Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206762 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4980 -: Август 28, 2012, 09:21:55 am »
Да ти кажа честно, девствеността не знам по кой дом в хорара да я търся, интересен казус. :)

Но на втория въпрос по-лесно може да се отговори с хорарната астрология. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4981 -: Август 28, 2012, 09:53:29 am »
Момичета, ще хвърлите ли по едно око, разбира се, ако имате желание - въпросът ми е да очаквам ли връзка тук с това момче, мнооого е готин :)))))))

« Отговор #4982 -: Август 28, 2012, 10:37:57 am »
При липса на сходящ аспект между У1 Венера и У7 Марс и Луна в сходящ квадрат със Сатурн (последния аспект на Луната в рамките на знака) не мога да дам положителен отговор. Съжалявам и дано греша!
Да, определено е готин, един такъв силен, мъжествен, наперен - управлява се от Марс на трон по знак. И би трябвало да проявява интерес към теб - Марс е в 1-вия ти дом. Но рецепцията между вашите управители не е благоприятна. Твоят управител Венера е в знака на падение на Марс, Марс е в знака на заточение на Венера. И двамата не сте решени да направите така, че да има връзка помежду ви. Не изглежда да сте готови на компромиси, за да се срещнете по средата.

« Отговор #4983 -: Август 28, 2012, 11:35:45 am »
Страхотна си, наистина е супер мъжествен - сини очи, 1, 90, русокоско, мнооого е сладък, дали пък наистина нищо няма да стане, ако проявява интерес, мога да се напъна да стана мила и добра :blink:

« Отговор #4984 -: Август 28, 2012, 11:45:08 am »
Разбира се, че една карта не може да управлява живота ти и да взима решения вместо теб. Човек трябва да се бори за нещо, ако иска да го заслужи/получи. За едва връзка трябват двама души. Така че ако и той те иска, всичко и ОК. Успех с красавеца! :wub:

« Отговор #4985 -: Август 28, 2012, 12:24:42 pm »
Либра, късният АС в хорарната карта понякога означава, че питащият знае или се досеща за отговора на въпроса си. Чудя се дали това важи за случая с твоята карта.
Управителят му е планета на трон по знак (Марс), а от такива планети не се очаква да лъжат. Въпросът е какво той разбира под "девствен" и дали това е общоприетата дефиниция. Защото познавам един мъж, който под девствен имаше предвид, че никога досега не беше правил любов (с жена, в която да е бил влюбен), а беше правил само секс. За него неправенето на любов го правеше девствен.

« Отговор #4986 -: Август 29, 2012, 02:34:45 pm »
Здравейте,когато имате време,бихте ли погледнали въпроса
"Пази ли ми вещите,бившият ми?"
подреждах си бижутата и не си открих едни обеци...те са дребни,тук търсих,там търсих-няма и се сетих,че послдно ги бях оставила преди 8 месеца в неговия дом,барабар с една много ценна за мен книга,и дрехи...стана така,че се разделихме ,седмица след това.В яда и болката си,не си потърсих нещата,с времето съм подтиснала спомена къде са и направо съм забравила,сякаш защитна реакция на душата ми,а обеците са прекалено елегантни за еженевието и ги нося само на поводи- не съм усетила липсата им.Искам да си ги взема,но ако разбера ,че ми е изхвърлил вещите,това много ще ме нарани,защото още имам симпатии към него,и засега се въздържам да му звънна,обаче ме гризе и любопитство-дали ми пази нещата

« Отговор #4987 -: Август 29, 2012, 04:48:06 pm »
Въпросните вещи би трябвало да се управляват от Сатурн (У2), който е в силна позиция по знак - екзалтиран. Това би трябвало да означава, че вещта е запазена, че е в добро състояние.
Луната е в знак на Сатурн и 2-рия ти дом в тригон с твоя управител Юпитер. Последният й аспект е тригон със Сатурн. Меркурий ще завърши секстил със Сатурн. Въпросът би трябвало да се развие благоприятно за теб, т.е. да получиш желаните от теб вещи обратно.
Струва ми се, че зад този въпрос се крие желание за подновяване на отношенията ви - твоят управител Юпитер е "кацнал" на неговия АС, където е заточен по знак.
Той се управлява от У7 Меркурий в знака на заточение на Сатурн и знак, където твоят управител Юпитер няма есенциални достойнства. Луната ще завърши опозиция с Меркурий.
Мисля, че пази вещите ти, но не поради мотивите, на които ти се надяваш, а по-скоро от благородство. Надявам се, че съм права за вещите и греша за мотивите му.

« Отговор #4988 -: Август 29, 2012, 06:26:24 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Ами по-скоро си е по 5-ти дом, защото това същество го обичам до полуда, дори ми е като детенце (то с всичките ми животни съм така:)). А по кой дом Мирабела гледаш кандидатите, в смисъл като производен на някой ли? И в зет-а ми излиза, че венера е съвпад с мидпойнт юпитер/меркурий и мидпойнт слънце/лилит(в телец в седми). Ако си права, че се управляват от венера бъдещите стопани, то може те да са добри, но нещо непредвидено да се случи. или луна квадрат плутон(хирургия) означава, че няма да се погрижат за евентуална операция, и в крайна сметка пак не мога да я разтълкувам тази луда луна. Преди да излезе от везни ще направи точен съвпад с марс и последния аспект ще е секстил със слънце....Те със сигурност няма да се откажат, може би опозицията уран(моят 4-ти) и луна означават, че аз няма да им я дам, че вече взех много да се замислям да рискувам ли.....

Цитат
По 7-ми дом поставих кандидатите. Те виждали ли са кученцето? Харесали ли са го вече?
Виждали са я, дори днес на контролен преглед ги извиках с мен. дойде само мъжът, и докторът като казваше, че скоро може да се наложи още една операция, заради ставата, преди планираната операция за след 4 месеца, и човекът започна нещо от сорта "......по добре да се изчака....." все едно много разбира и е специалист, това ме притеснява, зашото може да се запъне ако лекарят каже, че трябва операция, а аз вече лекаря съм го проверила и в астрото дори и по форуми:) Та много я харесаха, и той и съпругата му, ама то тя си е такава послушанка и е толкова изпълнителна....Та така, луната едва ли означава, че те ще се откажат. Сега обаче се сещам, че първо ме потърси братът на човека, и луната като управител на 3-ти дом на кандидатът, да не би братът да намери друго куче и да му подари и да ми звъннат и да кажат, че се отказват.....Както и да е само ги гадая, Мирабела, ако ти хрумне нещо различно от отказване, или братя, моля те пиши
Здраавейте, и по-специално Мирабела, пиша за да кажа, че днес взеха кученцето, с три дни закъснение, човекът сменял скоростна кутия, че проблеми с автомобила, та може би това е означавала луната като управител на техен трети дом и с нейните квадратури:) Надявам се да я гледат, аз си поплаках и се чудех дали да си задам въпросче отново, но реших просто да се моля да излязат добри хора, а и Мирабела, нали ме беше зарадвала преди това, че ще се грижат за нея ако я гледаме по пети дом:) Благодаря много:)

« Отговор #4989 -: Август 29, 2012, 08:47:13 pm »
Blagodarja mirabella I me izvinete za latinitzata,pisha ot mobilen,da mirabela iska mi se podnovjavane,no za takova shte pitam chaaaak oktomvri,noemvri :oche sega mi predstoi dulug put,taka che njamam tova predvid kato kazvam che si iskam veshtite,dori shte pratja brat mi da gi vzeme....no puk dano oktomvri mi provurvi na lubovnijat front,ako do togava ne me e plenil drug princ ;D

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4990 -: Август 30, 2012, 06:58:06 am »
Благодаря за отговорите на предния въпро с... ;( Сънувах Константин, беше остарял, променен до неузнаваемост, с оредяла коса, въпреки че неговата е страхотна и гъста, не приличаше на себе си...мисля, че го сънувах така, защото сякаш от вечност не съм го виждала, а минаха само 2 седмици.... сънувах, че съм при него, приготвяше се за някакво празненство, мисля, че беше сватба... :( имаше глухоняма жена при него, общуваше си с жестове, а тя го разбираше като четеше по устните му, после тя си тръгна и от вратата ми каза "чао" ... не знам как го каза... той остана с мен и изведнъж се озовах в леглото, не помня, молех го да ми обясни защо се отдръпна от мен, разплаках се, той дойде при мен и ми каза... нещо като :( , че не иска да ме въвлича в нещо? Събудих се, защото знаех, че е сън, яростна, вече ми беше кипнало, скочих от леглото и му звъннах ;( и пак затвори... Пратих му няколко смс-а. Прочел ли е смс-ите ми? Ще се свърже ли с мен?

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #4991 -: Август 30, 2012, 04:21:46 pm »
Ще ми се обади ли И.? И как ще протече разговора?!

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4992 -: Август 30, 2012, 04:32:44 pm »
Здравейте, имате ли възможност да погледните този хорар - Ж. има ли отношения с друга жена? Благодаря

« Отговор #4993 -: Август 30, 2012, 05:47:29 pm »
Благодаря за отговорите на предния въпро с... ;( Сънувах Константин, беше остарял, променен до неузнаваемост, с оредяла коса, въпреки че неговата е страхотна и гъста, не приличаше на себе си...мисля, че го сънувах така, защото сякаш от вечност не съм го виждала, а минаха само 2 седмици.... сънувах, че съм при него, приготвяше се за някакво празненство, мисля, че беше сватба... :( имаше глухоняма жена при него, общуваше си с жестове, а тя го разбираше като четеше по устните му, после тя си тръгна и от вратата ми каза "чао" ... не знам как го каза... той остана с мен и изведнъж се озовах в леглото, не помня, молех го да ми обясни защо се отдръпна от мен, разплаках се, той дойде при мен и ми каза... нещо като :( , че не иска да ме въвлича в нещо? Събудих се, защото знаех, че е сън, яростна, вече ми беше кипнало, скочих от леглото и му звъннах ;( и пак затвори... Пратих му няколко смс-а. Прочел ли е смс-ите ми? Ще се свърже ли с мен?

Да, прочел е, защото Луната (управителят на въпроса) излиза от тригон с неговия управител Юпитер в 3-тия му дом.
По втория въпрос се колебая. Или няма да се свърже скоро с теб, или отговорът му няма да този, който очакваш. Тъй като управителят му Юпитер е заточен в знака на твоя управител Меркурий, той проявява силен интерес към теб, но не е решителен и способен да действа. Вътрешни страхове може да го спират. Уран в 1-вия му дом може да означава, че е подложен на нервно напрежение или склонен непрекъснато да променя мнението си.
« Последна редакция: Август 30, 2012, 06:04:12 pm от Mirabella »

« Отговор #4994 -: Август 30, 2012, 05:51:44 pm »

Да, ще се обади, тъй като неговият управител Луната в 1-вия му дом и в знак на Сатурн клони към тригон със Сатурн. Той би трябвало да проявява силен интерес към теб. Разговорът ще започне добре, но може да не завърши добре. Или е възможно последвал комуникация помежду ви да не протече гладко, защото след тригона със Сатурн, Луната ще завърши опозиция с Меркурий в 1-вия му дом и Венера в 1-вия му дом ще квадратира твоя управител Сатурн. Може би имате разминаване в мненията ви относно статуса на отношенията ви.
« Последна редакция: Август 30, 2012, 06:04:53 pm от Mirabella »

« Отговор #4995 -: Август 30, 2012, 06:00:27 pm »
Здравейте, имате ли възможност да погледните този хорар - Ж. има ли отношения с друга жена? Благодаря

Луната (той) е в знака на твоя управител Сатурн. Луната ще завърши тригон със Сатурн. Би трябвало да проявява интерес към теб. Венера в 1-вия му дом може да говори за присъствието на жена около него. Луната идва от тригон с неговия У5 Юпитер. Мисля, че има връзка, в която не изглежда да се чувства силно обвързан.

« Отговор #4996 -: Август 30, 2012, 06:26:00 pm »

Да, ще се обади, тъй като неговият управител Луната в 1-вия му дом и в знак на Сатурн клони към тригон със Сатурн. Той би трябвало да проявява силен интерес към теб. Разговорът ще започне добре, но може да не завърши добре. Или е възможно последвал комуникация помежду ви да не протече гладко, защото след тригона със Сатурн, Луната ще завърши опозиция с Меркурий в 1-вия му дом и Венера в 1-вия му дом ще квадратира твоя управител Сатурн. Може би имате разминаване в мненията ви относно статуса на отношенията ви.
Благодаря ти! И аз нещо такова си го представях. А дали може да се види кога ще се обади? Аз съм питала вече за него, ние сме семейни и повече търсим сексуалните отношения. И всъщност днес на обяд видях, че ми е изтрил или блокирал скайпа, после му пратих смс да ми се обади ако може, но не ми е звънял досега. Тогава и си зададох въпроса. А дали има възможност да се смекчи крайния резултат? Направо се побърквам. За втори път така ме отрязва и не мога да го разбера.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4997 -: Август 30, 2012, 08:11:18 pm »

Луната (той) е в знака на твоя управител Сатурн. Луната ще завърши тригон със Сатурн. Би трябвало да проявява интерес към теб. Венера в 1-вия му дом може да говори за присъствието на жена около него. Луната идва от тригон с неговия У5 Юпитер. Мисля, че има връзка, в която не изглежда да се чувства силно обвързан.

Мирабела, благодаря за отговора. Да, има интерес към мен. А Венера в 1 дом може ли да се тълкува и по друг начин? И в тази карта вижда ли се дали ще продължим комуникацията с този човек? И има ли разлика в домовете когато въпросът е зададен с име или когато се говори за любим човек? Извинявам се за многото въпроси

« Отговор #4998 -: Август 30, 2012, 09:01:16 pm »
Дес, неговият управител Луната ще завърши тригон с твоя управител Сатурн, което би трябвало да означава, че ще продължите комуникацията и отношенията ви ще се развиват.
Когато се пита за човек, с когото желаем да имаме връзка, този човек обикновено се поставя по 7-мия дом. Някои го поставят по 5-тия дом, когато не е назован по име (и аз правих така), но сега се придържам към подхода със 7-мия дом.
Разбира се, че Венера в 1-мия му дом може да има и други значения. Затова написах, че Венера в този дом "може да говори" за друга жена, не че е задължително да е така.

« Отговор #4999 -: Август 30, 2012, 09:03:55 pm »
Хора помагайте.Една приятелка се интересува от един мъж, но той здравата се е покрил и тя не знае дали някога отново ще има възможността да го види и да поговори с него.Аз мисля, че няма смисъл да се опитва, защото не си заслужава, но тя си знае.Кажете по въпроса:"Ще се чуем ли/или срещнем скоро с И.?" какво мислите.Благодаря предварително :)

Права си, че този мъж не показва интерес към приятелката ти. Той е представен от Меркурий в знак, където Юпитер (управителят на приятелката ти) няма есенциални достойнства. Управителят на приятелката ти е заточен в знака на Меркурий - прекалено много се измъчва по него. Луната (вторият управител на питащата) ще завърши опозиция с Меркурий. Не ми се струва, че отношенията им ще продължат гладко, на различни вълни са.