Здравей Гост

Хорар за изчезнали животни

• 39 Отговора
  • 4586 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Хорар за изчезнали животни
« Отговор #20 -: Март 21, 2011, 06:24:21 pm »
Разбирам  :(, както аз съм в пълна зависимост от моите пет, като деца ги гледам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Март 21, 2011, 06:26:42 pm »
Разбирам  :(, както аз съм в пълна зависимост от моите пет, като деца ги гледам.

Голяма карма....Това е...Това е екзалтираната луна в 6-ти... :(...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Март 22, 2011, 05:33:05 am »
Марая, завърна ли се котето? Моята Мони днес пак избяга, но такава блокада сме и устроили, че няма начин да излезе на пътя. Улавяме я в "полет" . Най-странното е че и тя за първи път "маркира" 2 пъти, както правят мъжките котета и си мислим, че окончателно се е сбъркала. А котката е кастрирана, написах думата както е на италиански, но точния превод е кастрирана, оперираха я и я изчистиха....но какво и става не знам. Консултирахме се и с ветеринарката ,която я оперира и тя не може да даде съвет. А мъжкото ни коте е горе-долу спокойно, въпреки че не е кастрирано и не ни създава особени проблеми...само е станал по- лаком, вечно е гладен.
Стискаме ти палци, Марая, дано се завърне по-скоро калпазанина и да се успокои дъщеричката ти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Март 22, 2011, 05:35:50 am »
Марая, завърна ли се котето? Моята Мони днес пак избяга, но такава блокада сме и устроили, че няма начин да излезе на пътя. Улавяме я в "полет" . Най-странното е че и тя за първи път "маркира" 2 пъти, както правят мъжките котета и си мислим, че окончателно се е сбъркала. А котката е кастрирана, написах думата както е на италиански, но точния превод е кастрирана, оперираха я и я изчистиха....но какво и става не знам. Консултирахме се и с ветеринарката ,която я оперира и тя не може да даде съвет. А мъжкото ни коте е горе-долу спокойно, въпреки че не е кастрирано и не ни създава особени проблеми...само е станал по- лаком, вечно е гладен.
Стискаме ти палци, Марая, дано се завърне по-скоро калпазанина и да се успокои дъщеричката ти.

Не! Няма го любовника.... :'(...Вярвам , че му е добре....
Искренно се надявам да се върне.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Март 22, 2011, 07:14:38 pm »
Нощес в 03:10 мин. , блудния син се е прибрал.... :yahoo:

« Отговор #25 -: Март 22, 2011, 07:31:10 pm »
Щом си в къща трябва да свикнеш с изчезването им  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Март 22, 2011, 07:34:00 pm »
Щом си в къща трябва да свикнеш с изчезването им  :blink:

Да...,аз бързо свиквам с всичко... ;D..,но голямата ми дъщеря не може...Там просто има *зависимост* към красавеца...
 :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Март 22, 2011, 07:40:08 pm »
Йеее! Супер! Радвам се за щастливата развръзка!  :yahoo:

Мерси Веско! :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Март 22, 2011, 07:43:27 pm »

Йееее!
След два-три месеца ще ставаш баба значи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Март 22, 2011, 07:45:36 pm »

Йееее!

Сигурно... ;D, ще си търся внуците из Бургаската околия.... :P ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #30 -: Март 22, 2011, 07:46:49 pm »
абе възможно ли е наш Будьо да се е разгонил  :unsure:  в началото на юни ще направи 1 годинка. ама не спира да си се разхожда из къщи и мяу мяу мяу аааааааааааааа ще ме побърка вече... вечно мечи за нещо. пълна отврат...  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Март 22, 2011, 07:53:50 pm »
абе възможно ли е наш Будьо да се е разгонил  :unsure:  в началото на юни ще направи 1 годинка. ама не спира да си се разхожда из къщи и мяу мяу мяу аааааааааааааа ще ме побърка вече... вечно мечи за нещо. пълна отврат...  :-\

Твърде възможно... ;DДръж го под контрол.... ;D

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #32 -: Март 22, 2011, 07:57:10 pm »
Цитат
абе възможно ли е наш Будьо да се е разгонил    в началото на юни ще направи 1 годинка. ама не спира да си се разхожда из къщи и мяу мяу мяу аааааааааааааа ще ме побърка вече... вечно мечи за нещо. пълна отврат...  
абсолютно е възможно...точно около годинка им е първото разгонване...питай ме имам две женски които раждат едновременно по 4 едно на 6м и един точно като твоя. Вечер го изхвърлям в градината да митосва че ми омуча душата  :41:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #33 -: Март 22, 2011, 07:58:04 pm »

Твърде възможно... ;DДръж го под контрол.... ;D

че кво да му държа  ;D  той е пъзльо и не може да скочи от третия етаж долу - само виси като махленска клюкарка от парапета и зяпа. веднъж сме го затворили на стълбището на тъмно без да го видим кога е изфирясал и то милото се накъса да мяука и да дращи по вратата...  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Март 23, 2011, 01:41:09 am »
Хич не го мисли...и не му пречи етажа...Те са мега изобретателни и изключително умни....А когато нагона работи....,страха е притъпен и мълчи.... ;D

« Отговор #35 -: Март 23, 2011, 03:51:08 am »

Йееее!

Mnogo radva6ta novina...i za kotaka ...i za vnucite!!! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Март 23, 2011, 04:12:40 am »

Йееее!

Mnogo radva6ta novina...i za kotaka ...i za vnucite!!! ;D

Какво да кажа...освен благодаря! :wub:

« Отговор #37 -: Март 23, 2011, 04:41:20 pm »
Откакто се преместихме в къща всеки ден идват на двора двама мачоци, единия е огромен с огромна рана на врата, явно куче го е хапало горкия. Ама много любвеобвилен и го храня редовно. Другия е сив и по-необщителен. Имам една дебеланка кучка,като голямо топче, ама толкова се усмихва това животно. Пускам я в двора и като почва едно тичане, едно сумтене и скачане с моя пес, лудница. Много е умна, идва после да и ме моли да й отворя вратата и ме изпраща до разклона с колата.

А моя пес - джак ръсел - тотална лудница, това животно хем е тази порода, хем е Близнак и се получава взривоопасна комбинация!

Мамче, радвам се за котето,дано пак не зачезне!

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Март 23, 2011, 06:56:14 pm »
Откакто се преместихме в къща всеки ден идват на двора двама мачоци, единия е огромен с огромна рана на врата, явно куче го е хапало горкия. Ама много любвеобвилен и го храня редовно. Другия е сив и по-необщителен. Имам една дебеланка кучка,като голямо топче, ама толкова се усмихва това животно. Пускам я в двора и като почва едно тичане, едно сумтене и скачане с моя пес, лудница. Много е умна, идва после да и ме моли да й отворя вратата и ме изпраща до разклона с колата.

А моя пес - джак ръсел - тотална лудница, това животно хем е тази порода, хем е Близнак и се получава взривоопасна комбинация!

Мамче, радвам се за котето,дано пак не зачезне!

Мерси! :wub: ;D
В  това хубаво време...и аз ще зачезна та какво остава за котето... :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Юни 13, 2011, 05:40:27 am »
Марая отново я няма..... :'( :'( :'(

Ще се прибере ли Марая и кога?

23:33
С-Я
12.06.2011

кОТКАТА Е ИЗЧЕЗНАЛА ОТ КЪЩАТА В БУРГАС... :'( :'( :'( :'( :'( :'(

КАКВО ОЩЕ ИСКАШ ОТ МЕН ВСЕЛЕНО....ВЗЕМИ ДУШАТА МИ...,НО СПРИ!ПРОСТО СПРИ С ТЕЗИ ЕКСПЕРИМЕНТИ!ПИСНА МИ...,ПИСНА МИ ОТ ВСИЧКО....НЯМАМ СИЛИ...ПРОСТО СИ ЕБИ МАЙКАТА.... :'( :'( :'( :'( :'( :'(

НЯМА ТОЛКОВА МЪКА В РАМКИТЕ НА ДВА МЕСЕЦА....,КАКВО ОЩЕ ИСКАШ ОТ МЕН?! :'( :'( :'( :'( :'(