Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043494 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #3520 -: Юни 12, 2013, 04:52:35 pm »
С този сатурн ретро на АЦ и Ац във Виа комбуста - много така..не изгледат обещаващи нещата за теб.
А иначе предстоят толкова много добри аспекти, но квадрата на сатурн към Луна за мен показва, че за сега ще има големи трудности хубавия потенциал да се развие.
Иначе отговора на въпроса ти мисля, че е ДА- изпитва чувства към теб, желае те, но си има показатели в тази карта, които ме карат да си мисля, че нищо сериозно няма се сполучи тук в следващите 3 месеца поне.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3521 -: Юни 12, 2013, 09:21:03 pm »
По хорара се показва, че ти не го харесваш всъщност, той пък ти е сърдит...не съм сигурна дали това ще е акуратен хорара за взаимоотношенията ви- явно не си настроена добре към него в момента.

И пак не ми харесва този хорар за вас..а и луната прави трин към МЦто- тоест- да, това ще е края..според мен този човек се вижда и с други жени...дано не съм права- но това ми е мнението по този хорар.
Цитат
Цитат

Има някакъв бегъл шанс за възраждането на отношенията- но може да стане след около 3 месеца, в момента е много възможно да има друга/и

Браво ,Зинков!!! Точно така стана.Това беше края-каза ми че има връзка и смята да живее с жената.Много точна интерпретация!!
И да попитам само откъде съдиш за евентуално възраждане -по ретро сатурна-негов сигнификатор,или по предстощия секстил между моя У1-луна и негов У5-венера.Благодаря!!!

« Отговор #3522 -: Юни 12, 2013, 10:30:07 pm »
Ще срещна ли скоро любовта ? От доста време съм или сама или с някой, който не ме оценява и някак си любовта не е споделена :(
« Последна редакция: Юни 12, 2013, 11:44:36 pm от tsvety_91 »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3523 -: Юни 12, 2013, 11:32:39 pm »
Меги, много благодаря за обратната връзка.

пак погледнах хорара- имам навика да гледам 8ми дом като опция за ВЪЗРАЖДАНЕ на отношения. При теб се управлява от Уран и Сатурн, но по- скоро от Уран в случая...има един малък триъгълник включващ луната ти, венера и урана- като енергията между тези планети, които се завърта е само от предстоящи аспекти, а имаме и тригон. Но.. да...венерата секстил луна си е бенефичен аспект- но венерата е перегрин там където е - поне за мен..Така,че и да се върне той- пак няма да е с някакво излияние от чувства.
Сега като видях картата- забравила съм да отчета, че на Луната след това й предстои квадрат с Марса- не съм убедена,че ти все още ще искаш този мъж след време. Ша ти е писнало...

Но ако още го искаш- да знаеш, че може би ще получиш шанс.
« Последна редакция: Юни 12, 2013, 11:40:01 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3524 -: Юни 12, 2013, 11:36:42 pm »
Цвети- пуснала си своя натална карта.
Построй една карта с часа и минутите, когато ти е хрумнал въпроса. Днескашна дата.

« Отговор #3525 -: Юни 12, 2013, 11:45:26 pm »
Извинявам се, нова съм още :(( Поправих я :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3526 -: Юни 13, 2013, 12:07:54 am »
Цвети- избрала си неподходящ момент да питаш според мен, леко е нерадикална картата. Задай пак въпрос след няколко дни

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3527 -: Юни 13, 2013, 07:43:01 am »
Някой от тези, които гледат хорари има ли наблюдения как действа планета в Спика или Реглус- то е ясно благотворно, но въпроса е дали има влияние върху крайния развой на събитията?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3528 -: Юни 13, 2013, 10:59:59 am »
Някой от тези, които гледат хорари има ли наблюдения как действа планета в Спика или Реглус- то е ясно благотворно, но въпроса е дали има влияние върху крайния развой на събитията?
АКО Е СИГНИФИКАТОР-ДА, ДЕЙСТВА.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3529 -: Юни 13, 2013, 12:34:06 pm »
АКО Е СИГНИФИКАТОР-ДА, ДЕЙСТВА.

Мерси  :wub: Точно като сигнификатор ме вълнува

« Отговор #3530 -: Юни 13, 2013, 12:46:20 pm »
Здравейте,много моля за коментар по следния хорар
това ли беше финала на комуникацията ни

ще се появи и ще продължите общуването, не се притеснявай, дори има шанс да се съберете- той е затруднен в работата, която му пречи да общува, по картата излиза, че е надалеко от теб, може да е в чужбина по работа
много благодаря-дано,да не сме близко един до друг,ще дам обр.връзка
Здравейте,да дам отчет-както каза Акрукс,човекът има тежки затруднения в работата,дори е бил на косъмот загубата и,което в неговото положение е недопустимо
писа ми и се чухме преди седмица-сега чакам развитие,дано се нареди както казахте :58:
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3531 -: Юни 13, 2013, 01:25:31 pm »
о, радваме се- на тарото май също излезнаха добри карти- нали така?
Това е онзи, който дълго не се беше чувал с теб? И го чакаше да се обади? (за тарото- за същия човек ли пита?)

« Отговор #3532 -: Юни 13, 2013, 05:12:47 pm »
По хорара на Либра.

Рядко съм срещала, че Сатурн на АС прави картата нерадикална.
Фаталистичните колеги от Русия казват, че Сатурн на АС възпрепятства развитието на въпроса, а ако е ретрограден - направо унищожавал въпроса.
По мои скромни наблюдение Сатурн на АС означава, че питащият ще бъде приземен по неособено приятен начин, ще се разочарова от развитието на въпроса или от липсата на такова.

Съгласна съм с мнението на Акрукс. Неангажиращо ми изглежда и на мен. Възможно е да предстои прекъсване на комуникацията или трудности в нея, като различия в мненията ви, недоразумения и т.н. Сатурн управлява твоя 3-ти дом - може би неизречени от теб думи (ретрограден Сатурн) ти седият още на гърлото (макар че гърлото е 2-ри дом, не АС). Луната е в негов 3-ти дом, т.е. есенциата на въпроса ти изглежда да е свързана разговорите ви или по-скоро с онова, което той мисли (мислите му, намеренията му и т.н.)
Взаимната рецепция между Сатурн и Луна не е обнадеждаваща - Сатурн в знак на падение на Луната, Луна в знак на заточение на Сатурн. Предстои квадратура между двата управителя на 3-тите ви домове. Дано не се скарате, защото другият не мисли или прави онова, което се очаква от него. Разминаване в нагласите, как възприемате отношенията.
Луна в квадратура със Сатурн, Сатурн на АС и негов управител Венера в знак на падение на твой управител Марс. Бих те посъветвала да не градиш въздушни замъци. Не си прави надежди за този момък. Разбира се, се надявам, че греша. Питала ли си и преди за него?
« Последна редакция: Юни 13, 2013, 05:28:32 pm от Mirabella »

« Отговор #3533 -: Юни 13, 2013, 06:42:34 pm »
Сатурн е класически управител и на Водолей. Реших да работя само с класическите управители.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #3534 -: Юни 14, 2013, 11:23:59 am »
Хей на всички! Имам въпрос, запозната съм с четенето на чартове и т.н, знам как изглеждат двата, които ще публикувам сега.

Въпросът ми е следният, намирам за много трудно да разгадая намеренията на приятелят ми спрямо мен, а както знаете всеки рак има нужда от сигурност.

Той е много интелигентен и ми го е доказвал не един път, наистина ми е трудно да го разчета, като цяло земните знаци имат липса на емоция, която аз лично като рак имам нужда да усетя. Ако някой може да ми каже нещо относно неговите намерения и чувства спрямо мен, ще съм му наистина благодарна.

Много ме мъчи тази мисъл и не ми излиза от главата.

Ето и моите и неговите данни! Благодаря предварително!

Аз 15 Юли 1993 - 21:15 Varna,Bulgaria
Той - 30 Април 1987 -11:45   Dudley, England
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #3535 -: Юни 14, 2013, 11:25:47 am »
Ако  НЕ задаваш въпрос, направи карти и ги сложи в Синастрия, тук е за въпроси разделът

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #3536 -: Юни 14, 2013, 11:28:19 am »
Зададох въпрос, не искам синастрия.

Искам да разбера какви са намеренията и чувствата му спрямо мен

Никога не съм се занимавала с Хорари, и не съм много запозната отностно каква е работата тук, но предполагам това се счита за валиден въпрос?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #3537 -: Юни 14, 2013, 11:37:03 am »
Зададох въпрос, не искам синастрия.

Искам да разбера какви са намеренията и чувствата му спрямо мен

Никога не съм се занимавала с Хорари, и не съм много запозната отностно каква е работата тук, но предполагам това се счита за валиден въпрос?
Хорарната астрология не работи с натални карти! Хорарната карта се построява на базата на часа,минутата и града,в който е зададен въпроса. Хорарните въпроси трябва да са елементарни-за предпочитане такива на,които може да се отговори с "да" и "не". Хорарната астрология се използва също за откриване на изгубени вещи и хора. Личните данни и подробностите около самия въпрос не ни трябват.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3538 -: Юни 14, 2013, 11:38:42 am »
12:23:59 pm  да направим карта с този час от днес на момичето

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #3539 -: Юни 14, 2013, 11:40:04 am »
Давай, да видим, макар че Краби пак не пита точно нещо конкретно... ;D