Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206541 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4080 -: Юни 06, 2012, 05:57:47 pm »
момичета здравейте,бихте ли изказали мнение по хорара
"Ще пътувам ли в чужбина"
въпросът е за друг континент,уж вичко беше уредено,но сега има финасов проблем.Чакам едни пари,шансът обаче е малък да ги платят по проекта на време,и ако не ги получа....няма да пътувам,а тъкмо включих на приключенски дух :P

« Отговор #4081 -: Юни 06, 2012, 07:09:26 pm »
здравейте момичета...имам въпрос относно любим мъж.
"разговорът ни ли го държи така дистанциран от мен"
Преди време си спретнахме неприятен разговор,честно казано ,интуицията ми ме съветваше да не говоря с човека,но послушах съвет ,нещо ми подсказва,че на господина му е гузно да ме потърси,защото смята че съм уязвена,след казаното,а и май е доста обиден-аз не спестих хапливи забележки....Благодарна съм ви прадварително за изказаните по картата мнения

Възможно е. Марс (той) е в знака на падение на твоя управител Венера и в знак на заточение на твоя У3 (думите ти) Юпитер. Юпитер също заточва Марс - да, доста си го критикувала.
Като положителен аспект отбелязвам, че следващият аспект на Луната е тригон с Марс. Макар и да се чувстваш доста подтисната (Луната е заточена, Сатурн е в 1-вия ти дом), е възможно да подобрите малко взаимоотношенията си. Но надали ще е голямо подобрение засега, защото липсва сходящ (хармоничен) аспект между Венера и Марс.
« Последна редакция: Юни 06, 2012, 07:15:13 pm от Mirabella »

« Отговор #4082 -: Юни 06, 2012, 07:14:31 pm »
въпросът е за друг континент,уж вичко беше уредено,но сега има финасов проблем.Чакам едни пари,шансът обаче е малък да ги платят по проекта на време,и ако не ги получа....няма да пътувам,а тъкмо включих на приключенски дух :P

Бих казала "да". Луната (У9 - чужбина) е в сходящ тригон с Марс (теб). Последният аспект на Луната е тригон с Юпитер (У2) - и пари би трябвало да се намерят, макар че може да ти се сторят недостатъчни (Марс е в знака на заточение на Юпитер, Юпитер е в знака на заточени на Марс). Възможни са проблеми или неуредици, забавяне с документи, срокове - Луната ще завърши квадратура с У3 Сатурн, който е ретрограден - повторно действие, поправяне на пропуски. Слънце, управител на интесептиран Лъв в 9-тия ти дом, ще завърши квадрат с Марс. Дребни проблеми може да има и в чужбина или по време на самото пътуване. Успех!

« Отговор #4083 -: Юни 06, 2012, 09:12:58 pm »
благодаря Мирабела,дано,наистина имам нужда от това пътуване ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #4084 -: Юни 07, 2012, 08:57:55 am »
Здравейте  :blink:
Ще се явявам след няколко дни на едно интервю за работа и въпросът ми е следния

Ще започна ли работа в ...
Ще помогне ли  някой с тази карта :(

Мисля, че шефът ще те хареса - луна У10 е в твоя 1-ви дом, но ти се управляваш от ретроградна Венера и може нещо да не ти хареса в последствие.
Стела,благодаря за отговора ,беше права.Шефът наистина много ме хареса и искаше да започна веднага,но аз  поисках малко време   и днес му отказах.Не постъпих много коректно и направо не зная какво точно търся :-[

Задобрявам значи. жалко, може пък интуицията ти да е вярна. Успех за в бъдеще ! ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4085 -: Юни 07, 2012, 11:04:53 am »

Защо да не можеш да отидеш? Просто бъди по-комбинативна - вземи заем от някого. А като ти изплатят парите по проекта - ще ги върнеш - Меркурий, който ти управлява 8-ми дом е на трон в знака на твоя управител - Марс. Луната, която управлява 9-тия ти дом (на далечните пътувания) е в тригон с твоя управител - Марс, който е перфектно поставен в знака на луната (екзалтация). Имаш много големи шансове да заминеш. просто си реши финансовия проблем.

Както е казала Мирабела, вижда се, че не разполагаш с джобни пари (по Юпитер и по 2-ри дом), но можеш да вземеш заем (по Меркурий и по 8-ми дом).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4086 -: Юни 07, 2012, 12:40:15 pm »
Здравейте! Какво мислите по този хорар: "(по име) ще предприеме ли нещо, за да се сближи с мен?" Благодаря!

« Отговор #4087 -: Юни 07, 2012, 02:25:31 pm »
благоаря и на теб Стелла,обмислям този вариант....

« Отговор #4088 -: Юни 07, 2012, 02:31:31 pm »
Стела,преди време бях пускала хорар за един досадник,който ме преследваше....давам обр.връзка-изчезна,вече почти месец го няма...стискайте палци така да остане положението.... ;D

« Отговор #4089 -: Юни 07, 2012, 05:55:18 pm »
Здравейте! Какво мислите по този хорар: "(по име) ще предприеме ли нещо, за да се сближи с мен?" Благодаря!

Не основно той, по-скоро ти първа. Но не изглежда, че ще се стигне до сближаване. Ти си Меркурий и Луна, той е Юпитер. Луната има сходящ тригон с Юпитер. Луната е в 5-тия ти дом, Юпитер - в 3-тия му. Бих го тълкувала като възможност за приятен флирт с него. Управителите и на двама ви са в критичен градус - последния на знака и им предстои да "прескочат" в следващия знак. Меркурий ще "слезе" от трона си и ще навлезе в знака на екзалтация на Юпитер. Може би се влюбваш в него или поне започваш да му се възхищаваш. Юпитер ще навлезе в знака на Меркурий - неговите чувства може да се наклонят в твоя полза, да се поддаде на чара ти. Но отново двете планети няма да се виждат, няма да имат сходящ аспект помежду си. Юпитер ще бъде заточен. Затова по-скоро няма да предприеме сериозна крачка към теб. Залагам на флирт за момента.

« Отговор #4090 -: Юни 07, 2012, 07:06:29 pm »
Зададох един въпрос„Ще си купим ли жилище в следващите 6месеца?” Пловдив 19:46 Имам предвид семейно жилище и затова така зададох въпроса.По-късно ще прикача и карта,че сега пиша от телефон. :-\

« Отговор #4091 -: Юни 07, 2012, 07:10:59 pm »
Заповядай :)
П.С“ картата по въпроса на Каризма за апартамента
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4092 -: Юни 07, 2012, 07:12:38 pm »
Meрси, Мирабела. Да ти кажа, не се виждам аз да се осмеля да съм активната страна. Никога не съм била в такива ситуации, дори и човекът много да ме е впечатлил. Май съм твърде ретро в тези неща, до мазохизъм.  :-[ Иначе той от първия момент, в който ме видя, ми прави разни комплименти, намеци и закачки, подкрепя ме и е търпелив с мен, но се чудя дали ще се осмели да отиде по-далеч. Съвсем открито в присъствието на други хора ми обръща особено внимание и наистина не ми е все едно, че се интересува дали се усмихвам или не.  :blink: Обаче бих искала да го опозная по-добре, не в средата, в която се виждаме редовно, а в по-различна обстановка. За което ми е нужна неговата инициативност, но ти нещо не ми даваш големи надежди.  :-\ Като цяло съвсем не съм сигурна дали изобщо ще се харесаме достатъчно много за истински сериозно сближаване, просто бих искала да имам шанс да проверя.     

« Отговор #4093 -: Юни 07, 2012, 07:23:58 pm »
Здравейте момичета,може ли един въпрос
"ще се засечем ли с любимия мъж този уикенд?
хич не е желателно да се засичаме,пътувам с приятел,който ми е само приятел,но ако се видим с любимия....това само ще го разсърди повече,той и без друго страда от мания,че с приятеля имам връзка,и не успях да го убедя в противното.Докато бяхме заедно ми изяде душата за момчето... :-X
ако имате възможност,погледнете картата моля,обратна връзка ще дам в понеделник

« Отговор #4094 -: Юни 07, 2012, 07:32:48 pm »
Като изключим, че Луната няма апликиращи аспекти, мисля да дам отрицателен отговор, според мен няма да се засечете с любимия човек.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4095 -: Юни 07, 2012, 07:54:18 pm »
Моя приятелка директно задава въпрос: Ще си взема ли изпита в събота?

« Отговор #4096 -: Юни 07, 2012, 08:51:05 pm »
Здравейте момичета!Имам един въпрос-ще имам ли сериозна връзка до края на годината?

« Отговор #4097 -: Юни 07, 2012, 09:09:24 pm »
Заповядай :)
П.С“ картата по въпроса на Каризма за апартамента
Благодаря,Issidorra  :blink:Момичета,моля за малко насоки,жилището към кой дом да го отнеса?Мисля,че Луната в ранен градус и във 2 дом ясно показва,че в момента парите са проблем,но като У8,дали е удачно да вземем кредит?Юпитер и той в критичен градус.СЛВ на асц. незнам как да го тълкувам.Ще съм благодарна,ако коментирате

*

Stella

• 7765
« Отговор #4098 -: Юни 07, 2012, 10:03:17 pm »
Здравейте момичета!Имам един въпрос-ще имам ли сериозна връзка до края на годината?

рано е да се каже. А няккава връзка имаш ли, макар и "несериозна"? Асцендентът и луната са в много ранни градуси, а твоят управите ле ретрограден, макар да е добре поставен в знака на Луната, която управлява 7-ми дом. Според мен ти си узряла за това, но е рано да се каже, понеже няма човек на хоризонта. Луната - У7 клони към тригон със сатурн - У1 - вероятност има, но луната е във фиксиран знак, следователно ще трябва да почакаш още време.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4099 -: Юни 07, 2012, 10:20:25 pm »
Иска ли Константин да имаме сериозна връзка?  :rolleyes:

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)