Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206519 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6320 -: Май 24, 2013, 04:39:46 am »
Веско,Акруск,благодаря и за вашата помощ. :58:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #6321 -: Май 24, 2013, 08:24:54 am »
На 22. 05 при нелепи обстоятелства и навързване на грешки умря малкото ми кученце. ?олката е огромна и всички казват, а и така го чувствам и аз, че трябва да вземем бързо друго. Ходихме на гледаме едно куче, което е на годинка, но все го сравнявам с Чара. Та въпроса ми е - да го вземем ли?

*

Uran

• 6041
« Отговор #6322 -: Май 24, 2013, 09:51:27 am »
Струпването на планети в 12 дом с/у празният 6, а и скорпи Луна- НЕ.
Преди години и ние изпитахме това с нашата котка, която имахме 14 г. След нея нямаме друг дом. любимец.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #6323 -: Май 24, 2013, 11:37:38 am »
blagodaria ti, uran. Az susho si dadoh tozi otgovor, no sus slednoto razsujdenie - upravitelia na 6 e v 12 i ne skluchva majoren aspekt s signifikatora na pitashtiq. Moje li taka da se razsugdava?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6324 -: Май 24, 2013, 12:29:49 pm »
Много съжалявам за кученцето!  :( Това,че сравнявате другото куче с Чара, е напълно нормално, макар че всяко куче си е различно. Винаги ще остане болка от загубата, но за сметка на това новото кученце ще ви донесе нови положителни емоции.
По картата - дали няма нещо за новото кученце, което да не знаете? У6 Юпитер е в твой 12 дом. Хубаво е да разучите още и тогава да решите. Много кучета са с неясен произход, особено тези от разни зоомагазини, които имат наследствени заболявания, а продавачите често премълчават за това. Луната е твой с-р, но ще направи опозиция с Марс (У6 от 6 дом, здравословното състояние на кучето) - добре разучете откъде идва, поискайте здравен паспорт, какви ваксини са му правили и прочее, за да не останете неприятно изненадани.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #6325 -: Май 24, 2013, 04:23:15 pm »
Новото куче е на 1 година и го продават частни лица. Жената каза, че не можела да го гледа, децата го искали, но никой не се грижел. Още като го видях, нещо не ми хареса в него. Нещо в поведението му...може и да не ни казват всичко, а и картата на въпроса показва нещо такова.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6326 -: Май 24, 2013, 04:24:59 pm »
По-добре потърси друго кученце от другаде. И преди всички, информирай се за всичко - къде е родено, как е било гледано, имунизирано ли е, има ли здравословни проблеми и т.н.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #6327 -: Май 25, 2013, 07:53:43 am »
Мъжът ми започна ново начинание,за което за разлика от него съм доста скептична,че ще е успешно..въпросът ми е "Ще му донесе ли добри доходи през следващия месец?"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6328 -: Май 25, 2013, 11:17:09 am »
Мъжът ми започна ново начинание,за което за разлика от него съм доста скептична,че ще е успешно..въпросът ми е "Ще му донесе ли добри доходи през следващия месец?"
Според мен "да" - Луната ще направи тригон с Уран, негов У2.

« Отговор #6329 -: Май 25, 2013, 12:47:36 pm »
Следващата седмица ще продължат ли скандалите между шеф и подчинен?Втората задава въпроса.Благодаря.

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_03_6e_prodaljat_li_skandalite_hk.38662.18770.gif&res=100&va=&cid=6y6filerQJOWf-u1350641528

*

Нова

• 3491
« Отговор #6330 -: Май 25, 2013, 12:58:22 pm »
Скучно ми е и ще се изкажа лаишки...

Луната вече разходява карето със сигнификатора й и сигурно най-страшното е минало. Но върви към точна опозиция с у на шефа, който не се чувства добре в близнаци. Луната обаче е в дом на трон на юпитера, да не се е опитвала да му се вмешава, иззема функции или нещо такова и така да го е подлютила, а той да се опитва да я набута на мястото й. Нептун е в 12 дом на питащия. А луната на мс на питащия, да не го е играл шефската подчинения?
Мутабелните оси може да говорят за нещо преходно, но комуникацията между двамата куца, нещо не са се разбрали. Венера и уран са в секстил, но само по знак. Разходящи.

Последният аспект на луната е именно опозиция с юпитера, като че ли ще има още драми.

« Отговор #6331 -: Май 25, 2013, 01:01:53 pm »
Нова,благодаря ти за отделеното време.Забравих да добавя,че при задаването на въпроса шефа е назован по име? :-[ Много се извинявам.
Относно скандала-потърпевшата мисли,че колежка е натопила умишлено.Защото е нямало причина от нейна страна за случилото се. :58:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6332 -: Май 25, 2013, 01:05:24 pm »
И според мен ще продължат, още повече, че Луната ще направи и квадрат с ЛФ в 7 дом.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6333 -: Май 25, 2013, 01:10:53 pm »
Има налична разход опозиция на луната с у на 6 й дом, колегите, слънцето. Но дали питащия няма вина, не знам, не съм добра. Ако е вярно, то това може да е от сигнификатора й в 12 дом, на тайните неща. нептун си е нептун, заблуждава.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6334 -: Май 25, 2013, 01:33:40 pm »
Спомняте ли си преди около 10 дни бях задала въпрос ,ще се сдобия ли с компютър в работата?

Да! Сложиха ми чисто нов,на 17ти май :blink:
А предположенията по хорара бяха ,да,но стар.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6335 -: Май 25, 2013, 01:36:42 pm »
Ами супер, още по-добре за теб, че в случая предположенията са били грешни.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6336 -: Май 25, 2013, 01:40:46 pm »
Ами супер, още по-добре за теб, че в случая предположенията са били грешни.
Да и да дам обратна връзка :rolleyes:

« Отговор #6337 -: Май 25, 2013, 02:02:46 pm »
Ще бъда ли поканена да пътувам служебно за събеседване от Атина до Никозия това лято?

Въпросът го задавам от трета държава в момента, тоест не е от Гърция или от Кипър, а от различна от предходните локация (ако това има значение изобщо).

На мен много ми се иска, но всичко зависи от висшестоящи ръководители на конкретната организация. При множеството опозиции на Луната, при това и пълнолуние, вероятно отговора клони към не.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6338 -: Май 25, 2013, 05:51:45 pm »
Ще бъда ли поканена да пътувам служебно за събеседване от Атина до Никозия това лято?

Въпросът го задавам от трета държава в момента, тоест не е от Гърция или от Кипър, а от различна от предходните локация (ако това има значение изобщо).

На мен много ми се иска, но всичко зависи от висшестоящи ръководители на конкретната организация. При множеството опозиции на Луната, при това и пълнолуние, вероятно отговора клони към не.
У1 и У9 са разходящи, Луната ще направи опозиции с тях - според мен отговорът е "не".

« Отговор #6339 -: Май 25, 2013, 06:21:19 pm »

У1 и У9 са разходящи, Луната ще направи опозиции с тях - според мен отговорът е "не".

Веселин, благодаря за коментара.

На мен също не ми се вижда да е позитивен отговора, но се надявам картата да дава грешна информация, понеже е построена по пълнолуние. Общо-взето се хващам и за сламката:)

Освен това имам вече няколко случая с хорари даващи позитивен/негативен отговор, а действителността е точно наобратно. Те и хорарите ми като радикса, трудно се интерпретират и рядко дават точна информация :(
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!