И аз да се отбележа в темата. Имам профил, не ми харесва, натоварва ме изключително много, защото постоянно се разсейвам и чета какви ли не глупости по профилите на други хора.....Иначе това ми е единствения шанс да поддържам връзка с повечето си близки приятелки, които са в чужбина. От фейса научих за годежа на една от най-близките ми приятелки и чак 2 месеца по късно на живо се запознах с годеника и италианец (то или в лично писмо или във фейс няма как иначе), по-бързо се разпространява информация там, и може да е много забавен, ако са ти добронамерени приятелите (играем игри, споделяме снимки и тн.) Лошото е, че аз лично имам и много чужденци, покрай следването си и все трябва да внимавам какво говоря, защото на запад супер на сериозно се взима всичко.... а и там има една истерия, да се правиш на интересен, която мен ме отвращава. В Б-я жените поне малко по-възрастните (над 16 год.) все още имат усещане за баланс, красота, естетика....в Западните държави нещата са много зле, там имма чувството, че въпреки всичките им еманцации и тн. жените наистина са до голяма степен домакини или сексуални обекти (но те доста са виновни за изграждането на тези образи и с поведението си и с разбиранията си за живота). Фейсбук е добър и за създаване на връзки, особено в колежите, имам усещането, че наистина там стават свалките, защото седим по 16 часа дневно на лаптопите си, направо сме се сраснали с тях. А и на тъй наречените им социални събития - балове, ала бала, се запознаваш постоянно с нови хора и ако не го намериш дадения човек после във фейсбук, просто няма да се видите повече..... абе извратена история, някак човешкия фактор, остана много назад, никакво време. Но и връзките на запад са тип "двойка - бойна единица срещу обществото",....... много повече задължения, отколкото в Б-я, където семействата все още много помагат. Мъжете обаче там са много по-дисциплинирани и отговорни.