Здравей Гост

Подарък за Каризма

• 41 Отговора
  • 10759 Прегледи
*

Stella

• 7765
Подарък за Каризма
« -: Април 03, 2011, 07:33:53 pm »
Мисля, че момичето си заслужава своя тема, както и всички останали, за да бъде синтезирана информацията на едно място.

Момичета,качвам си новия солар.Ще се радвам,ако има желаещи да го погледнат :blink:

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re:Подарък за Каризма
« Отговор #1 -: Април 03, 2011, 07:42:54 pm »
ОК, репоствам тук коментара си.

Karizma, не съм добра в соларите, но ще се пробвам. Предварително извинявай за грешките ми.
Настоящата ти година, според мен, е посветена главно на образование и (духовно) обогатяване - сол. АС в Риби, в 9-ти натален дом, Нептун в Риби, в 12-ти дом. По-честичко от преди може да се оттегляш на уютно и тихо място, където да размишляваш на спокойствие. Но това няма да е задълго. В сол. 1-ви дом имаш съвпад Марс-Уран в Овен, който не обича да седи мирно на едно място. Ще имаш нужда не само от духовна храна, но и от движение и предизвикателства, тъй като ще си пълна с енергия и нови идеи и ще гориш от желанание да ги реализираш. В натала ти Марс е У10 и Марс-Уран едновременно съвпада и с нат. Юпитер, така че, ми се струва, че ще имаш добри възможности за израстване в кариерата, или за смяната й, ако желаеш такава. С работа можеш да постигнеш целите си - сол. МС е в 6-ти натален дом. Тази година ще ти даде възможности за пътувания и комуникация. Може би ще пътуваш с цел обучение. Наличието на съвпад Слънце-Юпитер в 1-ви сол. дом те зарежда с оптимизъм и вяра в бъдещето, дава ти късмет, привличаш положителни хора. Възможно е приходите ти да се увеличат, или да получиш повишение в работата (или и двете, пасват си). Не изключвам и да срещнеш някоя романтична любов по пътя си, тъй като нат. АС попада в 5-ти сол. дом, а сол. Луна и сол. У1 Нептун са в секстил. А и Венера е близо до сол. АС и ще те прави привлекателна и харизматична. Успех!!! :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Април 03, 2011, 07:50:04 pm »
Каризма, мисля, че през настоящия солар ще смениш настоящата си работа с друга, която ще ти даде по-голяма изява, но и ще иска и повече отговорност. Ще имаш повече комуникации, ангажименти, пътувания. По някакъв начин финансите ти може и да бъдат свързани с чубина/чужденци или определени институции.Ще проявяваш строгост към децата си (ако имаш такива) и ще изискваш ред и дисциплина в дома/връзката си. Могат и да възникнат ангажименти към близък.

« Отговор #3 -: Април 03, 2011, 07:55:17 pm »
Е,не,такава изненада не съм очаквала,наистина  :blink: Благодаря ви!  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Април 03, 2011, 07:55:30 pm »
Повишение. Голямо професионално развити и израстване ти предстои през новата ти соларна година (Соларно Слънце и соларна Луна в 10-ти натален дом. Може да има постоянни и вълнуващи промени в ежедневната работа, запознанство с нови, интересни личности. Материалното положение, в началото на соларната година, ще бъде неустойчиво. Ще гледаш към чужбина или към връзки с чужденци - соларен асц. в 9-ти дом. Най-голямото подводно камъче - трудности в работата с партньори, неразбирателства с брачния партньор или с по-възрастни хора.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Април 03, 2011, 07:58:16 pm »
Е,не,такава изненада не съм очаквала,наистина  :blink: Благодаря ви!  :wub:

Бъди щастливо, мило Овенче!  :ariess: :kissd:

« Отговор #6 -: Април 03, 2011, 08:05:58 pm »
Повишение. Голямо професионално развити и израстване ти предстои през новата ти соларна година (Соларно Слънце и соларна Луна в 10-ти натален дом. Може да има постоянни и вълнуващи промени в ежедневната работа, запознанство с нови, интересни личности. Материалното положение, в началото на соларната година, ще бъде неустойчиво. Ще гледаш към чужбина или към връзки с чужденци - соларен асц. в 9-ти дом. Най-голямото подводно камъче - трудности в работата с партньори, неразбирателства с брачния партньор или с по-възрастни хора.
Все по-често мисля за висше образование,защото все още нямам такова.Възможно е и такова проявление,нали? Благодаря,Стела,нека всички да намерим начин да сме щастливи,колкото и да е трудно понякога  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Април 03, 2011, 08:17:08 pm »
Все по-често мисля за висше образование,защото все още нямам такова.Възможно е и такова проявление,нали? Благодаря,Стела,нека всички да намерим начин да сме щастливи,колкото и да е трудно понякога  :wub:

О, възможно е! Аз го пропуснах, но си го мисля. Ще бъде свързано с работата ти - тр. Уран в съвпад с натален Юпитер - У6. И понеже мунданният съвпад Марс/Уран е точно върху натален Юпитер, а Марс управлява МЦ, това ще доведе до придвижване по кариерната стълбица. Не казвам, че ще бъде лесно с тази кардинална ос и кардинално Слънце там, но ти си силна и ще се справиш. Това ще ти даде възможност за излизане на лидерска позиция.

« Отговор #8 -: Април 05, 2011, 12:34:55 am »
Благодаря ти Стела,дано да ми стигнат силите,че малко съм като разпъната на кръст(или на кръстопът)  ;D Момичета,искам да ви питам,отчитате ли и кое вземате под внимание при съвпад на соларни куспиди с натални планети?Напр. в тази карта сол.К8 съвпада с нат.Уран У8;сол.К12 с Луна и т.н.

« Отговор #9 -: Април 05, 2011, 03:19:55 am »
Каризма,според мен ти предстои една много силна година за самата теб и ще бъдеш доволна от себе си и от успехите,които ти предстоят.Нещата при теб най-вероятно са започнали да се случват още от началото на 2011г. Имаш прогресивно новолуние в съвпад с натална Венера у4 и у11 –нова среда и запознанства,които в извесна степен са се отразили и на домашната среда и отношенията с най-близките ти хора (и мисля,че е нещата са се подобрили ;-) )Дирекционна Венера е в тригон с натален Марс,което отнова ме кара да мисля,че кариерата и новата среда ще доведат до много подобрения в семейството.Солара за тази година е много показателен за израстване в кариерата като нещата са в твои ръце с този пълен 1-ви соларен като повечето от планетите са разположени в 10-ти натален.10-ти соларен дом върху 6-ти натален със соларен Плутон вътре,което ще те тласка нагоре,но не и без пречки,но пък и транзитен СЛВ е там-кариерата ти е на преден план.Соларен съвпад на  Марс и Уран а и двете са съвпад с дирекционен Марс  у10 и натален Меркурий у3 и у12-работа с чужденци или курсове и обучения за повишаване на квалификацията ти,още повече,че и соларния АС е в 9-ти дом.Соларна Луна управител на хороскопа ти във 2-ри соларен,което може да доведе и до проблеми с личните финанси,макар,че Луната е добре поставена,а и е управител на 5-ти соларен-може някаква печалба от хазартни игри.Проблеми с партьора (незнам какво ти е семейното положение),но е твърде вероянто той не да помага,а да ощетява семейният ви бюджет-соларен Сатурн у7 в опозиция със Слънцето (двойно подчертаване на натален аспект)у2 и семейните доходи ще са изцяло в твои ръце,а и Сатурн транзитира през 4-ти дом-имате някакви търкания с партньора ти (Сатурн не е много добре поставен в картата ти,а и ти най-вероятно не обичаш отношенията ти с партньора да са на показ и ние сме длъжни да го уважим.Пожелавам ти една много хубава соларна година и със сигурност ще е такава имаш много добре поставени соларни планети!  :58:
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #10 -: Април 09, 2011, 05:03:41 am »
 Marygadje,омъжена съм,с едно дете  :blink: Сериозна криза с партньора имах миналата година,когато тр.ЮЛВ дълго време се мотаеше в/у Сатурна У7.Справихме се някак,но наистина е възможно да има някакъв отзвук и през настоящата година.Още повече,че тр.Сатурн още два пъти ще направи квадрат с наталната си позиция.Но като цяло и аз се надявам годината да е успешна.Благодаря ти  :wub:

« Отговор #11 -: Юни 22, 2011, 05:04:47 pm »
Момичета,позволявам си да кача още една карта в темата и ще съм много благодарна,ако има желаещи да се включат с коментар.Прави ми впечатление,че тр.Плутон в момента е в/у дир.СЛВ,в квадрат към нат.Плутон,но нямам идея как да го тълкувам,пък камо ли да го отработя.Дир.Венера прави тригон към нат.Марс,а в натала са в квадрат,дайте някакви идеи, как да се плъзна по тригона,момента май не е за изпускане  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #12 -: Юни 22, 2011, 06:54:44 pm »
Каризма, някакви промени в дома, премествания, важни връзки през 1994 ?

« Отговор #13 -: Юни 22, 2011, 07:06:16 pm »
Сключване на брак-декември 1993 и съотв. смяна на дом,а април 1994-раждане на дете  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #14 -: Юни 22, 2011, 07:27:57 pm »
Така си и помислих и за двете, особено за брака. Благодаря за обратната връзка. :blink:

Ще погледна по-късно и за това, за което сега питаш и ще пиша.  :blink:

« Отговор #15 -: Юни 23, 2011, 06:47:02 am »
Благодаря ти Асол,когато имаш време  :blink:

Re: Подарък за Каризма
« Отговор #16 -: Септември 11, 2011, 01:48:00 pm »
Мисля,че е време,да дам малко инфо,още повече,че се чувствам много задължена и благодарна,към всички,коментирали в темата ми  :blink: Всички сте усетили съвсем правилно акцентите в настоящата година  :blink: а и аз ще се постарая да ги отработя качествено  ;D Както по-горе вече съм писала,нямам висше образование.Но кандидатствах и ме приеха.Специалността е тясно свързана с работата ми в момента,и смятам,че ако се справя,в бъдеще ще имам много по-големи възможности за кариерно израстване.Но това е по-далечното бъдеще.....  ;D Сега ми предстои много работа и учене,така че трябва да се стягам(той и Сатурн ме е стегнал)  ;D В личния ми живот нещата са горе-долу добре.Имаме дребни търкания с партньора,най-вече относно финанси.Той реши да инвестира средства в по-дългосрочен проект,който скоро няма да носи приходи,а това малко или много натоварва семейния бюджет,а като се има предвид,че и за моето образование ще са нужни средства....съм притеснена с основание.Така че и това сте познали  ;D Сега пак си гледам солара и ми е интересно сол.К12 в/у нат.Луна(нат.У1 и сол.У5,сол.Венера в сол.12-ти,да не взема да завържа някаква тайна любовна връзка,бе хора  :rolleyes: Времето ще покаже.....  ;)

« Отговор #17 -: Април 07, 2012, 10:16:21 am »
Качвам солара за 2012 и ще съм благодарна,ако има желаещи да кажат по няколко думи  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Април 07, 2012, 10:22:26 pm »
Качвам солара за 2012 и ще съм благодарна,ако има желаещи да кажат по няколко думи  :blink:

Работа и учене. Мислела ли си да изкараш шофьорски курс?
На любовния фронт съсредоточаване върху традиционния партньор, ако има такъв. А ако няма такъв налице - очаквай забавяне, в търсене на сериозния партньор.

« Отговор #19 -: Април 08, 2012, 11:00:47 am »
Благодаря Стела,шофьорска книжка имам отдавна.Мислих да си сменям колата,но май няма да е скоро  ;) Партньор имам,но ми е любопитно опозицията на тр.Плутон към нат.У7 Сатурн,и същевременно квадрат към нат.Слънце как ще се прояви :) Пък и възврат на възлите предстои.Няма да е лесна и тая година :blink: