Здравей Гост

.

• 73 Отговора
  • 10394 Прегледи
*

Veselin

Re:Мъжете Близнаци - лични наблюдения
« Отговор #60 -: Март 16, 2011, 06:23:05 pm »
Имам един приятел зодия Близнаци и той честно казано не счита жените за хора. Винаги съм недоумявал защо, вярно е, че си има проблеми със жените, ама тая философия е малко странна в днешно време.  :angry:
Иначе той има много планети в мъжки знаци - Луна в Лъв, Марс в Овен, Мерк и Венера в Близнаци. Може и заради повечето мъжки знаци в наталната му карта да е.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Март 16, 2011, 06:37:22 pm »
Имам един приятел зодия Близнаци и той честно казано не счита жените за хора. Винаги съм недоумявал защо, вярно е, че си има проблеми със жените, ама тая философия е малко странна в днешно време.  :angry:
Иначе той има много планети в мъжки знаци - Луна в Лъв, Марс в Овен, Мерк и Венера в Близнаци. Може и заради повечето мъжки знаци в наталната му карта да е.
:haha:

Ти просто ме срази!!!! :o ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

« Отговор #62 -: Март 16, 2011, 06:40:16 pm »

И той ме срази, когато преди много време изтърси това. Просто си мислех, че в днешно време няма млади хора на по 20 години да мислят така, ама... Според него само ние мъжете сме хора, а жените не са. Иначе си е много добър човек все пак според мен и много умен за възрастта си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Март 16, 2011, 06:43:40 pm »

И той ме срази, когато преди много време изтърси това. Просто си мислех, че в днешно време няма млади хора на по 20 години да мислят така, ама... Според него само ние мъжете сме хора, а жените не са. Иначе си е много добър човек все пак според мен и много умен за възрастта си.

Да няма нещо арабско в кръвта си? :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

« Отговор #64 -: Март 16, 2011, 06:46:03 pm »
Не, въобще не.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Март 16, 2011, 06:47:38 pm »
Просто Близнак! ;D ;D

Обикновено и най-големия майстор си намира майстора... ;D :P...
Ще запее друга песен...

« Отговор #66 -: Март 16, 2011, 07:04:17 pm »

Казвала съм го и ще го повторя... ;D , в колекцията на всяка една уважаваща себе си жена следва да има поне един скорпион.... ;D ;)

Той влезе ли в колекцията...от там зависи само от теб дали ще го запазиш или не!
Мъжете скорпиони не са лесни и елементарни мъже....Те имат стойност и тя не е никак ниска...Само жените , които знаят да ценят могат да имат щастието да споделят живота си със скорпион...
Мъжа скорпион няма аналог! :blink: ;)

:unsure: Малко се почувствах като олигофрен след това мнение... Познавам някякви скорпиони, брат ми също е Скорп, ама не са чак толко невероятни. Също така не бих казала и че са мерило за мъжете! Особняци са, не всяка жена би ги търпяла.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #67 -: Март 16, 2011, 07:08:40 pm »
Просто Близнак! ;D ;D

Обикновено и най-големия майстор си намира майстора... ;D :P...
Ще запее друга песен...

Хехе, опасни са Бизнаците! Непоклатими във вижданията си за нещата. Ама недейте да си мислите, че не се доверяват на чуждото мнение, но са малко хората които успяват да ги респектират!  :P
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Март 16, 2011, 07:08:56 pm »

Казвала съм го и ще го повторя... ;D , в колекцията на всяка една уважаваща себе си жена следва да има поне един скорпион.... ;D ;)

Той влезе ли в колекцията...от там зависи само от теб дали ще го запазиш или не!
Мъжете скорпиони не са лесни и елементарни мъже....Те имат стойност и тя не е никак ниска...Само жените , които знаят да ценят могат да имат щастието да споделят живота си със скорпион...
Мъжа скорпион няма аналог! :blink: ;)

:unsure: Малко се почувствах като олигофрен след това мнение... Познавам някякви скорпиони, брат ми също е Скорп, ама не са чак толко невероятни. Също така не бих казала и че са мерило за мъжете! Особняци са, не всяка жена би ги търпяла.

Точно това съм казала....не всяка жена...

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Юни 09, 2011, 07:03:24 am »
Велики са...,когато обичат....

« Отговор #70 -: Юни 09, 2011, 03:30:34 pm »
Близнаците са като Питър Пан, не искат да пораснат, на моменти са като три годишно дете изпаднало в кризата на малкия пубертет/първа социализация/  тръшка се ,прави циркови номера, царе са по сътворяването на нереалности и не знае какво иска и защо и при всяко задълбочаване на връзка,контакт бързат да си бият камшика, ако им дадеш ролята на отговорният, но ако си им като майка и баща и ги дундуркаш и обгрижваш ще ти висят на ръцете дълго и напоително,много  мъка,мъка има по тоя свят ей...и страх, от нищото :-X
много ловки в словореда, логореята е на макс, но думи,думи,думи, повърхносни и ефирни,въздух и балончета, вземаш една игла и пук, целият им свят се срива за миг и фокус мокус пред теб в пълниет си блясък е  вторият и започва наново да те омайва и да те качва на черешата ,да береш през декември-отработвам пълен 3 дом, У7 ,У11 са в 3, СЛВ Близнаци/10- много са около мен
истината за тях ли, правят й инвитро, инсеминация,клониране  и сам не знаеш какво ще се пръкне накрая от нея,приказният свят е сътворен от Близнак- разказвачи на късият разказ, с обещаващо начало и неизвестен край,любимата им фраза е "ще направя ", но това е бъдеще в миналото, без връзка със тук и сега, три дни яли,пили и накрая нищо не сътворили,само говорили....
наблюденията са направени на база лична рода, близки приятелски семейства с мъже близнаци,жени близнаци в точно опозе на моето слънце и близнашки луни
продължавам наблюденията  със Асц. Близнаци с марс рак там,и друга  с Венера Близнаци там, ката ден
мъж  --Слънце/Марс Близнаци 12 , Юпитер/ Мерка Рак 12 и СЛВ/Луна/Венера Телец- първи в класацийте по неблагонадежност
мъж  --Голям кръст Юпитер/Меркурий/СЛВ/Слънце в Близнаци в 9 дом в каре Сатурн Риби и  Марс/Уран/Плутон Дева- бори се за първото място успешно
момиче- опозиция Слънце Близнаци/Плутон 3/9в каре със Сатурн Дева, Мерка Телец, Венера Марс там
жена  опозе Слънце Близнаци / Сатурн и Мерка/СЛВ Близнаци в каре Юпитер/Уран,
жена-- каре Слънце Близнаци/Сатурн Дева и Мерка/Луна/Венера/Марс Телец
жена-- опозе Слънце Близнаци/Сатурн в каре Плутон, С Мерка/Луна/СЛВ Телец- власт, мързел,хитрост  и простотия,
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 03:40:15 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #71 -: Юни 09, 2011, 08:32:42 pm »
Аз пак ще го кажа, както и в една друга тема - има и много спокойни, целенасочени мъже Близнаци,но аз лично съм се сблъсквала с 2 типа - единия много злобен и комплексиран, непрекъснато критикува и натяква, а другия тип смешно повърхностен, като малките деца и може да се влюби всеки 5 минути в някоя жена. Това са много нестабилни хора за мен.

*

Stella

• 7765
« Отговор #72 -: Юни 10, 2011, 12:45:24 am »
Аз пак ще го кажа, както и в една друга тема - има и много спокойни, целенасочени мъже Близнаци,но аз лично съм се сблъсквала с 2 типа - единия много злобен и комплексиран, непрекъснато критикува и натяква, а другия тип смешно повърхностен, като малките деца и може да се влюби всеки 5 минути в някоя жена. Това са много нестабилни хора за мен.

Никога не съм била сексуално с мъж Близнак и няма да бъда по тази причина.  Дървени философи с плитки шеги на сексуална тематика. Сори, ама имам Блицнаци на К7 и Меркурий в Риби. Чувствителните Риби не търпят безпардонния нетактичен и повърхностен хумор. Малко им куца емпатията, ако нямат други компенсации в хороскопа. Най-големите мъжки клюкарки са от тази зодия. Затова пък съм била с мъж, който има Близнаци на К8-много тактилни любовници са.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Юни 10, 2011, 01:57:28 am »
Затова пък съм била с мъж, който има Близнаци на К8-много тактилни любовници са.

И аз съм с Близнаци на К8 и Меркурий в съвпад с Венера - пипни тук, щипни там (последното е от влиянието на Рак/Скорпион).  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.