Бих искал да попитам нещо- знам, че тук има хора, които са много по- добри от мен с хорарите.
" В опасност ли е момичето, за което мисля?"
Рано зададеният въпрос говори за това, че или проблемът е въображаем-луната ти от твоят първи дом прави квадрат с нептун...Или знаеш малко за ситуацията...Тя да не е в странство по работа? Или реализира себе си, сама е инициирала някакви действия с идеята да се развива, да е самостоятелна, или дори леко вироглава...вероятно с приятели, или заради проект...
Юпитер-твой сигнификатор е в нейн първи-в заточение, което също ни ориентира към идеята, че ти не знаеш достатъчно, или се заблуждаваш нещо...
Нейният управител е в 11 неин, разпада съвпад с уран-у-л на неин 9, пътувала ли е надалеч..
Управителят на 6 и 8 за нея са в рецепция, на 12-на трон-венера....в съвпад със ЮЛВ, минала е през някаква опитност, но не мисля,че има физическа опасност за нея...
Ако е имала проблем-здравословен, вероятно е преминал заради разпадащата опозиция.
У-лите на 3-те ви домове не се срещат, вероятно не си общувате нямаш инфо за нея...Не знаем за каква опасност се притесняваш.
Луната ще направи тригон с уран-вероятно ще й се обадиш, пишеш...после ще има опозиция с юпитер-може и да разбереш, че хвърляш повече усилия-ментални, емоционални в това,за к(оето питаш.
Последен аспект-тригон с меркурий-нейният с-р, ще разбереш това, за което питаш.
Не си наясно според мен, с личния й живот, или тя го крие, може и да не се познавате достатъчно-съдя от това по-горе.