Здравей Гост

Слънчево затъмнение 2 юни 2011

• 167 Отговора
  • 17336 Прегледи
*

Santi

Re:Слънчево затъмнение 2 юни 2011
« Отговор #20 -: Май 16, 2011, 08:41:35 am »
Ох, на мен пък затъмнението ми е в/у Венерата  :confuse3:. Лятото ще подранява нещо с жегите  :57: .

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #21 -: Май 18, 2011, 04:47:38 am »
Викам,чакай да погледна на мъжа ми как ще го аспектира сл затъмнение,че напоследък съвсем съм го зарязала ;D
И виждам,че ще има доста аспекти.Значи ...точна опозиция нептун(11гр) и слънце(14гр).
Секстил юпитер(управител на слънчевият му знак) И тригон с луната(11гр)

Я кажете този тригон с луната,нещо добро ли ще донесе на жена му? ;D :-[

А при мен ще бъде в 11 дом,полусекстил с венера и тригон уран У7,секстил с меркурий У3ти.
« Последна редакция: Май 18, 2011, 05:06:21 am от Milkyway »

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #22 -: Май 18, 2011, 08:05:53 pm »
какво ще го правим това затъмнение  :-\

Марая, не ми се мисли, с тези опозета :( при това доста точно, а дано не е на трагедия....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Май 18, 2011, 08:32:36 pm »

Марая, не ми се мисли, с тези опозета :( при това доста точно, а дано не е на трагедия....

Да , точни са. :(

Добре , че не засягат и осите , защото тогава щеше верно да е трагедия. :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #24 -: Май 18, 2011, 09:16:59 pm »

Да , точни са. :(

Добре , че не засягат и осите , защото тогава щеше верно да е трагедия. :unsure:

никак не му се кефя... ама никак "къш гарго грозна" бих му казала ама каквото има ще става, само да се надявам, че този дето смятам за ангел (Юпитер) този път ще се обади от към дс ;D ;D ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #25 -: Май 18, 2011, 09:22:10 pm »
при мен затъмнението ще е върху марса/У5/  в 7ми и в точна опозиция с мерка.. краят е неизбежен..

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #26 -: Май 21, 2011, 07:56:51 pm »
Моля, онези, на които им аспектира това затъмнение планета или ос да обърнат внимание дали около 6.07. ще имат проявление на някакво събитие. НА тази дата Марс минава през градуса на затъмнението и би трябвало да отключи събитие от естеството на планетата, която е повлияна от затъмнението.

При мен аспектира Венера У10ти и 3ти.  ;) Аз задължително ще пиша дали около тази дата е имало проявление. Аз лично не се вдявам толкова за точност. Допискам и влияние поне 2 градуса.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #27 -: Май 21, 2011, 08:04:07 pm »
Моля, онези, на които им аспектира това затъмнение планета или ос да обърнат внимание дали около 6.07. ще имат проявление на някакво събитие. НА тази дата Марс минава през градуса на затъмнението и би трябвало да отключи събитие от естеството на планетата, която е повлияна от затъмнението.

При мен аспектира Венера У10ти и 3ти.  ;) Аз задължително ще пиша дали около тази дата е имало проявление. Аз лично не се вдявам толкова за точност. Допискам и влияние поне 2 градуса.

Не ме подсещай... :( Имам точен квадрат със сатурн и опозиция слънце.... :rolleyes:

Вижте планети на същия градус в натала си...При тях също ще има акцент.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #28 -: Май 21, 2011, 09:23:08 pm »

Мерси,че ни казваш :blink:
Имаш предвид юли месец или юни?
Само съвпадите ли да разглеждаме или и тригон и полусекстил може? :-[

« Отговор #29 -: Май 21, 2011, 09:32:20 pm »
Моля, онези, на които им аспектира това затъмнение планета или ос да обърнат внимание дали около 6.07. ще имат проявление на някакво събитие.
Мерси,че ни казваш :blink:
Имаш предвид юли месец или юни?
Само съвпадите ли да разглеждаме или и тригон и полусекстил може? :-[

Съвпади и опозиции. По-малко вероятно квадрати. Предполагам, че тригоните и сакстилите няма да има какво да съобщават  :blink:

*

Santi

« Отговор #30 -: Май 22, 2011, 01:38:43 am »
Със събитие от негативен характер ли трябва да се свързва при съвпад с планета  :unsure:?

Към 5-6.07 Марс ще мине през Венера(а там е точката на затъмнението) . Такъв съвпад обикновено знаем какво отношение има, но в случая Венера управлява 3,8 дом и съупр. 7-ми  :-\ ..

Някакви предположения ?  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Май 22, 2011, 01:58:24 am »
Със събитие от негативен характер ли трябва да се свързва при съвпад с планета  :unsure:?

Към 5-6.07 Марс ще мине през Венера(а там е точката на затъмнението) . Такъв съвпад обикновено знаем какво отношение има, но в случая Венера управлява 3,8 дом и съупр. 7-ми  :-\ ..

Някакви предположения ?  :-\

Това е любовен аспект по принцип, но не можем да твърдим дали е негативен, трябваэда се види цялата карта - в кой дом се случва и кой дом управлява Марс.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Santi

« Отговор #32 -: Май 22, 2011, 02:30:56 am »
Близо до IC се случва съвпада, като Марс е У2 и се намира в 5 дом, но упр. също и една камара планети ..

Качвам и картата за малко http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/59a0d88efe1d5c4d779066bcb103a7fc/astro_2gw_01_anonymous632635606/ :blink: .
« Последна редакция: Май 22, 2011, 02:50:36 am от Santi »

*

abroad

• 2187
« Отговор #33 -: Май 22, 2011, 02:45:15 am »
Santi, за предпочитане е да прикачиш картата, с така постнатия линк даваш достъп до личната ти база данни в астро.сом

п.п. добре, че не се познаваме лично, че с тия съвпади Сатурн твой в/у мой АС и мой Сатурн в/у твое Слънце, мешано с хирон ще е наказание ;D

*

Santi

« Отговор #34 -: Май 22, 2011, 02:51:16 am »
Извинявам се за непрофесионализма ...  ;D . Оправен е линка ..

« Отговор #35 -: Май 22, 2011, 02:52:24 am »
Това слънчево затъмнение малко ме притеснява.
Осите на картата на затъмнението съвпадат съвсем точно с наталните, не са обърнати или разменени, едно към едно са до градус и минути.
И освен, че самото затъмнение е много близо до куспидата на 5ти дом е в точен квадрат с наталната луна.
Аспектира и дирекционните ASC / DSC отново квадрат.

« Отговор #36 -: Май 22, 2011, 03:12:02 am »
Със събитие от негативен характер ли трябва да се свързва при съвпад с планета  :unsure:?

Към 5-6.07 Марс ще мине през Венера(а там е точката на затъмнението) . Такъв съвпад обикновено знаем какво отношение има, но в случая Венера управлява 3,8 дом и съупр. 7-ми  :-\ ..

Някакви предположения ?  :-\

аз лично не смятам, че преминаването на марс през точката на затъмнението и наталната венера ще донесе конкретно събитие.
по-вероятно ми се струва това да се случи когато слънцето застане на 90 или 180 градуса към тази точка, а това е или 3, 4 септември, или 3, 4 декември, като през декември и транзитния лунен възел е почти в съвпад с МЦ.

« Отговор #37 -: Май 22, 2011, 03:17:34 am »
по-вероятно ми се струва това да се случи когато слънцето застане на 90 или 180 градуса към тази точка, а това е или 3, 4 септември, или 3, 4 декември, като през декември и транзитния лунен възел е почти в съвпад с МЦ.

Да, може и Слънчето, но транзитът на Марс го предшевства затова се обарнах да се оглеждаме за събития. Ако стане - стане.  ;) КАто не стане - чакаме Слънцето  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #38 -: Май 22, 2011, 03:38:20 am »
А в съвпад с луната на човек :-\? И ще отключи натален квадрат луна -венера.
И после дето казваш марс да мине оттам?
« Последна редакция: Май 22, 2011, 03:46:58 am от Milkyway »