Вещичка, не бързай да се успокояваш. Съвсем нормално е билковия склад за който говориш да не знае за какво става въпрос. Евентуално ще се плаща лиценз на фармацевтичната компания която е лицензирала продукта, но това едва ли е повод за успокоение, защото първо че билковите продукти биха увеличили доста цената си, и второ, от страна с традиции и сила в производството на билки в Европа ще се превърнем просто в работна ръка за големите фармацевтични компании, които ще предоставят нашите билки. Вярвай ми чрез тази директива се легализира монополизма и се убива конкуренцията. Няма по голямо зло от ЕС и тяхната политика. Защо мислите че приеха зевзеци като нас?! Чрез техните изисквания убиват нашето производство и разширяват собствените си пазари. Ние обедняваме, а те живеят още по добре. Дано тоя балон скоро се спука, че да излезем наистина от социализма и от привидно по добрия капитализъм, в който започваме да навлизаме. Лошото е че даже и да стане това ние пак ще сме назад защото сме прост и мързелив народ и дори да ни се отдаде възможност да излезем на гребена на вълната ние пак ще изтървем влака. Положението е плачевно и това привидно спокойствие което ни всява вещичка ни е...а мамата като нация.
виж сега, едва ли спокойствието, което се опитвам да "насадя" ще преебе нацията!!!
1. никой не може да ми забрани да събирам билки и да ги ползвам ако ще и полицай да ми вържат за задника ми е все тая!
2. абсолютно нормално е от страна на Новият Световен Ред да се опитва да върже "овцете" за фармацията, защото по този начин по-лесно ще ги сведе до минимум! - всеизвестно е, че целта на НСР е да намали драстично населението, а фармацията го разболява, а не го лекува

3. болестите като такива възникват в емоционалното тяло на човека, а после преминават във физическото и ако някой се разболее, то той сам си е виновен, а не някой външен! - това е един от законите във Вселената

4. ако ти
selibium си билкар/ка и това ти е поминъка е разбираемо, че си афектиран/а, но винаги има изход. обаче ако продължаваш да се ядосваш, то ти ще привлечеш и такава енергия към себе си, а това няма да реши проблема пред който си поставена! в този ред на мисли аз гледам позитивно на нещата, защото не понасям негативни вибрации и държа към мен да идват само хубави - просто се съобразявам със Вселенският закон.
5. не съди мен за моето мислене - това няма да помогне на теб!
и не чакай да се спука балона на ЕС, защото те са под командването от по-високо ниво. има цел там горе и тя ще навлиза все по-навътре. целта е не да се изрепчиш и да събереш банда репчещи се, а да си вдигнеш нивото на вибрация и да съществуваш в тези вибрации. само тогава ставаш силен Дух!
и не забравяй: Подобното привлича подобно! - Първи и най-важен Закон на Вселената :blink: