Здравей Гост

Мунданен съвпад на Марс с Уран в Овен

• 52 Отговора
  • 7235 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Мунданен съвпад на Марс с Уран в Овен
« Отговор #20 -: Март 31, 2011, 11:19:55 pm »
Дано да няма, не че имам кой знае какви спестявания.  ;D
Но нивото на заплатите, поне във Варна, остава същото като през 2005 година, само че срещу тия пари вече не може да се купи и половината от това, за което стигаха преди.
Имаше различни видове инфлация, доколкото си спомням, сегашната не знам към кой вид може да се причисли. Но е от типа инфлация, при който цените нарастват, а доходите или не се променят, или намаляват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #21 -: Март 31, 2011, 11:37:58 pm »
Май всичко е скрито.. Нереално отчитане на инфлация, безработица..уж работеща икономика, но тя почти е по-скоро на изчезване... пред фалит.. И може би този стелиум, който се оформя в Овен ще предизвика нещата да излязат на светло.
Но във всички случаи ще бъде процес на изява на скрити неща. И хич не мисля че ще е лесен.
 А опозицията на Сатурн само ще забавя нещата и ще ги прави по-мъчителни и половинчати..

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Март 31, 2011, 11:39:54 pm »
При мен излиза Асц в 19 Скорпион на тази карта със същите данни. :unsure:
Може би на Зет-а не му е настроено времето нещо.

Добре, че обърна внимание! Наскоро се смени времето и програмата не го е отчела. Ще коригирам картата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Март 31, 2011, 11:41:15 pm »
Внимавайте със зетките, често правят такива номера, още преди години го установих.  :wink2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Март 31, 2011, 11:50:14 pm »
Внимавайте със зетките, често правят такива номера, още преди години го установих.  :wink2:

Ъхъ! Уж внимаваам, ама пусти ретро Меркурий. Смених картата. Няма голямо разместване на управляваните от Марс и Уран домове, така че тълкуванията си остават.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #25 -: Април 01, 2011, 04:32:01 am »
Не съм много наясно с мунданната астрология, но гледам, че съвпада попада в 4 дом- нашия дом-планетата Земя и ще засегне нашето здраве(Марс У6). По-скоро голямо притеснение идва от Фукушима, където новините изобщо не са обнадеждаващи. Най-застршени вероятно са децата с нисък имунитет (Марс У5). Може и да греша.
Иначе на мен ми прави точна  опозиция на Слънцето от 8д. :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #26 -: Април 03, 2011, 01:17:42 am »
"С петрола се управляват държави а с пшеницата – народите" Хенри Кисинджър.
Поскъпването на храната – неизбежно
http://club50plus.bg/life/news/1148-poskupvaneto-na-hranata-e-neizbejno .html

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Април 03, 2011, 01:23:14 am »
Марс управлява 5-ти дом и е в съвпад с Уран - У3 . Може да има развитие по въпросите на ранното образование на децата - промени в Закона за образованието

Хаха, искат да променят началото на учебната година - да не е на 15 септември, а по-рано през август. Лятната ваканция била направо разточително дълга.

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Април 03, 2011, 03:37:24 am »
Трима терориости-камикадзе атакуваха военната база Феникс край Кабул, в която има и български военнослужещи. От министерството на отбраната потвърдиха, че никой от тях не е пострадал. Причина за бурните протести стана американски пастор от щата Флорида, който изгори Корана публично. Той обаче заяви, че не се чувства отговорен за случващото се в Афганистан.

http://tv7.bg/news/254672.html

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Април 03, 2011, 03:42:02 am »
Убиха 10 служители на ООН в Афганистан

Нападателите са демонстранти, протестиращи срещу изгарянето на Корана от американски пастор, съобщава АФП. Инцидентът се разигра след петъчната молитва. Нападателите крещели „Смърт за САЩ, смърт за Израел”. Те протестираха заради духовника Уейн Сап, който на 20 март запали копие на Корана в църква във Флорида. Изгарянето стана в присъствието на пастор Тери Джоунс, който планираше миналата година да изгори копие от свещената книга на мюсюлманите на годишнината от атентата на 11 септември.

http://www.novinar.net/news/ubiha-10-sluzhiteli-na-oon-v-afganistan_MzU0Mzs4OA==.html

« Отговор #30 -: Април 03, 2011, 04:24:04 am »
на мен пък ми изгоряха и двете крушки на абсорбатора  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #31 -: Април 03, 2011, 04:37:59 am »
Вчера имах няколко инцидента. Първо се разминах на косъм с колата от катастрофа. Сякох пътя на една друга, направо профучах пред нея. Не зная какво ми стана, при условие, че съм толкова внимателна, когато шофирам. Преди това си изгубих едно нещо, което не трябваше да го губя. Не ми се споменава тук какво е. И накрая за малко да имам инцидент вечерта с едни непознати хора, но се усетих навреме и си тръгнах от мястото. Марс в съвпад с Уран в Овен ми прави точен тригон към натален Марс на ас-та, а имам натална квадратура Марс-Уран.Уж е 1-ви-5 ти, ама знам ли. Мисля, че е от това положение. Дано не ми се отразява повече по този начин.

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Април 03, 2011, 04:50:05 am »
Вчера имах няколко инцидента. Първо се разминах на косъм с колата от катастрофа. Сякох пътя на една друга, направо профучах пред нея. Не зная какво ми стана, при условие, че съм толкова внимателна, когато шофирам. Преди това си изгубих едно нещо, което не трябваше да го губя. Не ми се споменава тук какво е. И накрая за малко да имам инцидент вечерта с едни непознати хора, но се усетих навреме и си тръгнах от мястото. Марс в съвпад с Уран в Овен ми прави точен тригон към натален Марс на ас-та, а имам натална квадратура Марс-Уран.Уж е 1-ви-5 ти, ама знам ли. Мисля, че е от това положение. Дано не ми се отразява повече по този начин.

Аааа, който си има натален аспект м/у двете планети как докладва. Логично е да усетиш мунданния съвпад по-силно от други хора, при които 2-ти планети не правят аспект в натала.

« Отговор #33 -: Април 03, 2011, 05:46:23 am »
В моята натална карата Уран и Марс са в квадратура 2 -10 дом.Единственото нещо,което мога да докладвам засега е силното главоболие,което ме мъчи от няколко дни, а мен по принцип никога не ме боли глава. :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #34 -: Април 03, 2011, 10:09:33 am »
В наталната ми карта Уран и Марс са в тригон...Аспекта е апликиращ...Уран управлява 3-ти...,марс е управител на 5-ти и съуправител на 1-ви и 12-ти.... ;D Днес ми падна пердето и направих беля с главата си....Нухето каза малко е...., а един друг мъж...,както винаги в последните месеци ме подкрепи....В косата ми  има огнени мотиви...,направих го внезапно и спонтанно...и вместо лилаво се получи огнено...,много огнено.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #35 -: Април 03, 2011, 04:19:20 pm »
В моята натална карата Уран и Марс са в квадратура 2 -10 дом.Единственото нещо,което мога да докладвам засега е силното главоболие,което ме мъчи от няколко дни, а мен по принцип никога не ме боли глава. :-\

и аз съм с главоболие, по скоро като напрежение, ушите ми шумят, на моменти усещам безтегловност,  пропадане, ма се накичих с нефрити и се успокой

по натал имам съвпад Марс/Уран на Асц,
вчера на ретро Мерка, подписвам договор във  Виваком,за промяна на името на титуляра, не  ми написали срока на действие на договора, имам още един стационарен телефон на мое име и са посочили на др.адрес да получавам двете сметките, без дори да ме попита къде, ма бройх до три и не се скарах ,бях много спокойна, а момичето,което ме обслужи супер флегматично, как да не й скочиш, все едно нарочно ме напрягаше , визията -  уранова, късо подстригана/марсово/ с три цвята на косата половината - лилава, оранжево -жълта и тъмен махагон- и цветово пак Марс/Уран, докато чаткаше на клавиатурата, всеки нокът различен цвят - парад на кича,чак ме хипнотизира и едни светло зелени котешки очи на фона на светло матова кожа на лицето,пък може да е прекалила с пудрата, като гейша, и поразиха ме очите, безизразни и студени , а младо момиче, без живец,тръпки ме побиват като срещна ходещ мъртвец,ма тя пък си седеше ,  и все повече ми се случва да срещам подобни типажи
напълно загубих представа за времето....по изнервеността на дъщеря ми осъзнах,че сме прекарали доста там :o
лудост - оная вечер влизам в аптека и вместо капки за нос искам за гърло,тотално забравих как се казваха - тр.Марс/Уран в каре към Мерка Козирог , проблеми с паметта тип "бели петна" ...
« Последна редакция: Април 03, 2011, 04:32:32 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #36 -: Април 03, 2011, 04:40:05 pm »
мен пък такъв мързел ме е налегнал, че не ми се мърда..обаче като не мърдам ме хваща съклета..чудя се днес и утре още ли трябва да внимаваме, защото вчера нищо не се случи, даже водих племенниците в парка, внимавах много, разбира се..не им давам да се отделят от мен, постоянно си представям как някой ги отвлича..горките деца, явно леля им развива някаква параноя.. ;D..само да ми се скрият от погледа, може на 3 метра да е и си представям как някой мазен педофил им слага ръка на устата, вдига ги във въздуха и ги понася на някъде и сърцето ми ще изскочи..само три часа издържах на това, прибрах ги в къщи, хапнахме и веднага заспах- бях се уморила от страхуване..това сигурно е свързано с марс и лилит, иначе не съм чак такава паникьорка, макар че като се сетя и само с племенника като излизах, пак гледах да го държа все за ръка, докато ми даваше де, сега се има вече за голям.. :blink:

Стреличка, нищо лошо няма да се случи.. :kissd:

племенника ми набара камъните /той умира за такива неща/, наблюдавам го какво прави- избира си няколко камъка, ляга на леглото ми, слага си два на очите, другите ги държи в ръце и така лежи..шматка е голяма, много е сладък..като го питах защо така прави каза че му харесва така.. :blink: трябва да ми кажеш къде на Илиянци има камъни, че аз ги купувам по 10- 15 лв, може би там ще са по- евтини, да взема и за него.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #37 -: Април 03, 2011, 06:54:20 pm »
както Лина и Стреличка споменаха от няколко дни имах ужасно главоболие, такова от напрежение, мигрензно....днес вече всичко е ок....тази сутрин бойлера се беше развалил, релето му...преди малко дойдоха да го оправят ....а по-рано днес като ходих в аптеката стана някакъв токов удар.....
майка ми има опозиция по натала, но орбиса е много голям 8 градуса, а за куинконкс орбиса колко е най-много 2 градуса :-\ :unsure:, ако 3 е допустим значи имам куинконкс в натала...

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #38 -: Април 03, 2011, 09:13:34 pm »
на мен пък ми изгоряха и двете крушки на абсорбатора  :mellow:
Това е бял кахър..
От две-три нощи стаята ми се е превърнала в дискотека..
Някъде става късо,пробвах да изключвам всичко поред,така и не разбрах откъде идва проблемът..
Крушките бръмчат и присветват,от разклонителя излизат искри и съскане..Мисля,че вече си повредих зарядното на телефона,хич не му държи батерията,лаптопа го зареждам периодично в друга стая..
Днес моя каза,че ще мине да погледне,ама като се има предвид ,че съвпада му е над рожденото Слънце,се чудя дали изобщо да го пускам там.. :rolf:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #39 -: Април 03, 2011, 09:21:21 pm »
като говорим за съвпад
Mims откъде тази снимка на аватара?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.