Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204409 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #800 -: Май 17, 2011, 05:10:11 am »
Голяма гад е.Май ще се отказвам вече.Уморих се ;D :'(
Везни е.С привкус на скорпион.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #801 -: Май 17, 2011, 05:16:22 am »
Засега Луната в хорара не показва развитие, има един-единствен сходящ аспект и това е опозиция със Слънцето, т.е. въпросът е зададен непосредствено преди пълнолуние.
В случая въпросът е зададен по друг начин и по принцип липсата на сходящи аспекти или един негативен аспект биха дали отрицателен отговор. Аз съм на мнение, че този хорар не дава ясен отговор на въпроса. Засега нещата остават такива, каквито трябва да бъдат... към този момент. По-нататък ситуацията може да се изясни, но не сега е моментът.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #802 -: Май 17, 2011, 05:19:12 am »
Засега Луната в хорара не показва развитие, има един-единствен сходящ аспект и това е опозиция със Слънцето, т.е. въпросът е зададен непосредствено преди пълнолуние.
Като е преди пълнолуние ,това лошо ли е?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #803 -: Май 17, 2011, 05:19:20 am »

А  по време на пълнолуние и новолуние не бива да задаваме въпроси.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #804 -: Май 17, 2011, 05:25:52 am »
Аз ще задам ;D

Отслабен ли е интересът на В към мен?

Не знам по кой дом да го гледаме господина, но хорарът показва, че ти бяга по тъча, някъде или в нещо се разминавате като че ли...  :blink:

И аз тва исках да кажа, че усещам разминаване. Това момче по-скоро главата му е издухана, отколкото да си е събрало мислите...

« Отговор #805 -: Май 17, 2011, 05:27:06 am »
Голяма гад е.Май ще се отказвам вече.Уморих се ;D :'(
Везни е.С привкус на скорпион.

И точно като се откажеш и той вземе че реши да дофтаса...най ги обичам тези...Това Везната много трудно се решава бе, голямо премисляне пада... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #806 -: Май 17, 2011, 05:30:20 am »
По-неприятният момент ще е, ако почне да се прави на интересен след първия секс, ако се стигне до такъв все пак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #807 -: Май 17, 2011, 05:33:54 am »
Здавейте Мирабелла и Стела  :blink:
Пускам нов хорар защото има промяна в обстоятелствата, а и този въпрос много ме мъчи, по-точно този мъж.
Моля ви за помощ  :( :( :(
Въпросът ми е ще поиска ли да има връзка с мен В.? Видяхме се (не се бяхме виждали диста дълго време - почти година)... но незнам какво иска от мен

Много Ви благодаря

*

Lillie

• 30532
« Отговор #808 -: Май 17, 2011, 05:35:31 am »
На 16 март ли е зададен въпросът? Сигурно си объркала месеца, март вместо май.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #809 -: Май 17, 2011, 05:37:37 am »
По-неприятният момент ще е, ако почне да се прави на интересен след първия секс, ако се стигне до такъв все пак.

Ама че путьовци се навъдиха напоследък.... Аман!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #810 -: Май 17, 2011, 05:39:56 am »
Хахахах, ти го казваш в прав текст обаче. Няма "ИзвинетИ, минете за минети".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #811 -: Май 17, 2011, 05:43:47 am »
Като е преди пълнолуние ,това лошо ли е?

Не е лошо, а си баш на място.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #812 -: Май 17, 2011, 05:44:23 am »
То като гледам може и да няма такъв.И по-добре.....
А за да има,вече ще трябва доста да се потруди....което ме съмнява.
Иначе,мерси че се включихте,само не можах да разбера защо не е хубаво по пълнолуние да се задават въпроси.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #813 -: Май 17, 2011, 05:46:35 am »
Здавейте Мирабелла и Стела  :blink:
Пускам нов хорар защото има промяна в обстоятелствата, а и този въпрос много ме мъчи, по-точно този мъж.
Моля ви за помощ  :( :( :(
Въпросът ми е ще поиска ли да има връзка с мен В.? Видяхме се (не се бяхме виждали диста дълго време - почти година)... но незнам какво иска от мен

Много Ви благодаря

Всички задаваме въпроси за мъже с буквата В ;D ;D ;D Представяте ли си да се окаже един и същ? ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #814 -: Май 17, 2011, 05:50:42 am »
Аз ще задам ;D

В., който се управлява от Меркурий е в съвпад с господаря на 5-тия ти дом (Венера) - той апелира към твоите чувства, което не значи, че те обича, а че търси любовта ти. Твоите чувства са силни - Венера е на трон. Опозицията на Луната със Слънцето по оста 5-11 казва "НЕ", не е загубил интерес, макар да не е чак толкова въодушевен - Марс е в заточение в Телец.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #815 -: Май 17, 2011, 05:52:58 am »
Всички задаваме въпроси за мъже с буквата В ;D ;D ;D Представяте ли си да се окаже един и същ? ;D ;D ;D

Майтап няма, но и на моята голЕма любов името започваше с буквата В. Но след него дойде ред на други букви от азбуката.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #816 -: Май 17, 2011, 05:53:01 am »
То като гледам може и да няма такъв.И по-добре.....
А за да има,вече ще трябва доста да се потруди....което ме съмнява.
Иначе,мерси че се включихте,само не можах да разбера защо не е хубаво по пълнолуние да се задават въпроси.

Пълнолунието показва ситуацията такава каквато е, както и новолунието, както и тригонът между светилата. То също си има начин на тълкуване....За хора, които търсят отрицателен отговор, една опозиция е винаги добре дошла.

« Отговор #817 -: Май 17, 2011, 05:57:03 am »
Lillie благодаря, че си забелязала  :P
Слагам новата карта  ;D

Но май се получи нерадикална карта? Защо? Какво значи, вече го знам отговра или ще го науча? :( :( :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #818 -: Май 17, 2011, 06:00:20 am »
Но май се получи нерадикална карта? Защо? Какво значи, вече го знам отговра или ще го науча? :( :( :(

И на мен ми се струва нерадикална или най-малкото неясна.
Може би след време въпросът от само себе си ще отпадне, ако има промяна в обстоятелствата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #819 -: Май 17, 2011, 06:03:03 am »
Аз ще задам ;D

В., който се управлява от Меркурий е в съвпад с господаря на 5-тия ти дом (Венера) - той апелира към твоите чувства, което не значи, че те обича, а че търси любовта ти. Твоите чувства са силни - Венера е на трон. Опозицията на Луната със Слънцето по оста 5-11 казва "НЕ", не е загубил интерес, макар да не е чак толкова въодушевен - Марс е в заточение в Телец.
Благодаря ти Стелла,че така подробно ми го обясни :wub: