Здравей Гост

Мъжете които манипулират, доминират , подчиняват

• 116 Отговора
  • 12830 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Мъжете които манипулират, доминират , подчиняват
« Отговор #20 -: Февруари 27, 2011, 08:53:54 am »
шЪ мЪстиска...,как?

с мерак  :P ;D

а това колко ти е силен Марса не е много важно,в случая ще разпалва игрътъ ..

--айде,аз да лягам,че стана никое време пак..

Лека нощ  :kissd:

И аз.... :kissd: , утре ще го мисля властния дето...... :rolleyes: Хм....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

lia

• 29
« Отговор #21 -: Февруари 27, 2011, 01:08:52 pm »
За силните по знак, дом и аспекти Слънца, според радикса, е съвсем естествено да се стремят да доминират.
По-интересно е кои Слънца по отношение на нас ще се стремят да доминират или ще ни провокират да доминираме. Това са опозиционните Слънца или Слънца от нашия знак.
Разбира се, имаме периоди, белязани от транзити и прогресии, в които ни е важно да доминираме или усещаме силно чуждите опити да доминират над нас.
Връзка, основана над такива естествени провокации и стремежи за доминиране е силна но и безпереспективна, ако Слънцата са с нисша изява 
Решението е, ако искаме или се налага да я съхраняваме, осъзнато да си осигурим свобода и да дадем нужната свобода.
В противен случай някое от Слънцата ще избяга.
Ако е маловажна връзка, нещата са лесни, но ако е с близък човек, роднина или дете, дистанцирането и дипломатичността в съответните периоди са от изключителна важност.

*

abroad

• 2187
« Отговор #22 -: Февруари 27, 2011, 01:54:29 pm »
Слънце в 1ви
Стелиум в Стрелец отново в 1ви
Нептун точен съвпад АС опозиция Сатурн
Плутон квадрат Слънце, тригон Венера, секстил Нептун, тригон Сатурн, опозиция Марс в Риби... ;D.

май няма нужда от допълнителен коментар :blink:

и както отбелязва lia, аз също обичам да доминирам, мога и да манипулирам, лошото е, че губя интерес и не намирам смисъл в това :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #23 -: Февруари 27, 2011, 03:19:07 pm »
Имало е опити да ме манипулират и самозалъгването у тях, че ме и доминират.
Просто към него момент съм намирила за безпредметно да водя "битка' за доказване и съм ги оставяла да тънат в собствената си самозаблуда. Неприятно изненадани са били след това. Говоря не само за мъжки, а и за женски Слънца.
« Последна редакция: Февруари 27, 2011, 06:22:11 pm от Uran »

« Отговор #24 -: Февруари 27, 2011, 03:24:36 pm »
Имах опит с такъв зодия Телец, Луна Близнаци ( много е гадна тази Луна). И манипулиращ и деспот, прави гадостите си съвсем съзнателно.

« Отговор #25 -: Февруари 27, 2011, 05:17:36 pm »
Ето и един пример от мен. Тази карта я бях сложила в темата за егоистите. Той е и манипулатор (и в другата тема го бяхме коментирали), но не от онези, които фино те въртят, без да се усетиш. Той се налага доста явно и деспотично (поне с мен опита така). Дето се вика, още не те е свалил, а вече иска да те командори. Въпреки че с този Нептун на МС, който пренася светлина между планетите в опозиция, би могъл и тънко-тънко да върти жените.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #26 -: Февруари 27, 2011, 05:22:57 pm »
Ето и един пример от мен. Тази карта я бях сложила в темата за егоистите. Той е и манипулатор (и в другата тема го бяхме коментирали), но не от онези, които фино те въртят, без да се усетиш. Той се налага доста явно и деспотично (поне с мен опита така). Дето се вика, още не те е свалил, а вече иска да те командори. Въпреки че с този Нептун на МС, който пренася светлина между планетите в опозиция, би могъл и тънко-тънко да върти жените.

къде ти бе - с този Нептун в съвпад с Лилит просто ще ги манипулира и то хард и хич не е от меките марии  ;D  те овните принципно са си командори нали те са войните в битките на първа линия и тва опозе на Мерка с Марса и Луната изобщо не цепи басма на никой...

въййййй ма тоя коя жена ше го търпи бре  :-\  и като го гледам бая скрити любовници може да има  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #27 -: Февруари 27, 2011, 05:29:25 pm »
Много си права, Вещичка! :wub:... Не знам коя ще го търпи. По негови думи, той не ги търпи дълго. Вика, че жените били материалистки, искали само секс и пари (и внимание през цялото време), а той бил духовно извисен и т.н. Аз го чупих много преди да ми се е наложило да го търпя (още преди да му видя наталната карта даже). Имам Венера в хард аспекти и все ми налитат такива. ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #28 -: Февруари 27, 2011, 05:35:08 pm »
Много си права, Вещичка! :wub:... Не знам коя ще го търпи. По негови думи, той не ги търпи дълго. Вика, че жените били материалистки, искали само секс и пари (и внимание през цялото време), а той бил духовно извисен и т.н. Аз го чупих много преди да ми се е наложило да го търпя (още преди да му видя наталната карта даже). Имам Венера в хард аспекти и все ми налитат такива. ;D

е как ше ги търпи дълго с тоя квадрат на Венера с Уран  ;D  и аз го имам, но имам и рачешка Луна съвпад със стационарен Сатурн и затова имам голямо търпило, а тва нещо Луната му е съвпад с Марс - управителя на първодомното му овнешко Слънце и опозе на него - тоя нема търпило изобщо  :rolf:

язък му за рибешкия асцедент и Нептуна на МС - чудеса можеше да натвори с тях, но според мен ги ползва само за чар и да си хваща нищо неподозиращи жертвички за забавление  :P

обаче сигурно е виртуоз в креватните забавления ама май е бързак  :haha: :haha: :haha:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Февруари 27, 2011, 05:54:24 pm »
Това са опозиционните Слънца или Слънца от нашия знак.

Нямам наблюдение в/у опозиторните слънца... ;D ,но за слънца като моето бих казала , че не са искали и не са правили опити да доминират....
При мен полусекстилните и слънцата в квадратура са правили подобни неща....или по-скоро опити... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Февруари 27, 2011, 06:10:35 pm »
Прия , при теб стрелеца е на куинконс...или бъркам? :-\ :rolleyes:
Помня , че луната ти е в телец....

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Февруари 27, 2011, 06:27:31 pm »
Интересно... :rolleyes: , аз също нямам проблем със знаците *куинконс*.... :-\
И дали е възможно това да се дължи на силно поставения управител на единия куинконс в знака на другия куинконс... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Февруари 27, 2011, 06:39:05 pm »
Вика, че жените били материалистки, искали само секс и пари (и внимание през цялото време), а той бил духовно извисен и т.н.

Да бе, духовно извисен и той. Тук АС Риби и издигнатият Нептун мътят водата.  ;D
Но виж му Луната, затисната от малефици. В индийската карта се пада в 8 дом между Марс и Сатурн, двамцата ретроградни.
Иначе сигурно много обича да говори за себе си - Слънце и Меркурий в 1 дом, изгорен Меркурий преди Слънцето.  ;) Възлите са квадрат с първодомното Слънце - такива хора често имат проблем със себеутвърждаването, много трудно си пречупват егото. В тази карта дилемата по Лунните възли търси решение в 7 дом - диспозиторите им са в съвпад.
« Последна редакция: Февруари 27, 2011, 06:46:13 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Февруари 27, 2011, 07:04:54 pm »
Винаги е искал това и само това.... :blink: ,да доминира да манипулира да ме подчини....Слънчев знак риби...,асц-лъв.
Имам астрологично обяснение...Друг е въпроса , че имаше периоди в които успяваше....,чрез манипулация да постигне останалото....
Светилата са в съвпад в опозиция с Уран и Плутон и в много точен тригон с диспозитора си Нептун....

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #34 -: Февруари 27, 2011, 11:04:54 pm »
Представяте ли си скорпион да бъде манипулиран? Е, при мен се е случвало не веднъж.. приятеля ми е риба, с асц. близнаци, мерка е във водолей тригон луна и плутон.... Наблюдавала съм го как общува и с други хора, особено с майка си.. Способен е да те убеди, че черното е бяло и даже ще му се извинят, че са тръгнали да спорят с него  :-X
Използва метода на манипулациите, когато иска нещо или когато е сгрешил и се чувства слаб и уязвим, много трудно признава грешките си..
А има и секстил на нептун към сатурн и плутон...
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Divna

• 2478
« Отговор #35 -: Февруари 27, 2011, 11:08:33 pm »
По картата на Мирабела:

Партньорската ост 1/7 е силно доминантна, и като за капак планетите са в кардинални знаци, вкл. и двете светила /Слънце и Луна/. ;D Тук имаме една личност, която ще изисква подчинение от партньора. Той самия е фиксиран в красиви (Луна във Везни), скромни и загадъчни жени, които се нуждаят от помощ (Венера в 12 дом в Риби) и които лесно би манипулирал (тригона Плутон/Венера, където Плутон е в 7ми, а Венера в 12).

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #36 -: Февруари 27, 2011, 11:15:47 pm »

Имам приятел с почти същата карта, и това важи за него.. И съм забелязала, че му доставя удоволствие да дразни другите, да им подхвърли нещо небрежно и да ги вкара в някакъв филм..и накрая казва " е, ти защо ми се връзваш ".
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Февруари 27, 2011, 11:16:59 pm »
Мисля , че мутабелните оси са склонни към манипулация...
Наред с това хора при който светилата са силно аспектирани /в частност слънце/ с планети символ на властта са склонни на всякаква доминанта и подчинение...Нещо повече смятам , че те не само подчиняват ..,но и харесват ролята да бъдат подчинявани.... :blink:

« Отговор #38 -: Февруари 28, 2011, 12:17:43 am »
Ей, Маря идва ми да те разцелувам за темата  :wub: :wub: :wub: :P

пускам ви картата на моето последно увлечение, за да не кажа нещо по-сериозно,
лично аз го усещах като дявола в човешки образ. Изключително манипулативен, без да се усеща сам дори (или по-точно вярваше, че манипулациите трябва да са осмислени, за да са манипулации).
И мъже и жени манипулира еднакво добре, дори само с интонацията на гласа си. Виждала съм го как си променя цялата физиономия, интонация, израз на лицето са секунди, говорейки едновременно на мен и най-близкия си приятел.
Просто никога не съм изпитвала по-голям ужас и привличане към мъж. Дори го бях сънувала 3 месеца преди да се запознаем. Успях обаче да се измъкна от него..... и сега лекувам рани, но ще ги излекувам, а живот с него не бих издържала. Най-странното е, че съм виждала и една абсолютно чиста детска ангелска страна в него. Не е българин, финландец е и имаше тези невероятни сини очи (никога не съм виждала в българин такива очи), които си сменяха цвета според настроенията му от тъмно син-зелен до небесно син. Имах усещането, че и големината на очите може да си контролира.....сериозно. Едното му око бе зеленикаво, а другото чисто синьо. И като типичен финландец беше депресивно алкохолизиран и такава мъка можеше да изпитва. Нашите БГ мъже поне са някак позитивни. Но определено мисля, че по-красив и сексапилен мъж от него няма да срещна през живота си. Имаше типични черти на скандинавец, но наистина много хармонично и мъжествено съчетани. И едновременно с това плашещо, защото ние сме по-меки в Б-я и енергията ни е по-земна и топла..... абе голяма драма беше........... 

« Отговор #39 -: Февруари 28, 2011, 12:19:59 am »
Лили, Дивна, XTZ и Марая - както винаги сте право в десятката! :wub: