Здравей Гост

Групов секс и кое в картата на натива предразполага към това

• 121 Отговора
  • 26570 Прегледи
*

Uran

• 6041
Aз съм качвала по друг повод карта на мъж-Слънце, Марс и други в риби, който е пробвал в секса доста неща (това по сведение на други, а не негови твърдения ;)).
9Беше карта на човек, който по астро показатели трябва едвам да свързва двата края, а е напротив ;D)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Aз съм качвала по друг повод карта на мъж-Слънце, Марс и други в риби, който е пробвал в секса доста неща (това по сведение на други, а не негови твърдения ;)).
9Беше карта на човек, който по астро показатели трябва едвам да свързва двата края, а е напротив ;D)

Хайде пак да я качиш Уран... :25:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

(това по сведение на други, а не негови твърдения ;)).

защо не пуснеш и тук картата  :blink:

за групов секс и аз мисля ,че трябва да има силно влияние на Нептун,по-специално Слънце и/или Марс в Риби и някаква сладострастна или общителна Венера (Телец,Скорпион,Близнаци,Водолей)..

причина за акцента на Везни предполагам е ориентирането към другите с любовен мотив,но трябва да си ходи с Луна,която търси материализация на ''похотта''-Телец,Овен,..

* колебая се между това да има чувствена Венера и материализираща Луна или обратното.По-скоро е обратното,защото Луната дава потребността,а Венера иска да го почувства,затова по-скоро ''разклатена'' Луна, и Венера,която работи по въпроса .Да не е някоя лигавска Венера,защото тя не би прекрачила границата и ще си го държи като фантазия.
« Последна редакция: Февруари 26, 2011, 07:53:25 pm от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
Опозиция на марс/уран....Интересен е аспекта на луна/уран- сескикаре.... :rolleyes:
Интересно е и положението на Венера- анаретна в козирог...,дори според мен е водолейска....

Мерси Уран! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

За малко.

северния възел е в 12 дом в Телец (определено го влече да ''отработва'' чувствени потребности),управлява го критична Венера в 8 дом,квадрат с към Луна ..

*

Марая

• 28287

*

Mims

• **
  • 772
И аз съм за Нептун като главен виновник за груповите изпълнения.По време на транзита му върху Слънцето ми вкарваше разни мисли в главата.. :-[ ;D
Мъж,започнал рано със секса,без задръжки,практикуващ тройки,групов,суинг,без хомо изпълнения..
Слънце,Венера,Мерк в Риби,тригон с Уран,тригон с Марс в Рак,квадрат с Нептун.Луната е в Козирог ;D
Моят си призна за едно негово такова участие в групов на млади години,за да види какво е,но определено не му е харесало и е направено за отмъщение на тогавашното гадже ;DНептун на АЦ,Марс/Водолей,секстил между тях.
Това за Луната и Венерата е мн. вярно,обаче даже и да се искало на пълната ми с въображение Луна(имам все пак и набеденото за де що има всякакви секс-перверзии опозе палавошантав Марс/Нептун),сатурнясалата Венера би го направила само през трупа ми.

*

123

• *
  • 230
ЕДИН ПОЗДРАВ -ЛЮБИМАТА МИ ПЕСЕН....
http://www.youtube.com/watch?v=2jDxXtSuFtY

Аз тройка не съм правила, едва ли някога ще правя, не ми стиска...
Аз също...,но никога не казвам никога....И вероятно ще го изпитам...като усещане... :-[ :-[ :P
НЕ МЕ ВИНЕТЕ! АЗ СЪМ СТРЕЛЕЦ! ;D :-[ И не съжалявам за това! ;D ;)
http://www.youtube.com/watch?v=6KUJE2xs-RE
 ;) ;D

Ай ся и аз да се запиша  ;D, хем трябва да тръгвам вече, ама то с тия теми ....
Тройка не съм правила, въпреки, че един път замалко да ме въвлекат в такава "интрига", ама избягах доста бързо .... направо магически  ;D За Везните - приказват, приказват ..., моята Везничка един път е пробвала  ;), но не и откакто е с мен. За Везните - №2 - Слави е Везни  ;D, Марайче - ти Стрелец (или поне така казваш ...), направо ще ми кацнете на Нептунясалата Луна - Стрелец  :57: :rolf: :haha: :rakeattack: :confuse3:
Свиркай, ако се  заформи нещо  ;D
Майтапа си е майтап, ... ама да си кажа честно, не бих участвала в нещо такова  ;) (пак сериозна  :rolf:, омръзна ми тая сериозност, кой ма измисли с този асц КЗР и тоя Сатурн в Осми - отговора "мойта мила майка  :wub:")
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
Май все клоня към темата за - майката, детето ... и неговата карма ...
Татко на тая дума к`арма, не й слага там ударението ами вика кърма (то не било от ударението ми от буквата  :rolf:) ама и той много яки грешки прави  :rolf: - като мен примерно  :rolf: Грешка, грешка голяма грешка ... обърках жената, обърках главата ... голяма грешка, иеееееее  :geminis: :88: (сори ама не ми се рови сега във форума да ви търся песнята, който иска да си я намира   ;))

Аз мойта глава съм си я намерила, и мойта Везна (даже имам две - и майка и мъжо, и яко ме тероризират), ама май трябва да спра (или пък да почна  :-\ да им се ровя из главичките) ... май трябва да спра да им се ровя из главичките и да почна да се ровя в мойта празна кратуна  :rolf: :yahoo: иееееее
« Последна редакция: Февруари 26, 2011, 09:22:54 pm от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
Айде стига толкова смешки за днес  :rolleyes:, отивам да си върша работата. Задушница е - почитат се мъртвите души, които са живи в нас, докато и ние сме живи  :wub:

Айде още една смешка, за последно  ;): (Ама тя незнам до колко е смешна ....  :-\)
Виц на деня
Вървят си заека и мечока през гората и изведнъж - хоп, хващат златната жаба. Тя им казва:
- Пуснете ме, ще ви изпълня по три желания и на двамата!
- Ами добре, - казва мечока - моето първо желание е всичките мечки в гората да станат женски!
- Готово, - казва жабата - а ти, Зайо?
- Аз искам каска!
- Хе-хе-хе, - смее се мечока - егати тъпото желание. А на мен второто ми желание е всичките мечки и в съседната гора да станат женски.
- А аз искам мотор! - казва заека.
Махва жабата и хоп - всичките мечки в съседната гора и те стават женски, а заека е качен на мотор.
- Третото ми желание е всичките мечки по целия свят да станат женски! - казва мечока.
Заека стяга каската, припалва мотора и отдалечавайки се вика на жабата:
- А на мен третото ми желание е мечока да стане педераст!

*

123

• *
  • 230
И това дето обичам да се бъзикам сама със себе си понякога (да не кажа доста често  :-[, и дето Жълтолилавке все викаш олииии ...) май ми е от АСЦ КЗР или поне нещо такова бях чела ... някъде си .... Ако въобще тия зодии значат нещо ...  :-\

*

Uran

• 6041
За малко.

северния възел е в 12 дом в Телец (определено го влече да ''отработва'' чувствени потребности),управлява го критична Венера в 8 дом,квадрат с към Луна ..
Часът е неизвестен.

*

Uran

• 6041
Брои ли се за групов секс, ако ти уж докато спиш на съседното легло правят "дискретен" секс? ;D ;D
Студентски години..общежития...нямаше като сега почасови хотели... ;D ;D ;D

*

123

• *
  • 230
Брои ли се за групов секс, ако ти уж докато спиш на съседното легло правят "дискретен" секс? ;D ;D

Твърдо "НИ (Е)". Ако се брои - в кюпа съм  ;D

П.С. Как се пише твърдо НЕ с тая клавиатура  :57:

*

holanda

Ни съ брои,спи спокойно  :P

*

Lillie

• 30532
Уран, пратих те в бисерите, заслужаваш аплодисменти.  ;D

Ни съ брои,спи спокойно  :P

Въх, да съм спокойна и аз.  :-[ Само с воайорството ще си остана.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Марайче,стига си обвинявала опозето на Марс/Уран,щот го имам  ;D Венерата ми е водолейска,обаче Луната ме спасява - с таз Дева няма кой да ме пусне по такива разюздени мероприятия.  ;D Нептуна е в козирог.Също така не знам дали Венера в съвпад със Сатурн не е аспекта,който да ми дава повече сериозност.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
Марайче,стига си обвинявала опозето на Марс/Уран,щот го имам  ;D Венерата ми е водолейска,обаче Луната ме спасява - с таз Дева няма кой да ме пусне по такива разюздени мероприятия.  ;D Нептуна е в козирог.Също така не знам дали Венера в съвпад със Сатурн не е аспекта,който да ми дава повече сериозност.  :rolleyes:

Последния е аспекта ,който дава сериозно отношение към любовта.... ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Венера съвпад сатурн, не дава ли спирачки.. задръжки.., емоционална сдържаност , не прави ли човека по студен в лицата на другите?

А картата, която постнах на предната страница.. това момиче е било с още 6 момичета и 1 момче.. така започва.. после разнообразява с момиче и мъж, после мъжете стават двама.. и това за нея си е нещо нормално, чак ми се учуди, че аз не съм правила такива неща..
За мен секса е нещо много лично и не бих го споделила с цяла група  ;D

Другите ми две приятелки, които са правили такива неща са с асц. телец, при едната слънцето във везни има квадрат с уран в 8ми, и е съвпад с марса, при другата венера е в квадрат с луна и урана пак е в 8ми дом..
Някой има ли уран в 8ми да сподели как му действа  :P
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
Дава разбира се емоционална студенина...,но и още сериозно отношение към чувствата...,връзка с по-възрастни партньори....