Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040129 Прегледи
*

Rose

• *
  • 92
Re: Хорар за любов
« Отговор #1980 -: Ноември 20, 2012, 09:50:58 pm »
Момичета до сега бяхте много точни в това, което сте казвали. Сега един последен въпрос за тази година от мен: ще  започнем ли връзка с (назован по име) през тази година.

Благодаря ви за отделеното време.
И АСЦ късен, и Луната без курс, и няма аспект между вашите У1, които на всичко отгоре са ретроградни- е на това се казва хорарен карък  :blink:
Радвай се, че годината скоро свършва и започва новата, с нов късмет!
Да и аз сега видях, че асц е късен т.е. и да задавам въпроса то решениет вече е взето явно не съм го взела аз след като още питам, но какво да правиш... Ами явно хорарната карта е пълно отражение на ситуацията т.е. напълно безнадеждна  :-[

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #1981 -: Ноември 20, 2012, 09:59:22 pm »
Papy здрасти,
извинявай,но какво точно озночово това,че Меркурий е ретрограден....

*

Papy

• 4343
« Отговор #1982 -: Ноември 20, 2012, 10:09:32 pm »
Papy здрасти,
извинявай,но какво точно озночово това,че Меркурий е ретрограден....

Шегувам се, няма връзка с твоята карта/въпрос

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #1983 -: Ноември 20, 2012, 10:11:36 pm »
ок :blink:
за първи път задавам хорарен въпрос...надявам се,че някой ще го забележи.. :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1984 -: Ноември 20, 2012, 10:18:17 pm »
ок :blink:
за първи път задавам хорарен въпрос...надявам се,че някой ще го забележи.. :blink:

Ако си сложиш и карта, шансовете се увеличават
Ако не знаеш как-astro.com, правиш си акаунт, построяваш я и я слагаш като прикачен файл към поста ти

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #1985 -: Ноември 20, 2012, 10:35:15 pm »
Papy благодаря...не зная как,но ще пробвам..

*

Papy

• 4343
« Отговор #1986 -: Ноември 20, 2012, 10:43:39 pm »
Ха-става ли и без регистрация? Не знаех :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #1987 -: Ноември 20, 2012, 10:54:42 pm »

Айде с пръстчетата :)
Меркурий още е ретрограден

П.п. Шегувам се-някой да не се обърка
Шегата ти е неуместна и престани да спамиш!!
Е-айде, айде-само аз спамя в твоя ресор, разбираш ли

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #1988 -: Ноември 20, 2012, 10:56:55 pm »
еми...тъпо,но не знам как да се оправя с тази картаааа :(

« Отговор #1989 -: Ноември 20, 2012, 11:02:52 pm »
Rene, това е картата.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #1990 -: Ноември 20, 2012, 11:17:53 pm »
Akruks,Issidorra...
едно огромно благодаря за отговора и за картата...не крия,че очаквах..ще има ли отговор и какъв ще е...
 :blink:
аз вярвам в звездите,но за съжаление нищо не разбирам...освен това,че ситуации в живота се случват и човек май е леко безсилен...така да се каже-каквото трябва..то става

*

Papy

• 4343
« Отговор #1991 -: Ноември 21, 2012, 12:17:27 am »
Ах, да-наистина го пропуснах отговора :)
И наистина обичам да си говоря тук-таме, но пък форумът е за забавление, много насериозно си приела нещата
А за картите по хорарите-винаги съм била благодарна и никога не е било от мързел, а поради физическа невъзможност
И който не слага карта, а само час-понякога не мога да я построя, но бих отговорила, ако я имаше
Така че...споко малко

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #1992 -: Ноември 21, 2012, 08:40:50 am »
Здравейте,
ще се радвам да ми помогнете с тълкуването на този въпрос
Ще имам ли контакт/ще го видя ли/ с Х отново?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=iawfileyKXWkM-u1353479735&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=21&smon=11&syr=2012&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&add=18&add=19&add=20&add=22&ast=

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #1993 -: Ноември 21, 2012, 10:36:26 am »
Здравейте,
ще се радвам да ми помогнете с тълкуването на този въпрос
Ще имам ли контакт/ще го видя ли/ с Х отново?
В картата Луната е У8 за теб, управлява дома на секса и е в раходящ хармоничен аспект с неговия У8 Сатурн, което показва наличието на осъществена интимност между вас. Твоят У1 е Юпитер в съвпад с негов АСЦ и заточен в знака на Меркурий У1 за него, което показва твоята заинтересованост от Х.
 Меркурий, както и Юпитер, са ретроградни, нямат аспект помежду си, нещата са нестабилни и подлежащи на промяна, особено при него, тъй като Меркурий е по-бързата планета. Твоите чувства също подлежат на промяна, У5 Венера е в последен градус на везни и в края на месеца, вече в знак скорпион, ще извърши секстил с неговите У5 Плутон и Марс, което е добър знак за създаване на романтична връзка, в която на теб се пада отново да не си в изгодна позиция- Венера в скорпион е заточена, докато Марс в козирог е екзалтиран.
Последният аспект на Луната е секстил с Меркурий, разглеждана като втори твой управител, може да се даде положителен отговор на въпроса, но като цяло развитието му няма да е лесно, поради това, че Меркурий е ретрограден..

Благодаря akruks :blink:
там нищо не е лесно....

*

Papy

• 4343
« Отговор #1994 -: Ноември 21, 2012, 10:40:23 am »
Други също попадат в ситуация на невъзможност да поставят карта на въпроса- за подигравка ли са?!

Кой на кого се подиграва? Нещо не си разбрала шегата
Започва да ми става леко досадно

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1995 -: Ноември 21, 2012, 01:24:59 pm »
Здравейте, момичета моля за помощ. Не мога да се събера.. разстроена съм, треперя, плача…  :'(  :'(  :'( Случаят е следният – има един мъж, към когото отдавна изпитвам чувства и все го чакам да предприеме нещо, да се оправят проблемите му, да реши какво иска и т.н. Днес се чуваме, след известно време застой – и ми съобщава следното: нужна му била информация за една жена на която правили операция след колко време може да има бебе. Бях като вцепенена, стоя и не мога да повярвам, че това ми се случва.. Попитах за него ли става въпрос да не би да е решил да става баща, но той отрече…Не знам как да формулирам въпроса си.. – Дали ми каза истината? или Дали става въпрос за него, тази жена и бебето…? Не си и спомням в колко точно ми хрумна идеята за въпроса – може би към 12.30 – 13.00 ч. Не мога да повярвам  :'(  :'(  :'(

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1996 -: Ноември 21, 2012, 02:12:39 pm »
Здравейте, момичета моля за помощ. Не мога да се събера.. разстроена съм, треперя, плача…  :'(  :'(  :'( Случаят е следният – има един мъж, към когото отдавна изпитвам чувства и все го чакам да предприеме нещо, да се оправят проблемите му, да реши какво иска и т.н. Днес се чуваме, след известно време застой – и ми съобщава следното: нужна му била информация за една жена на която правили операция след колко време може да има бебе. Бях като вцепенена, стоя и не мога да повярвам, че това ми се случва.. Попитах за него ли става въпрос да не би да е решил да става баща, но той отрече…Не знам как да формулирам въпроса си.. – Дали ми каза истината? или Дали става въпрос за него, тази жена и бебето…? Не си и спомням в колко точно ми хрумна идеята за въпроса – може би към 12.30 – 13.00 ч. Не мога да повярвам  :'(  :'(  :'(
Успокой се, тревожиш се излишно за неща, които си внушаваш сама- Луната от 1д е извършила тригон с твоя У12, който е и твой У1- Сатурн
Жената за която пита е възможно да е негова сестра, братовчедка, съседка,  Луната е У12 за него- това е домът на тайните, нещата които не знаеш за него, той е представен от Слънцето- горд човек е и за него е обидно да не му се вярва, затова и не дава много обяснения. Слънцето е в последния градус на знака и му предстои да навлезе в нов знак, а когато това стане ще осъществи тригон с твоя У1 Уран, което показва, че ще се съберете и изгладите противоречията, имай търпение, все пак другия ти У1 е Сатурн и трябва да си по-стабилна.

Благодаря ти, Акрукс, от сърце. Само да попитам нещо - поставила съм картата за час 12.30, а построя карта за 13.00 ч. ще има ли разлика в написаното и тълкуването?
Иначе е така е както си написала, наистина не знам доста неща за него и той не обича да споделя. Колкото и да се опитвам не мога да се успокоя, искам да избягам някъде далече от него, да го забравя и да го изтръгна от себе си, все едно никога не съм го познавала.. :'(

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1997 -: Ноември 21, 2012, 02:42:55 pm »
Липсвам ли на И.? Защото той много ми липсва.  :'( Акрукс, казвала си да не задаваме много въпроси за един и същи човек, но само за него мисля, съжалявам.

*

mili

« Отговор #1998 -: Ноември 21, 2012, 02:51:54 pm »
Изпитва ли чувства към мен Х? Предстои ли някакъв контакт между нас?  :-\

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #1999 -: Ноември 21, 2012, 11:02:18 pm »
Здравейте,от няколко дни съм в чуденка-има ли чувства към мен,човекът когото харесвам...
на моменти ме влудява,толкова ядове ми създава....от няколко дни пак сме на нож...от неговите подстрекателства ме избива на лудост-не си говорим и той ми свири по тънката струна онлайн.Чудя се пука ли му въобще :'(
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"