Не му знам часа, но има доста неща, които меко казано са притеснителни в тази карта, понеже домификацията не е коректна, си позволявам да тълуквам само отделни аспекти:
Венера квадрат Луна, Плутин опозиция Луна и квадрат Венера, Уран опозиция Слънце, не стига, че според картата е голям ревнивец, ми и май женкар го раздава хубостникът, така като гледам е много вероятно да е избухлив и лесно да си мени настроенията, интересно ми е само за Луната, в Телец ли е, в Овен ли, но към момента няма как да разберем. От картата мога да кажа още, че е екстремна и динамична личност, но май не е особено разговорлив, може и темерут малко да си пада, аз лично не го познавам, на снимка съм го виждала и толкова, дано се запознаем някой ден, че да видя, дали написаното отговаря на истината. В страни от натала му искам да кажа, че синастрията ни не е никак лоша(Мирабела потвърди това в темата за синастричните карти), таааа това е от мен, никога вече няма да се заричам за нищо, защото винаги съм бягала от Водолеи и Близнаци и познай...все на такива попадам.