Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042280 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #5880 -: Февруари 16, 2014, 08:05:32 pm »
Здравейте, извинявам се за детинския въпрос, но се запознах с едно момче и ми допадна... интелектуално и визуално. Хорарният ми въпрос е - Ще се влюбили в мен? :-[ Все пак да знам дали има смисъл да влагам време и усилия  Благодаря
Според мен е напълно възможно да те харесва вече - неговият У5 е в твоя 5 дом. Ти обаче изглежда проявяваш по-силен интерес към него -  твоят с-р е в негов 1 дом, в заточение, освен това твоят У5 Марс е в 5-ия ти дом, но в падение и изгорен от Слънцето. Може би ти се струва, че той не споделя твоите чувства или че просто не те забелязва. Досега разговаряли ли сте? Дали знае, че го харесваш? Струва ми се, че би трябвало да сте общували вече, тъй като Луната вече е направила хармонични аспекти с вашите У3 (комуникацията) и У5 (любовта). Освен това вашите У3 са съответно в 5-ите ви домове (би трябвало да знае, че имаш чувства към него), но между тях предстои опозиция. Луната също ще направи квадрат с твоя с-р Юпитер - възможно е нещо в общуването с него да те нарани. Тъй като неговият с-р Меркурий се намира в 10-я му дом, вероятно в момента той повече се интересува от кариера и работа. Обаче между вашите с-ри ще има сходящ секстил, което според мен би трябвало да помогне и на двамата да започнете по някакъв начин флирт и евентуално връзка.

Обратна връзка - моментно увлечение, без любов и връзка.

« Отговор #5881 -: Февруари 16, 2014, 08:09:08 pm »
Здравейте, един въпрос и от мен - Ще осъществим ли отново контакт с Ж? Благодаря
По-скоро не. Възможно е той да те потърси, но ти да не го приемеш. Освен това, вероятно премълчава нещо от теб.

Здравейте, един въпрос и от мен - Ще осъществим ли отново контакт с Ж? Благодаря

има мъничко надежда, ама много мъничко- изглежда си като Не отговор хорара. Може да те потърси с някаква много бегла информация, която е недостатъчна за въстановяването на добра комуникация и отношения.
Или ще е нещо такова- или нищо няма да е...това е в близко бъдеще.. :lol:
[/quote

Обратна връзка - НЕ.

« Отговор #5882 -: Февруари 16, 2014, 08:13:20 pm »
Може ли един въпрос и от мен... - Ще замина ли при него на острова? Знам, че това е в рамките на невъзможното, но все пак да попитам...  :-X
с толкова отминали хармонични аспекти, свързани с него, чужбина и емиграцията е чудно как не си заминала при него- може би говорите на различни езици буквално или преносно, и това да е причината за проблемното ви общуване и комуникация, която може скоро и да сте прекъснали
едно е сигурно, че той няма да дойде тук сега, защото не му предстои пътуване в чужбина на този етап

Благодаря, Аркрус. Има известно разминаване - той в момента е в тук, но му предстои отново заминаване в чужбина. Комуникацията беше прекъсната за известен период от време, в момента е възстановена.

Обратна връзка - НЕ.

« Отговор #5883 -: Февруари 16, 2014, 08:15:36 pm »
Здравейте, и от мен. Запознах се с едно момче, което освен, че чаровно е и интелигентно. Рядко срещано съчетание, поне според мен. Много бих искала комуникацията ни да продължи и занапред. По тази причина ме интересува дали отново ще осъществим контакт с В.? Ако някой има време бих се зарадвал на коментар по този хорар. Благодаря
Ти ще му се обадиш, така ми изглежда.

lealya, мерси, ще погледна пак.

Здравейте, и от мен. Запознах се с едно момче, което освен, че чаровно е и интелигентно. Рядко срещано съчетание, поне според мен. Много бих искала комуникацията ни да продължи и занапред. По тази причина ме интересува дали отново ще осъществим контакт с В.? Ако някой има време бих се зарадвал на коментар по този хорар. Благодаря

Комуникация, срещи в близко време може. Нищо повече за сега.

Да, потърсих го първа, но заради лъжите му, комуникацията между нас е прекратена. Всичко приключи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5884 -: Февруари 17, 2014, 08:26:11 am »
ехее..благодаря за обратните връзки!!!
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5885 -: Февруари 17, 2014, 09:10:28 am »
Един хорар на братовчедка ми:
Ще се съберем ли пак с бившето ми гадже (назовано по име). Преди няколко седмици скъсаха. Тя изглежда е много разстроена, а те попринцип са в период на почивка и имат добри приятелски отношения. Благодаря предвариелно. :)

в близко бъдеще не виждам оконачтелно събиране, може да има опити, но конкретни резултати не виждам.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5886 -: Февруари 17, 2014, 09:15:42 am »
Здравейте,
до 6 месеца ще започна ли романтична връзка?
Благодаря!

възможно е много да хлътнеш по колега или приятел, който няма по една или друга причина да има възможността да влезне във връзка с теб веднага. трудно ще бъде, не казвам невъзможно- но роматична и лека връзка в онзи смисъл не се очертава. По- скоро тайна връзка. Може би ще има неизяснени неща с жена от миналото, ще има моменти, в които ще се колебае...
« Последна редакция: Февруари 17, 2014, 09:49:30 am от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5887 -: Февруари 17, 2014, 09:44:55 am »
има ли Х /мъжът/ още тръпка към Рх? тя си задава въпроса.

тръпка има. има негативни емоции, но точно това поражда "тръпката" понякога. Но мисля човека е обвързан с друга или е на път да се обвърже.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5888 -: Февруари 17, 2014, 09:50:42 am »
благодаря

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5889 -: Февруари 17, 2014, 09:54:09 am »
Рене, Рене...труден е хорара.

И ти се подготви психически за жена, която ще се намеси в отношенията ти с този мъж, жена от миналото му, от чието влияние не се е освободил съвсем. С труден, особен характер е, скоро ще го разбреш. Но определено е влюбен в теб.
Гладки спокойни и хармонични отношенията обаче не виждам да са, ще имаш моменти на , в които ще се измъчваш. Защото явно и ти доста си хлътнала. Той може и малък да е, но е доста зрял.
Не виждам нещата да са без перспектива, но не чакай цветя и рози.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5890 -: Февруари 17, 2014, 09:56:42 am »
Здравейте,

Ще може ли да погледнете картата на една приятелка? Тя задава въпроса, аз й построих картата. Имала е романтична среща с един мъж преди десетина дни, чули са се и на следващия ден, но след това не й се е обаждал. Картата е с ранен асцендент, но все пак какво бихте казали за отношенията им? Въпросът й е: "Мисли ли той за мен?"

Благодаря от нейно име!

че мисли- мисли- ама е влюбен в друга.

« Отговор #5891 -: Февруари 17, 2014, 09:59:11 am »
Ще се влюбя ли скоро?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5892 -: Февруари 17, 2014, 10:01:41 am »
Вчера се запознахме случайно в университета, направи ми много силно първо впечатление, което не е присъщо за мен... не знам нищо за него. Има ли изгледи да се засечем пак някой ден, дали и той по някакъв начин се е очаровал от мен или вече дори не ме помни?

да, ще се засечете, симпатична си му станала, но в момента има връзка с момиче, в което е влюбен от доста време.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5893 -: Февруари 17, 2014, 10:10:14 am »
Ще се влюбя ли скоро?

много скоро ти предстои да се върнеш към стари, заспали чувства

« Отговор #5894 -: Февруари 17, 2014, 10:12:06 am »
Ще се влюбя ли скоро?

Хм, последните ми чувства са били от 2009...странно, аз нямам намерения да се връщам там...Мерси Зикову...
Дано е някоя нова звезда на 24 до 26 години...;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5895 -: Февруари 17, 2014, 10:13:28 am »
Ще се влюбя ли скоро?

Хм, последните ми чувства са били от 2009...странно, аз нямам намерения да се връщам там...Мерси Зикову...

пффф  ;D
А ДАНО, ама надали. И все пак- Дано :)

« Отговор #5896 -: Февруари 17, 2014, 10:16:23 am »
Ще се влюбя ли скоро?

пффф  ;D
А ДАНО, ама надали. И все пак- Дано :)
Абе с наборките около 30 не сме на една вълна...хахахаха
Заради това питам...но и за нещо сериозно трудна работа...
Въпросът ми е провокиран, защото скоро си говорих с една позната и тя ми вика май си влюбен...и аз щех да падна...мани...
Ако е стара поста нема да е любов, а любимият ми лаф...знае се..:)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5897 -: Февруари 17, 2014, 10:24:35 am »
Нерил, никога не се заричай, не знаеш откъде ще излезе зайчето...  ;) Съдбата си прави доста често шеги с нас.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #5898 -: Февруари 17, 2014, 10:28:48 am »
Нерил, никога не се заричай, не знаеш откъде ще излезе зайчето...  ;) Съдбата си прави доста често шеги с нас.
От опит ли го казваш...;)
Моят показва друго за 34 и половина години...
Не знам, и заради това реших да питам тук..;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5899 -: Февруари 17, 2014, 10:34:01 am »
Не, не е от опит, аз също не смятам, че счупеното се поправя, но Плутон се е устремил към Луната ти, затова смятам, че ще имаш трансформации в тази област. Просто трябва да си опдготвен и да го дебнеш зад ъгъла, за да не те изненада  :blink: Само мнение...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер