Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041139 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5920 -: Февруари 18, 2014, 08:12:55 am »
zikovu, въпросът се оформи в главата ми - как ще се развият отношенията ни с посочения по име до към септември-октомври? Много объркано ми изглежда тая карта.

виждам да сте заедно, но ще има някакви проблеми, стари болки ще се обаждат, може би някаква временна раздяла. Ще има опити за помрачаване на щастието. Но мисля заедно ще сте.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5921 -: Февруари 18, 2014, 09:05:27 am »
zikovu, въпросът се оформи в главата ми - как ще се развият отношенията ни с посочения по име до към септември-октомври? Много объркано ми изглежда тая карта.

виждам да сте заедно, но ще има някакви проблеми, стари болки ще се обаждат, може би някаква временна раздяла. Ще има опити за помрачаване на щастието. Но мисля заедно ще сте.
Кога ще е това? В рамките на времето за което питах? Защото сега не сме заедно, освен в мислите си. Много проблеми има, много пречки имаме.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5922 -: Февруари 18, 2014, 09:07:00 am »

Кога ще е това? В рамките на времето за което питах? Защото сега не сме заедно, освен в мислите си. Много проблеми има, много пречки имаме.

в следващите 4-5 месеа би трябвало да се развиват нещата в посока да сте заедно

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5923 -: Февруари 18, 2014, 09:13:44 am »

Музика за моите уши! Благодаря ти! :*
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

« Отговор #5924 -: Февруари 18, 2014, 09:18:16 am »

Музика за моите уши! Благодаря ти! :*
Смарт клас А, знаеш, че си те уважавам много при това.Ама как може да имаш и проявяваш търпение за толкова дълго време не го разбирам, сериозно ти казвам...странно ми е...
Според мен за толкова дълго време би трябвало всичко да е ок, а не да се замесваш и чакаш промлемите да минат...не знам, странно ми е за това питам
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5925 -: Февруари 18, 2014, 09:19:18 am »
Може ли да се прави хорар за човек, който не познаваш лично, често го виждаш и имаш симпатии към него  :-[

ами опитай- защо да не. И аз бях питала веднъж за майтап ще се запозная ли Джейсън Стейтъм и първото което видях в картата беше Луната на минутен квадрат от Сатурн в 7мия ;D

;D ;D Е при мен случая не е с известна личност, за съвсем нормален човек става въпрос  :blink: Обаче не знам как да си формулирам въпроса. За запознанство ли да питам или направо за връзка?  Айде,  направо за връзка,  въпреки че е рано, ама кво да увъртам  ;D По име съм го назовала.

човека иска да се запознае с теб, но мисля на теб скоро мерака ще ти мине, връзка не мисля- поне не в близките месеци.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5926 -: Февруари 18, 2014, 09:33:35 am »
Смарт клас А, знаеш, че си те уважавам много при това.Ама как може да имаш и проявяваш търпение за толкова дълго време не го разбирам, сериозно ти казвам...странно ми е...
Според мен за толкова дълго време би трябвало всичко да е ок, а не да се замесваш и чакаш промлемите да минат...не знам, странно ми е за това питам
Нерил, знаеш, че не мога да поддържам кратки и повърхностни връзки. Вярвам, че тази е любовта на живота ми и човекът наистина си заслужава. Самата аз имам нужда от време и от трудности, за да се убедя, че това не е някакъв мой каприз, трябва ми време, за да съм сигурна в собствените си чувства и сериозно отношение. "Това, което идва лесно, не е за дълго. Това, което е за дълго, не идва лесно." - това го е писал някой като мен. Хайде, имаш козя Луна, можеш да разбереш, ако пожелаеш.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5927 -: Февруари 18, 2014, 09:37:53 am »
smarta- същатата съм! козя луна! че не само и луна! :P

« Отговор #5928 -: Февруари 18, 2014, 09:44:31 am »
Нерил, знаеш, че не мога да поддържам кратки и повърхностни връзки. Вярвам, че тази е любовта на живота ми и човекът наистина си заслужава. Самата аз имам нужда от време и от трудности, за да се убедя, че това не е някакъв мой каприз, трябва ми време, за да съм сигурна в собствените си чувства и сериозно отношение. "Това, което идва лесно, не е за дълго. Това, което е за дълго, не идва лесно." - това го е писал някой като мен. Хайде, имаш козя Луна, можеш да разбереш, ако пожелаеш.
Ама как ще разбереш, без да опиташ една връзка дали е повърхностна или не?
Виж, аз съм попадал в ситуация подобна на твоята, може и различна да е в детайли не знам...не е и важно. изглеждах като призрак, бе човек призрак....
Запомни едно нещо от мен, намери си човек с който проблемите в живота, да ги решавате заедно и като го видиш, да забравяш за тях, а не да решаваш душевните му такива.
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5929 -: Февруари 18, 2014, 10:00:58 am »
Ти защо си мислиш, че връзката не е опитана? Бяхме достатъчно време заедно. После се отдръпнъхме, за да си разчисти всеки живота. Аз не му решавам нищо. Той си решава неговото, аз мойто. Какво да направя като се срещнахме в период на най-големи промени и безпаричие и в моя, и в неговия живот. Нито неговата кариера остана същата, нито моята. За семейния живот пък съвсем. Предпочитам нещата да стават бавно и трудно и така всеки да доказва волята си за връзката и на какво е способен, отколкото в началото да е мед и мляко, а после първите трудности да ни унищожат отношенията.

Zikovu, и тя е коза, и тя потвърждава. ;D

« Отговор #5930 -: Февруари 18, 2014, 10:03:54 am »
Ами, ок ти си знаеш...в крайна сметка, всеки трябва да си живее сам живота и да е хепи ;)
Просто ти дадох чисто приятелски съвет...това е

« Отговор #5931 -: Февруари 18, 2014, 10:06:51 am »
Аз съм попадал на едно две момичета с проблеми...Опитвал съм се да помагам с каквото мога и е било груба, ама най грубата ми грешка.
Мнението ми, за бавно и славно и постоянно, къде 70 80 годишнината ми може и да дочакам, а до тогава мисля, че живота е да се живее, в динамика не в съзерцание.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5932 -: Февруари 18, 2014, 10:11:14 am »
Благодаря ти за съвета! Но ти не разбираш, аз не го спасявам, аз го тествам, колко е мотивиран и на какво е готов. За целта животът услужливо поднесе купища проблеми. :) Пък и виж, Плутон отива към Луната ти, да сме живи и здрави, след няколко години пак ще си говорим.

« Отговор #5933 -: Февруари 18, 2014, 10:14:17 am »
Благодаря ти за съвета! Но ти не разбираш, аз не го спасявам, аз го тествам, колко е мотивиран и на какво е готов. За целта животът услужливо поднесе купища проблеми. :) Пък и виж, Плутон отива към Луната ти, да сме живи и здрави, след няколко години пак ще си говорим.
Е това с тестването е обидно...дано не те усети...
Ама Плутон и да отива към луната ми, ти и преди ми го каза помня..как според теб ще промени светогледа ми?
Сега СЛВ във везни бъдето ми е наталният Плутон и ЮЛВ където ми е ИЦ и там е транзитка Уран...;)

« Отговор #5934 -: Февруари 18, 2014, 10:17:17 am »
Смарт клас А предпочитам да ми тестват физиката, от колкото на какво съм готов за някоя си на какво съм готов...Добре, ако се откаже от теб, каква информация ти носи това инфо? Интересно ми е...Преди една ме тестваше и свирих картон и ми е интересна гледната точка не жените за това? Къв е смисъла?

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5935 -: Февруари 18, 2014, 10:29:01 am »
Смарт клас А предпочитам да ми тестват физиката, от колкото на какво съм готов за някоя си на какво съм готов...Добре, ако се откаже от теб, каква информация ти носи това инфо? Интересно ми е...Преди една ме тестваше и свирих картон и ми е интересна гледната точка не жените за това? Къв е смисъла?
Дано не се усети, а? ;D Аз му казах право в очите "много внимателно те слушам какво ми говориш, но да знаеш, че още по-внимателно те гледам какво вършиш, и сравнявам". Той ми отговори "на твое място и аз така бих постъпил, даже ако не го правиш, ще се зачудя на кой свят ти е главата и какво си въобразяваш". Ние не си играем игрички, това ми е под достойнството.

А Плутон ще ти счупи черупката на козята Луна, това очаквам. Сега живееш и си вярваш как си над много неща, изобщо не задълбаваш в чувтствата. Само че Луна в Козирог е толкова дълбока, емоционална, ранима, покрита с пет черупки... нищо общо с това, което ти преживяваш. Предполагам, че транзитът ще ти спука черупките и наистина ще се свържеш с най-дълбоките си чувства, от които цял живот си бягал. Мисля, че това ще те зашемети.

« Отговор #5936 -: Февруари 18, 2014, 10:31:42 am »
Преди около 4 5 години се занимавах с едно момиче. тя си имаше приятел от много време. Видяхме се на един РД и се харесахме. После се виждахме на кафе, чат пат ама нищо...
Една година не ми пускаше, а аз от време на време се появявах и тн...естествено виждах се с други. Беше красива умна с положение всичко, ама всичко как си трябва.
И след година бяхме заедно...и вярваш ли ми като свърших, и казах...отивам до банята, а ти си викни такси и оставих на масичката в хола 10 кинта.
Вярваш ли ми молих се да си тръгне с мълчание и като изляза от банята да я няма.
Дали се гордея, НЕ...Просто не трябваше да се занимавам и имам като самоцел.
Сега просто не бих се занимавал и мръднал пръста.
Ако това имаш в предвид, че Плутон ми или ще ми нагази Луната, значи е напредък и ми харесва. :)
Това е във връзка с тестове време и тн...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5937 -: Февруари 18, 2014, 10:36:57 am »
Е това, което написа, е гадно.

« Отговор #5938 -: Февруари 18, 2014, 10:37:46 am »
Може ли да се прави хорар за човек, който не познаваш лично, често го виждаш и имаш симпатии към него  :-[

ами опитай- защо да не. И аз бях питала веднъж за майтап ще се запозная ли Джейсън Стейтъм и първото което видях в картата беше Луната на минутен квадрат от Сатурн в 7мия ;D

;D ;D Е при мен случая не е с известна личност, за съвсем нормален човек става въпрос  :blink: Обаче не знам как да си формулирам въпроса. За запознанство ли да питам или направо за връзка?  Айде,  направо за връзка,  въпреки че е рано, ама кво да увъртам  ;D По име съм го назовала.

човека иска да се запознае с теб, но мисля на теб скоро мерака ще ти мине, връзка не мисля- поне не в близките месеци.

Ооо...значи все пак има симпатии към мен, не го бях забелязала ;) Като иска да се запознае с мен да се поразмърда малко, много са мудни тия мъже. А поне флирт няма ли да има  :-[  Вижда ли се дали е обвързан?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5939 -: Февруари 18, 2014, 10:40:32 am »
да, обвързан е от доста време