Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206924 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2220 -: Януари 15, 2012, 06:24:09 pm »
Здравейте отново  :blink: Мога ли да задам още един въпрос, разбира се, ако ви е удобно да ми отговорите  :blink:
Сестра ми (Станимира) ще започне ли нова работа до края на месеца? 19:07, 15.01.2012 гр.София

*

Stella

• 7765
« Отговор #2221 -: Януари 15, 2012, 06:32:16 pm »
Здравейте отново  :blink: Мога ли да задам още един въпрос, разбира се, ако ви е удобно да ми отговорите  :blink:
Сестра ми (Станимира) ще започне ли нова работа до края на месеца? 19:07, 15.01.2012 гр.София

Здравей! А тя има ли друга работа в момента? 
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2222 -: Януари 15, 2012, 06:40:43 pm »

Да, работи като барманка в момента, но иска да я смени

*

Stella

• 7765
« Отговор #2223 -: Януари 15, 2012, 06:51:33 pm »

Мисля, че има шанс да я смени. сестра ти и новата и работа се управляват от една и съща планета. Само, че е рано още - Венера е силна, но е в началните градуси на знака.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2224 -: Януари 15, 2012, 07:09:10 pm »

Мисля, че има шанс да я смени. сестра ти и новата и работа се управляват от една и съща планета. Само, че е рано още - Венера е силна, но е в началните градуси на знака.
Благодаря много, като има равитие ще пиша  :blink:

*

dI8

• 6
« Отговор #2225 -: Януари 16, 2012, 08:09:45 am »
Да предприема ли ин витро?
10:23
софия
11.01.2012

Не знам дали правилно съм задала въпроса? Благодаря предварително!

Съгласно тази карта, не е сега момента. Луната - управител на 5 дом излиза от квадратура с господаря на асцендента.  :wub:

Стела, много ти благодаря за отговора. :wub: А, може ли да попитам /тъй като въобще не съм запозната/ може ли да се предвиди кога ще е подходящо или след време трябва пак да задам въпроса. Още веднъж много благодаря.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2226 -: Януари 16, 2012, 11:12:08 am »
А, може ли да попитам /тъй като въобще не съм запозната/ може ли да се предвиди кога ще е подходящо или след време трябва пак да задам въпроса.

За задаване на хорарен въпрос не може да се каже кога е подходящо, защото хорарната карта отразява моментната ситуация и възможностите за нейното развитие в по-краткосрочен план. А отговорът зависи от момента на задаване на въпроса.

Но има и други начини за определяне на по-благопиятните периоди за зачеване, вкл. и ин витро.
Тези периоди зависят от наталната (рождена) карта - дата, час и място на раждане.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2227 -: Януари 16, 2012, 05:26:24 pm »
Да предприема ли ин витро?
10:23
софия
11.01.2012

Не знам дали правилно съм задала въпроса? Благодаря предварително!

Съгласно тази карта, не е сега момента. Луната - управител на 5 дом излиза от квадратура с господаря на асцендента.  :wub:

Стела, много ти благодаря за отговора. :wub: А, може ли да попитам /тъй като въобще не съм запозната/ може ли да се предвиди кога ще е подходящо или след време трябва пак да задам въпроса. Още веднъж много благодаря.

Да, може да се каже кога е подходящо-когато фазовият ти лунар се доближава максимално до физиологичния ти цикъл. Даже съм чувала, че хората изкуствено си предизвикват  овулация (има такива средства и начини) за да доближат двата календара. Става дума за метода на д-р Йоткер - чехски гинеколог и астролог, който чрез множество изследвания е установил, че фертилността на жената е най-висока, когато разстоянието между Слънцето и Луната в момента на зачеването е такова, каквото е било в нейната рождена карта. Има около 12-13 такива фертилни дни в годината - всеки месец. На сайта astro.com като се регистрираш и си въведеш рождените данни, можеш да си направиш фертилния календар за колкото години напред си поискаш.
« Последна редакция: Януари 16, 2012, 05:30:33 pm от Stella »

« Отговор #2228 -: Януари 16, 2012, 05:50:02 pm »
Здравейте отново :). Вчера ми хрумна една идея да си пробвам и аз късмета ;D и да се явя на един кастинг който започва само след 2 дни. Все още се колебая...та, въпроса ми е струва ли си да се явя и ако да, ще успея ли ?

« Отговор #2229 -: Януари 16, 2012, 05:53:48 pm »
16.12.2011 19:22 Русе
въпроса е зададен отдавна, писах в един чуждестранен форум, но не ми отговориха (може би заради това че луната е в края на знак)
та, въпроса бе "ще получа ли стипендия"
не разбирам от хорарна астрология, но забелязах, че има 8 градуса между марс и луна, което означава че след 8 седмици ще разбера отговора на въпроса...все пак ще съм много благодарен ако ме просветлите какво виждате

« Отговор #2230 -: Януари 16, 2012, 06:10:39 pm »
Здравейте отново :). Вчера ми хрумна една идея да си пробвам и аз късмета ;D и да се явя на един кастинг който започва само след 2 дни. Все още се колебая...та, въпроса ми е струва ли си да се явя и ако да, ще успея ли ?

На този кастинг и аз исках да ходя (ако говорим за същия), но бях на работа днес. А и не бях подготвена. ;D

Интересно защо Слънцето (твоят управител) е в 6-ти дом. По-добре би пасвало в 5-ти, според мен. Луната е в ранен градус, а и е на изгорения път. Възможно е да променяш няколко пъти решението си по въпроса. Добрата новина е, че Луната ще направи тригон с управителя на 10-тия ти дом (успеха) Венера и с твоя първи управител Слънцето. Венера също ще направи благоприятен аспект със Слънцето. На Слънцето му предстои квадратура със Сатурн (който е мунданен управител на 10-ти дом ). Също Сатурн може да бъде приет и за управител на журито, тъй като управлява 7-мия ти дом. Може би журито е доста консервативно, критично или ти не отделяш достатъчно време за подготовка. Само този аспект ме притеснява. Ако не беше този квадрат, щях да кажа твърдо "да". Успех от мен!
« Последна редакция: Януари 16, 2012, 06:23:36 pm от Mirabella »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #2231 -: Януари 16, 2012, 06:15:01 pm »
" 16.12.2011 19:22 Русе
----------------------------------------
Не са ти отговорили, защото не Луната е в края на знака,
а Асцендента е в края на знака.
Хорара е доста стар, почакай още малко и задай отново
въпроса, като го преформулираш малко и непременно
трябват някой уточнения
Естествени минерали и амулети

« Отговор #2232 -: Януари 16, 2012, 06:19:55 pm »
въпроса е зададен отдавна, писах в един чуждестранен форум, но не ми отговориха (може би заради това че луната е в края на знак)
не разбирам от хорарна астрология, но забелязах, че има 8 градуса между марс и луна, което означава че след 8 седмици ще разбера отговора на въпроса...все пак ще съм много благодарен ако ме просветлите какво виждате

Ето картата на въпроса ти. Луната не е в края на знака. Обаче Асцендентът е в края на знака (последен градус), което по класическите правила превръща картата в нерадикална. Възможно е въпросът вече да е бил предрешен преди да си го задал. Има индикации и за "да", и за "не", но с този градус на Асцендента ми е трудно да претегля. Но при сходяща квадратура между светилата, е трудно да кажа "да". Moonlady е права - задай въпроса си отново.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2233 -: Януари 16, 2012, 06:22:33 pm »

Здравей, Иван! Асцендентът е в късен градус, което може да значи, че са направени вече някакви стъпки по въпроса или че решението вече е ясно, макар не е известно на питащия. Стипендията е парична награда и аз я гледам по 5-ти дом. Ако Ракът изгрява, то луната управлява питащия и тя излиза от тригон с Юпитер, но Юпитер е ретрограден - ще има забавяне. Ако Слънцето управлява питащия - то е в 5-ти дом, което означава - да. Притеснява ме квадратът на слънцето с луната и съвпадът на луната с Марс, който е малефик. Не мога сда кажа категорично. Този въпрос ме затрудни, заради късния асцендент. По принцип такава карта е нерадикална.

« Отговор #2234 -: Януари 16, 2012, 06:44:18 pm »

На този кастинг и аз исках да ходя (ако говорим за същия), но бях на работа днес. А и не бях подготвена. ;D

Интересно защо Слънцето (твоят управител) е в 6-ти дом. По-добре би пасвало в 5-ти, според мен. Луната е в ранен градус, а и е на изгорения път. Възможно е да променяш няколко пъти решението си по въпроса. Добрата новина е, че Луната ще направи тригон с управителя на 10-тия ти дом (успеха) Венера и с твоя първи управител Слънцето. Венера също ще направи благоприятен аспект със Слънцето. На Слънцето му предстои квадратура със Сатурн (който е мунданен управител на 10-ти дом ). Също Сатурн може да бъде приет и за управител на журито, тъй като управлява 7-мия ти дом. Може би журито е доста консервативно, критично или ти не отделяш достатъчно време за подготовка. Само този аспект ме притеснява. Ако не беше този квадрат, щях да кажа твърдо "да". Успех от мен!

Кастинга е за новото реалити на БНТ което търси лица за нов сериал :blink:. Още не съм се записала, но това става лесно и да, промених решението си вече няколко пъти. Журито не се и съмнявам, че ще бъде критично, а и аз наистина не съм се подготвила. Може би първо трябваше да се подготвя преди да задам въпроса ?

« Отговор #2235 -: Януари 16, 2012, 06:56:59 pm »
Да, за същия кастинг говоря и аз. И на място можеш да се запишеш, предполагам (но не съм сигурна). Подготви се и се яви, ако имаш възможност. Какво имаш да губиш?

« Отговор #2236 -: Януари 16, 2012, 08:15:12 pm »
Ще се явя, ако не се успя ;D !

*

Stella

• 7765
« Отговор #2237 -: Януари 16, 2012, 09:04:50 pm »
Ще се явя, ако не се успя ;D !

А, браво! Ако трябва ще цаниш цяла армия наемници да те събуди!
Човек като има желание, намира начин. ;)

« Отговор #2238 -: Януари 16, 2012, 09:33:03 pm »
Има ли любовни отношения с друга жена? София, 22.33 ч.

« Отговор #2239 -: Януари 16, 2012, 09:37:55 pm »
Има ли любовни отношения с друга жена? София, 22.33 ч.

Ето картата

I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.