Здравей Гост

Мунданен съвпад на Марс с Уран в Овен

• 52 Отговора
  • 7198 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Мунданен съвпад на Марс с Уран в Овен
« Отговор #40 -: Април 03, 2011, 09:23:22 pm »
на мен пък ми изгоряха и двете крушки на абсорбатора  :mellow:
Това е бял кахър..
От две-три нощи стаята ми се е превърнала в дискотека..
Някъде става късо,пробвах да изключвам всичко поред,така и не разбрах откъде идва проблемът..
Крушките бръмчат и присветват,от разклонителя излизат искри и съскане..Мисля,че вече си повредих зарядното на телефона,хич не му държи батерията,лаптопа го зареждам периодично в друга стая..
Днес моя каза,че ще мине да погледне,ама като се има предвид ,че съвпада му е над рожденото Слънце,се чудя дали изобщо да го пускам там.. :rolf:

Ами може точно той да е човека, който ти праща съдбата, та да оправи тая бъркотия.
А къде, в кой дом се случва мунданния съвпад при тебе?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #41 -: Април 03, 2011, 09:50:31 pm »
като говорим за съвпад
Mims откъде тази снимка на аватара?
Oт Фейсбук :57:
Има едно-две  приложения,които ползвам-РЕЦЕПТИ и КОГАТО НАЙ-МАЛКО ОЧАКВАШ,ТОГАВА СЕ СЛУЧВАТ НАЙ-ХУБАВИТЕ НЕЩА,от едно от двете е..
Идея нямам коя е моделката,но ми хареса..
Съвпадът ми е в десети,няма кой знае какви аспекти,освен с прогресивното Слънце..

*

Kaya

• 2893
« Отговор #42 -: Април 03, 2011, 10:08:30 pm »
 питах те защото се ядосах- ползвам я за аватар на  друго място, но откакто я качих взе да се краде яко :angry: :angry: не казвам, че си ти лично и затова първо попитах преди да обвинявам ( снимката е от девиантарт, където обичам много да се ровичкам и естествено не съм единственият човек, който я е открил на света);  да и аз много я  харесвам, но ще взема да я сменя, че да има с какво да подсигуря хората без въображение ( пак да уточня нямам предвид теб)
 и като съм почнала
явно някой нахалник се е регистрирал с моя ник във форума на дъновистите и то конкретно в секцията астрология- много ми е любопитно не очаква ли, че чета там?
« Последна редакция: Април 03, 2011, 10:12:32 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #43 -: Април 03, 2011, 10:25:57 pm »
питах те защото се ядосах- ползвам я за аватар на  друго място, но откакто я качих взе да се краде яко :angry: :angry: не казвам, че си ти лично и затова първо попитах преди да обвинявам ( снимката е от девиантарт, където обичам много да се ровичкам и естествено не съм единственият човек, който я е открил на света);  да и аз много я  харесвам, но ще взема да я сменя, че да има с какво да подсигуря хората без въображение ( пак да уточня нямам предвид теб)
 и като съм почнала
явно някой нахалник се е регистрирал с моя ник във форума на дъновистите и то конкретно в секцията астрология- много ми е любопитно не очаква ли, че чета там?

Сори,ама съм честна..
Всъщност препочитам други картинки за аватар,ама тук напоследък се акцентира на женската красота,та рекох да не се цепя от колектива..
Онзи ден в БГ-Мама се оплакваха,че снимките,които потребителките са качили с новите си закупени дрешки с цел да се похвалят, ги откриват  в Продавалник ,качени от измамник-уж,че продава съответната стока..Друго е да видиш дрешката метната на леглото вкъщи,а не на снимка,линк от сайта..Плащаш и..не получаваш нищо..Това са рисковете на нета..
Колкото до снимката,веднага я сменям ,и без това открих нещо свежичко и забавно.. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Април 03, 2011, 10:32:41 pm »
Много ти е готина пчеличката от аватара.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #45 -: Април 04, 2011, 12:10:43 am »
Mims,
имам да ти се извинявам
чувствам се гузно, защото си сменила картинка, която е свободна за достъп онлайн, поради моето оплакване. Пак се извинявам :25:, ако съм била груба и съм те накарала да се почвустваш неудобно :( не е била това целта ми.
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #46 -: Април 04, 2011, 12:25:16 am »

Стреличка, нищо лошо няма да се случи.. :kissd:

племенника ми набара камъните /той умира за такива неща/, наблюдавам го какво прави- избира си няколко камъка, ляга на леглото ми, слага си два на очите, другите ги държи в ръце и така лежи..шматка е голяма, много е сладък..като го питах защо така прави каза че му харесва така.. :blink: трябва да ми кажеш къде на Илиянци има камъни, че аз ги купувам по 10- 15 лв, може би там ще са по- евтини, да взема и за него.. :blink:

аз пък два дена не съм  се застоявала в къщи за дълго, все навън, енергията я изразходвах в движение ;D

нямаш грижи, ще ти обясня на лични или ако имаш желание да дойдеш с нас, с дъщеря ми на следващо ходене,ще кажеш откъде да те вземем с колата и ще им те доставим на китайците директно ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

Re: Мунданен съвпад на Марс с Уран в Овен
« Отговор #47 -: Февруари 03, 2013, 10:14:35 am »
скоро пак ще се срещнат марс-уран в овен на 22-03-2013

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #48 -: Февруари 03, 2013, 12:08:30 pm »
Да :(. Пак върху моята Луна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Февруари 03, 2013, 02:23:01 pm »

Добре, че за тогава съм планирала евентуално да изляза в отпуска.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #50 -: Февруари 03, 2013, 02:35:32 pm »

Ще бъде на 2-3 градуса от наталните Марс-ове на двама овни, които познавам.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #51 -: Февруари 03, 2013, 02:45:51 pm »
При мен ще са на асцедента, в опозицияя на Луната......ако има нещо интересно, ще докладвам. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #52 -: Февруари 03, 2013, 03:54:31 pm »

Ще бъде на 2-3 градуса от наталните Марс-ове на двама овни, които познавам.

ако са домашни, нищо чудно да подивеят :blink: