Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208343 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #120 -: Април 10, 2011, 06:09:58 am »
Да му е на късмет това ново старо начало, в Овен си е подкрепа за борбените и инициативните, така че трябва да успее. ;)   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #121 -: Април 10, 2011, 06:16:21 am »
Ок,Благодаря отново!  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #122 -: Април 10, 2011, 06:17:56 am »
Да му е на късмет това ново старо начало, в Овен си е подкрепа за борбените и инициативните, така че трябва да успее. ;)   

Благодаря, Съни! Нали ми е новолунен Овен, няма как да бъде иначе. Само, дето обича нещата да стават бързо, не се слави с особено търпение, но  ще се научи да чака, няма накъде с тези тежки планети в кардиналния кръст- Плутон и Сатурн. Когато е намесен Плутон, личната воля остава малко на заден план, поради глобани фактори, които той не може да управлява и контролира.  :wub:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #123 -: Април 11, 2011, 06:19:56 am »
Привет Стелла! Ще се нуждая от твоето мнение по този хорар.
От доста време сънувам лоши неща за един мой познат :'(, с коготото не съм се виждала от много време и реших да питам...
Благодаря ти!
« Последна редакция: Април 11, 2011, 07:27:15 am от romantica »

*

Stella

• 7765
« Отговор #124 -: Април 12, 2011, 03:22:03 am »
Привет Стелла! Ще се нуждая от твоето мнение по този хорар.
От доста време сънувам лоши неща за един мой познат :'(, с коготото не съм се виждала от много време и реших да питам...
Благодаря ти!

Направо настръхвам...в тази карта няма нито един аспект, който казва "да".
Няма ли начин да узнаеш нещо за него, чрез други хора?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #125 -: Април 12, 2011, 03:32:28 am »
Стелла, благодаря много за отговора! Извинявай, за ужасния въпрос...
Опитвам се, засега нищо не знам :'( :'( :'(

*

Diyana

• 2705
« Отговор #126 -: Април 12, 2011, 07:10:26 pm »
Романтика, аз понеже не можах да реша по кой дом да гледам "жив ли е", реших да потърся по-скоро отговор на въпроса "мъртъв ли е?", тоест има ли контакт между управителите на Г. и неговия осми дом - Сатурн. Положението на Луната ми се струва, че е по-показателно за силните ти притеснения, свързани с въпроса и е доказателство за радикалност. Изглежда, че Меркурий и Сатурн имат все пак "интерес" един към друг - Сатурн е в триплицитет на Меркурий, но пък Меркурий е в знака на падение на Сатурн. Възможно е и да е имало някакъв, при това много сериозен проблем с човека, но ми се струва, че е зад гърба му. Меркурий е изгорен, което е най-силното възможно поражение за една планета, но понякога това изгаряне означава просто, че човекът е невидим, в неизвестност и отново потвърждава радикалността на въпроса - намира обяснението си в контекста на въпроса. Все пак Меркурий вече е излязъл от съвпада със Слънцето, тоест Г. скоро ще излезе от сянката му, а опозицията Меркурий-Сатурн се разпада няколко минутни преди да стане точна. Като се преномерира картата, Г. се оказва в своя десети дом, което си е прилично аксидентално достойноство, при това непосредствено му предстои съвпад с У7/У10 (което по случайност е и твоят сигнификатор). Струва ми се, че съвсем скоро ще го видиш или ще имаш информация за него/евентуално за смяната на брачния му статус.
Извинявам се за нахълтването и се надявам прочитът ми да не е плод на обичайния стремеж да виждам положителна развръзка и там, където я няма  :unsure:.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #127 -: Април 12, 2011, 07:23:13 pm »
Романтика, аз понеже не можах да реша по кой дом да гледам "жив ли е", реших да потърся по-скоро отговор на въпроса "мъртъв ли е?"

Няма проблем, че си "нахълтала така", Дидка... :(
Според мен нов въпрос изисква и нова карта.
И понеже го задаваш ти, значи този път ти си питащата.
Но, стискам палци положителния изход! :-[

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #128 -: Април 13, 2011, 04:11:08 pm »
Нищо не разбирам от хорари, но все си мисля, че сигурно Г. си има някакъв проблем и може да се "крие". А може да не е в България. Няма ли начин да намериш общи познати?

Сев. възел в 1ви не значи ли неочаквана развръзка?
« Последна редакция: Април 13, 2011, 04:20:39 pm от Shreya »

« Отговор #129 -: Април 13, 2011, 08:33:04 pm »
Mоже ли д апомогнеш с тълкуването-въпроса е да продължа ли с опитите инвитро?Незнам дали процедурата е по 8 или 12 дом?

*

Stella

• 7765
« Отговор #130 -: Април 13, 2011, 09:47:14 pm »
Според този хорар отговорът е "да", но по-добре в чужбина. Слънцето, което е естествения сигнификатор на децата е в 9-ти дом, а то управлява и питащата. Луната, която е съ-управител на питащата прави тригон със Слънцето и с господаря на 5-ти дом - Юпитер. Защо не си видиш фертилните карти за една година напред. Сега има методи за предизвикване на изкуствена овулация, така че да доближиш максимално биологичния цикъл до лунния.

« Отговор #131 -: Април 13, 2011, 10:02:33 pm »
Според този хорар отговорът е "да", но по-добре в чужбина. Слънцето, което е естествения сигнификатор на децата е в 9-ти дом, а то управлява и питащата. Луната, която е съ-управител на питащата прави тригон със Слънцето и с господаря на 5-ти дом - Юпитер. Защо не си видиш фертилните карти за една година напред. Сега има методи за предизвикване на изкуствена овулация, така че да доближиш максимално биологичния цикъл до лунния.
Аз също си мислех за чужбина -ама трябват много парички :blink:.При мен по естествен начин няма да стане.Гледах си фертилните карта в астрото,е миналия месец почти се доближиха .

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #132 -: Април 14, 2011, 12:15:24 am »
Стела ще съм ти много благодарна ако имаш време да погледнеш този хорар. Въпросът е:
Ще се влюби ли в мен Х и ако да кога? знам че е тривиален .... :confuse3:
Проблемът е с последните градуси на АСЦ  - не знам дали изобщо се гледат такива карти.... :(

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #133 -: Април 14, 2011, 12:16:08 am »
Наталия, нали каза, че ще си почиваш до есента,
май това те държи във "форма" - идея, която запълва друга
празнина - помисли си какво запълва
или да си вземете едно детенце,
малко поотраснало, за да  ви гледа  :mellow:

Само след няколко години идва една прекрасна възраст
за жените и каквито и хормони и таблетки да  се взимат,
не може да се пребори времето и материята тук на земята :(

Като кликнеш на 50 - ще го рабереш ;)

Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #134 -: Април 14, 2011, 12:49:58 am »
Стела ще съм ти много благодарна ако имаш време да погледнеш този хорар. Въпросът е:
Проблемът е с последните градуси на АСЦ  - не знам дали изобщо се гледат такива карти.... :(

Аз мога да разгледам картата, не ми пречи.
Или вече е влюбен (в което се съмнявам) или е късно да се задава този въпрос.
Защо се съмнявам? Ти се управляваш от Меркурий, който се намира в 7-ми дом и освен това си ретроградна. Първото означава, че ти си в неговите ръце, т.е. зависима от него, а второто означава, че може скоро да преразгледаш очакванията си по отношение на този човек (демек, когато Меркурий тръгне директно). Той се управлява от Юпитер, който си е в неговия дом, т.е. при себе си. Имало е връзка между Меркурий и Юпитер и ако е имало влюбване, то може да се е случило. Поглеждаме управителите на 5-тите домове на двамата и търсим сходящ аспект (за предстоящо влюбване) или разходящ аспект (за вече случило се влюбване). Господарят на неговия 5-ти дом е в негов първи дом - човекът е влюбен в себе си (а може да се тълкува, че е заинтересуван единствено от себе си и не е влюбен в никого).  Господарите на 5-тите ви домове са в разходяща опозиция, което означава, че  не е бил влюбен в теб. А дали ще се влюби в теб? На този въпрос този хорар не може да даде отговор, защото имаме само разходящи аспекти между вашите сигнификатори. Предлагам след време да зададеш отново въпроса, ако има промяна в обстоятелствата и необходимост от твоя страна.   :kissd:
« Последна редакция: Април 14, 2011, 12:54:46 am от Stella »

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #135 -: Април 14, 2011, 12:55:43 am »
Проблемът е с последните градуси на АСЦ  - не знам дали изобщо се гледат такива карти.... :(

Аз мога да разгледам картата, не ми пречи.
Или вече е влюбен (в което се съмнявам) или е късно да се задава този въпрос.
Защо се съмнявам? Ти се управляваш от Меркурий, който се намира в 7-ми дом и освен това си ретроградна. Първото означава, че ти си в неговите ръце, т.е. зависима от него, а второто означава, че може скоро да преразгледаш очакванията си по отношение на този човек (демек, когато Меркурий тръгне директно). Той се управлява от Юпитер, който си е в неговия дом, т.е. при себе си. Имало е връзка между Меркурий и Юпитер и ако е имало влюбване, то може да се е случило. Поглеждаме ,правителите на 5-тите домове на двамата и търсим сходящ аспект (за предстоящо влюбване) или разходящ аспект (за вече случило се влюбване). Господарят на неговия 5-ти дом е в негов първи дом - човекът е влюбн в себе си. Господарите на 5-тите ви домове са в разходяща опозиция, което означава, че  не е бил влюбен в теб. А дали ще се влюби в теб? На този въпрос този хорар не може да даде отговор, защото имаме само разходящи аспекти. Предлагам след време да зададеш отново въпроса, ако има промяна в обстоятелствата и необходимост от твоя страна.   :kissd:
Благодаря ти много Стела  :kissd: :88:..Да, съмнявам се да е бил пък да не съм разбрала.....А за самовлюбеността си много права, но пък той е известен та му е простено.....
Само един последен въпрос...ако АСЦ е в първите градуси а не последните това означава ли че е рано да се каже ....тъй да се каже?
« Последна редакция: Април 14, 2011, 01:20:15 am от sasha »

« Отговор #136 -: Април 14, 2011, 02:09:55 am »
Наталия, нали каза, че ще си почиваш до есента,
май това те държи във "форма" - идея, която запълва друга
празнина - помисли си какво запълва
или да си вземете едно детенце,
малко поотраснало, за да  ви гледа  :mellow:

Само след няколко години идва една прекрасна възраст
за жените и каквито и хормони и таблетки да  се взимат,
не може да се пребори времето и материята тук на земята :(

Като кликнеш на 50 - ще го рабереш ;)

Имам още 10 години до 50 и защо ми го казваш?Това ,че ще си почивам до есента ,значи ,че ще събирам средства.След като докторите не са ме "отписали" защо аз да го правя?Детенце си имаме, което да ни гледа на старини а единственото което запълвам е огромното ми желание да имам дете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #137 -: Април 14, 2011, 02:15:07 am »
Привет Стела
Имам един много важен въпрос в Понеделник подадох молба за развод и ми се ще нещата да се развият по бързата процедура. Нещо ме избиха бушоните и го направих. Чувствувам се много облекчена от това, но ме притеснява факта че се случва по ретро Мерк. Та въпроса ми е ще имам ли бръз развод ?
Това е много важно за мен защото ми омръзна да ми диша въздуха.   :33:
Ще ти пусна и карта на въпроса
Плииззззз.... :25:

Не знам защо, но имам някаква невероятна агресия към този кукумицин .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #138 -: Април 14, 2011, 02:25:53 am »
Елфидка, извинявам се, че се намесвам, но изглежда, че няма да е бързо.
Виж твоят сигнификатор къде се намира.(Може и да размислиш)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #139 -: Април 14, 2011, 02:27:59 am »
Елфидка, извинявам се, че се намесвам, но изглежда, че няма да е бързо.
Виж твоят сигнификатор къде се намира.(Може и да размислиш)

Радвам се  че се намесваш хубаво е да се чуят мнения. Но това с размислянето....забрави !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!