Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040274 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Хорар за любов
« Отговор #3200 -: Май 08, 2013, 09:40:16 am »
за някой принцът може и да е леко оплешивяващ и с бирено коремче. но си е принц  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3201 -: Май 08, 2013, 09:54:22 am »
за някой принцът може и да е леко оплешивяващ и с бирено коремче. но си е принц  :blink:

Подкрепям! Всичко опира до начина по който един мъж ти ДЕЙСТВА.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3202 -: Май 08, 2013, 10:29:22 am »
Не знам какво е за вас ПРИНЦ, обаче гледам, че вече е пълно с ПРИНЦЕСИ по София....
Едни капризни "девойки", които по цял ден само се гримират, фризират, следят си маникюра, пият си кафето, гледат си в телефона...
и чакат някой да се грижи за тях, да им плаща сметките, да им купува подаръци, силиконови цици, дрешки, бижута, а те само да се снимат като хубавици и да имат претенции.... 50% от тях имат интелектуалния багаж на ББ и неговата култура (ала "Винету"), а останалите са даже по-зле... Въпреки това мечтаят да водят предавания по телевизията и даже успяват, като постоянно ръсят глупости!
Ако не са руси - се изрусяват, за да добият така и съответния "умствен тен"! 
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Papy

• 4343
« Отговор #3203 -: Май 08, 2013, 10:31:20 am »
Ее-да сложиш софийските кифли до бб, това вече е прекалено

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3204 -: Май 08, 2013, 10:39:32 am »
Принц/Принцеса е въпрос на вътрешно усещане. за някой друг и някоя от въпросните кифли може да е принцеса. а за теб да си е просто кифла. ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3205 -: Май 08, 2013, 10:44:42 am »
Всяко гърне си има похлупак, Калояне. Ако има такива жени..то е защото те усещат, че има "пазар" за тях грубо казано или че има достатъчно български мъже, които си търсят такива жени.

Като цяло личностните отношения между хората тук в БГ много куцат, мъжете страдат от комплекси на едно или друго ниво, а една част от жените се опитват да изнасят всичко на гърба си- гордеейки се с това и не усещат как още повече подтискат мъжете, а друга част от жените избират лесното и мекото и без да задълбават много си гледат телефоните и се оставят да им плащат сметките.

В следствие на това..се оглеждаме и виждаме от едната страна еманципирани до безпощадност жени или някакви кухи лейки .......и срещу тях едни клекнали пред женската власт мъже или "мачовци", избиващи комплексите си чрез садистично отношение и безброй изневери.

Масово жените и мъжете в България НЕ СЕ РАЗБИРАТ. Не задълбават в отношенията си и не им се отдават. Не се опитват да бъдат по- добри и си мислят постоянно че другият е длъжен за НЕЩО си.

Държавата е болна, нацията- народа като такъв- ценностите...и хората.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

satin_

« Отговор #3206 -: Май 10, 2013, 05:34:48 pm »
Сънувам непрекъснато едни и същи сънища свързани с Х.
Той е с друга жена и аз го гледам от страни. В последния сън той ми обръща гръб, държи куфар, прегръща другото момиче и се отдалечава от мен. Аз стоя и го гледам, до мен стои негов приятел, попитах го къде отива, той ми отговори, че заминава с нея...
Ще се сбъднат ли тези сънища? Има ли в момента друга жена и влюбен ли е в нея?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3207 -: Май 10, 2013, 05:52:19 pm »
Ако има такива жени..то е защото те усещат, че има "пазар" за тях грубо казано или че има достатъчно български мъже, които си търсят такива жени.

А блондинките сме принудени да имитираме брюнетки, за да не ни сложат в една графа с изрусените напудрени кифли. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3208 -: Май 10, 2013, 07:36:48 pm »

Ще се сбъднат ли тези сънища?

хм.. май човекът е трябвало да носи и надпис, за да разбереш какво значи този сън!
По ясно от това ... не знам!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #3209 -: Май 10, 2013, 08:28:10 pm »
Сатин, мисля, че има друга жена около него. Марс (той) има завършен съвпад с Меркурий (негов У5). Марс е в знак на Венера (твоя управител), където Меркурий няма есенциални достойнства. Не мисля, че има чувства към другата жена.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3210 -: Май 10, 2013, 08:29:24 pm »

хм.. май човекът е трябвало да носи и надпис, за да разбереш какво значи този сън!
По ясно от това ... не знам!

мдаа, не си учителка, или поне не по български

*

Uran

• 6041
« Отговор #3211 -: Май 10, 2013, 08:30:55 pm »
Сатин, тълкувам съня, а не хорара. :blink:
Не си уверена. Въпросът е защо?

*

satin_

« Отговор #3212 -: Май 10, 2013, 08:37:49 pm »
Сатин, мисля, че има друга жена около него. Марс (той) има завършен съвпад с Меркурий (негов У5). Марс е в знак на Венера (твоя управител), където Меркурий няма есенциални достойнства. Не мисля, че има чувства към другата жена.

И аз така реших с този У5 в при него, но исках да попитам  :blink: Мерси  :blink:

Сатин, тълкувам съня, а не хорара. :blink:
Не си уверена. Въпросът е защо?

Неуверена съм, защото съм безсилна :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3213 -: Май 10, 2013, 10:01:03 pm »
Не се е обадил още :-[

Ще се обади ли ,и ако да кога? :-X ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #3214 -: Май 10, 2013, 10:31:08 pm »
Нерадикална карта. Предстои смяна на ситуацията. Личи си, че си нетърпелива. :blink:

« Отговор #3215 -: Май 11, 2013, 01:00:11 am »
днес имах много силно интуитивно усещане, което след това си донаредих и в главата с факти/проявления в рамките на деня, та си записах въпроса и той е:
(Х) има ли друг?
не сме обвързани, просто питам.
картата ми се струва нерадикална, но искам 2-ро мнение. мерси!)
хубав уикенд!))

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3216 -: Май 11, 2013, 06:53:00 am »
Нерадикална карта. Предстои смяна на ситуацията. Личи си, че си нетърпелива. :blink:
Кое  е нерадикалното? :-\
АС е добре.
Или защото луната е на 29 гр?

*

Uran

• 6041
« Отговор #3217 -: Май 11, 2013, 07:43:07 am »
Да, Луната е в края на знака.

« Отговор #3218 -: Май 11, 2013, 08:22:29 am »
Здравейте! Какво бихте казали по тази карта: Х. ще ме покани ли да се срещнем? Благодаря предварително за коментарите!

*

Uran

• 6041
« Отговор #3219 -: Май 11, 2013, 09:42:31 am »
Има романтично увлечение м/у двама ви, но е по-добре да си изчакаш чакането. Реално има такава възможност- Луна ще направи секстил с Уран, но и квадрат с Нептун.