ОК, репоствам тук коментара си.
Karizma, не съм добра в соларите, но ще се пробвам. Предварително извинявай за грешките ми.
Настоящата ти година, според мен, е посветена главно на образование и (духовно) обогатяване - сол. АС в Риби, в 9-ти натален дом, Нептун в Риби, в 12-ти дом. По-честичко от преди може да се оттегляш на уютно и тихо място, където да размишляваш на спокойствие. Но това няма да е задълго. В сол. 1-ви дом имаш съвпад Марс-Уран в Овен, който не обича да седи мирно на едно място. Ще имаш нужда не само от духовна храна, но и от движение и предизвикателства, тъй като ще си пълна с енергия и нови идеи и ще гориш от желанание да ги реализираш. В натала ти Марс е У10 и Марс-Уран едновременно съвпада и с нат. Юпитер, така че, ми се струва, че ще имаш добри възможности за израстване в кариерата, или за смяната й, ако желаеш такава. С работа можеш да постигнеш целите си - сол. МС е в 6-ти натален дом. Тази година ще ти даде възможности за пътувания и комуникация. Може би ще пътуваш с цел обучение. Наличието на съвпад Слънце-Юпитер в 1-ви сол. дом те зарежда с оптимизъм и вяра в бъдещето, дава ти късмет, привличаш положителни хора. Възможно е приходите ти да се увеличат, или да получиш повишение в работата (или и двете, пасват си). Не изключвам и да срещнеш някоя романтична любов по пътя си, тъй като нат. АС попада в 5-ти сол. дом, а сол. Луна и сол. У1 Нептун са в секстил. А и Венера е близо до сол. АС и ще те прави привлекателна и харизматична. Успех!!! :wub: