А при мен ще бъде в 11 дом,полусекстил с венера(У4ти и У11ти, тригон уран У7,секстил с меркурий У3ти.
При мен имаше неприятни събития.
Събудих се в добро настроение.Но когато заведох детето на детска(при него се пада в съвпад със слънцето),учителката ме помоли да поговорим.Не знам дали ви разказвах зимата какви ядове и неприятности имах с тези жени.После нещата се успокоиха и аз се радвам ,че от септември вече няма да е там.
Опита се да ме въвлече в някаква тяхна интрига,която касае и нас.Аз отрекох,но лошото е че ни ми даваше думата.Най-накрая аз взех думата и и казах моята истина....Както и да е,в разговорът,който ми беше силно неприятен,ми кипна кръвта.Разтреперих се ,и адреналина ми се покачи.Тръгнах си с голяма болка и яд от случилото се(все пак аз ви го разказвам в кратък вариант).
Тази жена е много злобна и лицемерна и опасна.Много се притесних за детето си,защото в изблик на гняв и злоба, може и да му причини болка

И да започне да се държи лошо с него.И изпаднах в паника ,а трябваше да тръгвам на работа,защото закъснявах.Отидох при мед сестра и я помолих да го наглежда,защото ме е страх да не му причини нещо

Ето тази случка сутринта,беляза с лошо и останалата част.
С когото влезнех в контакт по-късно и се получаваше късо съединение :'(Въпреки,че се държах усмихнато и вежливо .
А като добавим душевната ми болка покрай състоянието на татко ми...представете си.Ходих и него да видя...абе ужас.
Просто не мога да разбера какво му има на този 11ти дом,че ми довлече тези неприятни,нервни събития.
По горе съм изброила аспектите

Любовни събития не съм имала.Даже вече отдавна не съм влюбена

...за жалост.