Здравей Гост

Прогресивно Слънце - натална Венера

• 76 Отговора
  • 17204 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Прогресивно Слънце - натална Венера
« Отговор #20 -: Март 24, 2011, 03:06:43 am »
Може да си купите красив дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Март 24, 2011, 03:18:13 am »
Намерих как се наричаше братската любов между две равнопоставени същества на гръцки: "Philia" Това е любовта по Венера/Слънце.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #22 -: Март 24, 2011, 03:35:13 am »
φιλία означава приятелство. Аспект Венера/Слънце се среща в синастрията мъж/жена в частност при двойки имащи по-сериозни взаимоотношения.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Март 24, 2011, 03:41:55 am »
Преди няколко години покрай един служебен ангажимент ми беше направила впечатление една млада двойка (съпрузи) - много красива и хармонична двойка изглеждаха. После им погледнах данните и се оказа, че имат огледален съвпад Слънце/Венера - неговото Слънце в съвпад с нейната Венера (в Телец) и нейното Слънце в съвпад с неговата Венера (в Овен).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #24 -: Март 24, 2011, 11:41:37 pm »
В продължение на темата ми се иска да попитам: когато видите в картите - своята или на любими хора нещо, което ви натъжава и не ви харесва, как се справяте с това? Знам, че никога не можем да предвидим 100% какво точно би се случило, че аспектите ни дават просто насоки и алтернативи, и че един аспект може да бъде отработен по различни начини, понякога и такива, за които дори не сме се сещали преди, но все пак...

*

Divna

• 2478
« Отговор #25 -: Март 24, 2011, 11:49:36 pm »
В продължение на темата ми се иска да попитам: когато видите в картите - своята или на любими хора нещо, което ви натъжава и не ви харесва, как се справяте с това? Знам, че никога не можем да предвидим 100% какво точно би се случило, че аспектите ни дават просто насоки и алтернативи, и че един аспект може да бъде отработен по различни начини, понякога и такива, за които дори не сме се сещали преди, но все пак...

Избягваш да гледаш картата си и картите на близките си.
То и да ги гледам, лично аз нищо не виждам,  :-[ така че ги поставям във форума и моля останалите за съдействие.

*

Uran

• 6041
« Отговор #26 -: Март 24, 2011, 11:49:47 pm »
Игнорирам го или търся друго значение.
п.п.Близък има точен съвпад Антей/Алдебаран с асц/десц.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Прогресивно Слънце - натална Венера
« Отговор #27 -: Април 14, 2012, 05:27:27 pm »
Osvejavam temata:

Sreshtnah edin muj skoro- mart........progresivna venera v tozi mesec e vurhu natalnoto mi slunce, negowa natalna venera e v suvpad s negovo pr. slunce.

Progresiven asc.pri nego e vurhu suvpada pr. slunce nat venera

Progresivno MC pri men e suvpad Merk U 7, U4, sekstil Saturn
Progresivno MC pri nego e v kvadrat s merk U7,U4, sekstil Luna

Progresini slunca i na dvamata sa v tochi suvpadi s vzaimnite Juno...ne znam dali se gleda tova..

No Pr. Slunce prawi i kvadrat kum Urana pri men...

Otnosheniata sa burni i neobeshtavashti za momenta...no shte spodelia kak se razvivat vuv vremeto ;) Sinastriata izglejda neleka- sus suvpadi i opozii na Saturn

p.s sajeliavam za latinicata
« Последна редакция: Април 20, 2012, 01:26:32 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #28 -: Април 14, 2012, 10:33:26 pm »
Голямата си любов срещнах седем години преди този аспект. При самия аспект  - нищо ново.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #29 -: Април 15, 2012, 07:55:45 am »
Голямата си любов срещнах седем години преди този аспект. При самия аспект  - нищо ново.
Значи имам надежда ;DПри мен прогресивното слънце е на 5 градуса от съвпад с натална венера ;D Може  и аз да го срещна скоро :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Април 15, 2012, 03:42:07 pm »
φιλία означава приятелство. Аспект Венера/Слънце се среща в синастрията мъж/жена в частност при двойки имащи по-сериозни взаимоотношения.

Естествено, че имат сериозни взаимоотношения. Но приятелството и обичта са на първо място.
Ти какво разбираш под сериозни - секс?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #31 -: Април 15, 2012, 10:44:38 pm »
На 4 градуса е пр Венера от натално Слънце, че и от Уран. Очаквам след няколко години да се реомъжвам, че при мен са съуправител на 7ми и У4/9 .  ;D

А с любовите до обсебване - това според мен не опира до транзити, а до заложени дадености в натала. Аз по друг начин освен до налудничавост просто не мога да се влюбвам, ако ще всички планети да колабират. Неспането, неяденето, дрогирането с мисли/мечти/илюзии - така си върви всяко влюбване. И обратното - на приятелки съм гледала потресаващи транзити, прогресии, чудес от храброст, но те просто не могат и не биха допуснали да се влюбят по този начин. И не са на по 15 години, зрели жени, познавам ги, винаги са в контрол на емоциите си и здраво стъпили на земята. Което не е дадено по натал, никакви тразнити не могат да го дадат.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #32 -: Април 15, 2012, 11:02:38 pm »

а при случването на съвпада беше ли с тази си любов, имаше ли мъж до теб...усети ли..ренесанс в чувствата си?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #33 -: Април 16, 2012, 07:45:38 pm »
  От скромния си опит с натални карти ще споделя с вас моите наблюдения от този съвпад-събитията не е задължително да са на точния съвпад а може преди това 3-4 градуса и според ме това е така,че любовта идва бавно и съзрява с времето -нагледния пример е майка ми която ме е родила 7 градуса преди точния съвпад а сестра ми 3 преди да настъпи ....Следя го защото го очаквам и при мен след около 4 години ....и вече доста случаи показват раждане и то на момиче....
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #34 -: Април 17, 2012, 03:37:34 pm »
да, за родих дъщеря си около 2 градуса преди точния аспект. но и на точния аспект си имаше събитие свързано с типичното тълкувание на аспекта ;)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #35 -: Април 18, 2012, 03:15:39 pm »
Моя приятелка с натално Слънце в Рак и прогресивна Венера в Рак точно сега ме помоли да изтълкувам синастрията и с приятеля и и възможността да се обвържат трайно - явно аспектът си работи безотказно.  :P ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #36 -: Април 18, 2012, 05:09:27 pm »
ама в съвпад ли е венерката?

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #37 -: Април 18, 2012, 05:42:27 pm »
ама в съвпад ли е венерката?
7 гр разлика - което се счита за съвпад за светилата.  ;) Но има и акцентиран 7 прог дом, и други аспекти и по натал и транзити - аз и пуснах картите в отделна тема, защото тъй или иначе и писах - можеш да ги видиш там. 
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #38 -: Април 18, 2012, 09:53:26 pm »
Транзитен и соларен Нептун върху натално Слънце какво ще рече?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #39 -: Април 18, 2012, 10:00:23 pm »
Транзитен и соларен Нептун върху натално Слънце какво ще рече?

На кое викаш соларен-щото иначе си е съвсем нормално да съвпадат