Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040717 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #4000 -: Август 05, 2013, 05:29:19 pm »
Въпросът е:Ще прояви ли разбиране към мен Х.?Опитвам се да му обясня някои неща,във връзка с един конфликт м/у нас.
Луната У3 е извършила куинконкс със Сатурн У3 за Х, без курс е и няма какво повече да се случи по отношение на общуването между вас, а нали да му обясниш нещата е нужно да комуникирате успешно...
Akruks,благодаря и на теб за включването.Наистина комуникацията ни е нарушена,и междувременно в главата ми възникна въпроса:Ще възобновим ли комуникацията с Х?,и съответно построих карта,която май не е радикална с този Сатурн в 7-ми  :unsure:
Сатурн в 7д не е проблем, а ранния АСЦ- нещо ще се случи, ще разбереш, което ще обезсмисли въпроса, който по моему е излишен, защото много скоро пита за отношенията ви със същия човек
Да,Акрукс,аз затова мисля,че и картата е нерадикална,но все пак като ми изплува въпроса спонтанно  в главата,реших все пак да я построя  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #4001 -: Август 05, 2013, 05:35:12 pm »
Каризма, имаш шанс, но май инциативата ще е от теб. :blink:

« Отговор #4002 -: Август 05, 2013, 08:13:22 pm »
Каризма, имаш шанс, но май инциативата ще е от теб. :blink:
Uran,това е единственото сигурно нещо-ако има инициатива,то ще е от моя страна  ;D

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4003 -: Август 06, 2013, 02:33:23 pm »
Здравейте, имате ли възможност да погледнете този хорарен въпрос - Окончателно ли приключи всичко между мен и М? Въпросният човек не съм го чувала и виждала от месец февруари, все едно потъна в дън земя... А аз продължавам да си страдам по него... :'( Благодаря предварително

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4004 -: Август 06, 2013, 02:55:20 pm »
Здравейте, имате ли възможност да погледнете този хорарен въпрос - Окончателно ли приключи всичко между мен и М? Въпросният човек не съм го чувала и виждала от месец февруари, все едно потъна в дън земя... А аз продължавам да си страдам пе него... :'( Благодаря предварително
съжалявам, че не  това, което би искала да чуеш,но негов 4 от 5-какъв е краят на връзката ви за него, юпитер екзалтирал, но
в опозиция, с твоя с-р
плутон и двамата във включени знаци, хорарът е новолунен-не е позитивно развитие за каквото и да се пита, асц.в последните градуси...
освен това и управителят на негов 5 е в 4-краят на нещата
все пак хорарът е временен...
и за твое успокоение, според някои правила новолунните хорари не се четат-не се отговаря, нерадикалност на картата
« Последна редакция: Август 06, 2013, 03:04:50 pm от Enigma »

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4005 -: Август 06, 2013, 03:13:25 pm »
Здравейте, имате ли възможност да погледнете този хорарен въпрос - Окончателно ли приключи всичко между мен и М? Въпросният човек не съм го чувала и виждала от месец февруари, все едно потъна в дън земя... А аз продължавам да си страдам пе него... :'( Благодаря предварително
съжалявам, че не  това, което би искала да чуеш,но негов 4 от 5-какъв е краят на връзката ви за него, юпитер екзалтирал, но
в опозиция, с твоя с-р
плутон и двамата във включени знаци, хорарът е новолунен-не е позитивно развитие за каквото и да се пита, асц.в последните градуси...
освен това и управителят на негов 5 е в 4-краят на нещата
все пак хорарът е временен...
и за твое успокоение, според някои правила новолунните хорари не се четат-не се отговаря, нерадикалност на картата

В животът не всичко се случват, както ние искаме. Предпочитам да знам какво се разчита в действителност на картата, без значение дали ще ми хареса или не. Моето вътрешно усещане също ме води в тази насока.. Благодаря ти, Енигма.

« Отговор #4006 -: Август 06, 2013, 07:16:07 pm »
Здравейте! Имам въпрос и ще съм Ви много благодарна, ако някой има време да се заеме с мен :)
Въпросът ми е: Трябва ли да прекратя връзката си с В и имам ли шанс за сериозна връзка с Р?
Надявам се да съм успяла да направя картата правилно,следвах инструкциите внимателно :)
Хубава вечер и Ви благодаря!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4007 -: Август 06, 2013, 08:52:55 pm »
Аз питам:  :-[ Ще имаме ли семейство заедно с него?

Предвид факта, че нещата се случват от около 3 месеца насам в този им формат, и заявките са сериозни, а аз нещо се дърпам ..... :rolleyes:

Напомням, че Акрукс и Нова вече отговориха на въпроса ми, но аз се зачетох в книгите  ;D. Понеже нищо не разбирам от хорари, се зачетох в Марч и Макевърс.
Поправете ме, ако бъркам, но Между У1, аз, питащата, и У7, той, назованият, предстои куинконс след около 8-9 градуса. В книгата пише, че обстоятелствата ще се променят, преди да се получи отговор на въпроса. Дали е така?  :rolleyes:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4008 -: Август 06, 2013, 09:02:47 pm »
Когато Меркурий напусне Рак и отиде в Лъв, ще образуват куинконс. Според тях, този аспект след напускане на знака се брои. Ама аз не разбирам от хорари, да знаеш. Търся им логиката и не я намирам засега, а ти си ги изяла с парцалите отдавна  :P

АКРУКС, моя грешка! Пише, че нещо трябва да се промени, преди да се случи събитието. Не пише, че ще се промени със сигурност.
« Последна редакция: Август 06, 2013, 09:12:59 pm от Yaya »

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4009 -: Август 06, 2013, 09:42:04 pm »
Когато Меркурий напусне Рак и отиде в Лъв, ще образуват куинконс. Според тях, този аспект след напускане на знака се брои.
сигурна ли си, че пишат така? по тази логика се обезмислят хорарите, защото планетите така или иначе си правят най-различни аспекти постоянно. в хорарите се гледат само аспектите на планетите до излизането от знака им.
по твоят хорар - според мен ще си продължите връзката, но за семейство на този етап никой от двамата няма да направи първата крачка по различни причини/пречки.
ти си в противоречие със себе си - това с епоказва от квадрата на твоите 2 управителя -юпитер и уран.
той се гордее с теб, предполагам, че се радва да те представя тук, там:)
« Последна редакция: Август 06, 2013, 09:48:56 pm от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4010 -: Август 06, 2013, 10:06:04 pm »
Ох, не знам. Даден е пример с Луна на 10 Овен и предстояща квадратура с Мерк на 29 Рак. Взимали предвид този аспект, въпреки, че Меркурий щял да излезе от Рак преди Луната да отиде на 29 Овен. Но, то е малко извадено от контекста, не е в пример с карта, а относно напускане на знака от планета, преди да е образувала аспект.

Но, нали казвам - хванах се да ги прочета, че ми стана интересно, а имам книгата от 6 г.

Акрукс ми скрива шапката  ;D Ето, в обяснението си тя го казва така, както те са го написали, а аз не съм го разбрала. Да се таковам и четящата, дето съм  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Август 06, 2013, 10:13:23 pm от Yaya »

А Шопенхауер

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #4011 -: Август 06, 2013, 10:14:51 pm »
и аз съм чела някоя и друга книжка за хорари и оттам нататък започнах да си правя мои изводи. не казвам, че са на 100% верни, но си ги отчитам за себе си.
та..зарежи го този куинкос в твоята карта,не мисля, че важи. по важното е, че има пренос на светлина от луната м/у сигнификаторите ви. обаче, имате заключени знаци в първи и седми дом, а това което съм забелязала, е че планетите на заключени знаци не могат да се изяват.
радвай се на хубавата романтчна връзка, която имаш в момента и която ще продължи за вбъдеще:)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4012 -: Август 06, 2013, 10:15:45 pm »

Ох, не знам. Даден е пример с Луна на 10 Овен и предстояща квадратура с Мерк на 29 Рак. Взимали предвид този аспект, въпреки, че Меркурий щял да излезе от Рак преди Луната да отиде на 29 Овен. Но, то е малко извадено от контекста, не е в пример с карта, а относно напускане на знака от планета, преди да е образувала аспект.

Но, нали казвам - хванах се да ги прочета, че ми стана интересно, а имам книгата от 6 г.
Акрукс ми скрива шапката  ;D
Извинявам се ,че малко на слабо време се обаждам, но...това с луната- гледаме ефемеридите в рамките на хорара.-тоест-на движението на луната до напускане на знака,в който е  -ще разберем дали тя в рамките на знака го прави този аспект, или -не...намираме си ефемериди и там ГЛЕДАМЕ РЕАЛНОТО ДВНИЖЕНИЕ НА ПЛАНЕТИТИЕ, РЕСПЕКТИВНО-ЛУНАТА...
ако не е ясно ще обясня пак
забравете др. планети, влизащи в новия знака някога си, ако луната не кореспондира с тях-няма да стане...не и в хорара....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4013 -: Август 06, 2013, 10:16:41 pm »

:kissd:  мдааааа засега е така. Но има и друго на хоризонта  ;) ще почакам там да се избистри и ще го мисля.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4014 -: Август 06, 2013, 10:19:32 pm »

забравете др. планети, влизащи в новия знака някога си, ако луната не кореспондира с тях-няма да стане...не и в хорара....

ясно..... оставам с впечатлението, че практиката си казва всичко. Утре ще започна да тренирам върху колежките  ;D ;D ;D

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4015 -: Август 06, 2013, 10:45:55 pm »

ясно..... оставам с впечатлението, че практиката си казва всичко. Утре ще започна да тренирам върху колежките  ;D ;D ;D
хорарите са показателни, но трябва да си искрена към себе си и към форума, евентуално... 
ти вероятна искаш деца ,ллод на любовта ти, другият човек слуша теб, ти решаваш, ако не си готова за брак и деца, значи не е момента..
вероятно си видяла пхрогностиката си .

Не, не е точно така. Ние сме имали връзка с него преди. Сега имаме отново. Да, искам още деца, но не е там въпроса в момента, тоест, този въпрос не е зададен в този смисъл, а в смисъл, ще имам ли семейство с него (с който преди сме имали връзка, което пък не е част от въпроса)....
Сек, на лични ще те питам нещо.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4016 -: Август 07, 2013, 10:24:50 am »

Пробвам се на хорар. Въпросът е любовен, аз и той сме 1 и 7 дом. Според мен отговорът е отрицателен - не, но ако някой има друго виждане, да сподели  ;D

Както и в предишния, аз съм в 12 дом, но не съм ретро. В падение съм - първа черна точка. Луната няма аспекти преди да излезе от знака - втора черна точка. Аспектът между У1 и У7 не е мажорен и е разходящ - трета черна точка.
Тоест, между мен и него не може да има нищо?  ;)

А Шопенхауер

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #4017 -: Август 07, 2013, 10:53:16 am »

Пробвам се на хорар. Въпросът е любовен, аз и той сме 1 и 7 дом. Според мен отговорът е отрицателен - не, но ако някой има друго виждане, да сподели  ;D

Както и в предишния, аз съм в 12 дом, но не съм ретро. В падение съм - първа черна точка. Луната няма аспекти преди да излезе от знака - втора черна точка. Аспектът между У1 и У7 не е мажорен и е разходящ - трета черна точка.
parvo iskam samo da vmentna, 4e v predniq horar ima6e uran v parvi dom, koeto pokazva, 4e kakvito i otgovori da ti se dadat, nqma da gi prieme6 i 6te zadava6 novi i novi horari po sa6tiq vapros :)
a tuk sega kakav to4no e vaprosat, ne stava mnogo qsno.

p.s. lunata e bez kurs - 4esto, kogatp se zadavat edni i sa6ti vaprosi, za6toot pita6tite o4akvat edin opredelen otgovor, se polu4avat karti s bezkursna luna.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4018 -: Август 07, 2013, 10:56:38 am »
Според дебелите книги  :mellow: :mellow: :mellow: Уран, когато е свързан с въпроса, дава грешен отговор  ;D тоест, отговорът няма да е същия или ще е зевисим от външни обстоятелства. За Уран в 1 дом - още не съм стигнала до това.
Този въпрос е свързан с друг човек, а именно - с бившия ми съпруг. Дали ще се съберем с него  ;D Нали ти казах, уча се.

А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4019 -: Август 07, 2013, 10:58:44 am »

не, не е така лош хорара- ако питаш за среща може и да се осъществи. като цяло изглежда отношенията ви да са добре и основите вече са поставени.
А тъй като Слънцето ще пренесе светлина между вашите управители с полусесктили- отношенията ще продължат да се развиват- но в следващите месеци просто не така бързо и буреносно.
Между другото скоро четох, че новолунните хорари най- често показват, началото на връзка, сватба, годеж.........ще ни кажеш с течение на времето как се развиват нещата. ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"