В моята натална карата Уран и Марс са в квадратура 2 -10 дом.Единственото нещо,което мога да докладвам засега е силното главоболие,което ме мъчи от няколко дни, а мен по принцип никога не ме боли глава. 
и аз съм с главоболие, по скоро като напрежение, ушите ми шумят, на моменти усещам безтегловност, пропадане, ма се накичих с нефрити и се успокой
по натал имам
съвпад Марс/Уран на Асц,
вчера на ретро Мерка, подписвам договор във Виваком,за промяна на името на титуляра, не ми написали срока на действие на договора, имам още един стационарен телефон на мое име и са посочили на др.адрес да получавам двете сметките, без дори да ме попита къде, ма бройх до три и не се скарах ,бях много спокойна, а момичето,което ме обслужи супер флегматично, как да не й скочиш, все едно нарочно ме напрягаше , визията - уранова, късо подстригана/марсово/ с три цвята на косата половината - лилава, оранжево -жълта и тъмен махагон- и цветово пак Марс/Уран, докато чаткаше на клавиатурата, всеки нокът различен цвят - парад на кича,чак ме хипнотизира и едни светло зелени котешки очи на фона на светло матова кожа на лицето,пък може да е прекалила с пудрата, като гейша, и поразиха ме очите, безизразни и студени , а младо момиче, без живец,тръпки ме побиват като срещна ходещ мъртвец,ма тя пък си седеше , и все повече ми се случва да срещам подобни типажи
напълно загубих представа за времето....по изнервеността на дъщеря ми осъзнах,че сме прекарали доста там

лудост - оная вечер влизам в аптека и вместо капки за нос искам за гърло,тотално забравих как се казваха - тр.Марс/Уран в каре към Мерка Козирог , проблеми с паметта тип "бели петна" ...