Здравей Гост

Слънчево затъмнение 2 юни 2011

• 167 Отговора
  • 17338 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Слънчево затъмнение 2 юни 2011
« Отговор #140 -: Юни 03, 2011, 12:28:22 am »
Марая, защо приемаш запознанството по новолуние като фатално?

Защото всяко новолуние и пълнолуние са крайни фази на луната.... :blink:
Винаги има нещо по-различно , по-емоционално , по-силно...Влиянието на луната не е само в/у анима и анимус... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #141 -: Юни 03, 2011, 12:35:39 am »
ако Слънчевото затъмнение ми кацена на Хирона...
какво ще се отключи?.....малко не ми е ясен този Хирон.... :-\ :unsure: :unsure:

и аз така. Също и затъмнението ми е в 8, само че на 3гр чак от Венерите - соларна и прогресивна и на квадрат от Мерка.
Да броя ли 3гр орбиса, след като е в дом на Венера? Едно бивше гадже се обади... дали пък няма да излезе нещо  :-[ ама той не е по Меркурий, а по Сатурн  ;D

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ, сега погледнах! ОЖЕНИЛА СЪМ СЕ НА ПЪЛНО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ! Луната в 4ти.... само да видите картата! Как не съм знаела за астрологията тогава! и как не съм се сетила да я погледна досега  ;D
« Последна редакция: Юни 03, 2011, 12:46:42 am от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Divna

• 2478
« Отговор #142 -: Юни 03, 2011, 12:40:50 am »

Винаги има нещо по-различно , по-емоционално , по-силно...Влиянието на луната не е само в/у анима и анимус... :wub:

Да, така е. Но при новолуние се започва нещо ново, така че "раждането" на една нова любов по новолуние според мен е положително събитие.

*

Марая

• 28287
« Отговор #143 -: Юни 03, 2011, 12:47:12 am »

Да, така е. Но при новолуние се започва нещо ново, така че "раждането" на една нова любов по новолуние според мен е положително събитие.

Фатално не винаги значи нещо лошо.... ;D
За мен е важно , че става дума за крайни фази на луната....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #144 -: Юни 03, 2011, 01:18:44 am »
Колко време ще ни влияе това затъмнение?????

Около четири месеца... :blink:

« Отговор #145 -: Юни 03, 2011, 01:21:08 am »
хем на сертификата ще пише 3 ниво.

Честито! Че кой знае какво знаеш за трето ниво  ;D Навремето един мой приятел имаше преподавател по математика, който казваше "Аз знам за 5. Вие не може да знаете повече от мене."  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #146 -: Юни 03, 2011, 01:57:08 am »
давай, до следващо затъмнение имаш време  ;D а честито!

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #147 -: Юни 03, 2011, 03:42:26 am »

А при мен ще бъде в 11 дом,полусекстил с венера(У4ти и У11ти, тригон уран У7,секстил с меркурий У3ти.

При мен имаше неприятни събития.
Събудих се в добро настроение.Но когато заведох детето на детска(при него се пада в съвпад със слънцето),учителката ме помоли да поговорим.Не знам дали ви разказвах зимата какви ядове и неприятности имах с тези жени.После нещата се успокоиха и аз се радвам ,че от септември вече няма да е там.
Опита се да ме въвлече в някаква тяхна интрига,която касае и нас.Аз отрекох,но лошото е че ни ми даваше думата.Най-накрая аз взех думата и и казах моята истина....Както и да е,в разговорът,който ми беше силно неприятен,ми кипна кръвта.Разтреперих се ,и адреналина ми се покачи.Тръгнах си с голяма болка и яд от случилото се(все пак аз ви го разказвам в кратък вариант).
Тази жена е много злобна и лицемерна и опасна.Много се притесних за детето си,защото  в изблик на гняв и злоба, може и да му причини болка :( И да започне да се държи лошо с него.И изпаднах в паника ,а трябваше да тръгвам на работа,защото закъснявах.Отидох при мед сестра и я помолих да го наглежда,защото ме е страх да не му причини нещо :(

Ето тази случка сутринта,беляза с лошо и останалата част.
С когото влезнех в контакт по-късно и се получаваше късо съединение :'(Въпреки,че се държах усмихнато и вежливо .
А като добавим душевната ми болка покрай състоянието на татко ми...представете си.Ходих и него да видя...абе ужас.
Просто не мога да разбера какво му има на този 11ти дом,че ми довлече тези неприятни,нервни събития.
По горе съм изброила аспектите :-\

Любовни събития не съм имала.Даже вече отдавна не съм влюбена ;)...за жалост.

« Последна редакция: Юни 03, 2011, 04:55:28 am от Milkyway »

« Отговор #148 -: Юни 03, 2011, 03:46:59 am »
Просто не мога да разбера какво му има на този 11ти дом,че ми довлече тези неприятни,нервни събития.

Това е домът на групите и организациите.... :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #149 -: Юни 03, 2011, 03:48:43 am »

Да ,ясно.
Може ли да се каже,че детската градина е по 11 дом?

« Отговор #150 -: Юни 03, 2011, 03:51:07 am »

Да ,ясно.
Може ли да се каже,че детската градина е по 11 дом?

Е ми тя май е по 3ти, но така или иначе търчиш на сто места да се разправяш с разни служители - доктори или директорката в градината.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #151 -: Юни 03, 2011, 04:12:49 am »
А може това да не е събитието,което се е случило днес :-\
Може по-късно,до месец да се очаква "реалното" събитие свързано с аспектите, които дава в моята карта.

Всъщност, спомням си,че  сл затъмнение на 4ти януари,при мен събитието се случи точно един месец след това :-\

А може и нищо да не се случи,защото нямам съвпад с планета.Другите аспекти които имам са 2гр,3,5гр...всъщност не са точни.
Единствения точен аспект  е Q със нат слънце У1ви.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #152 -: Юни 03, 2011, 07:12:23 pm »
Сега видях че това Слънчево затъмнение ми е на 3*25' от Слънцето  :unsure:
А асцедента е точно до минутка върху Луната ми.
Някаде прочетох че действат с орбис до 3*. Мислите ли че ще действа макар и слабо?...или изобщо?...и с какво точно са свързани?...просто акцент върху планетата...нещо като прогресивна Луна?

*

Stella

• 7765
« Отговор #153 -: Юни 03, 2011, 07:15:08 pm »
Колко време ще ни влияе това затъмнение?????

Половин година.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #154 -: Юни 03, 2011, 07:16:38 pm »
Сега видях че това Слънчево затъмнение ми е на 3*25' от Слънцето  :unsure:
А асцедента е точно до минутка върху Луната ми.
Някаде прочетох че действат с орбис до 3*. Мислите ли че ще действа макар и слабо?...или изобщо?...и с какво точно са свързани?...просто акцент върху планетата...нещо като прогресивна Луна?

Лунациите отключват събития в дома, в който се намират и по отношение на планетите, които аспектират. Всеки месец има по една лунация, а в единия от месеците може да се случат и 2 лунации.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #155 -: Юни 03, 2011, 07:17:22 pm »

Е ми наблюдвай го. Мисля, че ще ти се отрази. За да знаеш как, трябва да видиш слънцето кои домове управлява, къдес е намира, а и да имаш превдид класическите му описания.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #156 -: Юни 03, 2011, 07:39:34 pm »

Е ми наблюдвай го. Мисля, че ще ти се отрази. За да знаеш как, трябва да видиш слънцето кои домове управлява, къдес е намира, а и да имаш превдид класическите му описания.
Еми дано не   :(. Сега прочетох че влиянието е изключително негативно....На мен Сол ми Управлява 10 и е в 8  :(
Май верно ще ми се дръпне шалтера....

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #157 -: Юни 04, 2011, 12:36:30 am »
вчерашния ми ден беше много вълнуващ и готин.. малко имах проблеми с комуникациите, но като цяло се чувствах много добре  :unsure: дано да се задържат така нещата :))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #158 -: Юни 04, 2011, 12:54:57 am »
добре де, при мен като беше затъмнението върху дирекционна и прогресивна Венера в 8ми дом, а тя е в 7ми и у У8, 12 и 1, какво да очаквам следващата половин година?  :-\ помагайте с идеи

А Шопенхауер

*

Asol

• 4140
« Отговор #159 -: Юни 04, 2011, 03:21:13 pm »
Може по-късно,до месец да се очаква "реалното" събитие свързано с аспектите, които дава в моята карта.

Всъщност, спомням си,че  сл затъмнение на 4ти януари,при мен събитието се случи точно един месец след това :-\

... защото тогава новолунието го отключва