Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040704 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #4980 -: Ноември 14, 2013, 10:45:42 am »
здравейте,имам интерес към младежа С,с когото съм имала закачка преди доста време
питам-има ли сексуален интерес към мен ?
Понеже аз имам,но някак не смея да му го покажа :)

Той има ли официална връзка? Да, няма да ти откаже, имате шанс за тайна афера.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

sugar

• 17
« Отговор #4981 -: Ноември 15, 2013, 03:27:44 pm »
Здравейте! Харесвам един човек и зададох въпрос дали ще имаме любовна връзка? Благодаря предварително!  :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4982 -: Ноември 16, 2013, 09:13:28 pm »
Здравейте имам един въпрос, който много ме вълнува в отношенията ми с приятеля ми...
Дали той мисли за нас в бъдеще, за съвместно съжителство, семейство, деца и тнт.. Минават ли му такива мисли относно нашите отношения?
Може да звучи малко избързано, въобще не сме на тази вълна в момента, но все пак ми се иска да знам дали изобщо би имал сериозни намерения към мен или си "живее за момента"...
« Последна редакция: Ноември 16, 2013, 09:24:57 pm от Freya »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4983 -: Ноември 16, 2013, 09:32:12 pm »
Здравеите момичета можете ли да ми кажете, защо бившият ми продължава да ме търси, липсвам ли му и има ли шанс да се съберем.Не знам дали картата се вижда така но даните са 16.11.2013 22.28 пловдив .
« Последна редакция: Ноември 16, 2013, 09:41:48 pm от elodiq »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4984 -: Ноември 17, 2013, 07:43:02 am »
elodiq, нали наскоро беше задала подобен въпрос?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4985 -: Ноември 18, 2013, 08:12:43 am »
Здравейте имам един въпрос, който много ме вълнува в отношенията ми с приятеля ми...
Дали той мисли за нас в бъдеще, за съвместно съжителство, семейство, деца и тнт.. Минават ли му такива мисли относно нашите отношения?
Може да звучи малко избързано, въобще не сме на тази вълна в момента, но все пак ми се иска да знам дали изобщо би имал сериозни намерения към мен или си "живее за момента"...

Разглеждам този въпрос като обикновен въпрос и няма да го гледам като хорар за взаимоотношения. Човека ти се е замислял най- общо върху темата за семейството, но конкретно за теб и него като семейство не. Може съвем за секунди да му е пробляснала подобна мисъл, но то е било като светкавица- минало заминало. Не обмисля, не прави планове за вас.
Това не значи, че не държи на теб и не те обича, така, че живей си живота и не го мисли. Като дойде ще дойде от самосебе си.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4986 -: Ноември 18, 2013, 10:07:18 am »
Запознах се с един много мил телец , който врата ми отвори ...изпрати ме ...изчака да влезна вкъщи и чак тогава си тръгна и много хубаво си говорихме...никой мъж до сега не ми е правил толкова добро първо впечатление   :blink: :blink:
та въпроса ми е: Ще има ли някакво развите с Т?

« Последна редакция: Ноември 18, 2013, 02:38:22 pm от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4987 -: Ноември 18, 2013, 03:35:28 pm »
Разглеждам този въпрос като обикновен въпрос и няма да го гледам като хорар за взаимоотношения. Човека ти се е замислял най- общо върху темата за семейството, но конкретно за теб и него като семейство не. Може съвем за секунди да му е пробляснала подобна мисъл, но то е било като светкавица- минало заминало. Не обмисля, не прави планове за вас.
Това не значи, че не държи на теб и не те обича, така, че живей си живота и не го мисли. Като дойде ще дойде от самосебе си.

Благодаря ти zikovu!   :blink:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4988 -: Ноември 18, 2013, 04:51:09 pm »
до края на март ще подновим ли връзката си с Х?

не знам как да кача картата сега, май не се отваря :unsure:

18.11.2013, 08:36 am, Бургас
« Последна редакция: Ноември 19, 2013, 05:32:19 am от Kler »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4989 -: Ноември 19, 2013, 09:23:22 am »
до края на март ще подновим ли връзката си с Х?

не знам как да кача картата сега, май не се отваря :unsure:

18.11.2013, 08:36 am, Бургас

Не.  :(

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4990 -: Ноември 19, 2013, 09:26:20 am »
благодаря
може ли да обясниш защо? :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4991 -: Ноември 19, 2013, 11:09:31 am »
1.Твоя у-л е ретрограден.
2.Има забрана от Сатурн в картата срещата между вашите сигнификатори да се осъществи.- това е най- основното.
3.Вашите у5 няма да се срешнат, защото твоя се обръща скоро ретро.
4.Човека има романтично увлечение към друга- намира се в петия си дом в знак на марс, който пък ще направи квадрат с луната ти. Твоя у5 прави опозе със сигниф. ти- внимавай да не се разстроиш много

не знам обаче дали всичко е загубено между вас- има нотки надежда- венера в първи дом- ПФ в 7ми, с кяото луна ще съвпадне, юпитер марс вървят към сходящ хубав асп.- чувствата към теб съществуват все още..но той не може явно да ги осъзнае- заради сатурна, който му пречи.
Сатурн у 8 в 5ти- ми е показвал, че човека не е в романтично настроение, съсредоточен е в работа, печелене на пари, дори не е правил секс от набор време- ама тук случая впредвид другото положение на планетите не мисля, че е такъв. Май ще се захласне по друга девойка...колко ще е временно- ще видим.

:lol:

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4992 -: Ноември 19, 2013, 11:14:56 am »
На Луната й предстои КК-с с марса- теб и антисен съвпад с венерата- ще ти се даде възможност да разкриеш истината за себе си. Човека не мисля, че те е отписал- както съм ти писала, но в следващите 3 месеца не знам дали ще се съберете. Чувставата ви не са в хармония към момента.
Луната е доста стегната и напрегната- в кофти знак за нея и с кофти аспекти. По хорара не се вижда категоричн край на връзката ви, но не мисля, че ще има развижване и в желата посока скоро.

Голямата надежда ми е в този антисен съвпад - надеждите ти се надявам да се оправдаят, но с тази увредена луна не бих очаквала това да стане скоро... :lol:

Благодаря ти много...ще дам ОВ.
Поздрави,
Рени

Зикову..давам ОВ
Разделени сме..не иска да се събираме и почти сигурно е,че има друга жена....не зная дали ще е задълго..предвид това че е по-голяма с 17 години и общо взето съм потресена...виждам че ме обича още...но и бяга от мен

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4993 -: Ноември 19, 2013, 11:16:08 am »
Запознах се с един много мил телец , който врата ми отвори ...изпрати ме ...изчака да влезна вкъщи и чак тогава си тръгна и много хубаво си говорихме...никой мъж до сега не ми е правил толкова добро първо впечатление   :blink: :blink:
та въпроса ми е: Ще има ли някакво развите с Т?

За сега не. Мъжа много те е хаерсал...много си му допаднала, но май не е съвсем ясно положението в личен план..въртят се някакви бивши там. Близките месеци така ще е...но имаш шанс за по-нататъка според мен. Не го изпускай от  поглед ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4994 -: Ноември 19, 2013, 11:21:57 am »
Опитвам да поставя карта за въпроса,но наистина не успявам през телефона..ще може ли някой да погледне хорара..съжалявам че настоявам...просто съм много тъжна
Ето картата на въпроса ти.

рене погледнах хорара ти от август- той ще важи поне до НГ - след НГ питай накъде ще ви вървят отношенията,

Та по тови хорар- събиране не се вижда, той се е разсеял вероятно с друга девойка, а е и много вероятно ти да охладнееш в чувствата си в някакъв момент..може и друг да срещнеш. Включи се след 2-3 месеца да видим на къде вървят нещата..

благодаря Рене- за това за което си ми дала обратна връзка- мисля че подхожда повече на този твой хорар от август - специално се върнах назад и си разгледах коментара

*

sugar

• 17
« Отговор #4995 -: Ноември 19, 2013, 11:34:01 am »
Здравейте! Харесвам един човек и зададох въпрос дали ще имаме любовна връзка? Благодаря предварително!  :blink:]

Чак сега видях,че има технически проблем.Въпросът е зададен на 15.11.13г в 15:00 в гр Велико Търново.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4996 -: Ноември 19, 2013, 12:13:32 pm »
2.Има забрана от Сатурн в картата срещата между вашите сигнификатори да се осъществи.- това е най- основното.
4.Човека има романтично увлечение към друга- намира се в петия си дом в знак на марс, който пък ще направи квадрат с луната ти. Твоя у5 прави опозе със сигниф. ти- внимавай да не се разстроиш много

не знам обаче дали всичко е загубено между вас- има нотки надежда- венера в първи дом- ПФ в 7ми, с кяото луна ще съвпадне, юпитер марс вървят към сходящ хубав асп.- чувствата към теб съществуват все още..но той не може явно да ги осъзнае- заради сатурна, който му пречи.
Сатурн у 8 в 5ти- ми е показвал, че човека не е в романтично настроение, съсредоточен е в работа, печелене на пари, дори не е правил секс от набор време- ама тук случая впредвид другото положение на планетите не мисля, че е такъв. Май ще се захласне по друга девойка...колко ще е временно- ще видим.

благодаря ти. сатурн в 5ти се тълкува като забрана значи?
до колкото знам няма интерес към друга, но и не е изключено да е така.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4997 -: Ноември 19, 2013, 12:18:22 pm »
Опитвам да поставя карта за въпроса,но наистина не успявам през телефона..ще може ли някой да погледне хорара..съжалявам че настоявам...просто съм много тъжна

рене погледнах хорара ти от август- той ще важи поне до НГ - след НГ питай накъде ще ви вървят отношенията,

Та по тови хорар- събиране не се вижда, той се е разсеял вероятно с друга девойка, а е и много вероятно ти да охладнееш в чувствата си в някакъв момент..може и друг да срещнеш. Включи се след 2-3 месеца да видим на къде вървят нещата..

благодаря Рене- за това за което си ми дала обратна връзка- мисля че подхожда повече на този твой хорар от август - специално се върнах назад и си разгледах коментара
Зикуво,а защо според теб са различия между двата хорара от август и октомври...крайно различни като тенденция
« Последна редакция: Ноември 19, 2013, 12:23:43 pm от rene »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4998 -: Ноември 19, 2013, 01:16:54 pm »

Зикуво,а защо според теб са различия между двата хорара от август и октомври...крайно различни като тенденция

не са.- и единя не ти дава развитие с него и другия- просто втория показва, че може да запазиш надежда...ако след няколко месеца положението се промени, ако още имаш чувства и т.н- пускаш следващ хорар ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4999 -: Ноември 19, 2013, 01:26:07 pm »

благодаря ти. сатурн в 5ти се тълкува като забрана значи?
до колкото знам няма интерес към друга, но и не е изключено да е така.

да. преди да достигне аспекта си с юпитер, по-леката от двете планети прави аспект с тежка. ако двете бяха в разходящ аспект или не бяха в аспект, но свързани с тежката- това щеше да се води колекция на светлина.
движението- скоростта на планетите е от изключителна важност за преценка на ситуацията.