Здравей Гост

Подарък за Милки

• 145 Отговора
  • 18342 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Подарък за Милки
« Отговор #20 -: Март 14, 2011, 04:10:37 am »
Благодаря ти Мари :blink:

Тъй като виждам,че други няма да се включат,благодаря на Мирабелла,Лили , xtz и Уран ,че се включиха по моя нов солар :blink: :wub:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #21 -: Март 14, 2011, 04:16:16 am »
изивинявай милки, не съм чела другитеотговори и може би ще се повторя- мо же ни ще се окажеш с ново племенниче?финансово нещата ще бъдта на съвсем друго ниво т.е ще се подобрят значително, очаквам преместане в друг дом, а мъжете ще бъде докосваеми по твърде не притежаващ начин; не мисля, че е време за смяна, но ще цъфнат нови друг :blink:а ,ч еот известно време ти се иска да получи'дополучиш някаква диплома, обучение- сега му е момента
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Март 14, 2011, 04:18:36 am »
Благодаря ти Мари :blink:

Тъй като виждам,че други няма да се включат,благодаря на Мирабелла,Лили , xtz и Уран ,че се включиха по моя нов солар :blink: :wub:

Щооо...бързаш...Има време.... ;D
Някой сме с музи...,кат додЪт ще се произнесем... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #23 -: Март 14, 2011, 04:30:41 am »
изивинявай милки, не съм чела другитеотговори и може би ще се повторя- мо же ни ще се окажеш с ново племенниче?финансово нещата ще бъдта на съвсем друго ниво т.е ще се подобрят значително, очаквам преместане в друг дом, а мъжете ще бъде докосваеми по твърде не притежаващ начин; не мисля, че е време за смяна, но ще цъфнат нови друг :blink:а ,ч еот известно време ти се иска да получи'дополучиш някаква диплома, обучение- сега му е момента
Мерси Кая,нямам племенник и няма изгледи да имам :rolleyes:

Съжалявам ,но доста от нещата които си написла не мога да ги разбера :( Явно имаш ретро меркурий в натала :lol:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #24 -: Март 14, 2011, 05:07:59 am »
хм, хм а бравовчедчета?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #25 -: Март 14, 2011, 05:12:13 am »
хм, хм а бравовчедчета?
Не ми се сърди,но правиш толкова грешки,че се чудя дали си българка? :blink:
Какви братовчедчета те гонят?
Не те разбирам ,честно :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Март 15, 2011, 06:50:51 am »
Не те разбирам ,честно :-\

С Уран тъкмо се отлепнал от Слънце, че и в 9 дом, трябва да можеш да си позволиш малко разбиране и към небуквални послания и такива, дето с малко е казано много, само да вникнеш, а и следва толерантност да си развила към „чужденките”; ;D...но пък в добавка и с Марс (освен другите наредени там) през годината ти, която те чака, контактите ще бъдат по-засилени и ще има много нови запознанства покрай работата, знае ли човек може и с някой извънбългарски представители да се срещнеш.

Иначе договори и документи ще уреждаш; може и някое пътуване, макар да казваш, че рядко ти се отваря възможност.

По-емоционална ще си, на моменти склонна да се затвориш и не споделяш с околните, те да имат очи само за външната опаковка на нещата. Въпреки поривите за изолация, по-скоро ще имаш желание за общуване с другите, както и за повече забавления.

Определено част от теб ще претърпи промяна. Вътрешна най-вероятно.   

Чувството/копнежът за любов май няма да те пуска скоро, в добавка излъчването ти ще е по-завладяващо, което ще се нрави, включително и на теб самата. Тези вълнения ще правят поносимо ежедневието ти, ще те окрилят, а и професионалните ти изяви ще спечелят от това ти състояние.

Може да се случи да влезе в живота ти човек, много важен за теб, от който да се учиш във всеки смисъл и да ти даде посока.

Финансово откъм партньор/някой може да има приятни изненади, които и теб да засегнат доволно.

Ще ми бъде интересно какви ще бъдат сънищата ти през месеците, които следват, но и отминали скорошни, ако решиш да споделиш.

Ако някои идеи са назрели и ти отлагаш да ги допуснеш в живота си, може под натиск нещо да се наложи да сториш. Да бъдеш принудена да вземеш решението за промяна, която се готви от известен период-нямам идея що ще е. Не го взимай предвид, както и всичко останало, де, просто опит.

И нещо около детето да има като новина ми се върти, незнам, дано е свързано с проговарянето му, сякаш съзирам такива индикации, но сигурно ще се обърнеш към някой авторитет- специалист, за да подпомогне нещата. Предполагам. Туй то, за неканено мнение даже много. ;)

Късмет!  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Март 15, 2011, 07:37:53 am »
Благодаря ти Марая,че се сети :wub:
Ето две карти,едната соларна ,а другата прогресии с дирекции.

И задължително да отбележите,ако нещо либовно ви се набива на очи :rolleyes:

В картата ти има интересни неща за годината...,но в никакъв случай не виждам драстични и кардинални промени...Като цяло ще има доста комуникация , много и интересни срещи с хора....нови запознанства...
В дома ти ще има уют и хармония....,ще бъде защитен от посегателства и вмешателства...Вероятно и доста приказки ще се изприказват...Ще бъде ревнив мъжа ти...,ти ще се гмуркаш в морето от любов , ще пърхаш....,ще имаш проблеми с майка си...,вероятно може и болест да има за нея...При нея нещата не са от най-розовите , четейки твоята карта...Възможни са и проблеми с брат ти.... :rolleyes: операция ....
Но като цяло ,оста на контактите както и квалификации , учене и пътувания в реала и виртуала ще са на дневен ред...
Това за сега , че път ме чака цяла нощ! :wub:

П.П. Съжалявам , ако не ти харесва , но това* прочетох* и това предавам...
Възможна бременност....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #28 -: Март 15, 2011, 03:25:32 pm »
Благодаря ви Сънрейн и Марая :blink:

За Сънрейн:
Какво значи неканен гост? :blink:В стремежа си да поканя всички да се включат,не съм казала името ти :mellow:съжалявам и знаеш калко много те уважавам :wub:И съм трогната ,че отдели време за мен :blink:
Относно 9ти дом и разчитането на неразчитаеми послания,ти как би изтълкувала това:"изивинявай милки, не съм чела другитеотговори и може би ще се повторя- мо же ни ще се окажеш с ново племенниче?финансово нещата ще бъдта на съвсем друго ниво т.е ще се подобрят значително, очаквам преместане в друг дом, а мъжете ще бъде докосваеми по твърде не притежаващ начин; не мисля, че е време за смяна, но ще цъфнат нови друг smileyа ,ч еот известно време ти се иска да получи'дополучиш някаква диплома, обучение- сега му е момента
Аз не мога да го "преведа" въпреки,че много искам:))

Относно тълкуванието на Марая:
За какво да се сърдя? Това си видяла,това си казала:)))
Човек не знае....в крайна сметка какво ще се случи.

И е хубаво това,че всеки си има соларна тема,за да може след месеци да я потърси,да сподели какво се е случило,кой познал,кой не.
Аз съм от хората,които споделят,така че непременно ще ви уведомя за събития,няма значение от коя сфера на живота.

Целувки на всички и благодарности за уважението към мен :wub: :wub: :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #29 -: Март 15, 2011, 03:31:05 pm »
Милки да не сме на една дата с теб? Аз съм на 18ти
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #30 -: Март 15, 2011, 03:33:12 pm »
Милки да не сме на една дата с теб? Аз съм на 18ти
19ти :blink:
Супер!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #31 -: Март 15, 2011, 04:27:33 pm »
Какво значи неканен гост?
Не гост, пост.

Само във връзка с непоисканото добро.
И не ме споменавай, че това не ми се нрави,
знам, че ще разбереш.
Хубав ден!   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Март 15, 2011, 07:29:55 pm »
"изивинявай милки, не съм чела другитеотговори и може би ще се повторя- мо же ни ще се окажеш с ново племенниче?финансово нещата ще бъдта на съвсем друго ниво т.е ще се подобрят значително, очаквам преместане в друг дом, а мъжете ще бъде докосваеми по твърде не притежаващ начин; не мисля, че е време за смяна, но ще цъфнат нови друг smileyа ,ч еот известно време ти се иска да получи'дополучиш някаква диплома, обучение- сега му е момента"

Аз не мога да го "преведа" въпреки,че много искам:))

Не очаквах да чуя от кулминиращ Меркурий в Овен в опозиция с Уран, че не разбира нещо.  :blink:
Какво те смущава в написаното от Кая? На мен ми се стори още от първия път сравнително добре разбираемо, дори се вижда къде какви соларни констелации се имат предвид.  :blink:
По въпроса за любовта, която напоследък те вълнува, ти се предричат нови другарчета (контакти и запознанства) предвид новата комуникационна среда, в която си попаднала. А това, че мъжете щели да бъдат докосваеми по непритежаващ начин, си го пише и в солара - желанието за флирт и романтични изживявания може да е налице, но задълбочаването на такива отношения би донесло излишни усложнения в живота. Когато човек търси и желае любов, въпросът е готов ли е да плати цената? И аз често си задавам този въпрос в онези моменти, когато ми става тегаво и самотно. Какво съм готова да дам и да променя в живота си, ако искам да изживея любовта с някой мъж - реално, не само във фантазиите си?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #33 -: Март 16, 2011, 04:23:56 am »
Момичета,защо откривам нотка на ......незнам на какво.Не искам да го казвам. :unsure:
Ако съм обидиля някой,моля да ми прости.
Никой който е писал в тази тема не съм искала да обидя.Просто не можах,въпреки меркурият си в овен,да "разчета " поста на  Кая.Но не съм с лоши чувства,напротив.Не се ли забелязва колко много ви ценя??? :unsure:

За да забравим,казвам още веднъж ,простете ако съм ви обидила :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Март 16, 2011, 04:28:53 am »
Момичета,защо откривам нотка на ......незнам на какво.Не искам да го казвам. :unsure:

Нотка на какво?
Просто се постарах да ти "преведа" посланието на Кая, щом се затрудняваш да й разбереш правописа.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Март 16, 2011, 04:31:22 am »

Нотка на какво?
Просто се постарах да ти "преведа" посланието на Кая, щом се затрудняваш да й разбереш правописа.  :blink:

Искам да кажа , че аз съм била изяждана за правопис и за една думичка....
Също се затруднявам да чета Кая понякога....,прочитам я по два пъти...,но всеки има право на стил на изказ , а и на разбиране.... ;D ;)

« Отговор #36 -: Март 20, 2011, 06:01:56 pm »
   Милки, аз не мога да гадая или да тълкувам. Мога да импровизирам, но се получава зле  :blink:. Но ще ти постна твоя карта да си я видиш - по-ясно. Може би ще ни помогнеш с тълкуването на тази конфигурация, която ти имаш "Соломонов печат". За това, считам че си късметлийка като цяло. Нямам спомен, кога съм ти съхранила данните, но се надявам да са верни...Звезда на Соломон. Двоен тригон Печат на Соломон.
В хороскопа при изключителни случаи се наслагват два големи триъгълника, чиито върхове, съединени със секстили образуват шестоъгълник „Магендовет". В идеалния случай се образува хексагон. Конфигурацията дава пълно възстановяване на силите и енергията; преодоляване на всякакви опасности, неуморно действена личност. Въпреки че тя може да свидетелства и за това, че човек не работи над себе си, не иска да се развива, остава си непробиваемо неизменяем. Тази високо духовно развита индивидуалност е имала честта за минали заслуги да получи „Печата на Соломон". Тя трябва да чувства или знае своята мисия, своето предназначение и непрекъснато да работи съобразно дадените u пълномощия. Човек е воден от звездите и не трябва дори минута да бездейства.

« Отговор #37 -: Март 20, 2011, 06:07:42 pm »
  Освен това, показва за господар на хороскопа ти Венера, която е в съвпад със звездата Алмак. Виж колко съвпади имаш само със звезди...Дадено ти е доста по рождение, с малко предупреждение, че само малко да кривнеш от добрия път, ще бъдеш по-жестоко наказана, отколкото ако беше друг някой.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #38 -: Март 20, 2011, 08:33:13 pm »
Мерси много мила Дейзи :blink:
Аз съм си слагала картата в темата за звездата на Давид,но всички от тук ,са ми се смяли и казвали,че нямам такава ;)

Но, ако звездата на Давид и звездата на Соломон са две различни неща - моля да ме извините :blink:
Иначе в картата която си сложила ,има едно леко разминаване.АС то ми е 5гр 18 мин. Венера ми е н 13гр 45мин.

Иначе за това което казваш,че съм късметлийка,не мога много ,много да го потвърдя.Нито като късметлийски събития в живота,нито да съм късметлийски богата,нито съм се оженила за богаташ.Не съм направила кариерата за която съм мечтала. И т.н и т.н.
В нашето семейство,аз съм черната овца.Тази която е била оставена на самотек.Защото ,всички вкъщи ми се подиграваха(въпреки че не го осъзнават),че цял живот съм си спяла и нищо не съм вършила.И до ден днешен се радват на неволите,за това че преживявам много тежки моменти,просто се радват и си казват" Нека й се случва,тя цал живот спа".
Но не е било така.Имала съм много дълбоки психологични проблеми и събития и съм си ги преживяла по плутоновски,като птицата Феникс.И със стиснати зъби и вяра в Господ.
Имала съм периоди на големи опасности,но явно някой ме е закрилял от горе.Вярата ми е голяма(слънце 9ти),но не фанатична.
Но както е във всеки живот,както има моменти на неволи и проблеми,после има награда за търпението и на човек му се праща и добро.И в периодите на добро и благодат,не трябва да забравяме за миг лошото,защото то ни е помогнало да се извисим.
Та така :blink:
Мерси Дейзи.
А къде мога да прочета по-подробно за печата на Соломон?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Март 20, 2011, 09:04:41 pm »
И до ден днешен се радват на неволите,за това че преживявам много тежки моменти,просто се радват и си казват" Нека й се случва,тя цал живот спа".

Това, че се радват на твоите неволи, те ли са ти го казали директно или ти така си го усещаш и представяш?
Милки, защо си мислиш, че това си казват за тебе, чула ли си някога от някой тия думи?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.