Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205029 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2720 -: Февруари 24, 2012, 12:58:12 pm »
Луната е без курс. Освен това той се управлява от нея, а тя е най-бързата планета. няма как да очаква крачка от един Сатурн, който е по-тежък. Няма аспект между Луната и Сатурн.

Ако разгледаме третите ви домове, твоят се управлява от ретрограден Марс, а неговият от заточена Венера. В същото време Венера не е добре поставена в знака на Марс. Ретроградието на твоя Марс може да означава, че ти искаш да подновиш контакта, но ми се струва, че няма да се получи добре. той не е настроен за контакти с тази заточена венера.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2721 -: Февруари 24, 2012, 01:15:26 pm »
Благодаря за отговора Стела, това тълкуване променя нещата.
И вярно че може ретрограден управител на 3ти дом да говори за желание да се поднови нещо старо.. връшане назад. Не ми хрумна тази възможност  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #2722 -: Февруари 24, 2012, 01:32:19 pm »
И аз мисля като стела, с едно допълнение-дори и той да ти пише мейл, от сорта - да си останем приятели - да не се хващаш на въдицата.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2723 -: Февруари 24, 2012, 01:33:26 pm »
Стела-какво мислиш-все пак 3-ти дом, ретроградни-може и при него да се получи импулс за връщане?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2724 -: Февруари 24, 2012, 01:36:44 pm »
И вярно че може ретрограден управител на 3ти дом да говори за желание да се поднови нещо старо.. връшане назад. Не ми хрумна тази възможност  :blink:
Освен това и твоя упр. сатурн също е ретро и в негвия 3-ти дом, което говори за желанието за подновяване на контакта.
Неговия сигн.луната е в третия ти дом и първия аспект, който ще направи е съвпад с уран пак в 3ти дом /ако не греша/. Да не те изненада той с обаждане...
Не мисля, че ти ще се решиш да го потърсиш за сега.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2725 -: Февруари 24, 2012, 01:51:58 pm »
И аз мисля като стела, с едно допълнение-дори и той да ти пише мейл, от сорта - да си останем приятели - да не се хващаш на въдицата.
Абе да знаеш.. и аз имам такова едно усещане... хич неща да му се връзвам. Имам чувството, че ако ми пише или потърси, ще е просто защото му липсва внимание.. може и да греша.

Стела-какво мислиш-все пак 3-ти дом, ретроградни-може и при него да се получи импулс за връщане?
Какво имаш в предвид? Неговите сигнификатори не са ретро...  :unsure: Макар и в мой 3ти дом.

Освен това и твоя упр. сатурн също е ретро и в негвия 3-ти дом, което говори за желанието за подновяване на контакта.
Неговия сигн.луната е в третия ти дом и първия аспект, който ще направи е съвпад с уран пак в 3ти дом /ако не греша/. Да не те изненада той с обаждане...
Не мисля, че ти ще се решиш да го потърсиш за сега.

Хмм.. интересно, преди време Diyana ми беше казала, по друг хорар.. отново за същия човек, че е възможно да ме изненада.. и че щял да ме потърси до 2 дни или 2 седмици... но в интерес на истината минаха три седмици и няма такова развитие за сега ;D
Аз също не мисля, че ще го потърся към този момент.. макар да имам някакъв порив, но не бих.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2726 -: Февруари 24, 2012, 01:57:34 pm »
Права си-неговия не е-що съм гледала марса?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2727 -: Февруари 24, 2012, 02:17:08 pm »
Само още един въпрос, който ме вълнува... че да разкрия мистерията относно този мъж.  :rolleyes:
Питах дали все още изпитва нещо към мен.. пак по име.
Нещо чак не ми се вярва на тълкуването ми по тая карта..

Мой сигн Юпитер, на трон в знака на неговия сигн. Мерк. Както и мой упр. на 5ти на трон в знака на негов 5ти...
Хмм, аз съм доста подозрителна и недоверчива, и се чудя дали това по-скоро означава, че аз се чувствам добре поставена при него? От колкото че той ме оценява много, и поставя на трон..
Вие как мислите?  :rolleyes:

« Отговор #2728 -: Февруари 24, 2012, 02:50:35 pm »
Тук по втората карта всичко си изглежда ОК. Момчето си "плува" в твои води. Неговият сигнификатор Меркурий се намира в знака на твоя Юпитер. Обича си те, поне така би трябвало да бъде. По-скоро ти не показваш голямо въодушевление. Но и ти си имаш към него повече от симпатия - Юпитер е само във фас на Меркурий, но е в смесена рецепция с Луната (въпроса), т.е. държиш на въпроса (на чувствата му), а и Луната е в апликиращ съвпад с Меркурий (идваш към него). Меркурий не се чувства уютно в Риби, т.к. там е заточен. "Заточила" си го момчето значи, оставила си го сам да се спасява, а той не умее да плува. :P Шегувам се.

Чувствата си ли не изрязява към теб както би ти се искало? Ретро Сатурн в 5-тия му дом и У5 Венера в заточение по знак.

Бях писала едни локуми и по предния ти хорар, но компа заби и всичко изчезна. На кратко - по предния хорар не видях комуникативна активност помежду ви в момента. Всеки чака другия.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2729 -: Февруари 24, 2012, 07:41:14 pm »
здравейте тук и от мен!

Въпроса ми е ще ме потърси ли скоро и ще подновим ли комуникацията си.

Благодаря ви, момичета! :blink:

http://prikachi.com/images/403/4443403D.gif

"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Stella

• 7765
« Отговор #2730 -: Февруари 24, 2012, 07:56:34 pm »
здравейте тук и от мен!

Въпроса ми е ще ме потърси ли скоро и ще подновим ли комуникацията си.

Благодаря ви, момичета! :blink:

http://prikachi.com/images/403/4443403D.gif

картата е нерадикална - късен асцендента. но понеже аз така и така заобикалям някои правила, ще ти кажа, че няма връзка между вашите сигнификатори, нито между господарите на 3-тите ви домове, което означава НЕ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2731 -: Февруари 24, 2012, 08:03:32 pm »
мерси стела! :blink:

Вижда ли се в тази карта това, че човека ме е оставил зад гърба си и няма шанс за подновяване на нещата...или това е друг въпрос, за чийто отговор е добре да се построи друга карта?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2732 -: Февруари 24, 2012, 09:45:21 pm »
Тук по втората карта всичко си изглежда ОК. Момчето си "плува" в твои води. Неговият сигнификатор Меркурий се намира в знака на твоя Юпитер. Обича си те, поне така би трябвало да бъде. По-скоро ти не показваш голямо въодушевление. Но и ти си имаш към него повече от симпатия - Юпитер е само във фас на Меркурий, но е в смесена рецепция с Луната (въпроса), т.е. държиш на въпроса (на чувствата му), а и Луната е в апликиращ съвпад с Меркурий (идваш към него). Меркурий не се чувства уютно в Риби, т.к. там е заточен. "Заточила" си го момчето значи, оставила си го сам да се спасява, а той не умее да плува. :P Шегувам се.

Чувствата си ли не изрязява към теб както би ти се искало? Ретро Сатурн в 5-тия му дом и У5 Венера в заточение по знак.

Бях писала едни локуми и по предния ти хорар, но компа заби и всичко изчезна. На кратко - по предния хорар не видях комуникативна активност помежду ви в момента. Всеки чака другия.

Мерси Мирабела! Накара ме да се усмихна!  :blink: Поне една карта с него да ми излезе ОК..  ;D
Малко не ми се вярва да си ме обича.. Сигурно аз не показвам голямо въодъшевление, защото съм скептично настроена към въпроса и към него, сигурно за това той е в падение в знака на моя упр. Но определено все още имам симпатии към него... май май самия въпрос ме вълнува повече. Нямам идея защо съм го заточила... може би от обстоятелствата..  :-\ И определено не бих казала, че си изразява чувствата ако има такива. Сигурно има причини.
Малко неясна работа, както и за предния хорар... ама ще видим. Дано разбера в крайна сметка как стоят нещата  :blink: Че и да си обясня напълно хорарите..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2733 -: Февруари 25, 2012, 04:31:00 pm »
Момичета, от известно време се виждам с един мъж. Въпросът е ще имаме ли сериозна връзка с Х.?

« Отговор #2734 -: Февруари 25, 2012, 04:55:30 pm »
Мммм, картата е малко нерадикална. Ранен градус на АС може да означава, че задаваш въпроса твърде рано, т.е. че нещата могат да се развият в посока, която да промени нагласата ти по въпроса.

Липсва сходящ аспект между твоя управител Меркурий и неговия Юпитер. Също липсва връзка между Луната (втория ти управител) и Юпитер. Мисля, че в картата има предпоставки за приятни физически преживявания (you know what I mean) - Луна в съвпад с Венера в 8-мия ти дом. Обаче не знам дали той се стреми към сериозна връзка. Управителят му Юпитер екзалтира Луната и е във фас на Меркурий - бих казала, че те харесва, проявява интерес. Заради положението му в 3-тия му дом (твой 9-ти) може да си пада по по-отворени връзки (или просто се намира далеч от теб в чисто географски смисъл).

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2735 -: Февруари 25, 2012, 07:36:51 pm »
Ако може да ми дадете категоричен отговор на въпроса: Ще спечеля ли конкурса, в който се включих днес? Наградата е пътуване...в Лондон. Ам, да. Понеже конкуренцията е силна, иска ми се да знам дали имам шанс и дали да си губя времето да събирам гласове. С гласуване е. ;> Благодаря предварително!  :wub:

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2736 -: Февруари 25, 2012, 07:46:49 pm »
Ако може да ми дадете категоричен отговор на въпроса: Ще спечеля ли конкурса, в който се включих днес? Наградата е пътуване...в Лондон. Ам, да. Понеже конкуренцията е силна, иска ми се да знам дали имам шанс и дали да си губя времето да събирам гласове. С гласуване е. ;> Благодаря предварително!  :wub:

Ти се управляваш от заточена Венера, която е ъглова, т.е. силна по дом, но последният аспект на Луната и Венера е опозиция с малефик - Сатурн, а той управлява 5-ти дом на наградите. Мисля, че няма да спечелиш наградата. но ти не ми вярвай, както казва Мирабела. По-добре се увери сама, като доведеш това дело докрай.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2737 -: Февруари 25, 2012, 07:56:32 pm »
Ти се управляваш от заточена Венера, която е ъглова, т.е. силна по дом, но последният аспект на Луната и Венера е опозиция с малефик - Сатурн, а той управлява 5-ти дом на наградите. Мисля, че няма да спечелиш наградата. но ти не ми вярвай, както казва Мирабела. По-добре се увери сама, като доведеш това дело докрай.

Благодаря за отговора, Стела! :) Другата седмица приключва конкурсът, така че ще споделя резултата.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #2738 -: Февруари 25, 2012, 08:31:23 pm »
Пожелавам ти да грабнеш наградата и да й се насладиш после. Спомням си от предните ти постове, че имаш успех в такива начинания. ;)

Съвпадът между управителя ти Венера и този на 10-тия ти дом на успеха, а и на въпроса (Луната) е много екстра в този случай. Притесняват ме две неща. Първо, заточеното положение на Венера по знак, докато Марс (конкуренцията) изглежда в малко по-добра позиция (по знак поне). Второ, последният аспект на Луната и Венера е опозиция със Сатурн. Сатурн управлява успеха на конкуранцията като 10-ти от 7-ми и е екзалтиран по знак. Сякаш техните карти изглеждат по-силни, макар че липсва връзка между Марс и Сатурн. Но Луната е в знак на Марс - изглежда сякаш обстоятелствата облагодетелстват тях.

Тази работа с гласуванията е като Евровизия - нагласена. Който има повече хора да гласуват за него, ще спечели.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2739 -: Февруари 25, 2012, 11:27:06 pm »
Харесах си страхотно котенце от една обява. Не знам обаче, дали жената вече не го е дала, а по това време, няма как да звънна  ;D Въпросът ми е - Ще взема ли котето? Още утре ще дам обратна връзка.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх