Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208541 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5080 -: Септември 10, 2012, 04:26:15 pm »
привет!!! имам въпросче, че е напечено положението вече :unsure: , та Ще започна ли скоро работа?
мерси предварително.
да, но няма да си доволна много от заплащането

благодаря за бързия отговор, а от самата работа ще съм доволна ли или не може да се каже?

« Отговор #5081 -: Септември 10, 2012, 05:05:49 pm »
момичета здравейте,ако може и когато е удобно бихте ли дали мнение
Ще се намери ли водач за прехода
казусът е такъв,след 1 седмица се прибира братовчед ми,който е любител спелеолог.Дал  ми е задача да му намеря опитен гид,да го води в една пещера-Духлата...търсих из нета-не намирам,чета статии,че има организирани групи,срещу заплащане,но никъде координати.Аз съм по "високото",и сега не знам къде да ги открия ,освен чрез нета-и вече взех да се отчайвам,защото той си идва основно за това  :(
пиши във форума на този сайт, все някой ще ти съдейства
http://www.speleo-bg.com/
БЛАГОДАРЯ ,много,много ,почерпка ти дължа :58: :kissd:
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5082 -: Септември 11, 2012, 09:05:47 am »
;D Вчера се състоя един фестивал в Бургас, на който не можах да присъствам, но много ми се искаше. Имаше конкурсна част, в която се включих с три видеоклипа, и бях сред финалистите, но не знам кой спечели в моята категория... Спечелих ли награда от фестивала вчера? Доста е важно, защото ако съм, този приз ще стои добре в творческата ми автобиография за кандидатстването в Академията.  :-[ Меркурий в квадрат с Луната (управител на въпроса) ... Не ли значи.. :(

Луната е в сходящ квадрат с Меркурий, а въпросът ти е в минало време- гледат се разходящи аспекти на сигнификаторите. Луната е в разходящ секстил с Венера У2, така че някаква награда трябва да имаш, Меркурий е в разходящ секстил с Марс У3- показва добре свършената работа от теб с видеата и включвнето им в надпреварата. Меркурий е в 12д изгорен от Слънце у12- не си на фестивала и инкогнито участваш, а на Луната предстои съвпад с Юпитер У7 на Мц- действително голямата ти награда ще е, че ще се радва трудът ти на публика и ще е включен в групова дейност, организация, клуб

:57: :wink2: :yahoo: Спечелих! :))  :yahoo: "Историята на Жак" спечели в една от категориите! :)) И моментално отива в автобиографията ми. :Р
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #5083 -: Септември 11, 2012, 09:07:33 am »
Либра,за пореден път честито!!! ;D Ех,да ти имам късмета. :rolleyes:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5084 -: Септември 11, 2012, 09:13:12 am »
Либра,за пореден път честито!!! ;D Ех,да ти имам късмета. :rolleyes:

Благодаря!  :-[
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #5085 -: Септември 11, 2012, 10:59:17 am »
zdraveiteee momi4etaa.. sas sabujdaneto mi vidqh 4e sa obqvili svobodni mesta za jelanata ot men poziiciq...lqtoto iztarvah predlojenieto pokaniha me na intervio i predpo4etoh da sam na drugo mqsto,a sega pak sa obqvili edna svobodna poziciq,vaprosat mi e 6te polu4a li me4tanata poziciq.. pusnah cv po elektronen pat no sega se 4udq dali napravo da ne otida na mqsto i da podam dokumenti li4no ... blagodarq vi predvaritelno :))) i lek i ispalnen s polojitelni emocii den vi jelaq momi4eta :))))
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5086 -: Септември 11, 2012, 12:02:17 pm »
Може да имам късмет в конкурсите, но не и с мъжете... Скорпиончото ми каза преди малко, че баща му и майка му щели да идват тази вечер и трябвало да намеря при кого да остана... Колко е истина не знам, може просто завоалирано да си ме изгони... Мисля си след като не се знае къде ще нощувам тази вечер, да отида при Константин, но не знам как ще ме посрещне, дали изобщо ще ми отвори. Първият път ми се получи, но сега надали. Звъннах му и пак затвори. Ще видя ли довечера Константин?

« Отговор #5087 -: Септември 11, 2012, 01:54:06 pm »
blagodarq ti mnogo akruks za otgovora..znam 4e ne e zadaljitelno da podam na mqsto,no ne mi se 4aka a naistina iskam da zapo4na rabota tam..a izliza li na kartata mi okon4atel otgovor dali 6te zapo4na rabota tam ili ne..
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5088 -: Септември 11, 2012, 02:46:46 pm »
Честито за наградата от конкурса!
За мъжете- в първата карта за скорпиончо беше попитала за три дни дали да останеш, вече минаха  :blink:
По картата сега- Венера У7 в сходящ кунконкс с Плутон У1 -  като дадеш обратна връзка ще разберем "да" ли е или "не" този аспект  :blink:
Другия твой У1 Марс се е скрил в 12д и предстои квадрат с Венера (да не го изчакваш пак скришом до тях);
 на Луната остава само един аспект- квадрат със Сатурн, какъвто и да е отговорът няма да е хубав края.

Хъх, направо ме хвана страх, той не ми е давал повод да се страхувам от него, но... знам, че имам способност да изнервям хората до краен предел. :( Пратих му смс дали иска да се видим довечера, но няма отговор... навярно се досеща, че ще ида. Няма да го причаквам, ще хвана автобус към 22 часа, и ще гледам да пристигна, когато вече си е вкъщи... Гледам си аспекта за деня в астро.ком и ... Луна квадрат Луна -

Weak, transient effect: This influence, although not long lasting, can provide some moments of difficulty and irritation. Your emotions are discordant, and you may be more inclined to get into disagreements with others. This will probably have the greatest effect in your most personal life and domestic situation. Consequently you should watch out for unnecessary conflicts with loved ones.

Пък за него виждам, че довечера Луната ще съвпадне с Марс-а му. Сигурно трябва да се подготвя за конфликти.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5089 -: Септември 11, 2012, 06:30:09 pm »
Искам да ви попитам, таймингът възможно ли е по хорар с кардинални оси да е 15 месеца? Тоест, да излиза извън общоприетото действие на хорар?  :-\ Апликиращата планета е в ъглов дом, но във фиксиран знак, тъй че едва ли ще е по-малко от седмици. Но месеци?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5090 -: Септември 11, 2012, 08:38:43 pm »
Задавам хорарен въпрос за домашни любимци.  ;D

Днес моя позната ми спомена за една жена, която би могла да "осинови" едно от котетата ми.

Въпросът е: "Ще вземе ли жената Х. котето и ще му бъде ли добра стопанка?"

11.09.2012 г., 21.33 ч, Варна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #5091 -: Септември 11, 2012, 09:09:27 pm »
Майка ми ще продаде ли къщата на село?
Благодаря предварително.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5092 -: Септември 11, 2012, 09:35:58 pm »
Да, малко съм поизтървала шанса.
Оказа се, че въпросната жена е проявила интерес по-рано, но тогава някак ми мина през ушите и не обърнах внимание какво ми предлага моята позната. Тя днес ми каза "Лили, нали те питах по-рано, как не се сещаш?". Честно казано, нямам никакъв спомен да ми го е казвала по-рано, сигурно съм бързала тогава или съм била разсеяна, някак съм го пропуснала.

В момента потенциалната стопанка е някъде на почивка, но когато се върне, се надявам да се появи, ако още появява интерес. За нея разбрах, че добре се грижи за домашните любимци, взела си е и два декоративни заека, сега иска сиво персийско коте.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5093 -: Септември 11, 2012, 09:46:13 pm »
а какво е общоприетото действие на хорар?

Доколкото аз знам хорарите не са предназначени за дългосрочни прогнози. Най-много мнения съм чела до година. Става дума за хорар с необозначен срок в него, тоест въпросът не съдържа срок.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5094 -: Септември 11, 2012, 10:11:24 pm »
Добре, явно четем различни неща.  :blink:

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #5095 -: Септември 11, 2012, 10:48:52 pm »
Momi4eta vypros svyrzan s rabota,
Predstoi li smqna na shefa mi , ili shte me uvolnqt? Izobshto kakvo izliza za rabotata mi v blizko bydeshte

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5096 -: Септември 11, 2012, 11:15:49 pm »
Питането ми е дали да си сменя кабинета? Мисля да се местя в нов офис. Положителните неща от това местене са повече от отрицателните, но като знам каква е хамалогия, ми е малко черно пред очите :(
По картата: Гледам 6 дом, но и моят сигнификатор и този на 6-ти дом са все Венера...в сходящ тригон с Уран, У10. Според мен това би ми подпомогнало кариерата. Но Луната, като управител на въпроса, е в сходящ квадрат със Сатурн, У9 и съуправител на У10.
Не мога да си отговоря сама :( Помагайте, момичета!

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #5097 -: Септември 11, 2012, 11:33:38 pm »
Blagodqra ti Akruks , mnogo si dobri4ka
Joro

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5098 -: Септември 11, 2012, 11:51:05 pm »
Питането ми е дали да си сменя кабинета? Мисля да се местя в нов офис. Положителните неща от това местене са повече от отрицателните, но като знам каква е хамалогия, ми е малко черно пред очите :(
По картата: Гледам 6 дом, но и моят сигнификатор и този на 6-ти дом са все Венера...в сходящ тригон с Уран, У10. Според мен това би ми подпомогнало кариерата. Но Луната, като управител на въпроса, е в сходящ квадрат със Сатурн, У9 и съуправител на У10.
Не мога да си отговоря сама :( Помагайте, момичета!
6дом е работата, а ти не мислиш да сменяш работата, а нейното жилище- ако това е 4д, броено от 6-ти, то излиза  9д, чийто управител е Сатурн в 6д в сходящ квадрат с Луната- сигнификатор на въпроса и на тебе, мисля че не предстои смяна на офиса

Местенето е предвидено за края на месеца. В четвъртък е срещата със новият наемодател. Проблемът е, че аз нещо не съм сигурна дали да се местя. Освен това съм в търсене на офис за покупка. Явно нещо коренно би могло да се промени в тези две седмици.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5099 -: Септември 12, 2012, 08:56:44 am »
"Колкото до дълготрайността на зададените въпроси, няма ограничение по принцип. Работата е там, че в огромното мнозинство от случаи хората задават въпроси, чиито отговори очакват скоро (седмица до 2-3 месеца). За тези, които се съмняват че е възможно ефективността на зададения въпрос да е над 1 година, погледнете например „Християнска Астрология” на Уилям Лили и вижте как въпросни карти се изполват вместо рождени и по тях се анализира целия живот, включително финансите, болестите смъртта и т.н.."

извадката е от тук

Да, именно, аз съм го чела Лилли. После Кроули съветва да се ограничава времето, особено в хорари за взаимоотношения, като дава две години с уговорки. А аз се зачетох в реални обратни връзки и в общи линии изглежда, че наистина до година максимум на хората им се случват неща, които или правят въпроса вече безсмислен или просто променят сериозно обстоятелствата. Освен това, аз попитах за карта с кардинални оси и апликираща ъглова планета, по-специално. От това, което прочетох вчера има два варианта - или са седмици, или месеци, за съжаление няма консенсус по темата. Фроули особено е доста хлъзгав.

А вчера ми беше препоръчан ето този хорарен астролог, на мен ми бяха много полезни статиите му, на английски са: http://www.navarroastrology.com/articles/article?article_id=3
« Последна редакция: Септември 12, 2012, 09:08:53 am от Ronia »