Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206630 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3800 -: Май 15, 2012, 03:52:44 pm »

Ако не е прекалено нахално имам още един въпрос свързан с него.. - Ще се срещнем ли някога отново с (назован по име)?

Ще се срещнете - У7 клони към съвпад с У1, а Меркурий е във взаимна рецепция с Венера.
Луната пренася светлина между вашите сигнификатори.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #3801 -: Май 15, 2012, 04:30:15 pm »
Здравейте, може ли един въпрос и от мен - (назован по име) спомня ли си за мен? Благодаря

Благодаря, Мирабела и Стела за вниманието. Напълно възможно да ме е забравил, става въпрос за човек, с който преди години се харесвахме, но така се стекоха обстоятелствата, че пътищата ни се разделиха.

Ако не е прекалено нахално имам още един въпрос свързан с него.. - Ще се срещнем ли някога отново с (назован по име)?

Гледам първата карта, тъй като според повечето хорарни астролози тя съдържа цялата информация. Не знам дали хорарната астрология може да отговаря на въпроси с "някога". Тъй като картата действа в рамките на 3-6 месеца, би трябвало да отговаря за този период. В първата ти карта мисля, че има предпоставки за предстояща комуникация (сходящ съвпад между управителите на 3-тите ви домове, Луна клони към секстил с неговия У3 Юпитер, пренасяйки светлина от твоя У3 Меркурий), но не виждам предпоставки за подновяване на взаимоотношенията ви (липсва сходящ мажорен аспект между Луна и Сатурн). Без да се опитвам да сугестирам нещо - възнамеряваш ли да го търсиш? Картата ми се струва, че отразява такива намерения от твоя страна. Може и да греша.

Благодаря отново и на двете ви.  :-[ Ако успеем да се срещнем, ще бъде приятен спомен от миналото.
Може би не съм задала правилно въпроса си. С този човек не сме се виждали години, както и вече нямам негови координати, така че и да искам нямам възможност да го потърся. Надявам се на случайността....
За хорарната астрология има ли значение, че човекът е "бивш", ако мога така да го нарека?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3802 -: Май 15, 2012, 04:59:41 pm »
Ами, ти си го нарекла по име, затова го търсим по 7 дом. Но хорарът убедително казва, че един ден ще се срещнете (и двата ви сигнификатора се управлявате от една и съща планета - Венера, все още има чувства. Венера скоро ще стане ретро - по ретро Венера хората се замислят за стари любови) И най-вече, той ще те потърси или ще дойде при тебе. Няма да бъде скоро обаче, защото сигнификаторите ви са във фиксирани знаци. Непременно да дадеш обратна връзка по този хорар.
« Последна редакция: Май 15, 2012, 05:04:28 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #3803 -: Май 15, 2012, 07:09:05 pm »
Ами, ти си го нарекла по име, затова го търсим по 7 дом. Но хорарът убедително казва, че един ден ще се срещнете (и двата ви сигнификатора се управлявате от една и съща планета - Венера, все още има чувства. Венера скоро ще стане ретро - по ретро Венера хората се замислят за стари любови) И най-вече, той ще те потърси или ще дойде при тебе. Няма да бъде скоро обаче, защото сигнификаторите ви са във фиксирани знаци. Непременно да дадеш обратна връзка по този хорар.

Стела, обещавам, че ще дам обратна връзка. Нали действието на хорара е три месеца? Ще изчакам да видя какво ще се случи.. Наистина много ще се радвам ако успеем да се видим - това моята любов действително от пръв поглед.

« Отговор #3804 -: Май 15, 2012, 07:09:32 pm »
Стела и Мирабела,благодаря ви :wub:.И аз това видях,но нещо ме притесни опозицията Марс-Хирон по оста 3/9,а не знам каква роля играе Хирон в хорарната астрология.Изпита ми е последен за този семестър и ми е важен.Утре ще дам обратна връзка и дано сте прави  :blink:

« Отговор #3805 -: Май 15, 2012, 07:33:06 pm »
Здравейте,днес получих "новина",която ме "зарадва"...Преди време станах поръчител на приятелка..Пътищата ни се разделиха,  живея от няколко години в Испания,и едва от месец съм си в Родината,и то за няколко месеца-до края на лятото.как да знам,че тя от година и нещо не си плащала заема,по скайп говори едно,тука се оказва друго..И днес получавам писмо за изискуемост  :-X.утре ме чака среща за разсрочване.Уж и длъжницата щяла да идва-но щом е стигнало до там-не мога да и вярвам. :-X.
"Ще се споразумеем ли с кредиторите"това е въпросът....
предварителна благодарност за отделеното време дами

« Отговор #3806 -: Май 15, 2012, 08:02:20 pm »
Съжалявам за проблемите ти, Любопитка. Луната е без курс, но между твоя управител Марс и нейния управител Меркурий (който е и управител на 8-мия дом - банката) има разходящ тригон. Би трябвало каквото се сте разбрали, да остане в сила. Но Меркурий е в знак на заточение на Марс - тази приятелка не мисли изобщо за теб, когато прави нещо.

« Отговор #3807 -: Май 15, 2012, 08:20:20 pm »
благодаря Мирабела,ами не мисли-аз дори допускам,че утре няма да дойде на срещата,тя има още един заем-първичен,и затова за този и трябваше поръчител,ако и другия е в просрочие-ще поема изплащането..сумата не ми е посилна за внасяне накуп,но разсрочена,няма да ми е проблем ...нищо не сме се разбрали,днес получих писмото...дано проявят разбиране и желание за разсрочване, като се обадих,веднага след получаването,предложиха рефинанс...дано стане.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3808 -: Май 15, 2012, 08:32:28 pm »

Стела, обещавам, че ще дам обратна връзка. Нали действието на хорара е три месеца? Ще изчакам да видя какво ще се случи.. Наистина много ще се радвам ако успеем да се видим - това моята любов действително от пръв поглед.

Заблуда!!! Действието на хорара е от един до три месеца, ако няма промяна в обстоятелствата. Ако обаче има промяна в обстоятелствата, можеш да зададеш същия въпрос отново. Например: научила си, че този човек живее на определено място и имате общи познати, които могат да ви свържат.

Освен това, тука не говорим за месеци, тука може да става дума и за години, понеже вашите управители са във фисиран знак.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3809 -: Май 15, 2012, 08:35:12 pm »
Здравейте,днес получих "новина",която ме "зарадва"...Преди време станах поръчител на приятелка..Пътищата ни се разделиха,  живея от няколко години в Испания,и едва от месец съм си в Родината,и то за няколко месеца-до края на лятото.как да знам,че тя от година и нещо не си плащала заема,по скайп говори едно,тука се оказва друго..И днес получавам писмо за изискуемост  :-X.утре ме чака среща за разсрочване.Уж и длъжницата щяла да идва-но щом е стигнало до там-не мога да и вярвам. :-X.
"Ще се споразумеем ли с кредиторите"това е въпросът....
предварителна благодарност за отделеното време дами

За голямо съжаление, не мога да кажа нищо по-различно от това, което е казала Мирабела.  :-[

« Отговор #3810 -: Май 15, 2012, 08:41:17 pm »
благодаря за вниманието Стела,стискайте палци моля,утре ще дам обратна връзка,и може би ще здам въпрос отново-тъй като обстоятелствата със сигурност ще претърпят промени -поне ще знам тя какво смята да прави,и да се готвя ли аз да поемам финансовата тежест.

« Отговор #3811 -: Май 16, 2012, 08:55:45 am »
здравейте-да дам обратна връзка по въпроса за задължението-положението остава такова каквото е-срещата се отлага ,днес развитие няма да има.Обаче настъпи промяна в обстоятелствата,оказва се ,че по заема има изпълнителен лист :-X,както и след разговор с кредитополучателката ми стана ясно,че тя няма намерение да изплаща каквото и да е.На нейно име няма нищо-дори и хладилника в тях е на мъжа и.Чух се със ЧСИ,по делото,изложих му фактите,тя е склонна при тези обстоятелства да разсрочи.Уговорих среща и с нея ,за утрешният ден-това стига ли да задам нов въпрос,или няма смисъл.Предварителни благодарности,и извинения ,че досаждам така често

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3812 -: Май 16, 2012, 09:19:58 am »
Зададох въпрос: Ще спечеля ли конкурса с награда пътуване до Испания? Гледам, че АСЦ е късен, което се тълкува, че си знам отговора, и че вече нещата не зависят от мен? Ще има 4-ма наградени от Бг, конкурсът приключи снощи и мисля, че спечелих едно от местата, но нищо не са обявили още. Ако се управлявам от Луната и тя е в 9-ти дом, да тълкувам ли това като ДА, въпреки че сключва някакви кофти аспекти?  :-\

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #3813 -: Май 16, 2012, 12:42:43 pm »
Дано е ДА, защото това ДА не успявам да го видя в картата. Ясно, че въпросът е за минало събитие, както си го задала в картата. Гледам положението на Луната по знак - без есенциални достойнства. Няма разходящи (но за протокола, и сходящи) хармонични връзки с У5 и У10 Марс. Марс по никакъв начин не демонстрира специални предпочитания към Луната. Всъщност Луната съвсем наскоро е сменила знака и все още не е завършила мажорен аспект. Сигурна ли си, че има развитие по въпроса? Дали действително вече са изтеглили имената на победителите?

« Отговор #3814 -: Май 16, 2012, 12:51:27 pm »
Здравейте , моля,  ако  може един бърз поглед -
Има ли сериозни намерения /отноство партньорство/ с мен , Х ? ...  много  ми  е  тайнствен  :unsure:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3815 -: Май 16, 2012, 12:56:57 pm »
Дано е ДА, защото това ДА не успявам да го видя в картата. Ясно, че въпросът е за минало събитие, както си го задала в картата. Гледам положението на Луната по знак - без есенциални достойнства. Няма разходящи (но за протокола, и сходящи) хармонични връзки с У5 и У10 Марс. Марс по никакъв начин не демонстрира специални предпочитания към Луната. Всъщност Луната съвсем наскоро е сменила знака и все още не е завършила мажорен аспект. Сигурна ли си, че има развитие по въпроса? Дали действително вече са изтеглили имената на победителите?

И аз може би малко се обърках, зададох въпроса и по двата начина - "спечелих ли и ще спечеля ли". Конкурсът беше до полунощ. Победителите ще са 4-ма - 2-ма с гласуване и 2-ма, избрани от жури. Аз реших да събирам гласове и към края на конкурса, а и в момента, аз имам най-много гласове, което ме прави финалист - един от 4-мата. Но все още не са обявили победителите, макар че обещават да бъде скоро. Не бързам да празнувам победа, имайки предвид лошия опит от минали конкурси, всичко може да се случи, може да решат да наградят друг, и пак да трябва да се разправям... Значи не виждаш ДА...  :-\ Мерси! Ще дам обратна връзка, щом получа новини. :)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #3816 -: Май 16, 2012, 01:56:27 pm »
Благодаря ви,най -вече за Миши..а онзи се надявам повече да не го видя-преупредих го че ще се обадя в полицията,той само кимна разбиращо и вечерта ми пусна влюбен смс-какви билни хора има :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #3817 -: Май 16, 2012, 02:07:12 pm »
здравейте-да дам обратна връзка по въпроса за задължението-положението остава такова каквото е-срещата се отлага ,днес развитие няма да има.Обаче настъпи промяна в обстоятелствата,оказва се ,че по заема има изпълнителен лист :-X,както и след разговор с кредитополучателката ми стана ясно,че тя няма намерение да изплаща каквото и да е.На нейно име няма нищо-дори и хладилника в тях е на мъжа и.Чух се със ЧСИ,по делото,изложих му фактите,тя е склонна при тези обстоятелства да разсрочи.Уговорих среща и с нея ,за утрешният ден-това стига ли да задам нов въпрос,или няма смисъл.Предварителни благодарности,и извинения ,че досаждам така често

Луната без курс за това говори - тя не е имала намерение, няма да има и сега. Съжалявам, мила, много гадно те е подвела тая персона. Как така няма да изплаща нищо? - егати паразитните същества!  :-X
Да, можеш да зададеш нов въпрос.

« Отговор #3818 -: Май 16, 2012, 02:25:30 pm »
Бихте ли отговорили на въпроса: Ще купи ли Х къщата У? Приемете за час на задаване на въпроса, часът на постването.
Извинявам се, че не слагам карта

« Отговор #3819 -: Май 16, 2012, 04:06:38 pm »
Стела,възползвам се щом може
"Ще се спогодя ли с ЧСИ утре"говоря за разсрочване на вноски и срок,които ме устройват.
Офф топик-пари се печелят,няма да фалирам,но ме е яд ,че ще плащам суми ,изхарчени на гърба на доверието ми и "приятелството".Да ми беше казала поне,че има трудности,щяхме да измислим нещо,щом съм и поръчителствала значи съм солидарен длъжник и трябва да бъда уведомявана,можехме поне разправиите и таксите по ЧСИ да спестим,а аз да науча с писмо....Не е и законово "бракувана",за да се счита,че мъжа и носи отговорност