Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041400 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #4880 -: Ноември 01, 2013, 08:14:46 pm »

[/quote] Не си объркала часа, картата ти е за 18:57, което е 6:57pm или 16:57 по Гринуич
Не си задала обаче въпроса достатъчно добре- не си уточнила под "него" кого имаш предвид, какви отношения имаш с него и ти какво очакваш от него, макар последното да се вижда в картата- Луната У3 в 5д, въпросът ти е свързан с любов. Между вашите основни сигнификатори, управителите на 1-ви и 5-ти дом аспектите са хармонични, сходящи, така че харесване, приятелство, а защо не и любовна връзка може да се реализира след време, но до интимно общуване на този етап няма да се стигне.
[/quote]

Благодаря,Акрукс! Никакви отношения нямам с него.Даже не съм го виждала вече месец,но не ми излиза от главата.Ако правилно съм те разбрала да крайния срок на хорара няма да имаме отношения,така ли?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4881 -: Ноември 01, 2013, 08:42:06 pm »
Възможно ли е да му се е приискало да избяга в чужбина?

точно си намери работа, която го удовлетворява, уж, така че по-скоро не мисля...но знам ли вече:)
Според мен не се крие от теб, но внимавай да не го нараниш с думите си. Не бъди твърде подозрителна към него!

« Отговор #4882 -: Ноември 02, 2013, 03:40:33 pm »
Здравейте! Ще може ли мнение и по тази карта: ще се сближим ли пак с (име)? Уж нещата между нас бяха относително стабилни, трябваше да пътуваме заедно за уикенда и взехме, че се скарахме. Какво му става в главата, не беше такъв?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4883 -: Ноември 02, 2013, 04:05:34 pm »
Здравейте! Ще може ли мнение и по тази карта: ще се сближим ли пак с (име)? Уж нещата между нас бяха относително стабилни, трябваше да пътуваме заедно за уикенда и взехме, че се скарахме. Какво му става в главата, не беше такъв?
Луната е без курс и няма повод за притеснение. Между управителите на 5-ите ви домове предстои съвпад, така че ще установите пак добри и приятелски взаимоотношения.

« Отговор #4884 -: Ноември 02, 2013, 09:28:04 pm »
Здрвейте,може ли да помогнете за следната карта. Обича ли ме К.? От скоро сме заедно,но не мога точно да разбера неговото поведение..

Благодаря за отговорите
Ако има желание, има и начин!

*

Mishe

• 17
« Отговор #4885 -: Ноември 02, 2013, 09:35:08 pm »
Здравейте! Бихте ли ми дали мнение за тази карта: какво да очаквам от взаимоотношенията, които имам? Засега нещата са в застой и бих искала да знам дали да очаквам някакво развитие. Благодаря предварително! :)

« Отговор #4886 -: Ноември 03, 2013, 05:46:47 am »
Луната е без курс и няма повод за притеснение. Между управителите на 5-ите ви домове предстои съвпад, така че ще установите пак добри и приятелски взаимоотношения.

Благодаря, Веско, дано.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4887 -: Ноември 03, 2013, 07:36:30 am »
Здравейте! Бихте ли ми дали мнение за тази карта: какво да очаквам от взаимоотношенията, които имам? Засега нещата са в застой и бих искала да знам дали да очаквам някакво развитие. Благодаря предварително! :)
Ще има развитие най-вероятно в положителна посока най-вероятно, но внимавай много преди това да не те нарани с нещо.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4888 -: Ноември 03, 2013, 07:43:19 am »
Здрвейте,може ли да помогнете за следната карта. Обича ли ме К.? От скоро сме заедно,но не мога точно да разбера неговото поведение..

Благодаря за отговорите
По-скоро е несигурен в чувствата си, а и вероятно има нещо, което да не ти е казал (но няма друга!). Възможно ли е твърде много да го ревнуваш и да се дразни от това?

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #4889 -: Ноември 03, 2013, 10:45:01 am »
Здравейте, преди около месец бях питала за един човек, отговора беше, че комуникацията ни ще продължи и това е така.
Вчера се видяхме пак, за мен отново беше приятна срещата и се запитах дали ще започнем връзка? Асцедента е късен, т.е би следвало да знам отговора, а аз клоня към не, с оглед на това, че вече три месеца поддържаме някакви приятелски отношения, без друго развитие. Все пак прикачам картата

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4890 -: Ноември 03, 2013, 11:07:44 am »
Ще продължи - вашите У3 Слънце и Уран са в сходящ съвпад.

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #4891 -: Ноември 03, 2013, 11:12:50 am »

Това за мен ли беше? Ако, да, да разбирам, че приятелските отношения ще продължат, без друго развитие ли?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4892 -: Ноември 03, 2013, 11:14:15 am »

Това за мен ли беше? Ако, да, да разбирам, че приятелските отношения ще продължат, без друго развитие ли?
Да. Ще продължат, както и да се виждате и общувате.

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #4893 -: Ноември 03, 2013, 11:16:34 am »

Да. Ще продължат, както и да се виждате и общувате.

Благодаря

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #4894 -: Ноември 03, 2013, 02:29:13 pm »
Ще продължи ли връзката ни с А. или ще срещна нова любов?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4895 -: Ноември 03, 2013, 04:46:46 pm »
Ще продължи.

« Отговор #4896 -: Ноември 03, 2013, 05:57:59 pm »

Благодаря за отговорите
По-скоро е несигурен в чувствата си, а и вероятно има нещо, което да не ти е казал (но няма друга!). Възможно ли е твърде много да го ревнуваш и да се дразни от това?

Здравей, благодаря за отговора. Аз никак не го ревнувам явно е нещо друго.  :blink:
Ако има желание, има и начин!

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #4897 -: Ноември 03, 2013, 06:03:16 pm »
Ще продължи.
Много благодаря

« Отговор #4898 -: Ноември 03, 2013, 06:28:58 pm »
Здравейте може ли да задам и моят въпрос който силно ме вълнува!!С този човек се запознах на работното си място преди известно време в чужбина,в началото от моя страна нямаше никакъв интерес към него,докато той беше доста настоятелен,но аз не му обръщах кой знае какво внимание  ;D :P.Той не престана да ме "преследва" и т.н докато не се получиха нещата :)) Но ме съмнява,че крие нещо от мен, не знам дали мога да му се доверя на 100%  съмнява ме,че не съм само аз в неговото сърце, макар че той твърди това..аз съм мнителна и това е много лошо :(  :).Интересува ме имали искрени и сериозни чувства и намерения  към мен У.или това е някакво моментно увлечение за него,ще продължим ли  да поддържаме връзка,има ли друга?Благодаря Ви предварително!

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4899 -: Ноември 03, 2013, 07:10:06 pm »
тази карта нещо е объркана. да не е рождена карта?