Цитат на: Veselin в Ноември 14, 2013, 12:36:04 pmЦитат на: evka в Ноември 14, 2013, 10:45:27 amЦитат на: Veselin в Ноември 14, 2013, 08:18:15 amЦитат на: evka в Ноември 13, 2013, 12:34:46 pmГоворил ли е Т. всички тези негативни неща за мен,или това е измислица на А(приятелят ми)?Не мисля, че някой от тях лъже или е скрил нещо от теб. По-скоро внимавай да не влизаш в излишни пререкания с приятеля си!Благодаря Веселин,но наистина един от тях лъже.Приятелят ми ми каза,че Т. е говорил за мен доста лоши неща.Един от тях със сигурност лъже,но не разбирам кой.Т. отрича,приятелят ми настоява,че е истина .Незнам на кого да вярвамНе знам тогава. Този хорар ми изглежда по-сложен и по-неясен. Жалко, че akruks не влиза вече, тя определено щеше да е по-точна.Според мен, с този Нептун в първи дом и твой съуправител, в тригон с Меркурий, съУ 7, ти си обърканата и подведена. Не мисля, че Т. е говорил лоши неща за теб. По-скоро си заблудена от приятеля ти.
Цитат на: evka в Ноември 14, 2013, 10:45:27 amЦитат на: Veselin в Ноември 14, 2013, 08:18:15 amЦитат на: evka в Ноември 13, 2013, 12:34:46 pmГоворил ли е Т. всички тези негативни неща за мен,или това е измислица на А(приятелят ми)?Не мисля, че някой от тях лъже или е скрил нещо от теб. По-скоро внимавай да не влизаш в излишни пререкания с приятеля си!Благодаря Веселин,но наистина един от тях лъже.Приятелят ми ми каза,че Т. е говорил за мен доста лоши неща.Един от тях със сигурност лъже,но не разбирам кой.Т. отрича,приятелят ми настоява,че е истина .Незнам на кого да вярвамНе знам тогава. Този хорар ми изглежда по-сложен и по-неясен. Жалко, че akruks не влиза вече, тя определено щеше да е по-точна.
Цитат на: Veselin в Ноември 14, 2013, 08:18:15 amЦитат на: evka в Ноември 13, 2013, 12:34:46 pmГоворил ли е Т. всички тези негативни неща за мен,или това е измислица на А(приятелят ми)?Не мисля, че някой от тях лъже или е скрил нещо от теб. По-скоро внимавай да не влизаш в излишни пререкания с приятеля си!Благодаря Веселин,но наистина един от тях лъже.Приятелят ми ми каза,че Т. е говорил за мен доста лоши неща.Един от тях със сигурност лъже,но не разбирам кой.Т. отрича,приятелят ми настоява,че е истина .Незнам на кого да вярвам
Цитат на: evka в Ноември 13, 2013, 12:34:46 pmГоворил ли е Т. всички тези негативни неща за мен,или това е измислица на А(приятелят ми)?Не мисля, че някой от тях лъже или е скрил нещо от теб. По-скоро внимавай да не влизаш в излишни пререкания с приятеля си!
Говорил ли е Т. всички тези негативни неща за мен,или това е измислица на А(приятелят ми)?
Цитат на: Марая в Ноември 14, 2013, 01:59:21 pm14:59ВарнаЕдин и същи човек ли стои зад профилите Нерил , Афект , Раху?Ако ще гледаме картата, по кои домове трябва да се отнесат тримата?
14:59ВарнаЕдин и същи човек ли стои зад профилите Нерил , Афект , Раху?
В смисъл - единия по 7, другия по 1 и т.н.? Или за профил в интернет да гледаме 3 дом? Не са ми ясни тези неща.
Нямах предвид наталната карта, а хорарната.
Картата не би ли могъл и сам да я качиш?Не знам какво бих могъл да кажа повече по нея от това, което съм ти казал вече, още повече, че съм аматьор и все още има много неща, които ми убягват.
На мен пък Афект ми напомня за Марая :PТогава Нерил е Марая и може би всички сме един и същи човек :unsure:
От хорари няма нужда, положението е хорър
Цитат на: remedeos в Ноември 14, 2013, 02:37:38 pmНа мен пък Афект ми напомня за Марая :PТогава Нерил е Марая и може би всички сме един и същи човек :unsure:А..не...Аз съм и remedeos ... :rolf:Разтоварвам се днес...Макар,че пак един педерунгел ми дигна кръвното....
Егати съспенса,вече и аз не знам коя съм :-\Екзорсист му трябва на форума
Цитат на: remedeos в Ноември 14, 2013, 03:04:52 pmЕгати съспенса,вече и аз не знам коя съм :-\Екзорсист му трябва на форума Има един Отец Гелеменов..
Цитат на: Нерил в Ноември 14, 2013, 03:08:42 pmЦитат на: remedeos в Ноември 14, 2013, 03:04:52 pmЕгати съспенса,вече и аз не знам коя съм :-\Екзорсист му трябва на форума Има един Отец Гелеменов.. Знам го,навремето беше нещо като шеф на фракция скинове