Здравей Гост

Слънчево затъмнение 2 юни 2011

• 167 Отговора
  • 17393 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Слънчево затъмнение 2 юни 2011
« Отговор #60 -: Май 23, 2011, 07:46:06 am »
При затъмненията на слънцето са допустими и по-широки орбиси.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #61 -: Май 23, 2011, 08:36:31 am »
Ооо, значи и опозицията с Луната ще е действаща... :unsure: Благодаря, Марая! :blink:

« Отговор #62 -: Май 24, 2011, 04:01:51 am »
И какво е събитието ЖЛ?  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #63 -: Май 24, 2011, 04:09:35 am »
И какво е събитието ЖЛ?  :blink:

love :)

хубаво, щом го отдавш на това. Щото аз виждам опозиция на Юпитер от 7ми към Лилит в първи, та внимателно с тази love  ;)

« Отговор #64 -: Май 24, 2011, 04:28:30 am »
Какви карми, какви трагедии?  ;D Обикновено изкушение.

« Отговор #65 -: Май 24, 2011, 04:39:06 am »
 Обикновено изкушение.

не е вярно,карма е  ;D

не омаловажавай любовта ми,макар и страстна  ;D

Аз пък не вярвам в кармата! :P До сега не съм имала кармична връзка  :P :P :P Не, че не съм се тръшкала заради мъж......хм...май не съм  :rolf:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #66 -: Май 24, 2011, 04:36:46 pm »
В съвпад със слънцето какво може да донесе? :lol:

« Отговор #67 -: Май 24, 2011, 05:10:50 pm »

Едва ли нещо добро. Имам близки наблюдения - два примера със затъмнение върху Слънце. В първия случай абсолютно здрав психически човек стигна до антидепресанти. Във втория претърпя професионалин крах.

При мен - имах опозиция 5 градуса, през 2004-та и в последствие имах професионален успех, повишение в работата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #68 -: Май 24, 2011, 05:23:07 pm »
 Обикновено изкушение.

не е вярно,карма е  ;D

не омаловажавай любовта ми,макар и страстна  ;D

Аз пък не вярвам в кармата! :

Всичко е карма, как няма да вярваш? Кармата е избор, решение, действие и бездействие, причините и следствието. Може би искаш да кажеш, че не вярваш в прераждането?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #69 -: Май 24, 2011, 05:24:57 pm »
Всичко е карма, как няма да вярваш? Кармата е избор, решение, действие и бездействие, причините и следствието. Може би искаш да кажеш, че не вярваш в прераждането?

Да, това искам да кажа. Абсолютно безсмислено е да се прераждаш, да нямаш инфомация за миналите си действия, а Някой да ти държи сметка за тях в настоящето.

ПП

Да допълня. Не вярвам и във възмездието.

*

Stella

• 7765
« Отговор #70 -: Май 24, 2011, 05:27:22 pm »

Едва ли нещо добро. Имам близки наблюдения - два примера със затъмнение върху Слънце. В първия случай абсолютно здрав психически човек стигна до антидепресанти. Във втория претърпя професионалин крах.

При мен - имах опозиция 5 градуса, през 2004-та и в последствие имах професионален успех, повишение в работата.

Не мога да си представя какво би се случило, ако преживея възврат на рожденото си новолуние.
То Слънцето ми и без това е затъмнено по рождение...или луната беше изгорена, не знам вече кой термин да сползвам. Луната затъмнява Слънцето, а пък Слънцето я изгаря....Егати мармалада.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #71 -: Май 25, 2011, 04:23:14 am »

Мерси Аурора.
Нали казват,че не е хубаво да се гледа хороскопа на дете,но аз от любопитство погледнах на мойто :-[Защото е близнаци.И видях,че това затъмнение ще му е в съвпад със слънцето 4гр сходящ.Сега виждам ,че това затъмнение ще отключи тао квадрат.От слънце опозиция юпитер ,квадрат уран.
В книгата на Ръшман пише ,че не е лошо :-\ пък де да знам.
Пише ,че било добре за самоизразяването и т.н.Дано при него бъде добре.
Казва,че трябва да се види слънцето кой дом управлява(при него е 2ри дом) и се намира в 11 ти.
Ще видим....

Следващото слънчево затъмнение пък на 1ви юли,ще му е точно в съвпад меркурий в 12ти квадрат с марс 10ти. :-\
« Последна редакция: Май 25, 2011, 04:33:43 am от Milkyway »

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Юни 01, 2011, 08:16:39 am »
Изследвах няколко слънчеви затъмнения.... :unsure:
Тригер на самото затъмнение са планетите които имат достойнство и изгнание в знака в който се случва затъмнението... :o....
В този случай , когато Меркурий премине през 11* , следете за събития и споделете....
Абе ..., що нищо не екзалтира в близнаци?! :rolleyes: :-\

И не забравяйте, че по време на новолунието всяка мисъл може да се материализира. Мислете само за онова, което искате да видите проявено в действителността!
« Последна редакция: Юни 01, 2011, 09:16:13 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Юни 01, 2011, 08:48:35 am »
Мега се фобирах , :unsure:  щото това да я мислиш астрологията не е лесна работа...Слънцето ми ще бъде обстреляно от близнашкото слънце с 2*разлика... Сатурн и той с разлика само градус....Сетих , се , че миналата година доста писахме за юлското...и си спомних , че имах доста неприятности около него в рамките на цели 4 месеца...., :-\ изваждам темата от миналата година , на кой каквото му трябва да чете тук ....http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4383.0.html
А защо и да не сподели...?
Но копвам нещо което за мен е изумително..... :unsure:

затъмнения
Далее приводится краткая интерпретация негативных влияний общественного характера, которые может оказывать затмение, когда точка затмения попадает в разные сектора зодиакального круга:

Близнецы 11° - 20°. Перемены и перестановки в войсковых частях.

Меркурий подстраивает свое влияние к природе той планеты, с которой он связан сильнее всего. Когда он один, он производит быстрые, точные и тщательные действия, но управляя затмением в момент соединения со злотворной планетой, он приносит обман, воровство, неудачные поездки и потери в торговле. Также он влияет на священнослужителей, отправление вероисповеданий и приносит изменения в таможенных правилах и других законах. Погода изменчива, непостоянна, есть опасность ураганов, землетрясений штормов и молний. Будучи западным, такой Меркурий приносит угрозу засухи, будучи восточным - наводнений.

Знак Зодиака, в котором происходит затмение и его планетарные управители, с учетом тех звезд, с которыми они соединяются, также показывают природу влияния затмения. Например, те, что имеют отношение к водным существам, влияют на водные перевозки. Знаки человеческой природы влияют на людей и политические дела. Животные знаки - на скот и животных, земные - на урожай, землетрясения и т.п.

в воздушных предвещают сильные ветры, голод и болезнь.

Затмения в Близнецах приносят болезни (типа сальмонеллеза), которыми заражаются от домашней птицы, употребляемой в пищу. Они приносят конфликты в религии и торговле, неуважение закона, потери через смерть больших людей. (Южный Египет, Лондон и Юго-запад Англии. США.)

Считается, что затмение по оппозиции, в оппозиции к важной точке вашего гороскопа,  может сделать из  вас  некоего свидетеля событий.  Вы будете вовлечены в очень важные события, но которые проявляются не у вас, а у вашего окружения, либо будете свидетелем,
 не имея  возможности  его  предотвратить.  Затмение  по  оппозиции действует как  бы рикошетом,  затмение в соединении действует лично на вас

Итак, затмение в соединении действует лично на вас, затмение в оппозиции - вы свидетель.

В затмениях есть интересное и странное свойство: они меняют структуру аспекта.
Квадратура не ударит, она действует, как разрешающий аспект, как оперативное вмешательство, как преображение, как бы хороший аспект. Быстрое и резкое разрешение кризиса.

:-X
А тригоны в затмениях действуют гораздо хуже, человека на тритоне тормозят и могут посадить в тюрьму, если затмение в тригоне к Нептуну.
По большей части затмения на Марсе и Сатурне тяжелые, критические. Затмения на Венере и Юпитере - иллюзорно счастливые

И всичкото това в 7-ми...ДОМ.... :33:

За тригона съм сигурна , че при затъмнение действа зле...,дано опозето да е на добре.... :25:

« Последна редакция: Юни 01, 2011, 09:03:26 am от Марая »

« Отговор #74 -: Юни 01, 2011, 10:22:01 am »
Дами (ако има такива тук,и господа) здравейте!

Бих искала да Ви попитам,дали може ако си дам нужните детайли (рождена дата,ако още нещо е нужно,кажете ми) да помоля някой от вас да ми обясни какъв точно ми е случаят със затъмненията.Имам много важни изпити,някакви невероятни неща се случват в семейството и аз самата се чувствам много странно.Чудя се дали има някаква връзка с астрологични събития и дали може някой да ме подготви поне какво мога да очаквам в скоро време.

Много благодаря предварително,дори и да не Ви се занимава.Питам,само защото не разбирам нищичко от астрология.

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Юни 01, 2011, 10:40:12 am »
Дами (ако има такива тук,и господа) здравейте!

Бих искала да Ви попитам,дали може ако си дам нужните детайли (рождена дата,ако още нещо е нужно,кажете ми) да помоля някой от вас да ми обясни какъв точно ми е случаят със затъмненията.Имам много важни изпити,някакви невероятни неща се случват в семейството и аз самата се чувствам много странно.Чудя се дали има някаква връзка с астрологични събития и дали може някой да ме подготви поне какво мога да очаквам в скоро време.

Много благодаря предварително,дори и да не Ви се занимава.Питам,само защото не разбирам нищичко от астрология.

МНого съм любопитна да погледна картата ти. :rolleyes: КАК ПОПАДНА ТОЧНО В ТАЗИ ТЕМА.... :rolleyes:
Давай данни , за подготовка, ще го правиш сама от нас тенденцията.

« Отговор #76 -: Юни 01, 2011, 10:44:15 am »
Здравей!!Как ме зарадва само! ;D Благодаря,че се отзова толкова бързо!

Ами добре,не знам какво точно ти е нужно като детайли,но ето какво знам:
Родена съм на 10 април 1986 в 10.30 сутринта в гр.София.
Къде как какво да чертая,да вкарам малко ред в тая глава?:)

Иначе в темата попаднах,търсейки лунните фази за юни ,колебаейки се дали да не почвам лунната диета,колкото и шашаво да звучи.:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Юни 01, 2011, 11:00:30 am »
Здравей!!Как ме зарадва само! ;D Благодаря,че се отзова толкова бързо!

Ами добре,не знам какво точно ти е нужно като детайли,но ето какво знам:
Родена съм на 10 април 1986 в 10.30 сутринта в гр.София.
Къде как какво да чертая,да вкарам малко ред в тая глава?:)

Иначе в темата попаднах,търсейки лунните фази за юни ,колебаейки се дали да не почвам лунната диета,колкото и шашаво да звучи.:)

Добре дошла! ;D

Ще кача картата след няколко часа...,затъмни ми се мозъка вече с тези затъмнения и на мен.... ;)

« Отговор #78 -: Юни 01, 2011, 11:02:52 am »
Благодаря много!
Разбира се,когато ти е удобно.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #79 -: Юни 01, 2011, 01:05:11 pm »
При мен се случва в 11-ти дом, почти точен съвпад с Фортуна. Това дали ще донесе някакво положително събитие?