Здравей Гост

Освобождаване

• 63 Отговора
  • 9374 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Освобождаване
« Отговор #60 -: Март 25, 2011, 03:18:05 am »
ако можеше и да трансформирам Сатурна в чиста порода Нептун (иронизирам се :lol:), да заживея с цялата си тегловност в облаците, да се захвана с кутрето за висящия конец на шлифера на Върховния...

С Нептун в Стрелец около АС не си ли се родила хваната за шлифера?  ;D
За нептуновите (причислявам се отчасти към тях) казват, че перманентно пребивават в безтегловно състояние, на помощ идват суровите факти, които ни връщат към 3D реалността.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Март 25, 2011, 03:20:21 am »
аналогът с двамата мулати си е съвсем на място

фантазията с двамата мулати си е моя, но ти я отстъпвам..моите са намазани с ароматни масла и нямат нито едно косъмче по тялото /освен мигли и вежди/..и малка бяла препаска на кръста.. ;D

Абе в един момент се усетих, че някой вече си ги е фантазирал тука, но си казах - я да се възползвам сега от ретро сянката на хвъркатото (Меркурий), сигурно са забравили вече и няма да се сетят.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #62 -: Март 25, 2011, 03:24:09 am »
ако можеше и да трансформирам Сатурна в чиста порода Нептун (иронизирам се :lol:), да заживея с цялата си тегловност в облаците, да се захвана с кутрето за висящия конец на шлифера на Върховния...

С Нептун в Стрелец около АС не си ли се родила хваната за шлифера?  ;D

;D ;D
пия за тебе :49:

*

Vision

• 3523
« Отговор #63 -: Март 25, 2011, 03:25:07 am »

Абе в един момент се усетих, че някой вече си ги е фантазирал тука, но си казах - я да се възползвам сега от ретро сянката на хвъркатото (Меркурий), сигурно са забравили вече и няма да се сетят.  ;D

..спокойно ги използвай..да не са масло, че да ги измажеш?!!.. ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..