Здравей Гост

Слънчево затъмнение 2 юни 2011

• 167 Отговора
  • 17389 Прегледи
Re:Слънчево затъмнение 2 юни 2011
« Отговор #100 -: Юни 01, 2011, 08:15:53 pm »
Може да получих парици от някъде-)))

а дано ,де! :wub:/ако има се случи нещо такова-ще черпя/ :97:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Юни 01, 2011, 08:51:15 pm »
Здравей!!Как ме зарадва само! ;D Благодаря,че се отзова толкова бързо!

Ами добре,не знам какво точно ти е нужно като детайли,но ето какво знам:
Родена съм на 10 април 1986 в 10.30 сутринта в гр.София.
Къде как какво да чертая,да вкарам малко ред в тая глава?:)

Иначе в темата попаднах,търсейки лунните фази за юни ,колебаейки се дали да не почвам лунната диета,колкото и шашаво да звучи.:)

Имам проблем с тоя швейцарец и не мога да кача картата... :-\ , ако някой я качи ще погледна... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #102 -: Юни 01, 2011, 10:03:15 pm »
Дами (ако има такива тук,и господа) здравейте!

Бих искала да Ви попитам,дали може ако си дам нужните детайли (рождена дата,ако още нещо е нужно,кажете ми) да помоля някой от вас да ми обясни какъв точно ми е случаят със затъмненията.Имам много важни изпити,някакви невероятни неща се случват в семейството и аз самата се чувствам много странно.Чудя се дали има някаква връзка с астрологични събития и дали може някой да ме подготви поне какво мога да очаквам в скоро време.

Много благодаря предварително,дори и да не Ви се занимава.Питам,само защото не разбирам нищичко от астрология.

Затъмнението попада в 6ти и 12ти дом от наталната ти карта...Тук фокуса е в/у опозицията на Хирон и Сатурн в абсолютно точен аспект. В настоящия момент прогресивната ти венера се намира в/у наталния Хирон....

Дали пък нещо тайно , което може да причини болка на жена/сестра/ по-голяма от теб не е причина за странното ти усещане?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #103 -: Юни 01, 2011, 10:56:18 pm »
http://www.focus-news.net/?id=n1530541

В Чили се прояви....

Меркурий подстраивает свое влияние к природе той планеты, с которой он связан сильнее всего. Когда он один, он производит быстрые, точные и тщательные действия, но управляя затмением в момент соединения со злотворной планетой, он приносит обман, воровство, неудачные поездки и потери в торговле. Также он влияет на священнослужителей, отправление вероисповеданий и приносит изменения в таможенных правилах и других законах. Погода изменчива, непостоянна, есть опасность ураганов, землетрясений штормов и молний. Будучи западным, такой Меркурий приносит угрозу засухи, будучи восточным - наводнений.

« Отговор #104 -: Юни 02, 2011, 12:22:57 am »
Дами (ако има такива тук,и господа) здравейте!

Бих искала да Ви попитам,дали може ако си дам нужните детайли (рождена дата,ако още нещо е нужно,кажете ми) да помоля някой от вас да ми обясни какъв точно ми е случаят със затъмненията.Имам много важни изпити,някакви невероятни неща се случват в семейството и аз самата се чувствам много странно.Чудя се дали има някаква връзка с астрологични събития и дали може някой да ме подготви поне какво мога да очаквам в скоро време.

Много благодаря предварително,дори и да не Ви се занимава.Питам,само защото не разбирам нищичко от астрология.

Затъмнението попада в 6ти и 12ти дом от наталната ти карта...Тук фокуса е в/у опозицията на Хирон и Сатурн в абсолютно точен аспект. В настоящия момент прогресивната ти венера се намира в/у наталния Хирон....

Дали пък нещо тайно , което може да причини болка на жена/сестра/ по-голяма от теб не е причина за странното ти усещане?

Не разбрах какво точно имаш предвид относно нещо тайно,имах предвид че от една година насам не бях имала такива главоболия,разсеяност без определена причина. Ще се опитам да разшифровам  какво значи картата...
Благодаря,че си даде труд по моя въпрос!

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #105 -: Юни 02, 2011, 01:19:14 am »
Ма, мале...на мъжът ми, затъмнението удряточно МС,че и Сатъра :angry:тц, тц, тц...ще докладвам за събития, как се проявява. Обаче, предполагам,че има значение и къде се намира мерка в натала
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #106 -: Юни 02, 2011, 01:59:30 pm »
За тригона съм сигурна , че при затъмнение действа зле...,

уау, при мен се заформя,само че секстил на това затъмнение в 10дом към нат ми новолуние в 8дом.Това означава ли,че да очаквам кофти неща по 8дом?

При сина ми пък това затъмнение /отново в 10дом/  прави баш тригон към нат . му Сатурн ретро  в 6дом.Да очаквам ли продължителни здравосл проблеми там?

За секстила не знам...,не съм се замисляла...Но за тригона ....Не бих проектирала...дано мине бързо... :blink:

снощи сина ми съобщи,че го боли гърлото, но пък изживява стрес в момента...не знам от кое е,всъщност...Блокира ми хладилника снощи,едно копченце не ще да се включи,до сега не се е случвало това,а хлад.ми е на 100г! :P

« Отговор #107 -: Юни 02, 2011, 04:32:27 pm »
а при мен гръмнаха 3 крушки, две от които едновременно в различни стаи  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #108 -: Юни 02, 2011, 05:14:45 pm »
Е,хубууу...ама, при мен затъмнението ще ми направи квадрат с Луната. Марая, нищо ли не срещна за квадратите,бе

Е това е за квадратурите

"Квадратура не ударит, она действует, как разрешающий аспект, как оперативное вмешательство, как преображение, как бы хороший аспект. Быстрое и резкое разрешение кризиса. "

Има ли някой с квадрат към натален юпитер??? :unsure: Или опозиция с нептун...

« Отговор #109 -: Юни 02, 2011, 05:26:10 pm »
а при мен гръмнаха 3 крушки, две от които едновременно в различни стаи  :blink:

при мен си гърмят като за "добър ден" и без затъмнение;D

« Отговор #110 -: Юни 02, 2011, 05:58:38 pm »
За тригона съм сигурна , че при затъмнение действа зле...,

уау, при мен се заформя,само че секстил на това затъмнение в 10дом към нат ми новолуние в 8дом.Това означава ли,че да очаквам кофти неща по 8дом?

При сина ми пък това затъмнение /отново в 10дом/  прави баш тригон към нат . му Сатурн ретро  в 6дом.Да очаквам ли продължителни здравосл проблеми там?

За секстила не знам...,не съм се замисляла...Но за тригона ....Не бих проектирала...дано мине бързо... :blink:

снощи сина ми съобщи,че го боли гърлото, но пък изживява стрес в момента...не знам от кое е,всъщност...Блокира ми хладилника снощи,едно копченце не ще да се включи,до сега не се е случвало това,а хлад.ми е на 100г! :P

току що ми се обади,че е силно изморен и не може да става ,сина ми,де...Ами след 20ти има изпит по физическо :lol:....аспекта на затъмнението е тригон с неговия ретроСатурн в 6дом-дали няма да е нещо продължително и с последици   Как мислите?
Относно мен -затъмнение в 10дом-преди малко ми връчиха молба за отпуск /от ІІтр договор/,без мое съгласие и за един празничен ден се направи на леко чукнат при плащането  шефа...затъмнението си е затъмнение,братче!  Па дали не иска "да ме разкара"...ама защо,не знам   Затъмнение в 10дом!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #111 -: Юни 02, 2011, 09:17:30 pm »

ми при мен освен, че е в точен съвпад с ИЦ и е в опозе на натален Нептун 9* стрелец  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #112 -: Юни 02, 2011, 09:27:55 pm »
При мен съвпад МЦ, опозе Марс! Не знам какво трябва да значи това?! :unsure:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #113 -: Юни 02, 2011, 09:30:33 pm »

ми при мен освен, че е в точен съвпад с ИЦ и е в опозе на натален Нептун 9* стрелец  :P
и моят нептун е на 9 в стрелец, в 5 дом, какво мислиш за тази опозиция...Някъде четох, че не те касае лично, а те прави страничен наблюдател.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #114 -: Юни 02, 2011, 09:42:41 pm »

и моят нептун е на 9 в стрелец, в 5 дом, какво мислиш за тази опозиция...Някъде четох, че не те касае лично, а те прави страничен наблюдател.

зависи от много неща. транзитите от доста време не ме касаят лично или поне не на физическо ниво. затъмнението е днес, така, че има време да разберем какво ни чака или дали ни чака нещо изобщо... а и моят Нептун по натал е стационарен, тъй че знам ли и аз  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #115 -: Юни 02, 2011, 09:51:22 pm »
Доста хора я имат тази опозиция с Нептун, разбираемо, къде точна, къде по-не.
Да видим кое ще е обединяващото, ако има таквоз.

При мен от вчера има проявление, което свързвам със затъмнението, може и с Нептун, но не толкова с дома, който управлява и още се чудя... и единственото обяснение е - затъмнението си работи и при по-широк орбис,
защото е по-скоро по Меркурий и дома му, а той е на поне 6 градуса от него. Така си е, де, това вече ми се затвърждава като наблюдение и при лунациите изобщо. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #116 -: Юни 02, 2011, 10:02:21 pm »
Доста хора я имат тази опозиция с Нептун, разбираемо, къде точна, къде по-не.
Да видим кое ще е обединяващото, ако има таквоз.

При мен от вчера има проявление, което свързвам със затъмнението, може и с Нептун, но не толкова с дома, който управлява и още се чудя... и единственото обяснение е - затъмнението си работи и при по-широк орбис,
защото е по-скоро по Меркурий и дома му, а той е на поне 6 градуса от него. Така си е, де, това вече ми се затвърждава като наблюдение и при лунациите изобщо. 

Абсолютно...,интересно ми е каква е връзката на дома с меркурий... :rolleyes:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #117 -: Юни 02, 2011, 10:20:08 pm »
Затъмнение на ДЦ ? Интересно.....
Това е в картата на Муньо  :blink:
Брей работи си бе това затъмнение ....
А на мене ми е в 10 дом.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Юни 02, 2011, 10:22:32 pm »
Затъмнение на ДЦ ? Интересно.....
Това е в картата на Муньо  :blink:
Брей работи си бе това затъмнение ....
А на мене ми е в 10 дом.

Мина ли делото? :rolleyes:
Първото не е ли помирително... :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #119 -: Юни 02, 2011, 10:29:57 pm »
Марая, Меркурий ми е в 10 дом и го управлява.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.