абе Вижън, аз нема да измислям доводи против. това си е интересна идея. мечтата ми е за такова райско магазинче с няколко съмишленички, ама требе да праснем джакпота та тогава да го осъществим - етерични масла, камъни, свещи, билки /да го духат в еворпата/, езотерични книги, красоти всякакви... ееееееех мечти

Мирабела, благодаря ти и на теб за подкрепата :wub: па за лечителството ще видим, щото понякога ми се иска да помагам, ама хората не искат да им се помогне - ей там е проблематиката...

уранясала риба си ти..

не мисля, че трябва чак джакпот, но ти трябва някой по- смел да те сръчка да рискуваш..ако може да разбира и от счетоводство..

и аз все търся доводите ''против'' и опасностите..
светещите точки по моята кутия трябва да са луминисцентни и да са много здраво покрити отгоре, за да не се ронят..кутията ми нощем трябва да прилича на небе, но без големи светещи тела..а през деня да прилича на подводна привечер..това въобще не е трудно да се направи..

значи още ти трябва дърводелец, който да ти прави кутиите /дърводелците са секси/

но да не рискувам да те дразня, спирам по темата..той солара ще си иска някаква изява и без това..