Здравей Гост

.

• 73 Отговора
  • 10421 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
.
« -: Март 13, 2011, 06:10:24 pm »
.
« Последна редакция: Септември 20, 2011, 01:54:46 pm от Hm »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Мъжете Близнаци - лични наблюдения
« Отговор #1 -: Март 13, 2011, 06:34:21 pm »
За мен това е важна тема. Много бих искала да знам какви са ви личните наблюдения за психиката, характера и особеностите на мъжете от зодия Близнаци.

Не, не питам, защото харесвам мъж от зодия Близнаци. Питам, защото имам СЛВ в Близнаци и съм имала проблеми с мъже от тази зодия.

Казвайте каквото знаете. Аз мисля, че повечето са женомразци. Вие забелязвали ли сте такова нещо?

И това ,че имаш проблеми с тези мъже ....го свързваш с позицията на възела? ;D :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Март 13, 2011, 06:39:30 pm »
И това ,че имаш проблеми с тези мъже ....го свързваш с позицията на възела?

И аз се зачудих, между другото.
Имам СЛВ във Везни, никога през живота си не съм имала отношения с представител на този слънчев знак, не ме и привличат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Март 13, 2011, 06:44:17 pm »
Ми да ти кажа аз имам СЛВ в Телец и Слънце-Луна във Водолей. Имах проблем с един Водолей - 5 години бяхме заедно и все още съществува привързаността му към мен.  ;D ;D ;D

Телците не мога да ги понасям като партньори, въпреки, че тяхното слънце е в моя 5-ти дом и в знака на възела ми. Много меркантиилни ми се струват, особено и ако венера и меркурий са в Телец. За луна в телец в знака на възела ми не мога да кажа същото. Не го казвам, защото ти си Телец, говоря за мъжете Телци, които трябва да допусна до себе си като интимни партньори.

Имам Близнаци на върха на 7-ми дом, но никога не съм била с Близнак. Дразни ме онова "клюкарско любопиство" и усещането, че са повърхностни,което създават, поради способността им да разможават вниманието си върху различни обекти. Имат и един такъв нетактичен хумор, ако мерка е ранен.

Принзипно съм чела, че когато Слънцето на янкого попада в знака на СЛВ, тогава този с възела може да се дразни, гъй като другият го тласка постоянно към самоусъвършенстване в тази посока, а това е доста изтощителен процес.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Март 13, 2011, 06:45:27 pm »
За мен това е важна тема. Много бих искала да знам какви са ви личните наблюдения за психиката, характера и особеностите на мъжете от зодия Близнаци.

Не, не питам, защото харесвам мъж от зодия Близнаци. Питам, защото имам СЛВ в Близнаци и съм имала проблеми с мъже от тази зодия.

Казвайте каквото знаете. Аз мисля, че повечето са женомразци. Вие забелязвали ли сте такова нещо?

И това ,че имаш проблеми с тези мъже ....го свързваш с позицията на възела? ;D :rolleyes: :-\

Да, това ми подсказа един астролог. Сега няма да се впускам в подробности. На мен СЛВ ми е в съвпад с Хирон.

Преди всичко за да говорим възлите следва да говорим и за домовете.....
Аз също имам СЛВ в близнаци....,но и в 7-ми дом....Така , че по-скоро аз бих могла да търся проблеми....с мъжете от тази зодия....
В интерес на истината....С нито един мъж , не съм се чувствала така ...както с близнака!Нещо повече не очаквах да са интересни навсякъде.... :P ;D...и не бих казала , че са женомразци....в никакъв случай!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #5 -: Март 13, 2011, 06:48:00 pm »
Къде ги намираш тея женомразци  :P

но наистина,предполагам не е в тях проблема ,не заклеймявай цял зодиакален знак..възможно е ти да трябва да се свържеш с Анимата си,и те ти я показват чрез явното отблъскване на женското съсловие

то затова все за Аними и Анимуси ни говориш..идват ти Близнаците,вкарват ти комплекса и ти в отговор на вътрешното противоречие идваш и опитваш нас жИните да направиш мъже,а мъжете-жИни,за да може ти самата да утвърдиш в себе си вярванията и надеждите за твоята женственост  :P

*което в никакъв случай не е лошо,аз като те чета,оставям с впечатлението за работещ Сатурн и еманципац-ско поведение,явно ти трябва повече увереност и приемане на мекотата,женствената жилка в теб,но защо се случва точно по възела в Близнаци...би трябвало да е по ос Овен-Везни нещо.
В кой дом ти е възела?

« Последна редакция: Март 13, 2011, 06:56:32 pm от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Март 13, 2011, 06:56:01 pm »
Ми да ти кажа аз имам СЛВ в Телец и Слънце-Луна във Водолей. Имах проблем с един Водолей - 5 години бяхме заедно и все още съществува привързаността му към мен.  ;D ;D ;D

Телците не мога да ги понасям като партньори, въпреки, че тяхното слънце е в моя 5-ти дом и в знака на възела ми. Много меркантиилни ми се струват, особено и ако венера и меркурий са в Телец. За луна в телец в знака на възела ми не мога да кажа същото. Не го казвам, защото ти си Телец, говоря за мъжете Телци, които трябва да допусна до себе си като интимни партньори.

Имам Близнаци на върха на 7-ми дом, но никога не съм била с Близнак. Дразни ме онова "клюкарско любопиство" и усещането, че са повърхностни,което създават, поради способността им да разможават вниманието си върху различни обекти. Имат и един такъв нетактичен хумор, ако мерка е ранен.

Принзипно съм чела, че когато Слънцето на янкого попада в знака на СЛВ, тогава този с възела може да се дразни, гъй като другият го тласка постоянно към самоусъвършенстване в тази посока, а това е доста изтощителен процес.

Това е точно така и за мен е валидно... ;D

В никакъв случай не са повърхностни.....Любопитството е силно изразено...Изключителен интелект ....
Оф...не знам...,но на мен ми страшно хубаво.... :-[ :P с и с двамата.... :P ;D ;D

« Отговор #7 -: Март 13, 2011, 07:04:18 pm »
Женомразци ли са? А на мен ми се струва, че обичат прекалено много жени. ;D

Щом СЛВ е в 8-ми дом, ще е свързан с дълбоки връзки, понякога и болезнени (също и заради съвпада с Хирон), чрез които можеш да промениш себе си и в крайна сметка да излекуваш раните си. Не забравяй, че имаш Плутон на АС и такива връзки не те плашат. Дори може ти да си тази, която ще помогне на партньора да преодолее болката, като се свърже с нея.
« Последна редакция: Март 13, 2011, 07:09:11 pm от Mirabella »

*

holanda

« Отговор #8 -: Март 13, 2011, 07:05:32 pm »
Имам СЛВ във Везни, никога през живота си не съм имала отношения с представител на този слънчев знак, не ме и привличат.

те мъжете Везни,кой ли и привличат..  :-\

*Хело,допълних поста си.Може и да не отговаряш,мисли си го за себе си,но наистина ми стана чудно защо точно по Близнаци-Стрелец се налага осъзнаване на *Анима*,след като то е по други знаци.Явно са набъркани и други осъзнавания.
И аз ще го мисля няколко дни.
Ти в отношенията си с противоположния пол заемаш ли някаква роля? Т.е. преди знам,че писа за интерес към по-възрастни,явно е желание да бъдеш закриляна или желание самата ти да ''израстнеш''.Ако е първото-нямаш проблем с Анима,за второто..значи има нещо.
Стремиш ли се към симбиоза с партньорите си?

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Март 13, 2011, 07:10:28 pm »
Женомразци ли са? А на мен ми се струва, че обичат прекалено много жени. ;D
:72:...,БИХ КАЗАЛА....,че са по-различни в чувствата си от водните знаци в/у които имам наблюдения..../без рак/....
Водните задушават....,близнака дава свобода....и изисква същото.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Март 13, 2011, 07:13:10 pm »

Аз също имам СЛВ в близнаци....,но и в 7-ми дом....Така , че по-скоро аз бих могла да търся проблеми....с мъжете от тази зодия....
В интерес на истината....С нито един мъж , не съм се чувствала така ...както с близнака!Нещо повече не очаквах да са интересни навсякъде.... :P ;D...и не бих казала , че са женомразци....в никакъв случай!

На мен СЛВ и Хирон са ми в 8-ми дом.

С 8-ми дом се свързват много неща...,едно от които е секса....,наред с това 8-ми дом е дома на живота и смъртта....

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Март 13, 2011, 07:31:44 pm »

На мен СЛВ и Хирон са ми в 8-ми дом.

С 8-ми дом се свързват много неща...,едно от които е секса....,наред с това 8-ми дом е дома на живота и смъртта....

За секса е ясно.

Нещо специално ли имаш предвид като споменаваш това за живота и смъртта?

Нищо специално...нямам...с едно изключение...Символиката на думите, а не прекия им смисъл.... :blink:

« Отговор #12 -: Март 13, 2011, 07:44:50 pm »
Моят СЛВ е в Козирог. Имам сред най-близкото си обкръжение козирози. Всъщност, най-близките ми приятели са кардинални, даже кардинални слънца с кардинални оси  ;D Явно това е да имаш съвпад на У7ми с У1ви в трети дом.  :-[ Да не изпусна да се по'фала  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Март 13, 2011, 07:48:34 pm »

Нищо специално...нямам...с едно изключение...Символиката на думите, а не прекия им смисъл.... :blink:

Бъде по-конкретна! Коя символика имаш предвид и каква е връзката с мен?

Живота и смъртта! Хммм!  :rolleyes:

Винаги си искала сдъвкан материал.... ;D :rolleyes: ЕТО:
СЛВ  е свързан с усвояването на нови качества и умения...По принцип ти имаш чувството , че всичко което правиш...,някога си правила....В предвид позицията му по знак....това означава *много*....Дома е 8-ми...тук са и духовните ценности...*смъртта* на старите неща , които носят болка следва да бъдат трансформирани...с цел освобождаване на енергии.Отдавайки себе си , ще реализираш ценности , потребни за пътя по който вървиш....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Март 13, 2011, 07:52:17 pm »
Оф...не знам...,но на мен ми страшно хубаво.... :-[ :P с и с двамата.... :P ;D ;D

В най-добрия случай ще са само двама.  :P :rolf: :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Март 13, 2011, 07:54:43 pm »

В най-добрия случай ще са само двама.  :P :rolf: :72:

За сега са само двама..... :rolleyes: ;D...Какво искаш да кажеш.... :rolleyes: :-\....
М/у другото са доста издръжливи.... :rolleyes: :o....

*

holanda

« Отговор #16 -: Март 13, 2011, 07:55:34 pm »
Всъщност, най-близките ми приятели са кардинални, даже кардинални слънца с кардинални оси  ;D

тогава може ли и аз да ти стана приятелка...  ;D

« Отговор #17 -: Март 13, 2011, 07:57:01 pm »
Всъщност, най-близките ми приятели са кардинални, даже кардинални слънца с кардинални оси  ;D

тогава може ли и аз да ти стана приятелка...  ;D

Доколкото те познавам от писанията ти, ще се погаждаме чудесно! ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #18 -: Март 13, 2011, 07:59:28 pm »
М/у другото са доста издръжливи....

тс тс тс,ти ги качи на Олимп планина тези Близнаци  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Март 13, 2011, 08:03:23 pm »
М/у другото са доста издръжливи....

тс тс тс,ти ги качи на Олимп планина тези Близнаци  ;D

Няма майтап.... ;D :rolleyes:...Сериозно го казвам....