Здравей Гост

Групов секс и кое в картата на натива предразполага към това

• 121 Отговора
  • 26639 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
И странното ,че и в двете карти луната е в козирог :-\ а слънцето везни.

*

Lillie

• 30532
И аз не го намирам за перверзия, дори хомосексуализма. Стига мен да не ме намесват.  ;D
Всеки има право на избор какъв да бъде и с каква ориентация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
И странното ,че и в двете карти луната е в козирог :-\ а слънцето везни.

За втората карта не сме сигурни къде е луната... :rolleyes: Не знаем къде е родено момичето....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
И аз не го намирам за перверзия, дори хомосексуализма. Стига мен да не ме намесват.  ;D
Всеки има право на избор какъв да бъде и с каква ориентация.

Аз цъщо...,стига да не ми е неприятно нещо....и да не ми противоречи...,е допустимо... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Луната си е в Козирог, макар че по ми се връзва да е във Водолей нейната, особено в съчетание със Слънце във Везни.
Знам къде е родена, но не знам часа.
Между другото, омъжва се рано, ражда дъщеричка и я зарязва още малка. Оставя я на родителите си да я гледат. Отива в по-голям град и се забърква там в групови изпълнения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
Изобщо във везните има нещо :-\Навремето имах една приятелка везни,8години по-млада от мен.Разказваше ми разни там работи ,каквито ги е правила :-\

*

Марая

• 28287
Луната си е в Козирог, макар че по ми се връзва да е във Водолей нейната, особено в съчетание със Слънце във Везни.
Знам къде е родена, но не знам часа.
Между другото, омъжва се рано, ражда дъщеричка и я зарязва още малка. Оставя я на родителите си да я гледат. Отива в по-голям град и се забърква там в групови изпълнения.

От наблюдения...водоПодлейската ;D и близнашката луна/форума е извън констатациите/, както и огнените луни.....са предразположени към това.... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
Изобщо във везните има нещо :-\Навремето имах една приятелка везни,8години по-млада от мен.Разказваше ми разни там работи ,каквито ги е правила :-\

А нещо като доказателствен матРЯл.... ;D :P , имам в предвид натална карта? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
Между другото, мина ми през ума, че при татарката може да има нещо в мидпойнта Венера/Марс. Бингоооо, Уран е точно на 90 гр. от него.  :yahoo:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Между другото, мина ми през ума, че при татарката може да има нещо в мидпойнта Венера/Марс. Бингоооо, Уран е точно на 90 гр. от него.  :yahoo:
:haha: нещо против едно очо да метнеш на мидпойнта нептун/меркурий и нептун/марс... :rakeattack:

*

Milkyway

• 3770

А нещо като доказателствен матРЯл.... ;D :P , имам в предвид натална карта? :rolleyes:
Само дата на раждане,без час,но ако не се лъжа беше с АС стрелец.Изчислявахме си ги по една книга "Планетите на любовта"

*

Марая

• 28287

Само дата на раждане,без час,но ако не се лъжа беше с АС стрелец.Изчислявахме си ги по една книга "Планетите на любовта"

Слънце , качвай карта...,ние сме астроложки... ;D :P

ЕДИН ПОЗДРАВ -ЛЮБИМАТА МИ ПЕСЕН....

http://www.youtube.com/watch?v=2jDxXtSuFtY

*

Марая

• 28287
 :o :o И в тази карта мерк и плутон са в съвпад..... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
Във всички карти има Слънце и Меркурий във Везни... :blink: Явно Везните разбират партньорството по много свободен начин. ;)
Започвам да се притеснявам, и на мен Слънце и Меркурий са ми във Везни

Ти го каза.... :P ;D ;) :wub:

*

Марая

• 28287
Аз тройка не съм правила, едва ли някога ще правя, не ми стиска, но да си призная честно, мисълта за двама мъже не ме отблъсква напълно :blink: Но тройка с друга жена - не, не и не. Как ще си раздвоява вниманието с друга? Трябва аз да съм в центъра на събитията.
Може би това има общо с Венера и нуждата и да бъде глезена. Тя все пак е суетна. Може би именно суетата е причината Везните да са такива развратници ;D
Просто разсъждавам, кажете вие какво мислите :blink:

Аз също...,но никога не казвам никога....И вероятно ще го изпитам...като усещане... :-[ :-[ :P
НЕ МЕ ВИНЕТЕ! АЗ СЪМ СТРЕЛЕЦ! ;D :-[ И не съжалявам за това! ;D ;)

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Имам още две карти на мои приятелки.. но тази е нещо изключително  ;D
" немоа се за запре "  :72:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

:P
а как Ви се струва идеята за Слънце във Везни в падение - търпим всичко..... егото, центъра не е проявен, допълнително Венера в Дева..... пак падение. Луна в Козирог - в изгнание, не си усещаме емоциите правилно и нямаме адекватни защитни механизми и на емоционално и на физическо и ментално ниво.

а за последната карта, която Марая качи, с Плутон в Скорпи на асц, и Риби слънце - предполагам, че тя може с всеки да е партньор, да се разтваря и абсорбира в хората..........

бях влюбена в момче с подобна карта..... беше като огледало.... на мен и другите хора, най-странното изживяване в живота ми - пак асц. Скорпион и Слънце в Риби. Био вампир, всяка енергия човешка му бе добре дошла и мисля, че можеше да бъде влюбен сериозно в поне 3 жени едновременно, алкохол, музика, всякакъв вид опиати.... непрестанна нужда от емоции.

*

Марая

• 28287
:P
а как Ви се струва идеята за Слънце във Везни в падение - търпим всичко..... егото, центъра не е проявен, допълнително Венера в Дева..... пак падение. Луна в Козирог - в изгнание, не си усещаме емоциите правилно и нямаме адекватни защитни механизми и на емоционално и на физическо и ментално ниво.

а за последната карта, която Марая качи, с Плутон в Скорпи на асц, и Риби слънце - предполагам, че тя може с всеки да е партньор, да се разтваря и абсорбира в хората..........

бях влюбена в момче с подобна карта..... беше като огледало.... на мен и другите хора, най-странното изживяване в живота ми - пак асц. Скорпион и Слънце в Риби. Био вампир, всяка енергия човешка му бе добре дошла и мисля, че можеше да бъде влюбен сериозно в поне 3 жени едновременно, алкохол, музика, всякакъв вид опиати.... непрестанна нужда от емоции.

Тцц! Аз все още не съм качила карти..... ;) ;D...Качих един пикльо на черешата...,казах му любезно лека нощ...,а на Вас още веднъж Лека ...,но с любов....макар прегракнала...,нямах време за друго...микрофона беше мой... ;D ;D,пусто сух...и прегракнах, сега глас нямам...,кръст ме боли... ;D ;D ;D, малеЙ....стискайте палци нещо да не ме засърби! ;) ;D

еми аз почвам с анализите а ти се включвай по-бързо и с/без микрофон........... :P ;D
времето тече, нищо че Сатурнчо е ретро, за кои напред, за кои назад.............
е кръстът ясно те боли по Сатурн, но нещо Нептун май доста ясно се намесва също. :)

*

holanda

би това има общо с Венера и нуждата и да бъде глезена. Тя все пак е суетна. Може би именно суетата е причината Везните да са такива развратници

олииииии... ;D ;D