Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206578 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1660 -: Септември 26, 2011, 02:42:18 pm »
Ива, не съм професионален астролог, затова не смея да давам такива резки прогнози. А и хорарната астрология е един метод, има и други видове прогностика. Дано нещата между вас потръгнат добре!

Анима, само от вас зависи как ще продължат отношенията ви.

Мисля, че в картите и на двете ви се вижда възможност да оправите нещата. Пожелавам ви нещата да се случат по възможно най-добрия за вас начин, момичета!

« Отговор #1661 -: Септември 26, 2011, 02:51:54 pm »
мирабелла добре.... но как да  разбирам сатурн със съвпада има ли нещо вярно което съм описала по горе като бъдеща переспектива?
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

« Отговор #1662 -: Септември 26, 2011, 02:53:42 pm »
ако е удобно хвърли един поглед към синастрията какво казва тя.
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1663 -: Септември 26, 2011, 07:49:52 pm »
Благодаря, Мирабела, дано!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1664 -: Септември 26, 2011, 08:40:15 pm »
Здравей Стелла имам отново един въпрос: Ще ме потърси ли В. тази седмица

Извинявам се, че толкова често пускам въпроси и благодаря предварително за всички отговори

По-скоро ти си нетърпеливата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1665 -: Септември 26, 2011, 08:41:21 pm »
Въпросът ми е: да остана ли с Х (струва ли си или връзката вече е изчерпана)? Напоследък е доста трудно между нас...като че ли още има чувства, но и се изморихме. Моля ви за отговор момичета, това е хорара...благодаря!

сигнификаторът ти е ретрограден, така че не е време да вземаш сериозни решения. Отложи решението до края на годината.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1666 -: Септември 26, 2011, 08:50:43 pm »
МИРАБЕЛЛА датата е 25,09,2011 час 22,45 да видим накъде вървят нещата към край или временна криза?хорарен въпрос

Твоят сигнификатор е в критичен градус, макар да е на трон. Луната пренася светлина между вашите сигнификатори. По-скоро ти си тази, която има чувството, че връзката не се развива. Неговият сигнификатор е регрограден. мисля, че твоята гледна точна към ситуацията ще се проясни с навлизането на меркурий във Везни, а в края на годината и неговият управител става директен. МИСЛЯ, ЧЕ НЕ СИ МНОГО ВДЪХНОВЕНА ОТ ТОЗИ ЧОВЕК. Питаш за връзка, а луната е в 4-ти дом и твоят личен сигнификатор не е в дом на взаимоотношенията. Отговори си на въпроса какво търсиш при този човек.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1667 -: Септември 27, 2011, 11:37:26 am »
 Здравейте, малко съм затруднена как да формулирам въпроса си :-[
Имам предложение за нова работа, още не знам много подробности но може би правилния въпрос е:
Подходящо ли е да си сменя работата ?
  Благодаря предварително  :wub:

п.с. Сбърках темата, надявам се не е голям проблем   :57:
« Последна редакция: Септември 27, 2011, 11:42:20 am от Deter »
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

« Отговор #1668 -: Септември 27, 2011, 03:41:22 pm »
Детер, картата е нерадикална (твърде ранен АС, Луната е изгорена от Слънцето). Мисля, че картата отразява затруднението, за което говориш, че си изпитвала при формулирането на въпроса. Макар че така формулиран, е съвсем добре. Може би би било по-добре да си дадеш още време за размисъл преди да зададеш въпроса си отново, ако разбира се, желаеш това.

« Отговор #1669 -: Септември 27, 2011, 07:51:21 pm »
Да дам обратна връзка по хорара, който пуснах по-напред.

Та...интуицията ми се оказа права. Той си задява фусти, ама имал работа, било му много напрегнато и тем подобни елементарни лъжи. Питах го директно дали да го оставя, защото не обичам да досаждам, а така усетих ситуацията и с право. Явно ме е излъгал, по навик сигурно. :angry: Може ли да са толкова елементарни мъжете, а аз се притесних, че му е трудно и не знам-какво-си още. Взех проблемите му присърце. Само ме лъжат, ей...Поне разбрах, че се измъчвах.
« Последна редакция: Септември 27, 2011, 09:19:00 pm от Provocatrice »

« Отговор #1670 -: Септември 27, 2011, 08:04:34 pm »
Благодаря и на двете :))) И двете сте прави  :wub:
Да, нетърпелива съм и знам, че това няма да доведе до нищо добро.
Иначе да като , че ли го няма първоначалния ентусиазъм от негова страна и най верочтно аз ще направя първата крачка, макар да не ми се иска

Как се тълува изгарянето на венера от слънце и плутон в неговия първи дом :)

« Отговор #1671 -: Септември 27, 2011, 08:16:33 pm »
Съжалявам, Provocatrice. Добре е, че знаеш истината, разбирам, че боли. И мен са ме разигравали по подобен начин. Пожелавам ти в най-скоро време да срещнеш мъж на място!

Изпепеляваща, Венера не е изгорена в твоята карта, под лъчите на Слънцето е. Меркурий може да се счита за изгорен, а може и не - зависи дали се отчита за изгаряне съвпад, когато Слънцето е вече в следващия знак. Изгорен управител мисля, че може да се тълкува като човек, който се измъчва от нещо (може би от това, което символизира Слънцето в картата), може да е човек, който няма достъп до цялата информация, не вижда и не преценява добре събитията и обстановката около него, затваря си очите.
Плутон в неговия 1-ви дом се отнася до неговото моментно състояние. Може да е символ на силни емоции, безпокойство, напрежение. Според мен би могъл и да се свърже с другите аналогии по 8-ми дом като напр. ревност, силна сексуалност, манипулации, трансформации и т.н.

« Отговор #1672 -: Септември 27, 2011, 08:40:42 pm »
Благодаря Мирабелла,  :blink:

моето състояние доста точно се описва от изгорен меркурий и това, което ти си ми описала.
Относно неговото не знам със сигурност, но мисля, че по скоро описаното по 8-ми дом.

Някак си доколкото го познавам и ...така ги усещам нещата май ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #1673 -: Септември 27, 2011, 08:58:18 pm »
Здравейте, малко съм затруднена как да формулирам въпроса си :-[
Имам предложение за нова работа, още не знам много подробности но може би правилния въпрос е:
Подходящо ли е да си сменя работата ?
  Благодаря предварително  :wub:

п.с. Сбърках темата, надявам се не е голям проблем   :57:

Няма да си смениш работата. Твоят сигнификатор е в 6-ти дом - настоящата ти работа.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1674 -: Септември 28, 2011, 12:08:46 pm »
Решила съм да запиша детето на седмична детска градина, и в момента е първа в списъка на чакащите. Да ви кажа, че баща ѝ е против. Аз иначе за себе си съм го решила, но има фактор не зависещ от мен - списъка на чакащите.
Затова пускам един  хорар по върпоса, а именно, ще приемат ли Маги в седмичната градина и ако да, как ще се отрази това на нея и атмосферата в къщи.
Много ми е належащо...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1675 -: Септември 28, 2011, 12:19:35 pm »
Детер, картата е нерадикална (твърде ранен АС, Луната е изгорена от Слънцето). Мисля, че картата отразява затруднението, за което говориш, че си изпитвала при формулирането на въпроса. Макар че така формулиран, е съвсем добре. Може би би било по-добре да си дадеш още време за размисъл преди да зададеш въпроса си отново, ако разбира се, желаеш това.
Mirabella, благодаря ти  :58:
Определено ще направя нова карта, явно сега не е точния момент  :blink:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1676 -: Септември 28, 2011, 12:37:21 pm »
ще приемат ли Маги в седмичната градина и ако да, как ще се отрази това на нея и атмосферата в къщи.

Да, ще я приемат и ще й се отрази тежко. Тъй като върхът на пети е граничен, по-разумно е да приемем, че Маги е Венера - предстои й непосредствен съвпад със Сатурн, а след това - изгаряне. Изгарянето можем и да го преглътнем, защото Слънце е управител на нейния пети. Атмосферата вкъщи ще да е взривоопасна, огън и жупел - с Уран на ІС и управител, Марс в осми, в Лъв, с паднал и ъглов диспозитор.
Съвсем ли нямаш друг вариант?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1677 -: Септември 28, 2011, 12:47:58 pm »
ще приемат ли Маги в седмичната градина и ако да, как ще се отрази това на нея и атмосферата в къщи.

Да, ще я приемат и ще й се отрази тежко. Тъй като върхът на пети е граничен, по-разумно е да приемем, че Маги е Венера - предстои й непосредствен съвпад със Сатурн, а след това - изгаряне. Изгарянето можем и да го преглътнем, защото Слънце е управител на нейния пети. Атмосферата вкъщи ще да е взривоопасна, огън и жупел - с Уран на ІС и управител, Марс в осми, в Лъв, с паднал и ъглов диспозитор.
Съвсем ли нямаш друг вариант?

Ми май нямам, имам много учене и работа, а баща ѝ не я поема когато трябва да се съсредоточа и да чета. 
Незнам, но клоко по-тежко ще ми се отрази на мен като си изпусна реализацията ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1678 -: Септември 28, 2011, 12:58:09 pm »
А баща й да наеме детегледачка, за да я прибира вечер у вас и да я занимава, докато ти се занимаваш?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1679 -: Септември 28, 2011, 01:01:39 pm »
Ще успея ли да спра цигарите?
На няколко пъти съм опитвала, за жалост - не се получи, за това сега реших да пусна хорар.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх