Ей, Маря идва ми да те разцелувам за темата :wub: :wub: :wub:

пускам ви картата на моето последно увлечение, за да не кажа нещо по-сериозно,
лично аз го усещах като дявола в човешки образ. Изключително манипулативен, без да се усеща сам дори (или по-точно вярваше, че манипулациите трябва да са осмислени, за да са манипулации).
И мъже и жени манипулира еднакво добре, дори само с интонацията на гласа си. Виждала съм го как си променя цялата физиономия, интонация, израз на лицето са секунди, говорейки едновременно на мен и най-близкия си приятел.
Просто никога не съм изпитвала по-голям ужас и привличане към мъж. Дори го бях сънувала 3 месеца преди да се запознаем. Успях обаче да се измъкна от него..... и сега лекувам рани, но ще ги излекувам, а живот с него не бих издържала. Най-странното е, че съм виждала и една абсолютно чиста детска ангелска страна в него. Не е българин, финландец е и имаше тези невероятни сини очи (никога не съм виждала в българин такива очи), които си сменяха цвета според настроенията му от тъмно син-зелен до небесно син. Имах усещането, че и големината на очите може да си контролира.....сериозно. Едното му око бе зеленикаво, а другото чисто синьо. И като типичен финландец беше депресивно алкохолизиран и такава мъка можеше да изпитва. Нашите БГ мъже поне са някак позитивни. Но определено мисля, че по-красив и сексапилен мъж от него няма да срещна през живота си. Имаше типични черти на скандинавец, но наистина много хармонично и мъжествено съчетани. И едновременно с това плашещо, защото ние сме по-меки в Б-я и енергията ни е по-земна и топла..... абе голяма драма беше...........