Привет на всички НЕотпускари.
Нещо ми е скучно да гледам пуст форума и реших да ви пусна една тема, която дискутираме непоследък с една друга форумчанка
Зад въпроса стои чисто изследователски мотив.
Сега ще ви опиша до къде стигнахме в проучването, а после ще чакам да ми кажете вашия опит.
Такаааа...
Попаднах на няколко метода за определяне пола на бъдещите ни деца.
1. Първото дете се определя от градуса на куспида на 5-ти дом в наталниа хороскоп на майката.
Ако градусът е четен, то 1-то дете ще е момиче, а ако градусът е нечетен - момче.
Не е само това, разбира се.
Трябва да преценим и какъв е знакът, в който е 5-ти дом. Ако е женски (както следва Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козерог, Риби), то шансът за момиче е още по-голям, а ако е в мъжки знак (Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей) - момче.
Ако до тук ситуацията не е категорична (примерно 5-ти дом е в четен градус, но знакът, в който попада е мъжки...), то трябва да проследим къде попада управителят на 5-ти дом - в четен или нечетен градус е и дали е в мъжки или женски знак.
Това беше за определяне на пола на 1-во дете.
За второ дете се гледа върха на 6-ти дом и методът е същият.
Това, което авторът-астролог казва обаче е, че ако жената има аборт/и, сметката е друга.
За съжаление не уточнява как се процедира в такива случаи (ако да речем жената има аборт преди 1-то си дете, или преди 2-то...?!?!)
2. Другият метод е много популярен, както се оказва.
Той е според фазите на Луната.
И ако искаме момиченце, то в момента на зачеването Луната трябва да е в женски знак и обратното за момченце.
Звучи простичко, ама не е!
И това е така, защото нали Луната се движи бързичко, а пък забременяването не настъпва обезателно веднага след половия акт и може да мине малко време, след което обаче Луната вече най-вероятно ще е в нежелания от нас знак.
Има решение и в този случай де!
3. Понеже в създаването на едно дете все пак участват 2-ма души, то в третото изследване са включени и планетите на таткото. Или по-точно какви аспекти правят управителите на 5-тите им домове.
Тук за съжаление също нямам повече информация кои са аспектите и как те влияят на пола на детето.
4. Този метод е може би също разпространен.
В него се изследва в Прогресии и в Дирекции аспектите на Луната и Слънцето.
Ако Слънцето е по-силно аспектирано, очакваме да се роди момче.
А ако е Луната - момиче.
Най-вероятно перфектно би сработила една компилация м-ду 4-те метода.
Аз лично изследвах 5 майки по 1-вия метод и се сдобих с 4 точни и недвусмислени резултата.
Остава ми въпроса, който по-горе споменах - какво се случва, ако жената е имала аборт?
Също така искам да ви подканя да поразнищим темата, ако ви е интересна.
Хубав ден от мен!