но с ретроградна планета- Юпитер, естествен диспозитор на чужбина, при теб управител на 2д- парите

Много благодаря за отговора, Акрукс! Как да разбирам чужбина и парите в случая, би ли ми казала мнението си? Благодаря ти предварително! 

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1830 -: Октомври 09, 2012, 06:53:24 pm »
А тъй като Меркурий, който е моят диспозитор и У5 ще направи квадратура с неговият диспозитор - Юпитер и с неговият У5 - Нептун, мислиш ли, че предстои конфликт и окончателна раздяла? И Юпитер в тригон със Слънцето - У10 за него, значи ли, че е анагжиран предимно с работа и няма любовна връзка? Или пък може да се тълкува като връзка с някоя колежка или някакви пари са замесени, заради тригона между У5 и У2 за него - Нептун и Сатурн?
под "негов диспозитор" имаш предвид неговият управител на 1-ви дом-Юпитер, което е различно, а Меркурий, управител на твоя 1-ви дом, няма да извърши квадрат, а куинконкс с Юпитер, с Нептун е извършил вече тригон
тригонът между У1 и У10 не е връзка с колежка, аспектът благоприятства кариерата му, тригонът между У5 и У2- изкарването на парите е свързано с творчетсво, но може и хазарт, при жените това може да са пари от майчинство
Да, точно това имам предвид, явно съм объркала терминологията. Напоследък не ми остава много време за астрология :(
Куинконкс е по-лошият вариант от квадрата :( За тригона между У5 и У2 мерси за разяснението. Това имах предвид под "вкарвам емоция" и не тълкувам правилно. Благодаря ти за уточненията и за отделеното време.

« Отговор #1831 -: Октомври 09, 2012, 10:12:37 pm »
ох, един човек така ми разкатава живота, направо се побърквам от този хаос, от неяснотата, от това привличане, същевременно умът ми се обажда и ми казва да не се забърквам... и постоянно търся само знаци и се чудя какво да правя.. и.. и.. побъркващо е... помогнете ми моля...
"С. има ли чувства към мен?" това е основния ми въпрос, обаче също така се питам дали той иска да има дълбочина в контакта си с мен, разбира ли наистина какъв човек съм...
23:00 h, 9.10.2012, Добрич

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1832 -: Октомври 10, 2012, 06:32:48 am »
Куинконкс е по-лошият вариант от квадрата :(
Квадратът е мажорен аспект и има по-голяма тежест, куинконкс е минорен, действително за последен аспект на Луната в любовен хорар не е благориятен този аспект, но в твоя случай заложи на тригона между У1 с У7 Нептун- в началото на ноември ще стане директен и ще отпаднат нещата, които му пречат да бъде себе си

Много ти благодаря, Акрукс!

« Отговор #1833 -: Октомври 10, 2012, 10:24:38 am »
Флиртува ли и с други, освен с мен, (по име)? Покани ме да му гостувам, но аз се съмнявам, че има и други флиртове. Вчера имахме разговор, на който той реагира много крайно, аз исках да обсъдим едно неприятно за мен негово изказване. Сега не знам какво ще стане. Искам да го видя, но искам и отношенията ни да са чисти, не да ме използва за играчка.
Какво мислите по картата? Моля ви да ми кажете как ви се струват нещата с неговите чувства и поведение, за което аз не знам? 
Много благодаря предварително!

« Отговор #1834 -: Октомври 11, 2012, 07:16:25 am »
Благодаря, Акрукс. Сега съм много тъжна, но той реагира много крайно, можеше просто да ми отговори по-внимателно и да ме успокои - обсъждахме принципни неща в отношенията ни. Характери, какво да се прави.  :(
Според тази карта може ли да се каже за развитието в отношенията ни? Той е в чужбина, дали ще пътувам при него скоро или пак ще се дистанцираме? Трябва ли да построя нова карта или по тази може да се разчете информация?  :(
Много ти благодаря предварително за отделеното време! 

« Отговор #1835 -: Октомври 11, 2012, 02:52:38 pm »
ох, един човек така ми разкатава живота, направо се побърквам от този хаос, от неяснотата, от това привличане, същевременно умът ми се обажда и ми казва да не се забърквам... и постоянно търся само знаци и се чудя какво да правя.. и.. и.. побъркващо е... помогнете ми моля...
"С. има ли чувства към мен?" това е основния ми въпрос, обаче също така се питам дали той иска да има дълбочина в контакта си с мен, разбира ли наистина какъв човек съм...
23:00 h, 9.10.2012, Добрич

Той е Сатурн в знака на падение на Луната. Ти си Луна в знака на заточение на Сатурн. Между управителите ви има разходяща квадратура. По тази карта ми се струва, че няма съвместимост помежду ви. Не мисля, че връзката ви ще се превърне в нещо повече от това, което е към момента. Той не изглежда да те разбира, по-скоро е зает с кариерата си (Сатурн в неговия 10-ти дом) и е възможно да те пренебрегва.
Надявам се, че греша.

« Отговор #1836 -: Октомври 11, 2012, 03:00:39 pm »
Cherry, с тази Венера в падение за управител аз не бих му имало пълно доверие. Струва ми се, че не спазва обещанията си.
Късният АС може да показва, че сама знаеш отговора на въпроса си или поне се досещаш за него. Или нямаш възможност да повлияеш върху развитието на ситуацията.

Липсва аспект между Марс (ти) и Венера (той) за промяна/развитие на взаимоотношенията ви. Марс е в 1-вия ти дом и липсва аспект с твоя У9 Луна. По-скоро няма да имаш възможност да пътуваш при него в чужбина, защото ще си концентрирана върху лични или домашни въпроси (Марс в знак на Юпитер, У4). Освен това Юпитер е и У2 и е в заточение - не знам дали финансите ти позволяват пътуването да се осъществи.

« Отговор #1837 -: Октомври 11, 2012, 06:49:27 pm »
Много ви благодаря за подробните разяснения по картата ми!

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1838 -: Октомври 11, 2012, 11:29:00 pm »
Здравейте, пускам едно хорарче след доста време затишие, като няма да се конкретизирам в/у даден човек, защото в момента макар и да имам някакви отношения, те са по- скоро приятелски без изгледи това да се промени от моя страна :) .

Благодаря предварително :) .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #1839 -: Октомври 12, 2012, 10:58:44 am »
Здравейте след 5 годишна връзка и до скоро раздяла Х1 (жена) и Х2 (мъж) отново се събраха .Въпросът ми е ще продължи ли връзката им ?
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!